redan slutet av juli..

tiden går så sjukt fort.. Det är redan slutet av juli. Stråket är i full gång, o till helgen ere själva yranhelgen, samt fäviken. Jag är sugen på o åka upp till Fäviken. Tror jag, har som vanligt världens ångest. Och vet inte alls hur jag ska göra. I lördags var vi till Flykälen på Traktor Pulling, det var trevligt! Sol o trevligt sällskap, det är väl allt som behövs egentligen.

Förra lördagen var vi på Åsele Marknad, bara jag o Jesper.. Lowa var hos moffa. Det är så skönt o göra saker själva ibland. Så de blev en sån göra själv grej.
Tycker bara det är så rackarns trist att min kropp inte alls hänger med. Att jag inte alls hänger med. Jag orkar ingenting. Vilket är så jäkla trist,och förstör så mkt.

Och mitt humör blir hemskt,vilket givetvis går ut över dom jag älskar mest. Det är hemskt. O jag känner mej hemsk. Det är ju inte meningen, o jag försöker verkligen bättra mej.

Näe, nu ska vi åka o hämta min kusin på flyget, blir alla tiders det! Sen middag hos Håkan o Ingrid. Perfa.


Kärlek till min familj,och mina damer.


jordgubbar och kladdkaka.

jag har fått dille på jordgubbar och kladdkaka. meen fy tuusan så gott det är. Skulle lätt kunna äta flera liter jordgubbar per dag. Mumma de ju!=)

Idag ere tisdag,o solen skiner ibland iaf.. Men varmt är det, häärligt. Jag ska tvätta idag,försöka tvätta bort så mycket som möjligt..

Har haft en väldigt lugn och mysig helg faktiskt. Vi har inte gjort så mkt.. pysslat på hemma o liksom bara varit,umgåtts o ja bara varit.. Fyllde år i fredags. Det var en fin dag. Med fina besök av mina finaste vänner, och släkten.
Fick så sjukt mycket fina presenter,så jag kan inte tro det själv..

Jag har världens vackraste människor i mitt liv.
Min fina familj, och mina fina damer och herrar för all del.

En hel bunt med idioter som cirkulerar runt dock, dom ska jag göra mej av med.. Idioter kanske är fel ord, men människor som bara slukar energi. Dom måste bort. Annars kommer jag aldrig kunna må bra.


jajust..

är less, eller rättare sagt fullt ut skit less. idag var vi uppe med tuppen,fick de vi skulle gjort, mer eller mindre iaf. Fick panik hos läkarn,så de gick inte att göra undersökningen, men han lugnade mej o tröstade mej med att det räckte med förra undersökningen. Resultatet kan knappast bli sämre ändå,känns det som.
Men allvarligt? Vem vill ha nålar nedstuckna 1,5-2 cm rakt in i musklerna? Pax INTE! Tycker mina vanliga sprutor kan göra ont ibland,och dom tar man i magen (baara massa lös skinn,o fett) o dom är 5mm.. Det är en jäävla skillnad.
Jag är för tusan nålrädd.
Fibromyalgi och Neuropati.
 Jaa, jag förstår lika lite som alla andra. Fibromyalgin visste jag om. Neurpati känns sådär, låter otäckt och dåligt. Är väl inte så farligt,egentligen. Tror jag? Om det inte blir värre, o det tänkte jag inte tillåta. Men det är nog så plågsamt redan. Man skulle kunna säja att det är som diskbråck mellan nerverna. Myelinet som skyddar nerverna är skadat. Vilket på nåt vis gör att dom signalerar smärta och att det gör ooont. I princip hela tiden. Om jag inte är helt waaaisted. typ.
Meeen sa rooolen.

Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta? Skratta känns ju sådär, men vet inte om det är nå bättre o gråta egentligen? Det gör jag ju så ofta ändå. Är imponerad över att min kära sambo står ut med mej.. Fast jag står ju ut me han,så de kanske jämkas på nå vis.. ;)

har fått ett par tofflor av min älskade sambo så här lite i förskott, mest bara för att kunna gå.. har ett ilsket skavsår sen förra helgen. Och min fot,och min kropp behöver inte det. Är i för dåligt skick för att de ska kunna läka bra. Skiiit diabetes! Skit kropp.

gaah. baaaah! Jag känner för att skrika rakt ut. Blire bättre då?

Trots att skrikaraktut-känslan är väldigt stor just nu.. så överväger jag o väcka min nååågot trötte andra hälft och kanske krypa till kojs!?

Jag ska ju hinna städa,tvätta,hänga tvätt,vika tvätt,klippa gräs,baka,köpa jordgubbar,garnera tårta och fylla år imorn.


Saknar min lillasyster så det gör ont. På riktigt.
Fyy vad jag önskar att vi kunde hälsa på henne, är så sjukt avundsjuk på mamma som är hos henne nu..


Kärlek till mina hjärtan, den lilla och den store! - Vill inte vara utan er en enda dag..

Kärlek till dom andra fina människorna också.Visst är min syster o dotter rätt lika varann? Tycker de jag.. :)


RSS 2.0