♡ Nyårslöften

Har ni några nyårslöften? Eller mål?
Jag har en del mål, som jag ska försöka ro iland under året har jag tänkt!
Hörde ett roligt nyårslöfte på radion, en kvinna som skulle skriva ned alla goda handlingar hon gjorde.. Så hon kunde ta fram det, under sämre dagar! Huuur bra är inte det!? Det borde ju alla göra, tycker jag! ♡ ♡ ♡
 
Apropå Nyårslöften, Vad hade ni för er på Nyårsafton? Vi vara här hemma, och hade det riktigt bra.. Tillsammans med syrran, o hennes Viktor. O Malin och hennes son Leo! Osså kom Carro o Stefan också!
Syrran o Viktor hade fixat super god mat! =) O efter maten, blev det bingolottospel.. Sen miljoners omgångar av "Med andra ord" Sjukt roligt spel det, o som vi garvade! =) Gick ut o skålade in det nya året, med alkoholfritt jordgubbsbubbel, för alla! =) Kikade på lite rakter, o sen fortsatte spelandet någon timme till, innan vi alla stupade i säng!
Nyårsdagen startade vi närmare tio, vilket inte var fy skam.. Med en 5 månaders, en 2 åring o en som snart blir 4år.. Som inte hade varit upp längre än vanligt! :) Bortskämda är vi nog allt! Större delen av dagen spenderades på soffan, slökikandes på diverse program o filmer. Medans barnen roade sig själva!
Frampå eftermiddagen, skjutsade jag Syrran o Viktor till stan, o Malin och Leo till Malins mamma.
 
Åt middag tillsammans med Anders och Eva, som kom och hälsade på! Blev diverse rester, men mumma ändå!
Efteråt, fick vi hjälp att bära ner dom stora sakerna till Lowas nya rum.. Så det är ju typ vad vi roar oss med nu, att få iordning där! =) O nästa projekt blir att få iordning Arwids blivande rum.. Måste till Orrviken o hämta Edwins nygamla säng också, han ska ju få Lowas gamla växasäng! Skulle ha målat den, har jag ju tänkt.. Men vi får la se hur det blir med det.. Men de vore ju förjäkla nice,om jag fick till det! Ska klura på hur jag ska lösa det!
 
 
Tror jag ska ta o krypa ned med mitt största och minsta hjärta, och sova några timmar! Imorgon vankas BVC besök, å jag blir så jävla trött på mig själv! Varför har jag inte avbokat det? Åka typ 4mil, för att väga och mäta!? På riktigt? Jag tycker ju att det är såå jävla onödigt! Förra tiden avbokade jag ju, eller ja.. BVC sköterskan gjorde en ombokning.. O varför sa jag inte då, att Nej tack! Vi har inget behov av det.. Men kalla oss gärna på nästa läkarundersökning!?? Förövrigt, så skulle jag ju tycka det var precis lika onödigt att fara dit, om det så var nästgårds! Herregud, besöken är ju för vår skull.. 
Hur ofta brukar/brukade ni gå på BVC?
Äh, vi far dit o väger o mäter! Kan ju va roligt att se, hur lång han är, o hur mycket han väger nu! Lillfisen! ♡
Som är hela FEM månader redan.. Jisses, Hur stoppar man tiden? 
 
Mina mål för 2015 då? Dom återkommer jag med, i samma inlägg som jag tänker sammanfatta 2014 i.. ♡
 
Men ni kan väl dela med er av era löften och mål!? ♡

Era tankar..
Postat av: TiNA

Såg nån som skrev typ positiva saker man gjort/upplevt, dvs minnen man skulle lägga i en burk under hela året och sen öppna på nyårsafton! Lät roligt!

Svar: Men precis, borde ju alla göra! ! ♡
Joanna

2015-01-05 @ 08:26:00
URL: http://winatina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0