Mjukbralla o Ridtur..


Ja, igår hade jag lite quality tajm med allas vår Mjukbralla,efter att jag lämnat Lowa hos min mormor.. Hon fick sova där,eftersom jag började sju imorse,o mormor skulle vara barnvakt.. Aja, tog iaf o for på Stensgården,o fastnade där o hängde med Mjukbrallan aka Jesper.. De va trevligt,va som länge sen sist.. Fick ett tokryck o for o handla sådär fem i tio också.. Planering,Jajje! Efter handlingsturen blev de hemgång for moi. O jag somnade efter många om o men.. Vakna av tandvärk! Jäävla visdomstand! Blir gaalen. O jag vet,jag måste till tandläkaren. Men det går inte,jag klarar det inte.

Upp vid sex imorse,o iväg på jobbet! Gick galant o jobba.. Trist bara att gårdagens fina väder va som bortblåst! men,men..

Hur som helst så for jag till Maria efter jobbet, då jag bestämt mej för o göra comeback på hästryggen.. ;) Haha.. Sicket spektakel trodde jag,då jag inte ridit sen jag väntade Lowis. Aja, en halvtimme senare o med nyryktade hästar vare dax. Trodde från början att jag inte ens skulle ta mej upp på Wodoo. Men de gick ju fint! Å jo, det där gick ju galant. Två timmar senare efter en härlig tur till o runt Andersön,o med en bak som ömma liite lätt,var vi hemma. O de va underbart.. Ja, själva ridturen alltså! :)  Varför har jag inte ridit på FYRA år?? Hur dum får man bli egentligen?? Har inte tänkt på hur mkt jag saknar o rida förrän nu.. Jag ska aldrig sluta igen. Har lovat mej själv att f.r om idag ska jag verkligen försöka rida regelbundet! Varför jag inte gjort det tidigare,då jag faktiskt har möjlighet begriper jag inte!? Å bra träning ere dessutom.. Kanonbra för ryggen.. ;)

Ska bli spännande o se i vilket skick min stackars röv är i imorn.. Haha..:)
 Å jobb från sju imorn again. Men sen är jag Ledig på måndà! Perfa!

Nu ska jag försöka röja lite,o sen kiika på en movie eller nåt.

Fridens!

Semester..

ja,lite semester hade ju faktiskt inte suttit helt fel! Men dit ere ju ytterliggare en månad. O bajslön fick man den här månaden, också! Well,well.. tjänar ändå ingenting till o klaga!

Har iaf jobbat ikväll,o det har gått som smort! Jag gillar rätt många av mina små gummor. O att få höra "vad fin du är.." från en liten dam, det värmer faktiskt! Lowisen har varit med Emma,vilket hon älskar. Hann även med o speed dejta Tina innan jobbet också.. Jajje, här e vi igång från morron.. Haha! =)
Imorn,och resten av helgen vankas det också jobb.. I hopp om liite bättre lön nästa månad!

Ska försöka hinna till Alex imorn också, hon fyller ju faktiskt år.. :) o dessutom flyttar hon på måndag,så en liten sväng ska vi nog hinna dit.. Hoppas det är rätt lugnt på jobbet,så jag kan gå liite tidigare! Annars slutar jag inte förrän halvfem.. Det är segt,speciellt när det är Fredag.. Även om jag inte har några planer så..men ändå, på fredagar vill man sluta tidigt, även om man ska jobba resten av helgen. Så ere bara! Slipper iaf börja sju imorn,börjar åtta istället, o de gör faktiskt mycket.. Måste komma ihåg o ringa chefen imorn också,o kolla om det behövs nån extra på måndag,o isånafall ta på mej det..
Ska man ha råd o leva detta jävla liv,så ere nog bara till o jobba mer än vad som kan vara sunt!

För övrigt så e jag mer än ruskigt less på att folk inte har nå vett.

Fridens!

Det vackraste..

Det vackraste jag vet,är att se dej när du sover..
Här råder stilla frid,o jag glömmer både rum o tid.
 Du ligger här bredvid,o jag känner hur du andas. Att älskas utav dej, är det vackraste för mej. 

