Tack Magnus!

idag är jag trött. jag avskyr o vara trött. Lowa är piggare, det gör det hela nästan ännu jobbigare med att vara trött!
Lowa sitter o pysslar ihop ett Grattis kort till William, blir bra de.. Slagit in paketet har na gjort å..alldeles själv!
Hon hann knappt vakna imorse förrän hon ville gå till Alma. Men jag sa Nej, tycker inte att hon behöver leka med en kompis precis heela tiden. Faktiskt. O hon ska trots allt iväg på kalas idag också, så idag får det vara en kompisfri-dag! Med kalaset som ett litet undantag då.. Så hon får helt enkelt bara dras me sin gamla mor idag. Jesper for o jobba. Eller ja,först skulle det skruvas..o sen köras flis. Så han kommer väl hem lagomt till läggdax skulle jag tro!


förövrigt upptäckte jag nu att någon Magnus har gjort en utbetalning till mej på 700 kronor i fredags.. Det var ju roligt! :)
 Men alltså, jag känner ingen Magnus? Tror jag? O varför skulle Magnus vilja föra över 700 till mej? Är det du som är Magnus? O bara tycker om mej,o vill sponsra mej på nåt vis? Isånafall tackar jag allra ödmjukast.
Meen, Jag förstår ingenting. O jag är rädd för att denna Magnus mest troligt vill ha tillbaka sina 700 på måndag eller nåt!?
O då kommer jag inte tycka lika mycket om den där Magnus.




gaaah. har försökt ladda upp en bild från igår på Lowis, men det gåår ju inte! Skitgrejor. Så ni får klara er utan ett tag till..  för nu ska lillDorisen fixas iordning för lite kalas! ;)


sen natt..

klockan 22.00 slog jag ihop mina ögon. För var jag verkligen dödstrött.Klockan 00.00 vaknade jag. Kallsvettig o låg.. Hrmm? Vet inte riktigt hur jag ska få bukt på det? aja, klev iaf upp då.. Fikade en del, hamnade här. Tjorven ligger bredvid mej och snarkar. Som en hel karl! haha.. :) Men de gör så lite, gooa lilla hund.

Lowa har varit på Halloweenfest hos Stina&Emil ikväll. Världens sötaste lilla häxsessa var hon, förstås! Jag har tagit kort, men är för lat för o lägga upp nu. Så det får bli imorn. Hon hade iaf haft jätte roligt, o det är bra. För ett glatt barn,för en mor glad.
Tusen tack till finaste Anna&Nicke som ordnat allt. Fina människor.

Medans Lowa roade sej for jag o hälsade på min mor och hennes karl. Dom hade gjort kväll o lagt sej, klockan var då 19.05.. o jag tycker vi är pensionärer!? ;) aja, jag slet upp dom. Så vi drack en kopp kaffe o surra strunt i köket, o sen la jag mej med dom i sängen o kika på Dansbandskampen tills de var dax o hämta Lowa.. Ja,jo jag vet.. Det låter lite suspekt, men eftersom dom håller på att renovera så har dom inget tvrum,utan endast tv i sovrummet,o där finns inte så mkt sittplatser. Meen va gör väl de.. De hade ju sin charm de här också! ♥


Idag blev det iaf en sväng in till stan för o kika på skotrar, det var trevligt. Alma följde med också,så Lowa fick lite sällskap. O jag tror barna tyckte de va ganska roligt också.. :)
Det var iaf roligt o se lite folk. När vi var sådär lagomt frusna for vi hem o drack glögg med svärfar+Eva, sen styrde vi upp lite Tacos o bjöd dom o Jens på. Det var gott, o trevligt!
Jag har världens goaste svärföräldar+respektive. O de kära ni,är skönt! ♥


Imorn vankas det jobb för min bättre hälft, o sexårskalas på DjungelHuset för Lowa. Vad ska mamman roa sej med då? Det återstår att se.

