litte ta våndera..

ja,alltså telefonköer..vilket jävla påhitt! jag har suttit i stort sett konstant (med uppehåll för dom gångerna jag blev bortkopplad,för att direkt ringa igen) från 8.30 - 11.45 idag.. Inser ni huur lång tid det är? Förstår ni hur mycket jag hade kunnat gjort under den tiden???
eller ja, kanske inte just idag.. för idag har varit en dålig dag.
 Min mage jävlas,o ställer till elände. Är det inte det ena så är det de andra. Mer än så behöver jag kanske inte gå in på..haha! Jobbigt som attans iaf.
Har en telefon tid med någon doktor imorn iaf.

Har dock varit på föräldramöte ikväll, det första i skolan! Var väl bra precis som föräldramötena på dagis skulle jag vilja påstå! ;) med ett undantag, jag lyckade bli suppleant i föräldrarådet.. Hur lyckas jag med såna konstiga saker? aja, de blir säkerligen bra.. o jag har såå mkt bra tankar och åsikter som jag gladeligen ska dela med mej av där! Så de blir nog bra. =)

Imorn ska jag till sjukgymnasten. Blir kalajs bra de, I hope!
O sen ska jag o Susen ut o springa!(läs lunka,gå,jogga) hur som helst så ska gympadojorna snöras o jag ska chocka kroppen. Vansinne jag vet, men det låter ju skönt när man säjer det, right? Får se om jag överlever, eller får en hjärtinfarkt! Det återstår o se.. ;)

Jag måste röra på mej, inte för att jag behöver gå ner i vikt eller så. Tvärtom, skulle gärna gå upp några..Men jag tror jag skulle må bra av det..

apropå o må bra, slökikar lite på "ett halvt ton tonåring" men allvarligt!?!? Det om nåt måste väl vara ren och skär barnmisshandel??
jag mår illa, tycker synd om ungdomarna,och blir förbannad på föräldrarna.
Hur kan det bli så fel? Och hur kan man övergöda barna på det där sättet?
Jaa, man slutar aldrig förvånas..


Igår fick jag surströmming till middag,igen.. Mmmm,det är ju sjukt gott alltså! o de tackar jag jespers farfar o alva för!:)

väntar på mina kort jag beställt också, jag längtar, få se o känna på riktiga kort..haha, o sätta in dom i album! Det är ju riktigt roligt.. Hoppas dom kommer imåra.. :) Dom postades i fredags tyckte jag de stod i nåt mail..
Spännande!:)

näe, nu ska jag hänga lite tvätt,o stoppa nåt i magen..


Lördags mys!

jaa, idag myser vi! Jag o dotra. Karln är i Jönköping på Elmia, roligt för han.. :)
Lowa har varit på kalas på Djungel Huset idag, för Tilde har ju fyllt 5 år. O hon har haft så roligt så, o jag har fått surrat me både Sandra o Johanna. O jeppe också då förstås!:)

När vi kom hem ifrån kalas o handling,så hoppade Lowa i pyjamasen, o jag i mjukisböxerna.. Åt tacos (gårdagens rester efter mys med älskade Tina) o bara satt o pratade o skrattade. Min lilla dotter är så mysig,och jag älskar att bara mysa o sitta o prata med henne. Både om stora och små saker..
Jag har haft planer på att åka på kvarn avslutning ikväll.. Men jag känner mej inte ett dugg pepp faktiskt, jag myser hellre hemma med Lowa.
Men jag hoppas dom som är där får sjukt roligt. O att regnet håller sej borta.

Kvarnavslut förresten, de visar verkligen att sommaren är slut. När stängningen har vart där,så är liksom sommaren slut! aja, de kanske blir sommar nästa år också,vem vet?

Igår var jag in på UPM, hade en lång,lång tid.. Både med min terapeut, läkaren och sjukgymnasten. Ojoj, o det var faktiskt jobbigt. Ja,riktigt jobbigt faktiskt.
Så då var det riktigt typiskt att min kära sambo är borta just i helgen.
 Meen,de gick ju bra ändå, o jag o Lowis mös med Tina igår. Älskade vän, du är fin!
Jag gjorde kväll tila, o sov nog före tolv.. eller vare elva?

I natt kommer iaf min andra hälft hem. Jag älskar att få somna bredvid han, men jag erkänner att det är inte så pjåkigt o gå o lägga sej ensam,o vakna av att han kommer o kryper ned!
Jag älskar han.

Imorgon är det Söndag, o vad sjutton ska vi göra då? Jag har inga planer, eller vi har inga planer. Det är skönt, o jag kanske ska passa på o städa bort lite sommar!? Har god lust o redan nu plocka fram dunjackan o sånt faktiskt!

