En explosion av mindre sort..

eller ja, snarare större tycker jag.. våran tändare exploderade igår..den låg på golvet bredvid kaminen,o jäklar vad de small. Blev livrädd, men det gick ju bra iaf.. :)

Igår fick jag äntligen min hatthylla,o skohylla.. O nu har hjärtat satt upp de, blev jätte fint! :)
Har haft besök av Mikael o Sofie idag, dom bara dök upp.. Det tyckte jag var trevligt! Jag gillar dom. :)

Igår va Linda o kidsen hit, det va också jätte trevlig, o Sara o Elin kika förbi o likadant Angelica o Victor, drack te, o mös bara.. Gillar dom allihopa! <3
Sen blev det handling inne i staua,hemgång o myspys..

Ikväll ska vi bara äta lite gott här hemma,o bara mysa. Vi får sällskap av Jimmy o Mickis också. Det blir nice! :)

Nu ska jag ta o försöka mej på o göra en halloncheesecake.. ;)



Gott Nytt År, alla vänner! ★ 

kanske bloggar lite mer,sen eller nästa år.. ;)


jag är nog ingen viking.. men jag vann på jokern..

motvilligt erkänner jag, jag är ingen viking. Inte för fem jävla öre. Jag vill ha sol och värme! Min kropp är inte byggd för sånt här klimat..Så är det bara.. Inte nog med att jag har tjorvet med njurbäckeninflammation, (som för övrigt bara blivit värre under dagen) så klarar inte mina leder av kylan.. Jag får såå ont, så jäkla ont.
Tänk att man ska drabbas av en massa skit.
Dessutom gör ju kylan astman värre.. Jippijeey! Not.

Hursomhelst, det jag vill komma till är att; jag praktiskt taget frös ihjäl när jag var ut o hämtade ved, o for på affärn. Men jag fick de gjort! O dessutom hade jag vunnit 8 kronor på jokern i onsdags! Tänk, jag vinner alltid när jag spelar på lotto o joker! :)

Nu skulle jag mest av alls bara ligga nerkurad under täcket, med en bra film, o min karl! <3  Meen, jag får nog vackert vänta ett antal timmar till.. meen va gör de?

Nu ska jag o Lowis äta lite clementiner,o sen ska lilla damen sova..
Numer tar det ett jävla tag innan hon somnar, det ska bråkas,bråkas o bråkas,grinas,skrikas o slåss innan.. jag blir så matt!
Är det bara mitt barn som får såna perioder?
 Nu har det hållt i sej i nästan en månad, men dom senaste tre åren innan har det ju inte varit några problem alls! Why? 


Ma höres!


24 minus grader ute..

och 17 grader i köket.. det är fasiken för kallt skulle iaf jag vilja påstå, men nu sprakar det i kaminen så om nån timme är faktiskt hela kåken uppvärmd! Me Like! För övrigt är ju -24 grader riktigt svinkallt, men som den viking man liksom är(!?!?) så känns ju allt varmare än -25 som helt okej.. skrulligt. Trots det,så är jag faktiskt väldigt opepp på att knata ut o hämta ved.. Det tar liksom emot skulle jag vilja påstå. Men det är väl ett måste..
Annars är jag lite lur på det här med sophämtningen.. Kommer dom imorn?
Vi lyckades liksom glömma o ställa ut förra veckan,vilket gör att vi har en väldigt överfylld soptunna! Som är i stort behov av tömmning. O jag har för mej att det brukar vara en extra tömmning så här i juletid.. Har jag fel? Någon som vet?
Jag tvivlar nämligen på att grannarna skulle uppskatta en brasa med sopor.. Skulle för övrigt vilja ha ett gammalt oljefat o elda i jag.. :)

Inatt fick jag sådär skitont i magen/ryggen (njuren I know) det ogillas skarpt. Igår kändes det ju faktiskt bättre..Men nu känner jag mej som en tus
s,again. :(
Och vi tänkte ju åka till fjälls över nyår,o då ska jag vara frisk.. Tänker nämligen INTE sitta på ett utedass i 30 gradig kyla, med en njure jag helst skulle ta bort. Det gör jag bara inte..
Giv mig styrka.

ojoj,det här har visst blivit rena klagomuren.. haha.. :) aja..

idag ska jag o lowis bara ligga hemma o mysa.. jag har dock slut på snus,o skulle behöva besöka bua.. taskig tajming!

för övrigt har jag både kaffe o te hemma, om någon känner sej sugen på o kika förbi här på vischan? ;)
Kan trösta med att njurbäcken inflammation inte smittar.. :)
Skulle möjligtvis vara mitt halvkassa humör då, men de blir nog bättre om nån kommer o muntrar upp.. ;)

Heej så länge!



bara jag o tjorven..

ja, bara jag o tjorven hemma.. känns lite konstigt! Vi ligger framför brasan o bara myser.. Lowisen är på badet med Fia o hennes PerBanan, o karln for o jobba tvärtidigt imorse.. Hrrm, känns lite konstigt när man fått haft han hemma så pass mycket nu.. :/
Han gör mej glad, och lycklig. <3
Sen får andra tycka och tänka vad dom vill.
 