Nu ska jag iaf ta o krypa ner o försöka sova igen.. De här håller inte..



tidig morgon..

jaa, lördag morgon..o jag har dessutom varit vaken en stund! hrmm.. vaknade för en halvtimme sen o var tvär hungrig.. märkligt?! aja, har fikat litegranna nu iaf!
blev tidig kväll igår, gick o la oss vid tio,o skulle kika på Walk The Line efter ungefär tio minuter sov jag. Tröttare tjej! Middagen igår blev mumma! Trots att jag hade läst fel,o de va karrè,o inte kotletter,plus att jag hade alldeles för lite soya hemma. Men gott blev de ändå! :) Efter middagen, blev de massa bus o stök. Fixade dipp o grönsaksstavar o lite annat gott. Så vid åtta, mös vi ner oss hela familjen i soffan. Kikade på Doobiboo,kramades o bara mös. Älskade,underbara! ♥

När Doobidoo var slut,stoppade vi det lilla hjärtat i säng, jag tog en dusch o Jesper for in till stan fram o tillbaka för o lämna en nyckel,så Jimmy skulle kunna lossa inatt. Han var tillbaka lagomt tills jag duschat,så då mös vi ner oss i sängen till Walk The Line som sagt var..

Idag är det skoternsdag. Så jag gissar på att de kanske blir en tur in till stan iaf, vi som egentligen planerat o bara vara hemma.. Men det vore ju som roligt o in o kika iaf.. Jesper  o Lowa ska in, får se om jag följer med.. Eller om jag hittar på nåt annat!
Lowa ska ju på Halloween fest ikväll, hon vill vara utklädd till både prinsessa och häxa, så hon ska vara prinsessa,med häxhatt,o häxsminkning. Så söt lilltrollet kommer bli! Är hon villig o posa,så får ni se bildbevis sen..Meen,man vet aldrig!

Näe,nu ska jag ta o hänga lite tvätt, o sen ska jag nog krypa ner bredvid karln o mysa en stund innan dagen drar igång på allvar!

Nästa helg hade vi tänkt åka upp till stugan kanske, bara mysa,basta o ha de gott. Lowa tjatar om o få åka dit.. Så de vore ju en lagom liten utflykt kanske?
Helgen därpå,ska vi ha lite qualtiytime, jag o Jesper. Tror vi ska åka bort någonstans kanske, o bara vara sådär löjligt kära. Det är ju som härligt de... ♥
Lowa ska då få ha lite qualitytime med Moffa. Det älskar ju dom.

Vi har tur som har min Pappa, han ställer alltid upp. Oavsett vad det är,och oavsett hur osams vi är.. ;) Haha.. Näe,men allvarligt.. I torsdags som sagt, när jag låg i någon sorts magflunsa tex..
Jesper for ju o jobbade vid fyra på morgonen.. Pappa kom hit o skjutsade Lowa på skolan.. Sen var han hit med blåbärssoppa till mej, tömde musfällan o gillrade om den. Sen hämtade han Lowa på fritids vid tre. O då var dom ute o körde fyrhjuling o busade några timmar,så jag fick fortsätta vila. O som pricken över i:et, så bar han in ved innan han for hem.
Sånt är verkligen så himla guld värt! ♥

näe, hänga tvätt o mysa med karln vare ja!


höres!




Morfarn.


den funkade..

min plan som gick ut på att vara piggelin idag alltså.. :) eller ja, jag är väl kanske inte helt piggelin, men satan så mkt bättre än igår! O har inte varit på toa på säkert tolv timmar! weeei! Skulle egentligen ha varit på UPM idag klockan elva, men känner mej som sagt va fortfarande inte helt hundra, så det får vara.. Men kom på nu att jag säkerligen måste åka in till stan o handla,lik förbaskat. Jäkla skit.
Jag tog fram kotletter ur frysen imorse, tänkte att jag skulle göra dom i ugnen till middag.. Länge sen vi åt det,o det är ju såå sjukt gott! Mmmmmm.. Satan,nu blev jag hungrig också!
Funderar på om man kanske ska ta o bjuda hem Mamma&Håkan på middag.. det vore mysigt! Jag saknar min mamma. Tvivlar dock på att dom kan komma med så kort varsel.. men ändå,de hade ju varit mysigt! Trots att det bara är 1½ mil mellan mej o Mamma så ses vi nästan ändå aldrig! Eller ja,alldeles för sällan iaf.. Skulle vilja att hon kom hit o umgicks lite med oss.. Det vore trevligt.