Nu ska jag o lilla hjärtat mysa vidare.. ska tända en brasa o lite goa värmeljus också.
MysPys - Kärlek!


panik..

idag har jag fått panik, på riktigt. Mitt lilla barn, som vanligtvis är så jäkla snäll o duktig. Hon går nästan aldrig ifrån gården, o gör hon det så brukar hon gå till grannarna. O då frågar hon alltid! Och hon går aldrig någonsin upp till vägen.
Idag kom hon in o frågade om hon fick gå till Håkan och Ingrid. Jag sa Nej, vi ska strax åka till stan,o dom är inte hemma. Dessutom är det så jäkla blött! ( Man går gent över en åker dit) Hörde hur hon svarade jaja, o gick igen. Jag ringde Jesper en snabbis,o va på toa. Tog max 5 minuter allt som allt. O när jag kommer ut för att åka är hon borta, både hon o hunden. Så först knata jag upp till snickeriet - ingen Lowa, till Marita - ingen Lowa. Till Björn- ingen Lowa. Tog bilen o for upp t Håkan o Ingrid - ingen Lowa. Började känna mej lite panik slagen. Hem o kolla om hon kommit hem. - ingen Lowa. till Björn igen - ingen Lowa. Nu var jag grinfärdig. Ringde Jesper o lipa, så han kom hem, ringde pappa o lipa.
 Han jobbade. For ner till pappa o letade där. - ingen Lowa. For till pappas granne - ingen Lowa. Så jag grät som ett barn,o for hem för o möta Jesper o fortsätta leta. O ja,jag övervägde starkt o ringa till polisen. Då paniken började ta över hand. När jag svänger ner på gårn igen så får jag syn på dom. Fan vad jag lipa.. Sprang till henne o tog upp henne i famnen o bara grinade. Hon grinade också o var lessen,då hon trodde jag farit utan henne. Med sej hade hon Jonna. Då det var dit hon hade gått. O Jonna förstod väl att hon inte fått lov till det o var snäll o följde henne hem. Jäklar va rädd jag var! O arg,o förtvivlad o ja..så sjukt många känslor. Hon o tjorven hade traskat ända dit bort till dom, längs storvägen. Förstår ni hur fort bilarna kör där. Det är fasiken en 90 väg. Precis vad som helst hade kunnat hända!

Aaah. vill inte ens tänka på det.. jag ryser vid bara tanken.
Mitt älskade lilla troll.
Och jag känner mej så jävla kass.

Vill aldrig någonsin behöva uppleva detta igen.

Sen ikväll när vi var hos mamma o åt så ringde min telefon. Då var det pappas granne, en liten tant som ringde! Hon undrade om jag hittat henne.. Då blev jag rörd,o började nästan lipa igen..

Nu ska jag mysa ned mej med mitt Stora Hjärta.

Det här tog fan knäcken på mej idag. Är helt färdig.

Hade lunch besök av finaste Suss förut idag, underbart. Älskade kvinna! <3


fin främmene..

vi har haft min kära vän Anna här på lite besök ikväll.. Druckit kaffe,kikat på tv o surrat strunt! Alltid lika mysigt.. :) Är så långt emellan gångerna man ses ibland så det är tragiskt. Att man är så dålig på att hälsa på folk.. Eller ja,ibland iaf. Man måste ju vårda sina fina relationer. Det är viktigt!
Anna är en riktigt fin människa,och jag är så stolt över henne!

Har tvättat lite också,trist men ett måste..Ska ta o hänga sista maskinen nu,o sen krypa ned med mitt älskade hjärta. My love!

Lowisen somnade strax efter sju ikväll..de tar på krafterna o gå skola! Sen har hon o Frida lekt hela eftermiddagen. O vilken go jäkla unge. Tror jag ska adoptera na.. Så har Lowa ett syskon också,snabbt o smärtfritt!;)

Blev chili con carne till middag i det här huset ikväll. Me like! O lowa åt till o me bönorna.. inte illa för o va henne!;)

Håller på o skickar in lite foton för framkallning nu.. Rooligt! Tror inte jag framkallat kort på säkert tre-fyra år.. Vet egentligen inte varför, det är ju så roligt med riktiga kort!
Men nuså! :)

näe,nu ska jag gå upp och älska min man.


Politik?

ja,det här med politik? Snart är det alltså val igen. O jag är så sjukt oinsatt i allt vad politik heter. Jag har ingen aning om nånting känner jag?
Fredrik Reinfeldt som stadsminister just nu.. jaha? Är Mona Sahlin bättre alltså?
Jag har helt ärligt ingen aning.

Jag vet av erfarenhet att det är fullt ut skitsvårt o vara sjukskriven i dagens läge, jag har varit sjukskriven helt sen maj/juni någongång, har inte fått ett öre i sjukpenning än.. Det är alltså tre månader utan någon som helst inkomst. Eller ja, barnbidrag och underhåll får jag ju. Vilket ger en månadsinkomst på 2323:- Det täcker ju alltså inte ens halva våran boende kostnad. Det är sjukt.
Vi hade aldrig överlevt om inte Jesper jobbat så mycket som han gjort,och kört mycket Norge.
Sen vill jag absolut inte leva på han. Jag vill tjäna mina egna pengar,och kunna försörja mej själv.