Lowisen har säkert jätte roligt, hon älskar ju att vara på badhuset!
Hon tappade för övrigt sin 4de tand igår,
lillfisen! <3
Nu är hon världens sötaste,med världens största glugg! ;)

Idag är det förövrigt -26 grader här, vilket är skitkallt. Jag höll helt seriöst på o förfrysa min stackars fingrar när jag var ut o hämtade ved.. så både jag o Tjorven trivs kalasbra här framför brasan..

Annars så saknar jag min make, o järngänget super mycket! <3
Ska vi åka o fira Jänet o myysa på Lördag kanske?

Skulle behöva en ny hatthylla,och ett matchande skoställ till min stackars hall också, som för tillfället är väldigt tom,och fruktansvärt opersonlig.. Kan en hall var det?
För övrigt är mkt här fortfarande väldigt opersonligt,det irriterar mej. Men det som irriterar mej allra mest är att jag helt enkelt är för mycket av en tuss för att O R K A göra nånting åt det, få nån ordning,o liksom bo in mej.. Men det kommer väl, snart.. Behöver en rejäl dos motivation,inspiration och ork innan bara..
Har ju "bara" bott här i en månad.. ;)

Nånting annat som stör mej väldigt mycket är att vi inte har byggt nåt pepparkakshus. Tragiskt.
Och sånt kan få mej att grina.
Ungefär som på samma sätt när jag börjar grina, för att gulan i ägget går sönder när jag steker det.
Jag vill ha gulan hel i mina stekta ägg.
Annars äter jag inte.
Löjligt jag vet, men så är det bara.
Och att en sån grej får mej att kassera ägget, gråta en skvätt för att sen prova med ett nytt,får mej att fundera på om jag är riktigt riktig?

Jag måste vara fruktansvärt känslig,eller labil kanske?
Vad tror ni?

Vore för övrigt roligt o veta vilka ni är?


bla,bla bla.. bara massa strunt idag, har inte allt nåt o komma med egentligen. bara ordbajsar en massa, borde försöka starta bilen o fara på affärn en snabbis istället.
Det får bli dagens mål.
(dagens mål imorse vara att packa upp allt som är kvar,städa lekrum,gästrum,nedervåning,sätta upp tavlor o bara röja) men med tanke på dagens status ; feber,o jävligt ont. Så skiter jag helt enkelt i det.
Affären var de ja..



PussHej!


ont så man spyr..

jao, här är sjukstuga som vanligt. Jag har fått njurbäckeninflammation,eller infektion eller va tusan de heter.. UVI som gått upp i njuren iaf, vänstra för att vara mera exakt.
Så gårdagen spenderades först på zgränd hos dsk, o sen på akuten.. precis hela jävla dagen OCH kvällen var vi där. Tröttsamt,ont o jävligt.. Fick iaf antibiotika,och hoppas att det ska hjälpa,och hoppas att det inte är njursten,som dom också trodde de kunde vara..eller ja,snarare en kombination! Jag känner mej förvirrad? Men är glad att jag inte spyr upp tabletterna,så jag får vara hemma iaf.. :)

det var gårdagen det..

juldagen,då lyckades jag jobba..trots en jäkla smärta faktiskt.. Lyckades få i mej lite mat hos Fia..sen var det ryggläge,feberfrossa o kräkningar hela kvällen..

Julafton då, den började med mys i sängen,o Lowa fick öppna lite klappar,som tomten lagt i strumpan! ;) Sen gjorde vi oss iordning o for till mamma, och tillbringade förmiddagen där, åt gröt o skinkstut o lite annat gott tillsammans med Mamma,Håkan,Syster o Maria.. Öppnade julklappar fikade o hade mysigt! :)
Lowa fick supermycket paket..
O även jag.. trots att jag inte borde.. Fick bla en ny telefon av Mamma o Håkan! Gissa vem som blev överlycklig!? :) Nu hör jag faktiskt nåt,o folk hör mej.. wiiiho! :)

Efter en mysig dag hos mamma,gick vi till mormor o morfar o önskade GodJul,o bytte lite klappar.. Sen bar det av mot Orrviken o till Farbror med familj.. Där vankades massor av god mat,o ännu mera klappar! Tomten kom,o vi bara mös.. Vid det laget mådde jag dock så dåligt att maten gick knappt ner,o jag hade feber! O ville bara spy.. Men jag härdade ut.. ;)

Vid nio,for vi hem..Hjärtat hade redan kommit hem,så det blev lite mys i soffan o så,innan vi somnade..
Hade en riktigt mysig dag!
O det är nog tur att vi bor i hus, för vart skulle Lowas alla klappar annars fått plats? ;)

för övrigt är jag lite bitter över att jag är sjuk,då jag mister ungefär 3000 :- eftersom jag inte kan jobba.. Det mina vänner känns jävligt surt! :(

idag ska vi iaf inte göra ett jota, det ser ur som faan själv har gått lös här hemma, men vet ni? Jag orkar verkligen inte göra nånting åt det nu.. För idag och imorn ska jag bara försöka bli pigg, så jag förhoppningsvis kan jobba tisdag och onsdag.. Så det så! :)

PussHeej!

o God fortsättning!