Näe,tror jag ska ta o ringa min älskade sambo, o sen göra något sorts ryck av nåt slag. Klockan två,ska lillDoris hämtas på Fritids, o sen ere Novemberlov, en heel vecka. Myyys!


För övrigt så har jag varit utan nikotin i ett helt dygn nu.. Dee ni! ;)
Snusar dock onico, för nåt måste jag ju liksom ha.. Förlorar dock lika mkt pengar på det, men det är bara under övergången från storsnusare, till snusfri(och rikare!) Fasiken va pengar jag ska spara.. :)

O shiiit så stolt jag är! :)
fast jag kom på nu att jag ljög, jag tog ju faktiskt en vanlig snus av Myran imorse. Men den räknas inte...
Jag är grym ändå! ♥


småland..

ja, jag vill så gärna kunna ta med mej Lowa o åka ner till syster nästa vecka. Lowisen har ju lov.. :) O hon vill ju inget hellre än o få åka o hälsa på moster.. " Mamma, när vi har råd, kaan vi åka o hälsa på emma då? jag saknar ju henne" - Älskade lilla trollonge. Jag önskar så att jag kan ta med dej till henne. ♥
 Förstår ni att Det vore såå jääkla underbart. Får se hur hon bor, kramas en himla massa, gå på marknad på Astrid Lindgrens Värld, o en himla massa mys! Åååh, jag vill så gärna.
Så gärna,så gärna så jäkla gärna!
- drömma kan man ju alltid! -
♥ ♥ ♥

känner mej faktiskt lite piggare än förut.. eller ja, jag kan sitta uppe,och jag behöver inte längre uppsöka toaletten 35 ggr i timmen. Det är skönt, men magen för fortfarande ett jävla styggliv. Imorn ska jag vara piggelin igen,det är min plan. Det ska bli riktigt skönt..
Har faan varit riktigt ur form mest hela veckan.. trött,sliten,feber,ont i kroppen,huvudvärk osså nu magen då!
aja, imorn ska jag som sagt vara piggelin! Blir fint de.

Vad händer i helgen då?
Vi har väl egentligen inga storslagna planer.. den enda som har planer här i huset, är Lowa.. Som på Lördagkväll ska på Halloween fest, till Stina&Emil. FavvoStina, oj vad hon längtar!
På Söndag vankas 6årskalas,för en klasskamrat på Djungelhuset. Så hon har fullt upp i helgen, tur hon har lov en vecka sen o kan ta igen sej.. ;)

Halloween i helgen som sagt, förstår inte riiiktigt vad meningen med de är?? En till kass anledning till o supa, kanske?


well,well..nu ska jag väcka min karl som sover på soffan,o gå o lägga mej i sängen istället tror jag..roligare än så blire knappast här ikväll.. ;)





avslutar med en gammal bild på mej o Lowis, vintern -08/09 kanske?


magsjuka

jag har typ magsjuka flera gånger i veckan. näe, eller jo nästan! Min mage är inte riktigt som den ska, och nääe, givetvis är det INTE "riktig" magsjuka, eftersom jag inte smittar! Hur som helst så har jag iaf magsjuka i min mage alldeles för ofta, vilket jag inte gillar. Nu är det nog säkert lite drygt två veckor sen sist jag hade en sån här ordentlig släng av det.. Vilket jag helt ärligt tror är rekord! Men inatt kom det, så jag har varit vaken sen halvfyra,och bott på toan.
Faaan,så dåligt jag mått,o faktiskt fortfarande mår!
Så jag tycker jag får tycka lite synd om mej själv..
På riktigt.