Så sagolikt det är att se morgondimman lätta,när mörkret sakta flyr,o att se hur dagen åter gry.
 Kylig morron bris sakta sveper genom rummet, jag kryper tätt intill, lycklig för att att du finns till.
 
Stunder av stillhet,ett ögonblick av ro ibland, stunder av lycka, att bara ha varann. Det är en rikedom att få älska,o att älskas.
Vår kärleks varsamhet är det vackraste jag vet.

 Det vackraste som finns är att vara någon nära, när månen lyser klart över skog o mark så underbart.
Jag ligger här bredvid,o jag känner hur du andas. Att älskas utav dej är det vackraste för mej..

Stunder av stillhet,ett ögonblick av ro ibland, stunder av lycka, att bara ha varann. Det är en rikedom att få älska,o att älskas,vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här bredvid o jag känner hur du andas, att älskas utav dej är det vackraste för mej..

*

jahopp, onsdag kväll då, och halva veckan har gått.. O nu är även mamma på hemma plan. Hämtningen av dom gick bra,och jag glömde inte bort dom.. :) Både jag o Lowis fick massa tjusiga kläder.. Tack, o tack!

Var på ExpoNorr en sväng på förmiddagen idag också.. Va knappast nåt speciellt o se.. Men lyckades köpa lite strumpor iaf, en påse tunnbröd, också fick jag kanonpris på rökt fläskfilè o nån sås av Coffes pappa.. Me Like! Tror det blir en tur it på lördag också,med Linnèa.. Får la se hur det blir..
Idag betalade vi iaf stugan i Leksand,så nu e de klart! Och jag längtar verkligen tills dess! Det ska bli så fruktansvärt skönt o komma iväg på lite semester! :) Också har vi ju bestämt att det blir ett par dagar i Sthlm också.. O boende redan kirrat,hos Malin.. Linnèas syster.. Kommer bli kanon! :)

Näe, har väl egentligen inte så mkt o säja, mer än att det går trögt nu, jag e less!

NattiNatt!

Fields of gold..

världens finaste låt.. helt klart! hrmm, fast det säjer jag faktiskt om många, men det är helt klart en utav världens finaste!
Ja,då har vi nästan nyss kommit hem.. Va till Orrviken o fikade hos farmor,o sen var vi ut och åt med Syster o Pappa.. Väldans gott,o mkt trevligt! Tack för det papps. Sen blev de en tur på Willys o handlade lite förnödenheter,o sen till mormor o lämna av emma som skulle hämta mammas bil.. O nu sitter jag här, ska ta o skynda mej o slänga ongen i säng, o sen ska jag mysa ner mej i soffan o bara va.. o det ska bli så skönt! :)

*

tycker inte om det här med rubriker.. tycker de e så svårt.. haha! fick iaf sovmorron idag, o när jag klev upp satt Lowis o Syster o kikade på Emil.. :) Sen har vi bara slöat, hängt tvätt,vikit tvätt o lagt in i garderoberna.. Sjukt trist! Men nuså e jag ny duschad, så jag tror vi ska ta oss en tur till Orrviken. Hälsa på lillfarmorn o lill ingrid, också ska syster hämta lite grejer hos Papps.. Imorn ska vi nog på ExpoNorr, det blir nice.

Försöker räkna ut vad vi ska äta till middag idag också, men de e faan stopp i huvudet! Nån som har nåt bra förslag? Nånting gott?
Måste städa klart här hemma ikväll också, skura kanske?
Imorn kommer mamma och a-k hem också,så då ska man väl hämta dom på flyget! Undrar bara när?

näe,nu ska vi fara en sväng.. hrmm,törs man låta syster köra? :)

Om typ en timme..

