Nu ru Maaajsan!

Idag ska jag o min vän Jänet iväg på ett litet Mission! Jag är spänd av förväntningar om man säjer så.. Det ska bli kul.. :) har redan varit upp o tvättat dessutom.. Ska ta o hänga tvätten nu, o äta lite frukost.. Sen bäre iväg.. Tänkte jag skulle ta o göra en liten uppdatering av mitt liv också, eller ja snarare bristen av  liv, då både jag o Maajsan är pensionärer.. Ja, Jänet också faktiskt.. Sen vare nån mer som också hörde till vårat PRO förbund.. Vem kommer jag faktiskt inte på så här i skrivande stund.. men,men..
Osocial. Jag är så sjukt osocial. Egentligen gör det väl inte så mkt iofs.. Men det här med o aldrig göra nånting längre.. Är det åldern? Förra fredagen var iaf jag, Maajsan o Lowis på badet. Det var roligt.. Lowa älskar det. Sen jobbade jag ju resten av den helgen.. I veckan har jag inte gjort så mkt alls.. Gjort tappra försök till o städa, men det har liksom aldrig riktigt blivit klart.. hrmm!? Konstigt det där! Har pluggat litegrann, hälsat på min pensionärskompis Jänet, det var trevligt.. :) Hängt med Maajsan o lite sånt..

Näe, du ska jag ta o hänga lite tvätt, o äta lite frukost.. sen bäre iväg.. Spännande!


Heej så länge!



Era tankar..
Postat av: Tina

Om du skriver oftare än 1 gång/månad så kanske du kommer ihåg vad du gjort=P

//Majsan!

2009-01-24 @ 11:41:36
URL: http://tiinawiina.blogspot.com
Postat av: Karro

Jag får se hur jag gör med bloggen.. Just nu är det bara inget kul längre. Men skolan är iaf superkul =) Full rulle men det blir verkligen en helt annan sak att plugga när man vet att man kommer få användning för allt i arbetslivet sen! =)

Hur går det för dig?

Kram

2009-01-26 @ 20:19:36
URL: http://scrabbed.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0