Min älskade karl,for ju o jobbade vid fyra,så jag övervägde starkt o ha Lowa hemma,bara för att jag inte kunde ta mej iväg med henne. Men så kom jag på att jag kunde ju faktiskt fråga pappa,om han hade möjlighet o skjutsa henne! O de hade han.. Vilken tur! Dels får hon vara på skolan, o jag får sitta på toa o må dåligt i lugn o ro. Win - win situation..

jag har faktiskt pratat med läkaren på HC om mina problem med magen..
 han sa magsår o skrev ut Losec? eeeh, va? inte för att jag är någon doktor, men jag har då aldrig haft magsår som har yttrat sej såhär!?

jag blir tokig.
blir jag piggare under dagen så lovar jag o komma med ett inlägg,som eventuellt kan vara liite mer givande!
just nu ska jag försöka sova.


hur är det med din egen mus då?

 jag känner mej glad. Lycklig är kanske också ett passande ord.
 Mår så där härligt gott i själen, en väldigt härlig känsla! ♥

 Jag mår ganska bra dessutom,så länge jag sköter mina smärtstillande fungerar jag ju liksom ganska bra.. Ska dock till doktorn idag,får se om jag får fortsätta med dom? Annars vet jag inte hur det blir? Är lite små snorig o febrig dock,men de får man väl leva med så här års.. ;)

Efter middagen igår, tog jag o for in till Tina för massa mys med henne och Suss! Det var underbart.
 Finaste tjejerna. ♥
Jänet
& lilla Lilly saknades dock,massor.
Lowisen fick stanna hemma med Jesper o ha lite qualitytime med han.. Ibland är det liksom så skönt o kunna åka iväg en sväng,o bara få umgås med vänner i lugn o ro. Det uppskattas!
Tur att jag har världens bästa karl en sån gång. :)

På hemvägen hade jag tråkigt,så jag ringde Linda..men hon ville tydligen inte prata.. ;) Så jag ringde Gert Fylking istället, himla trevlig karl! Vi pratade om jakt, jaa..om min jakt på möss då! Han berättade bla om att hans son fastnat med fingrarna i en musfälla,de va lite komiskt.
Jag höll dock på att dö när han frågade " jaa, hur är det med din egen mus då?"
Hahaha, vilken jävla dåre! Men han är ju som skön.

Näe,nu ska jag ta o packa mej in i bilen o fara in mot stan, idag står det lite allt möjligt på schemat..
- Läkarbesök på diabetsmottagningen
- Hämta Farmor
- Sjukgymnastik
-Lowas dans

tror jag ska köpa en liten blomma,eller karameller till min fina vän Mikael också, som har gjort sej illa! Tror han kan behöva lite uppmuntran! :)

heejpa!

bjuder på en gammal bild på två av mina favoriter!




huvudvärk..

ja,faan så ont i huvudet jag har! tycker inte alls om det! gaah. har haft ont typ hela dagen.. gissar att det beror på att jag var tvungen o vara fastande inför provtagningen imorse, vilket bara det gör mej på riktigt dåligt humör.. skulle bara lämna Lowa på skolan o sen ösa in o lämna dom där fördömda proverna! Meen näe, då hade ju Lowa inga som helst planer på att vara på skolan. Hon vill helt enkelt inte! Hon ville inte alls, hon grina o stenvägra. Så halvtio kunde jag åka iväg.. Tack vare Myran.. guldvärt!
aja, sen dess har jag haft den här jäkla huvudvärken..trots power nap på två timmar,och en treo! :(

nu ska jag göra köttbullar,pappa ska äta här! O sen ska jag in o mysa med mina tjejor! Det blir mys, bara huvudvärken ger sej också!

Men jag är faktiskt glad ändå,sådetså!


monster..

jag är skithungrig! o vart är biffarna som blev över igår,som jag sparade för att jag ville ha dom?? Borta,givetvis! Jag blir så jävla vansinnig!
Jag har längtat efter mina biffar hela jääävla dagen, tackade till o med nej till pizza
 fast jobbet bjöd, bara för att jag vill ha dom! Sa jag att jag blir så jävla vansinnig!?
Helvete!

jag har dessutom jobbat idag, det gick kalasbra! O var riktigt roligt.. Så jag har varit på riktigt bra humör hela dagen,tills jag kom hem o upptäckte att biffarna var borta,o att man tydligen inte plockar bort efter att man grisat ner i köket!
Jääävla Helvete!


ensam fast ändå inte..