är hon HÄR.. Älskade Lillasyster, och sen stannar hon här.. Hoppas jag iaf.. ;) Har hållt på o pysslat o donat lite här hemma ikväll, tvätta tre maskiner med tvätt o grejat! Så nu hänger det tvätt i heela lägenheten.. O imorn måste det också tvättas, kan inte begripa hur jag lyckats få till så enormt mkt tvätt!?
Apropå skoskav så börjar ExpoNorr på onsdag, så då tänkte nog iaf jag o Linnèa ta en tur dit.. Nån mer som vill joina? Är liksom enda dagen jag kan, sen går man ju på en jobbarhelg,åter igen! Men sen e jag faktiskt ledig två helger i rad! :) Me like!  o sen jobba en helg,och vara ledig tre eller fyra.. eftersom jag tagit semester helgen efter vi kommit från leksand! Perfekt! Många lediga helger i Sommar blir det.. Grett de,liite flyt måste man ju få ha ibland också.. Mindre OBtimmar, men mer ledigt då andra e lediga.. o de gillar jag! :)

Näe,om man kanske ska ta o msna klart med Tina,o sen kila iväg med soporna innan syster kommer,så de e klart! Det vore kanske en plan.. :)

Nattinatt!


Lowis o Emma..

Ny design.. :)

Jag har fått en ny design av  Jessica visst blev det tjusigt!?
 Tusen tack, Jessica! :)

Söndag?

jag vet, det är Måndag idag, fast jag har Söndag i mitt huvud! Haha.. :) Helgen då?! Jobbade ju som sagt var på Midsommarafton, slutade i bra tid.. O mötte upp lilla Hjärtat som var så fiin.. Angelica hade gjort en jätte fin krans också.. :) Var på lekparken o dansa runt stången o gjorde lite sånt! Sen hem o bytte om, innan vi for till Pappa på middag, sill o nubbe först,o sen massa grillat o gott! Blev en lugn kväll.. På midsommardagen var vi först o kikade på lite skoteråkning på vattnet.. Alltid lika kul o se dom sänka.. ;) Sen blev de bilbingo i Häggenås med Tommy o Linda.. Trevligt, men ingen vinst! Hann med en tur till Fröjdholmen också,innan jag tog o somna.. Upp på söndagen,o till pappa som fyllde år.. FIkade lite gott där,o sen iväg o jobba igen.. Stressigt som tusan på jobbet till och från. Slutade tio, hem o la oss,kikade lite på tv i sängen,o surrade o rätt som de va sov jag visst.. Mitt i nån disskussion, men de bjuder vi på.. Var liite mera trött då jag.. Haha! O idag har vi inte gjort allt för många knop.. Håller på o städar o tvättar lite nu jag.. Tänkte faktiskt sätta igång en till maskin,innan jag gör kväll.. ;) Jo,just jag.. Vi har varit till Jänet en sväng också, kom mitt uppi kattungsfödningen.. Små missarna, så söta så!
 Snart kommer Emma hem också, i natt nån gång kommer hon hit! O jag har lovat fika! O sen lär det bli en massa surr,innan vi somnar.. Mys! O Lowa kommer verkligen o bli överlycklig när Moster är här imorn bitti! :)

Näe,nu ska jag fortsätta med städningen o tvättningen,så de ser okej ut när söstra kommer.. :)
Avslutar med en bild på Midsommarfin Lowis!


gillar du läskiga filmer?

det har lowa frågat oss ikväll.. Vart får barn allt ifrån?? Hon är så söt..

Har ju som sagt jobbat ikväll,o det gick la fint de..utan större missöden.. haha! Va in till Mikael och Sofie när jag hade rast också, fick mej lite sallad, och tårta förstås! ;)  Inte helt fel de inte.. :)
Sen flöt kvällen på rätt lugnt,till typ halv sju,då blev de lite kaos.. Så ikväll blev de övertid.. Men vad gör det med storhelgstillägg o allt.. ;) Var förbi hos mormor min också o hämtade en norsk folkdräkt,som både jag,mamma o syster haft när vi var små.. Tänkte Lowis skulle få ha den imorn! Hon kommer som vanligt att vara sötast!  :) Kom hem till ett barn som vägrade sova, en lika tjurig Tina som vägrade att barnet skulle vara vaken, o en halvsovande Pepps på soffan! Surrade lite strunt innan dom for..