Så för mej är det ju katastrof med Moderaterna som ledare, min kära sambo däremot,som har jobbat mycket,och tjänat helt okej, gynnas ju givetvis!

Men alltså,jag känner att jag är alldeles för dåligt insatt för att ens kunna ha några åsikter. Jag tror jag måste börja plugga på lite politik. Bilda mej en uppfattning, för i dagens läge skulle jag till o med kunna röstaSverigeDemokraterna. För helt ärligt, av det lilla jag vet, sett,läst eller hört, så har till och med dom en del vettiga tankar och ideèr. Faktiskt, och det står jag för.
Jag är absolut inte rasist eller nånting sånt..
Men är det inte väldigt konstigt att vi bara tar in mer o mer invandrare, när vi inte ens kan ta hand om dom vi redan tagit hit? Näe,vi lägger dom på hög istället. Det tycker jag är vansinnigt!

O hur ska dom någonsin kunna komma in i samhället? När vi sätter allihop,på samma ställe. Så dom enda dom ser och träffar är varandra.
Hur ska dom kunna få jobb,när det först och främst redan finns alldeles för lite jobb. Och dom inte lär sej språket. Och dessutom duger inte deras utbildningar? Så en högt utbildad specialist sjuksköterska från något annat land inte får arbeta som det här, utan tvingas bli anställd som vårdbiträde. När sjukvården skriker efter utbildat folk?
Det är så jävla vansinnigt så det liknar ingenting!

Jag bli alldeles matt.

Vad tänker du rösta på? O hur tänker du då?


jag går gärna naken..

alltså allvarligt talat, jag avskyr att frysa. Det måste vara något utav det värsta som finns. O det som är snäppet värre än att frysa över lag,är att frysa hemma,inomhus! I sitt eget hem.. Jag vill gärna kunna gå runt naken hemma, utan att frysa. Ja, det betyder ju inte direkt att jag kutar runt naken jämt o slänger me pattarna. Men alltså, jag har gärna på mej lite kläder när jag är hemma, jag vill inte behöva bylta på mej kläder då.
Såå,idag har jag eldat.. som sjutton! O det är så varmt,o så mysigt!
Jag älskar det, Jesper han..jaa,är väl inte direkt lika förtjust i det..

Lowa for till Ella på eftermiddagen o lekte,så jag blev solokvist till Jesper kom hem.. Så då passade jag på o pyssla o dona lite, o gjorde i ordning middagen. Blev lax o perer, o romsås! MmmMmmMhmm.. Sjukt gott! Skulle lätt kunna äta det flera dagar i veckan.. :)

Ska lägga Lowisen nu, o sen fixa lite med lite tradera grejer.. Saker som ska postas imorn,o grejer som ska läggas upp.. I´m gonna be a millionare.. ;)

Sen blire mys med mitt hjärta.

Något som är riktigt mysigt med hösten är iaf att det är mörkt på kvällarna, o man kan mysa framför brasan med miljoner tända ljus.. Jag Älskar Det.

avslutar med ett par bilder min finaste lilla tös! <3






höstväder..

ja,riktigt höstväder idag, men givetvis inte sånt där vackert,fiint höstväder.
Utan regn,rusk och +8 grader. Jag ville verkligen inte kliva upp imorse. O när jag känner så,så brukar jag vägra kliva upp. Imorse chockade jag världen o klev upp iaf, frukost till barnet o iväg till skolan. Dom hade utedag idag, stackars dom. Fleece,regnställ o mössa!

När jag var hemma igen höll jag helt seriöst på att frysa ihjäl. Ont i huvudet hade jag också, börjar bli en dålig ovana det där. Tog iaf o hällde i mej lite te,för att få upp någorlunda kroppstemperatur, o bäddade ner mej i soffan. Vaknade klockan tolv igen, när Lowa kom från skolan.
Vad hände liksom? Jag bara somna,och sov o sov.
Riktigt skönt va de iaf,och mest troligt välbehövligt.

Så här i efterhand kan jag tycka att det var onödigt o dumt, o tänk så mycket jag hade kunnat fått gjort? Eller ja,iaf hängt o tvättat nån maskin osv..
 Det där jäävla samvetet. Det dåliga samvetet.
Varför kan jag inte bara acceptera att jag faktiskt är ganska svag,och behöver den där vilan. Att min kropp faktiskt inte orkar annars, och att det absolut inte var nåt fel med den.
Men näerå,ångest.
Jävla jag är duktig-syndrom.
Åt helvete med det.

Ååh,nu får jag högt blodtryck också..sitta här o reta upp mej själv,över mej själv,för att ja, jag vet faktiskt inte vad.
Joanna, det är okej att vila.
Det är okej att inte städa eller tvätta varje dag.
Det är okej.
Det är till och med bra.
Att det ska vara så jävla svårt o förstå. Men om jag säjer,eller skriver det tillräckligt
många gånger kanske det går in?