jamen visst, lillDorisen sover, Jesper är ute me Jens o härjar! O jag slökikar lite på tv.. tänkte nog krypa till kojs snart,så jag är piggelin imorn. Jag ser framemot imorn, det ska bli roligt!
Har hund dagis här ikväll/natt också.. haha! Har ju Tjorven här som vanligt! ♥
Men nu är även Moses,Verona och Lilo också här! Myys me massa hundar!
 Trist bara att Tjorven är en surkärring. :(

åååh, jag har så många planer..det är så mkt jag vill!
 O jag känner mej så pepp, jag vill att allt ska hända,nu,nu.. NU!
tålamod är ju inte riktigt min starka sida.. den är dumt! jag måste försöka jobba på mitt tålamod, det kan vara bra i många vardagliga situationer, att åtminstone ha liiite tålamod.





- så är det ju...






tänka sej..

vad mycket gladare,och så mkt piggare jag blev när jag faktiskt trotsade både mej själv,sambo o dotter..o tog en general white! Meen allvarligt! Nu kommer jag ju faktiskt överleva denna dag...
Blev dessutom på så bra humör, att jag fick för mej att jag skulle göra egna biffar av köttfärsen jag tagit fram tidigare.. hade bara tänkt göra en köttfärssås, men näe då!
Jag tog o gjorde ädelostbiffar, o till det egen gjorda klyftpotatisar,och grönpepparsås! Jaaa,de va som ja,ni vet vad.. för munnen! Faan, jag har skills alltså.

Jens förärade oss med sitt ädla sällskap till middagen också, o dotra hon blev bjuden på middag hos grannen. Hon och Alma har lekt precis hela dagen.. Anja också förstås, för hon var hos Alma när Lowisen knatade dit.. O dom har gått emellan här och där hela dagen. Faasiken vad jag tycker det är skönt att Lowa numer har en kompis som bor så nära,att dom faktiskt bara kan springa emellan. Det är faktiskt lyx tycker jag! :)
Jag o Jesper har inte gjort så mkt alls idag,vi har mest bara myst faktiskt.
Pratat en massa o bara varit. Den karln gör mej så lycklig!
O vi har så mkt planer,så mkt som vi vill och ska göra tillsammans!
Och allting känns så himla bra,och rätt.
Han är verkligen den jag vill leva mitt liv med. ♥


Igår var det ju Disco för småtrollen. Alma åkte med mej o Lowis dit, o som dom tjattra o fnissa på vägen dit.. Om killar,hångelsidor osv.. haha! Så roligt o lyssna på dom! :)
Min lilla tjej är ingen bebis längre,det tycker jag är helt otroligt.
O jag är så stolt över henne,o att jag faktiskt är hennes mamma.
Eftersom Lowa och Alma "bara" går i Förskoleklass,och 1an så var föräldrarna tvungna att vara kvar.. Det kändes något jobbigt,eftersom jag hade en envis huvudvärk,o vara allmänt trött! Men jag o Myran gjorde ju givetvis det bästa av situationen o hade med oss fika, hon stod för kaffe o jag för Muffins! :) Så efter en stund hade vi kafferep inne i ungarnas kapprum! Haha, då gick tiden liksom ganska fort!
Jag har sagt det förut,men det tål att upprepas.. ibland har jag så många bra ideèr så det är otroligt. :)


Ikväll ska jag o Lowis mysa till Dansbandskampen,dricka cola o äta karameller..  karln ska nog ut o svänga sina lurviga en sväng tror jag! Imorn vankas det lite jobb för moi. Tack vare min fina vän Lena.  Ska dessutom jobba med henne, fint de!
Jesper o Lowa får roa sej bäst dom vill.. Kan tänka mej att de blir fyrhjulingsbus o sånt! ;)

näe,nu ska vi heja fram Patriks Combo hemma i soffan! De hoppas jag ni också gör!