Pratade med min kära vännina Linnèa tidigare ikväll.. och jag kom fram till en sak. Eller näe,de gjorde jag inte heller.. Men vad gör man när man verkligen inte tål en annan människa, och den människan umgås väldigt frenetiskt med en sina bästa kompisar? Det är ju bara så att vissa människor älskar man, andra gillar man, en del accepterar man helt enkelt bara att dom finns,utan att tycka nåt speciellt,  och sen finns ju den här gruppen med folk som man absolut inte tål. Ska man då låtsas som absolut ingenting och bara ignorera eller? Jag tycker sånt där är svårt. Jätte svårt faktiskt. Vad gör man? Speciellt svårt blir det ju när det är en nära vän som har den där plågan som en böld i arsle! hrmm.. aja,det återstår helt enkelt o fundera på.. Måste kanske ringa Linnèa o höra om hu kommit fram till nån lösning..haha.. :)

Näe, nu väntar sängen..o imorn vankas det jobb från 7-13.30 innan de blir nå midsommarfirande för min del!

NattiNatt!

         

Lowa..

..min älskade, lilla solstråle! Tänk att hon är min dotter,underbarare tös går ej att hitta.. -Ville bara få det sagt..
Idag kom grannpojken o knackade på o frågade om Lowa ville komma ut och leka med honom.. Hur gulligt var inte det då? Världens sötaste lilla kille.. nja, näst efter Elias då förstås!

Midsommar verkar iaf skita sej, mormor kunde inte iaf. Lite sådär att få veta det en dag innan.. men,men.. jag får väl helt sonika stanna hemma. Bajs.

aja, fyra dagar tills emma kommer hem. Underbart! Saknar henne så..

näe,om man kanske ska ta o fara på jobbet,så man får komma hem nån gång.. ;)
måste förbi o inhandla nåt åt Mikael också.. Han fyller faktiskt år idag! ;)
Grattis,Grattis!

De va faktiskt inte så jobbigt..

o jobba ikväll,som jag trodde det skulle va.. :) Jag har ju varit bortskämd och gått på en rad utan kvällar sen i april, men nu ere ändring! Både på gott och ont. Tjorvigt o lösa barnpassning, men grett med lite ob då o då.. ;) Imorn väntar det ett till kvällspass.. Fast då slutar jag redan åtta, o de e grett.. Då e de lilla livet kanske  vaken när man kommer hem också.. Hon är för övrigt världens sötaste tös. Åh, vad jag Älskar henne! Min gofis. Igår tog även jag o Jänet kökssaxen o klippte luggen på henne,så na siir någe.. o hon blev om möjligt ännu sötare! ;) Men hon sura lite över att hon inte fick klippa oss, för vi fick ju faktiskt klippa henne! Haha,barn är för härliga.. :)

Hon vaknade förresten nyss,och kom upp.. Gnällde lite över ont i magen, o kändes lite varm.. Jag hoppas verkligen inte hon tänkt bli sjuk nu.. Det vore så typiskt! Lustigt att hon inte fått vattkoppor än förresten.. Tycker dom flesta kidsen på dagis haft det nu.. Hrmm?

Näe, nu tror jag det är läggdax.. Ska påbörja en ny bok också.. Smutsig tror jag den hette, verkade bra iaf! :) O sen tror jag de e dax o somna i tid.. Börjar trots allt sju på fredag,så imorn blire ingen längre sovmorron,som det har blivit nu måndag,tisdag o idag!Nope,absolut inte.

Avslutar med lite gamla blandade bilder...

  
Dotter o Mor


     
Lillasyster innan studentbalen -07

   
Lilla fina chillgrisen, Aramis!

Gonatt allihopa, o snälla ni..Ni kan väl lämna nån kommentar!?!

Snart tajm för jobb..


jajje..snart dax o fära mot Orrviken, för lite jobb.. eller ja till 22 som sagt.. Känns lite blandat med tanke på mensvärk,och en sjujävla huvudvärk.. Bajs. O sen att man mår som en påse skridskor i övrigt också.. Det suger!
Måste hänga tvätten,o diska upp innan jag far också.. Finns det ingen man kan anställa för o göra sånt? För en billig peng? Jag är lätt på.. Sen att man ständigt bara skjuter på det hela,gör knappaste saken lättare.. Som varför jag sitter här o bloggar istället för o bara göra det? Man är ju bra lustig alltså.. haha!