Det här med krav förresten, vem är det som ställer alla dessa krav egentligen? I min värld är det faktiskt jag själv som ställer alla dessa höga krav på mej själv. Jag tror det iaf, mest troligt så har de väl börjat nån annanstans för länge sen. Men det är iaf jag som har dom höga kraven på mej själv nu. Ingen annan.
Och dom gör att jag mår dåligt, varför kan jag då liksom inte bara sänka ribban lite?
Näe,de är fasiken inte det lättaste..

Sen alla mina små tvångstankar, o att jag verkligen måste göra sakerna på ett visst sätt för att inte må dåligt,det gör ju inte direkt saken lättare. Jag måste verkligen göra på "mitt" sätt. Och följa ett visst mönster, annars mår jag dåligt. Jag får verkligen panik.
Jag vet att det faktiskt inte är hela världen om inte glasen står upp o ned i skåpen,i en viss ordning. Men i mitt liv skapar det fullständig kaos och panik.
Jag måste ha total kontroll på precis allting. Allt ifrån dom små sakerna till dom stora.
Annars får jag panik,och flippar nästan ur.
Min älskade sambo är precis tvärt emot. Så hur vi går ihop är för mej en gåta..haha!
Jag med mitt noggranna planerande,ofta onödiga planerande jag vet. Och han som avskyr o planera. Han har liksom en "Hakuna Matata" filosofi.
Men vi går ihop, och vi matchar ihop varandra alldeles förträffligt.
Det är iallafall underbart.
 Och jag älskar den karln nåt enormt.

Blir liksom alldeles glad och varm bara jag tänker på han.. som nu t.ex.. haha! :) Dock tror jag inte han är lika varm i hjärtat av tanken på mej just nu, efter att ha försökt ringa mej som en dåre när jag låg o sov. Med telefon på ljudlös. Han behövde visst domkraften i garaget. Men jag "svarade juuu inte!"
Han var faktiskt inte arg,bara lite upprörd en stund.. Men när jag sa att "jag har ju iaf inte ont i huvudet längre" såå hörde jag faktiskt att han fliinade.. ;)
Han är ju för söt,mitt hjärta! :)

Han står liksom ut med mej,och älskar mej trots alla mina lustiga ideer,och att jag är "totalt hopplös"
och ja, jag gör de ju också rätt bra som står ut me han..faktiskt!
Kärlek!

vilket märkligt inlägg de här blev.. tänkte liksom inte att de skulle bli så långt, tänkte mest bara gnälla på att jag frös,o att de är pissväder ute.. Men så fick jag beklaga mej lite,och samtidigt beskriva lite kärlek.
Vilket nu har gjort mej på riktigt bra humör.
Otroligt ju..




tog o slängde in en gammal bild ifrån förra sommaren också..från Lenas bröllop! 


längtar efter sängen..

mjo, det här med o vara vaken från 04.20 på morgonen ska jag då inte göra till en vana. Jisses vad mosig i huvudet jag är!

Min kära sambo fick göra kväll tidigt idag,så vi har varit hemma allihopa sen tolv tiden nångång. O vid fyra for vi in mot staden, skulle skjutsa in syster och handla. Hann med en sväng på Jula också, hittade massa bra nödvändiga saker,men de slut med lampor bara,märkligt!
Fick middag hos Svärfar o sambo. Stuvade mackisar o köttbullar. Åt så jag trodde jag skulle spricka.
Tusen tack!
Efter surr o kaffe där bar det av till Maxi och storhandling! Eller ja, veckohandling.. Mycke grejer blev det, och dyrt! Köpte iofs massa sånt där man inte handlar varje vecka.. Men iaf! Har hållt på o räknat lite, o jisses vad vi handlar på en månad. Vart ska man skära ner? O kan man skära ner?

Både jag o Jesper är av den åsikten att vi vill äta mat vi tycker om, och att det är kvalite. Jag avskyr o köpa billigt toa papper,bara för att det är billigt när det är totalt värdelöst. Och ketchup är också ett bra exempel, det måste vara riktig. Annars är den smaklös o vattnig. Likadant pasta o makaroner. Det handlar ju inte om att vi äter plankstek i tid o otid. Utan även såna där basic grejer.
Låter kanske som världens snobb o som att jag är jätte kräsen. Men jag vill äta det jag tycker är gott, o jag vill torka mej i arsle med "skönt" papper.. ;)
Annars får det vara.

Nu ska vi ta o dricka lite the o krypa ner i sängen. Lowa sover som en stock redan.

Tidig morgon imorn med.. ;)

Heej!



Lowas första skoldag..

Lowa var uppe me tuppen imorse,och ville iväg på skolan.. Det var första,och mest troligt sista gången hon studsade upp och ville på skolan! ;)
Moster Emma fotade som värsta paparazzin..
Och vilken vacker liten tjej jag har, eller ja..Stor tjej är hon ju nu! :)
Och en mycket stolt sådan..

