♡ Byta insulinsort

Jag pratade efter många om och men, med min diabetessköterska igår.. O hon tyckte att jag borde byta ut Levemir, mot det nya basinsulinet Tresiba.. Blir säkert bra tänker jag! Har ju läst om många, som fått betydligt bättre och framförallt stabilare bsvärden när dom börjat med Tresiba! En annan fördel är ju också, att den kan jag ta bara 1 gång per dygn. O då sparar jag ju ett sticktillfälle.. Låter löjligt lite, men på ett år så betyder det att jag faktiskt sticker mig 365 ggr färre, än tidigare! O det är mycket!
Hon skulle prata med läkaren redan igår, och igår eftermiddag fick jag hälsningen att jag skulle kontakta min andra ssk, för att diskutera hur jag skulle göra övergången! Så jag ska väl alltså byta direkt då!
Blir säkert bra! =)
Hoppas jag på i alla fall!
 
Vaknade med ett Bs på 11,5 imorse, inte as roligt.. Men samtidigt, så känner jag lite att jag kanske inte ska ha så jätte höga krav på mig själv.. Det kan ju bara bli bättre värden.. ;-)
 
För övrigt, så fick jag agera rörmokare här imorse.. Jordens jävla stopp i avloppet, på toaletten uppe!!
Inte alls särskilt roligt, men en riktig kvinna reder sig själv heter det väl! ;-)
Med ett rensband, så var problemet löst! :)
 
Näe, nu ska jag ta o fli undan lite här.. Snart får jag o grabbarna besök av Sara och Rudi också, det blir trevligt det! =)

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0