Sjukstuga i jul..

ja, här är det sjukstuga i vanlig ordning.. jag har världens magont,huvudvärk och feber upp o ner, misstänker att jag fått en uvi.. ont gör`t iaf..  och Lowa stackarn är tvärförkyld. Dock feberfri.. *peppar,peppar*
Idag har vi 20minus grader ut, vilket iaf jag tycker är skitkallt. Och jag är allt annat än pepp på o gå ut o skotta, vilket jag dock måste innan jag far in till stan..(som jag också är sjukt opepp på o göra) men är rädd att jag måste ta tjuren vid hornen och bara göra det.. har ju några julklappar kvar, några saker som måste ordnas, o lite annat som måste handlas.. :/

men först snöskottning!gaah.

igår spenderades exakt hela dagen i sängen, sovandes,drömmandes feberdrömmar, jag hatar mardrömmar. Huua!
Lowis var med Emma,o hade en mysig dag.

näe, de här har jag inte stånnan me, får uppdatera mer ikväll..


PussHeej!


snart jul..

jajje, snart jul! Känner mej nåågot stressad. :/ Är nästan klar med julklapparna iaf, måste fixa det sista på onsdag.. :( aja.. ikväll ska vi äta lite gröt o skinstut här, det blir mys! Älskade syster är ju hemma.. <3
Men innan så måste här städas, packas upp ännu mer, skinkan måste griljeras.. osv..
aaah!
uppdaterar mera sen..

Lowa tappade sin 3dje tand inatt, sötfisen! <3


Fredag kväll..

jajje, o vi är äntligen hemma o har intagit fredags posè på soffan, lugnt o stilla,o det sprakar för fullt i kaminen,o karamellerna lockar på bordet.. Underbart! Älskar såna här lugna,mysiga kvällar,då man bara kan mysa runt i pyjamas..
Idag har vi varit till Sundsvall, Birsta.. Ikea o lite andra affärer.. lunch,fika osv.. Mycket trevligt.. Upptäckte dock i Bräcke att vi glömt rullgardinen, i kassan. Jäävla oflyt. Obetald iofs,så det var ju tur iaf..
aja, blev lite annat småpyssel, o några klappar fixade iaf.. :)
För övrigt var det -30 imorse.. What liksom?
För mej är -5 alldeles lagomt ju.. men tydligen inte.

Imorn vankas det jobb 7-13,och sen ska vi väl försöka få klart julklapparna. Också träffa älskade syster. <3
Hon är äntligen hemma på besök, förstår ni? Min fiina syster är här uppe. Myys!
Inatt är hon hos mamma, men jag hoppas hon kommer hit o bor lite också, vi som gjort ett eget rum till henne o allt.. ;)

näe, undra om man kanske ska försöka sova snart? Ska ju trots allt upp tidigt imorn, men det tog emot nu, sitta o youtube gamla låtar,o bara må gott..




PussHeej!






det går bra nu..


Jänet <3

jag har varit hos världens bästa jänet idag, och blivit fiin fin i håret! :)
Kort, busigt, och mörkt med slingor!
Me like! :)

Åt middag hos mamma sen.. o kokade lite knäck o bara mös på..
Sen hem,kvällsfika o soffmys.
Meen nu,ske ma gå o lägg oss..

Jag börjar sju imorn.. jippieyey! ;)


katt vs möss!?

jag haatar möss! Äckliga,äckliga vidriga djur.. o när jag stod o höll på vid diskhon,kommer de en springades över diskbänken. Förstår ni vilken panik som utbröt? En musfälla gillrades, o sen togs musen.
Dax för nästa panikattack, tårar,sop o skyffel,sen i en påse o ut.
Jag avlider snart..
En katt,eller tio vore ju toppen.. Men jag är så jääklarns allergisk. Så de går ju inte! :(
What to do,what to do?

Har haft en mysig,lugn helg, med go mat,mys, och trevligt sällskap osv.. Det gillas!
Imorn vankas jobb.. 7-16, blir bra de..
Ska tydligen bli kallt i veckan också..huua! Elda,elda,elda.. ;)

näe, sova kanske?

PussHeej!


Svinis?

Det verkar så.. kul! :(
Börjat medicinering.. o nå skit i lungorna också.. great!
Konstiga infektionsprover..o får svar på svinprovet imorn..


fuck.


RSS 2.0