Efter att vi varit med på skolan till ungefär tio,så for vi till Myran o drack kaffe o surrade strunt! Mycket trevligt.. :) Sen vid tolv,kom sötproppen hem med skoltaxin! :)

apropå skoltaxi, när vi var små (jag och min syster alltså) ja.. då va de en trevlig karl, "Sven på mon" kallades han. Han körde iaf skoltaxi, nåt vi iofs aldrig behövde åka då vi bodde mitt i byn.
Hur som helst så bestämde sej min envisa lillasyster,och hennes partner in crime Sanna sej för att rymma hemifrån en dag.. Dom var väl ungefär i Lowas ålder,om inte mindre. Hur som helst tog dom sej iaf upp till Nysved, fotbollsplanen här på byn. Det är en bra bit för små ben o knata så pass långt.
Där uppe åker iaf Sven på mon förbi,och förstår att dom små töserna knappast har fått lov o gå dit alldeles själva. Snäll som han är så stannar han,för att plocka upp dom o skjutsa hem dom till oroliga mammor. Trodde han ja! Näe, ni förstår våran kära mor har lärt oss att aldrig följa med en främmande karl,någonstans what so ever. Så Emma hon sprang, o han efter.. Efter många om o men,o ett skrikande barn fick han med sej dom o skjutsa hem dom. Till slut! Haha.. En liten rolig anekdot,bara sådär..
Sjukt roligt tycker jag..

Men alltså, det är skönt o bo på ett litet ställe, där verkligen alla känner alla. Och man kan känna sej trygg tycker jag.. men hur som helst, så gjorde ju faktiskt Emma rätt. För hon kände ju inte han. Sen att han o Pappa vuxit upp ilag,o att han kände igen dom mycket väl var ju en annan sak.


Så här fin var min tös imorse;



     






Älskade underbara.


Bilder ifrån Meyas dop

    






det tar ungefär tvåhundra år och ladda upp en bild,så ni får tyvärr inga fler..just nu! har inte riiktigt tålamod till de just nu.. ;) Såå ni får nöja er med dessa så länge.. Blir kanske flera bilder från sommarn under dagen.. ;)


Uppe innan solen ens funderar på o vakna..

ja men visst, jag har skjutsat bort min älskade sambo till Lastbilen, och är givetvis vaken fortfarande.. Kan inte riktigt somna, o nu är jag ju rädd att jag försover mej om jag somnar. Väckarklockan ringer ju om en timme bara, så varför bara inte fortsätta vara vaken? Vansinne,jag vet.
Syster o Lowis sover fortfarande sött.
Så jag tänkte att jag kan ju slänga upp lite bilder..

Gör dom i olika inlägg, för enkelhetens skull! ;)


ensam hemma,med spotify!

ja, jag är nu helt ensam hemma. Mina fina älsklingar tog o for till Långan, för o hämta ett däck till lastbilen o lite sånt! Jag valde o stanna hemma för o tvätta o städa!?! o nu sitter jag här.. dricker kaffe o lyssnar på musik på spotify. Kanske inte riktigt samma sak, men skönt ere!
Ska strax ta tag i städandet. Ska sätta upp lite tavlor o jox också tänkte jag! :) Blir kanon de..

Lowis somnade nästan på en gång igår kväll,så vi tände en massa ljus o mös ner oss i soffan till "Farsan". Den var rolig, tills jag somna! haha.. Vaknade av att min telefon ringde, och då låg jag själv på soffan o de va kolmörkt!  Det var Jesper som ringde, han undrade om jag hade några planer på att komma upp o lägga mej,eller om jag skulle sova där nere? Haha, sötproppen! Blev så full i skratt. Han hade väl försökt väckte mej en sisådär hundra gånger innan han gick upp redan..
Jag valde iaf att gå upp o gör han sällskap!:)

Imorse tog vi sovmorgon allihopa. Låg i sängen o mös länge innan vi klev upp o åt nåt brunch liknande.
Jag älskar såna här dagar. Det är så jävla mysigt. Underbart!
Att bara få vara, och njuta av dom man älskar mest.
Den känslan är oslagbar!

Imorgon börjar ju allvaret igen, och vi ställer klockan på 06.30.. Det är iofs sovmorgon,med tanke på att jag oftast när jag jobbat börjar sju. Men nu har ju jag varit sjukskriven så länge,o Lowa haft sommarlov, så de känns svintidigt! Det kommer iaf bli kalasbra, och Lowa längtar.
Jag känner mej spänd,och det känns som att jag kommer gråta när hon stövlar in där på skolan.
ååh,min lilla tjej! Skulle kunna gråta nu också. 
Men det ska jag inte göra.

Näe, söstra kommer snart.. så de e väl lika bra jag tar tag i städandet nurå...
Bilder kommer senare idag, det lovar jag.. ;)


å vet ni en sak? Vad roligt det är ni lämnar kommentarer! :) Det är ju som roligare o skriva då faktiskt..de trodde jag aldrig!;) haha..


