♡ Finfrämmande!

Jamen visst, vi fick ju finfrämmande idag! =) Världens bästa Jänet, med kids kom ju hit!!
Alltid lika trevligt och mysigt!! ♡
Eftersom pappan, i deras familj och även pappan här skulle jobba sent så bjöd vi in dom på middag! Roligare o äta tillsammans! Blev Kyckling i Teriyakisås o Ris.. Mumma det! :)
 
Det där med o röja o städa i sovrummet, får kanske bli ett projekt för morgondagen istället.. Eller i övermorgon, kanske dan efter det.. Vad vet man..
 
 
Edwin var så övertrött när jag la han, så jisses! Till slut somnade han, ja.. jag också! Men det var mysigt.. Är oftast pappan som nattar han! Så det kändes lite lyxigt! ;) Våran goa storkille! ♡
 
 
Inatt som var fick jag äntligen sova, o jäklarns så gött! O tur var väl det, eftersom vi startade dagen så förbaskat tidigt.. Imorgon har jag lagt in om en liten sovmorgon, till småkillarna.. Får väl se hur det går..
O Lowa har fått stränga order, om att åtminstone snooza!
 
Har suttit och slökikat på Idrottsgalan ikväll, det är ju faktiskt riktigt bra! :)
Och alltså,seriöst..
Kiruna IF.. Hatten av för dom! Vilka hjältar!! :)
 
 (bild lånad från google)
 
 
På Onsdag börjar det någon sorts träffpunkt här på byn, för alla oss som är hemma på dagarna! Det ser jag framemot.. Träffa lite folk, o surra kan ju va trevligt! Få träffa lite andra, som är hemma här i närheten! Tror jag ska haka på Camilla dit, så slipper jag o småkillarna komma själv.. Känner mej lite feg! "Nyinfyttad" som man är! :)
 
Fick precis sms av en av mina järnladies, o jag tror minsann det vankas dejt med alla å de snaraste!
Det behöver vi tamigfan, alla fyra! ♡
 
 
Imorgon ska jag baka bröd, minsann! Matbröd har jag tänkt! =)
När vi fortfarande bodde i lägenheten, så gjorde jag det rätt ofta ett tag.. O det är ju så gott! =)
Ekonomiskt, o nyttigare dessutom! ;) Har ju för sjutton, inte bakat matbröd en enda gång sen vi flytta in här.. Vilket är mer än ett år sen ju.. Jag är hopplös, jag vet! Hoppas på o hitta åt receptet jag använde då bara, då jag verkligen gillade dom limporna!! =) Brukar ni baka bröd?
 
 
När, nu ska jag försöka sova lite.. Hör hur Edwin ligger o småvaknar till emellanåt, o Arwid likaså.. Så det är väl till o sova medans man kan.. I guess!
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0