Näe, diska o hänga tvätt vare ja...


          

Trevlig kväll på Snorrehills..

Yes, har haft en riktigt mysig kväll här på Snorres idag.. Först åt jag o Lowis en trevlig middag med Jänet.. Sill o Peran.. De e gött de! Sen gjorde vi en jordgubb och blåbärspaj till efterrätt.. Inte alls dumt det heller! ;) Sen tog Pepps o kika in,o åt paj han också.. O vi kom på att det vore gott med kaffe också.. Så de mumsades mer paj,o dracks kaffe.. Sen trillade även Thiimmy in,trevligt trevligt! Dracks kaffe,åts paj o surrades.. Mycket trevligt med lite besök.. Tror jag behövde det.. För den här dagen har verkligen varit en riktig jävla deppdag. Varför har man sådana egentligen? Nån som har nåt bra tips hur man kommer ur dessa downperioder!? Det börjar bli jobbigt att ständigt ha gråten i halsen,och panikångest attacker som lurar runt hörnet.. Idag var det dax igen, och jag förstår inte varför jag får dom.. Det är riktigt jobbigt och läskigt.. Och det behöver inte ens bara nåt speciellet som utlöser dom.. Jävla skit.

Förutom den här kvällen var gårdagen bättre, då hängdes det med Tina på dagen.. Och på kvällen var jag o lowis o kikade in "nya" lägenheten.. Verkligen Kanonfin! :) Kruxet är väl egentligen själva inflyttningen.. Hur sjutton tänker dom, hur fan ska man hinna flytta ut, städa och besikta innan 12.00?!? Den ekvationen är typ omöjlig! o det gör ju inte direkt saken bättre att jag jobbar till 22 kvällen innan, eller att det är yranveckan, eller att vi ska åka till Leksand tidigt morronen efter?!? Jag kommer behöva ta semester hela helgen efter vi kommit hem,för o kunna få nån ordning.. Och pallar min ekonmi det? Det är nästa stora fråga!? Gaah,blir tokig.. Men grejen är att jag vill ju ha lägenheten..

Aja efter vi hade kikat på lägenhet vl fast hemma hos Sandra.. Drickandes kaffe o surrandes med henne, Jane och Johanna.. Sjukt trevligt! :) Fick dock vissa saker bekräftat om en viss person. Saker jag länge misstänkt,o därför tagit avstånd, men nu fick jag det bekräftat,så du kan jag liksom "radera" henne.. Trist bara att hon ska hålla på som hon gör.. Men nu är det så. Och ibland är det rätt skönt o kunna "rensa" lite bland sina såkallade vänner,eller bekanta! Tror nog det kan vara bra,ibland.

Oj,blev ett rätt långt inlägg det här,men ibland är det skönt o skriva av sej lite,o ikväll blev det i den här bloggen.. Börjar lessna på min nogg.. Bara massa krångel,mest jämt..Skit grejer!

För övrigt saknar jag min syster sjukt mkt, men på månda kommer hon äntligen hem! Och ingen blir lyckligare än jag..eller jo det skulle kanske vara Lowa då.. ;) Haha!

Näe,nu tänkte nog jag ta o gräva ner mej o försöka sova ett par timmar.. Imorn vankas det jobb again.. 13.30-22.00 och det känns sådär vill jag påstå!

Men först tänkte jag försöka lägga in lite bilder på min älskade solstråle!

Natti Natt!



Hemma hos Lajnia och Elias


Provar hatt på Lindex...Sötfis!



Surminen i en kub på Lindex..haha


Blåser "såsbubblor" u
 

Min nya blogg?

hrmm.. funderar på om jag kanske ska överge min nogg! Men är i valet och kvalet.. Så jag håller på o prövar mej fram,vad som kan vara bäst.. Nogg.se? eller kanske det här? Eller kanske blogspot? Hrmm.. återstår o se.. ;) Ska pröva mej fram lite.. Och är det någon som kan hjälpa mej med en egen bloggdesign??


prövar mej på o lägga in en bild också.. ;)
ha de gott,så länge!

RSS 2.0