Puss o Heej så länge..


Lördagkväll..

jaha, så var Meya döpt då.. Meya Jolene Isabell Strandberg. Vilken sötpropp! O hon var lika glad o snäll som alltid, så de där gick ju kalasbra! :)

Efter dopet var vi o hälsade på familjen Olovsson/Persson. Snusade på vackraste lilla Lilly Kristina Persson. Lilltrollet, så otroligt liten,och så fin.
 Jag är så otroligt glad för deras skull,så jag grät nästa en skvätt ikväll också. O det är så mysigt o hälsa på och umgås med dom. Jag blir så glad,och lycklig. Fina människor, vad jag tycker om er!

Har givetvis tagit en himla massa kort idag, men dom lägger jag upp imorn istället. För nu är jag trött,o vill bara mysa ner mej i soffan o kika på en film med min älskade sambo!
Vi handlade på hem vägen,och passade på o hyra "Farsan" då,så jag hoppas den är bra! :)

Jag har världens finaste familj,och vänner - Ni är dom bästa.


Mycke som snurrar runt nu..

ja, jag är på riktigt pysselhumör! Regnet öser ner,o det är så jäkla trist väder. Fast det gör mej faktiskt egentligen ingenting att det regnar nu. Jag blev bara så sugen på o pyssla. Skulle behöva fixa med lite kort,sätta in i ramar,o få upp på väggen,o lite fina väggord som ska upp också.
Jag är inte riktigt nöjd med hur det ser ut här hemma. Och det stör mej,och det gör mej stressad.
Märkligt det där? Meen ja, i sinom tid får vi säkert till det,precis som vi vill ha det! :)

När jag klev upp imorse låg mitt socker på 1,9.. Det är inte alls okej! Förstår inte hur jag ska få till det jämnt på morgonen. Dessutom är 1,9 farligt lågt. aja,det gick ju bra iaf. O tur är väl det! =) o jag måste köpa bananer idag också,dom är slut! O jag måste banne mej alltid ha en sån vid sängen. Utifall att jag är så låg att jag inte tar mej ner till köket,o Jesper inte är hemma. Har ju dextrosol,men iaf..

I natt har jag nästan inte sovit nånting,låg nog vaken tills klockan var runt fyra. Till saken hör att jag var aptrött,o gick till sängs redan vid elva.
Men jag blev så jävla arg,upprörd och förbannad. Som ni kanske läst i mitt tidigare "svammel-mittinatta-inlägg".

Jag förstår mej inte på folk. Jag förstår inte hur någon kan misshandla en annan människa? Systematiskt, både fysiskt och psykiskt. Det är för mej obegripligt.
Och i min värld är det även helt obegripligt, hur man kan stanna kvar i en sådan relation?  Och hur man kan leva i en sådan relation i flera år? Och att man dessutom skyddar personen som skadar en? Som förstör ens liv.
Och varför man,när man erbjuds hjälp,och har möjligheten att ta sej därifrån,väljer att inte ta den.

Det är sjukt, och så fruktansvärt jävla tragiskt,så jag vet inte vad.
Men jag är ju inte helt hjärndöd,så jag kan förstå att det är sjukt svårt o ta sej ur en sån relation. Det kan jag absolut förstå.. Men ändå, näe jag förstår nog inte iaf.


till något annat, idag ska vi på dop. Meya ska döpas.. vad tusan har man på sej på dop?
o när jag tänker på dop,påminns jag av att det är fasiken över FEM år sen Lowa döptes. Jag kan inte sluta tjata om det, för det är helt sjukt. Min lilla tjej,är ingen liten tjej längre. Hon börjar för fasiken skolan på måndag. Så jäkla sjukt ere..

som sagt,vad har man på sej på dop egentligen? Min garderob är så jäkla tom. Jag äger nästan inga kläder alls, och näe jag överdriver inte ens. Jag har inga lite finare kläder, jag har inga "party"kläder..o jag har knappt några vanliga,"vardagskläder" heller. Det suger. Jag vill vinna pengar,så jag kan få köpa nåt fint till mej själv!
Det skulle fan sitta som en smäck just nu! Ja även lite kläder till Lowa då, som snart också är klädlös!



åter till något helt annat, i torsdags åt ju jag o Sara surströmming! Jääklarns så gott de va!:)
Helt gudomligt.. Hur kan något som luktar så vidrigt,smaka så gott?
Sjukt. Men som sagt galet gott! :)

Näe, nu ska jag o min älskade familj ta o hoppa in i duschen, o börja göra oss iordning kanske?


Någon som vill köpa en växasäng förresten? Skitfin är den.. :)

Herrå!


Arg

Ja,är just nu så jävla arg. Förbannad är kanske bättre. Jag vet inte, skitjävla jätte arg och asförbannad kan nog vara en bra beskrivning. Och jag känner mej så sjukt maktlös. Eller rättare sagt,jag är fan helt maktlös. Och det retar mej fruktansvärt mycket just nu. Det är mycket här i världen jag inte tycker om,avskyr ganska mycket saker om jag ska vara ärlig. Men det här är nåt utav det absolut värsta jag vet. Och jag hatar när såna saker drabbar dom jag tycker om,dom jag bryr mej om. Man trycker inte ner någon man "älskar",och man slår absolut inte någon man "älskar". Psykisk eller fysisk misshandel,det spelar ingen roll. Det är totalt oacceptabelt! Jag är så arg så jag kokar,skulle vilja skrika,spotta och slå på någon nu. Helt enkelt spöa skiten ur fanskapet! För det förtjänar han,så jävla mycket. Och det vore så värt det. Jag är så ledsen för hennes skull,hennes familj och alla i närheten. Satan va mycket känslor o tankar som snurrar i mitt huvud nu. Så jag är vaken,kan inte sova. Snart måste jag kliva upp,morgondagen känns bli lång. Men jag har iaf en karl som älskar mej,respekterar mej och behandlar mej väl. Det är jag så jävla glad för.

Man måste ju pröva..

Jamen visst,prövar o blogga ifrån mobilen.. :) hur störd är inte jag? AJa,de verkar funka? Ska ta o hoppa in i duschen nu,sen till staua! Ska på UPM,och till diabetessköterskan.. Trist! Måste kika efter en skjorta till karln också. Vi ska ju på dop imåra.. Häppåer!

Vattenskoter..

Har ägnat några timmar nere vid sjön! Kört vattenskoter.. Meeen va jääävla roligt!

Nu ska vi äta surströmming, jag vet att ni blir avis.. ;)

Livet är underbart idag.. :)








   

jorå,de gick ingen nöd på oss! ;)

 


olåst blogg..

ja, jag har funderat hit o dit, om jag ska ha min blogg låst,eller inte!
Det är ju skönt o ha den låst, så man vet exakt vilka som läser.. men samtidigt är det ju lite trist!:/
Lite komiskt att det bara är ungefär 10st som frågat efter lösen,alltså "vågat" visat att dom läser..
Undrar vilka dom restrerande 20 läsarna per dag var? ;)

Jag skulle ju faktiskt inte skriva i en öppen blogg,om det inte var okej för alla att läsa. Så varför är det då så svårt att berätta vem man är,som är inne o snokar.. ;)

För så ere ju faktiskt.. de handlar om o snoka.. när man inte ens kan stå för att man är inne o läser.. Det är min åsikt iaf! :)
aja, jag låser upp min iaf, och skulle gärna vilja att dom som läser,visar av att just dom läser. :)

Do It!


Ont i huvudet..

sjukt ocoolt och vakna med huvudvärk.
 jag avskyr det, skulle vilja säja att det är länge sen sist.
Men även i lördas vaknade jag med ett bultande huvud,
och migrän. Då berodde det dock,på den kommande mensen.
Såå,vad beror det på idag då?
 Mensen har ju kommit,och nästan slutat också för den delen.
Så den är oskyldig.

jävla aber det här med mens också. skulle vilja trolla bort den!
aja,inget det går o göra så mycket åt.


I tisdags kom Mamma och Håkan hit o grillade med oss, mej o min syster.
Ja Lowa också förstås, Jesper jobbade.
Det var mycket trevligt, och sjukt gott!
Gjorde grillspett med massa gotta på! Pergratäng o en stor sallad till, kanon gott!
Till efterrätt blev det vaniljglass och varm mylta! :) Såå jäkla gott!

Nogga kom förbi på en kopp kaffe strax innan middagen också,så han blev också kvar o åt,drack kaffe,spelade uno o surrade strunt!
En mycket trevlig kväll.

Igår var jag ambitiös och for iväg till återvinningsstationen med kartoner,plast,tidingar o sånt! Satan va skrot man drar på sej.. Skönt o bli av me allt.
Skjutsade in syster till mamma också,o sen mös jag o Lowis bara på hemma. Spelade lite yatzy,mös i soffan o så.

Jag höll mej vaken,tills karln kom hem.
Hade gjort fika till oss o så,mys! Somnade sen gott i hans armar.

Idag ere finväder, vet inte riktigt vad vi ska ta oss för med?
Tycker inte jag gör så mycket annat än plockar,städar o tvättar här hemma.
Ändå så behövs det alltid städas!? Hur går den ekvationen ihop?
O vem är det som får till all tvätt?

Har flera kubik ved som ligger ute också,bara väntar på o få bäras in. Kanske ska bära lite idag? Så är man ju ute också.. Slå två flugor i en smäll liksom! ;)

Rensade ur Lowas garderob igår kväll också, så jag har en hel del grejer jag måste fota och lägga upp på Tradera. Tradera är ett jäkla bra påhitt de! Jag gillart!


Nu ska jag ta o göra mej en kopp kaffe till o börja med,
så får vi se vart den här dagen tar vägen sen..


Herrå!


Mylta!

Mylta är nåt utav de goaste som finns! Pappa och Håkan var uppe i fjälls i helgen och Pappa plockade 12kg. Så jag hade tur o fick lite! Så idag har jag kokat lite sylt! Blev inte så mycket men fyra burkar iaf.. O de e ju alltid nåt!:)
Tror jag ska lura me mej svärmor ut o leta lite mylta,så jag kan koka lite mer! Väntar på att lingona ska bli klar också,så man kan plocka o koka lingonsylt! Jag tycker inte om köpt sylt. Så då ere skönt o koka o ha egen! :)


Efter tårta o kalas hos Mamma igår for vi slutligen ut på flyget och hämtade Emma. Och gissa om Lowa blev glad!! Överlycklig! :)
Jag också givetvis, så skönt o ha henne hemma! Trots att både jag o Emma var aptrötta lyckades vi ligga o surra fram till halv två. =)
Jesper kom hem vid två,men då hade jag givetvis lyckats somna.
Vaknade dock till o surra lite me han.
Vad jag Älskar den karln!
Och vad jag Älskar oss,tillsammans.
 Han gör mej lycklig!

Jag var faktiskt duktig och klev upp imorse,åt frukost i min ensamhet eftersom Emma o Jesper fortfarande sov, och Lowa ville vänta o äta frukost med Emma.
Vet ni hur stort det är?
1 Att jag faktiskt klev upp,utan anledning. och 2 att jag åt frukost! Alldeles själv, jag är kass på o äta frukost. men nu jäklar!

När resten i familjen klev upp,kokade sylten för fullt och sockerkakan i ugnen var nästan klar. Sockerkakan ska vi faktiskt inte ens prata om. Jag har för första gången i mitt liv misslyckats med en sockerkaka.
Pinsamt. O hur lyckades jag med det egentligen? Märkligt.

Tror vi ska grilla idag förresten, de e ju faktiskt finväder! O då ska man väl passa på.. :) Vi grillade ju igår också, jag o Suss.. Men va gör de!? Det är ju så gott.. :)

Kanske Mamma o Håkan vill göra oss sällskap!?! Och Maria kanske?

Ma får väl si..


 


Lilly! :)

I Lördags fyllde min BFF,världens bästaste Tina 25 år! Grattis till henne, men något som är ännu större ( sorry Tina;) är att våran fina vän Jänet och hennes Christoffer äntligen fick sin efterlängtade bebis! En liten Lilly blev det! Söt som socker,och jag grät när jag fick mmset. Åååh vad glad jag är för deras skull!
Stort Grattis till dom!:)

Annars så.. Fäviken har varit, o där tillbringade vi helgen i husvagnen. Mycket trevligt!

Stråket var också nice, var ut på onsdagen! Hade riktigt ruskigt roligt, o jag körde!=)

Har varit ner till Härjedalen en tur också, hälsat på i Noggas stuga,o varit på flygdag på Hedlanda. Det var trevligt!

Myst på med min älskade lilla familj, hunnit med en hel del mys med goa vänner också. Det gillar jag! Jag har världens bästa flickor i mitt liv. Dom är underbara.

Tjorvar på o jäävlas med försäkringskassan. Jag blir så jävla trött. Det är så tröttsamt,och suger så mycket energi. Känns som att jag skulle vilja lägga min energi på mycket annat. Eller jag behöver lägga min energi på andra saker.

Har börjat jobba lite nu också, det är roligt. Är på Scandic och städar. Roligt o göra nånting annat.


annars så har jag så mycket tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud. Kan inte riktigt sätta ord på dom heller.
Det känns som jag börjar få ordning på mitt liv,inte för att det är någon större skillnad mot förr. Men det känns bra iaf. Jag trivs ganska bra med tillvaron, har en fin familj som jag älskar.
Och tillsammans ska och kan vi klara allt.
Livet känns hoppfullt! :)

I kväll ska jag hämta min älskade,vackra lillasyster på flyget! Så roligt, att få rå om henne och ha henne här några dagar! Lowa kommer bli överlycklig! :)

På måndag börjar Lowa skolan förresten,hajar ni!?
Helt sjukt!!

Och hon är så stor,min lilla tjej!

Hon har en ny hobby, hon har blivit helt galen i o köra fyrhjuling! Vi hade lånat en i helgen, och som hon körde. Hela dagarna,o fullt ös! haha,så roligt o se henne ha så roligt!:)

Vi hade främmande av Lena och Liam i Söndags också, sjukt trevligt! Så länge sen vi umgicks, och jag blev så glad när Lena ringde och frågade om dom fick komma och hälsa på. Blev alldeles varm i hjärtat.
Hon är en utav min äldsta och bästa vänner,och en sån som alltid funnits vid min sida,oavsett vad! Det spelar ingen roll hur långt emellan man ses eller nånting,så är allt ändå alltid som vanligt.
Sånt är så härligt,och såna vänner är sällsynta.
Diamanter,som alltid finns i mitt hjärta.


PussHeej!


RSS 2.0