Mina älskade hjärtan.







nikotin..

men ge meeej en snus! Eller en stor dos nikotin.
sluta snusa? allvarligt, vilket jävla vansinne.
helt ärligt,så ser jag egentligen ingen som helst anledning o faktiskt göra det..så jag förstår inte varför jag utsätter mej själv för detta???
Det är bara så jävla dumt,så det liknar faktiskt ingenting!

gaaaah. Fan!


hemligheter..

hemligheter, jag har någon sorts hatkärlek till hemligheter. Det är ju något utav den bästa/finaste som finns. Få dela en hemlighet med någon man älskar. Bra hemligheter alltså,fina. Då älskar jag hemligheter. Känslan av att det är bara du och jag som vet. Det är våran sak.
Fina hemligheter är det bästa som finns.
Precis som fina vänner,eller ja.. Fina människor.
Fina människor,som gör att man blir alldeles varm i själen. Bara av tanken på att man har dom i sitt liv. Dom där sällsynta Diamanterna!
Dom finaste av alla. Dom som lyser lite starkare än alla andra. Dom som alltid finns där.
Jag har tur som har så fina Diamanter i mitt liv.
Dom delar jag fina hemligheter med. Och vad otroligt många fina minnen jag har med dom!

Sen finns det hemligheter som inte alls är lika roliga, mörka/tråkiga, dystra hemligheter. Såna hemligheter vet jag egentligen inte om man verkligen vill veta. Såna hemligheter är ibland jobbiga o bära på. Man kan må dåligt av dom. Dom kan tynga ner en.
Såna hemligheter känner jag lite mer hat än kärlek för. Kanske inte hemligheten i sej, utan bara det att man hade kunnat varit "lyckligt ovetande"..


Jag har några hemlisar inom mej just nu.. några blir kanske officiella, andra inte.. :)
Men det är goa karameller jag suger på. Sådetså!
Och dom gör mej och dom som står mej närmast Lyckliga. Det är viktigast.
Då är det bra hemligheter.







Fredag = Discodag!?

jajjemän, ikväll är det Disco på skolan..o dit ska Lowa.. =) Lillfisen min.. Men först ska vi äta lite hemmagjord pizza till middag! Eftersom Lowa ska iväg på discot,o man vill äta nåt som går fort, men ändå är lite lyxigare än korv o makaroner,när det faktiskt är fredag. Så då får det bli hemmagjord pizza, det är ju sjukt gott o går sjukt fort o göra! =)
 
Imorse när vi for på skolan var det för övrigt -11 grader ute.. Huuua så kallt! Efter att jag lämnat Lowis så va jag först till sjukgymnasten o sen på UPM.. Gick ju kalasbra faktiskt. Nu ska jag strax hämta lilltrollet på fritids,o sen pyssla på lite hemma. Har lovat o skjutsa in Ingrid på AfterWork vid fyra också,blir bra de..måste komma ihåg o köpa Bea då också. Jag har guldfisk minne. Det är faan sådär alltså.

Underbara Fredag idag som sagt.. så nu har vi hela helgen framför oss! Ingen aning om vad tusan vi ska hitta på med.. :) Men en massa mys blire iaf..



TorsDagens..

jajjemän, kör en dagens... har en del saker o o uppdatera,o ventilera..men ni får nöja er med en Dagens so loong!



Dagens Frukost:
The o smörgås!

Dagens humör:
Helt okej!

Dagens mående:
Trött,o sliten? Förkylning på väg misstänker jag..

Dagens borde:
Sova?

Dagens frisyr:
Fortfarande för långt, funderar starkt på o klippa mej..snarast!

Dagens klädsel:
mjukis-stylisch!

Dagens planer: Hämta Lowis på fritids strax, sen laga mat o baka lite kanske?

Dagens vill ha:
 Nya kläder?

Dagens längtan:
Efter mina älskade vänner,som inte bor så nära.. :(

Dagens fundering:
 Hur ska detta sluta?

Dagens beroende:
Onico-pepparmint...

Dagens Sämsta:
Nikotinabstinens,o trötthet..

Dagens Bästa:
Mina finaste hjärtan!  ♥

Dagens tidning:
  ÖP, och Lätta kryss! haha.. :)






bjuder på en liten bild ifrån när vi va på Jamtli i början av sommarn.. ;)


Bacon..

ja, jag överväger starkt o steka ett paket bacon o glufsa i mej till frukost! Det är ju faktiskt huur gott som helst.. Sen ska jag åka upp till farmor,o hjälpa henne att duscha,o packa osv.. Vid ett bär det av upp till Högarna,o Brännagården för henne!
Har varit till Myran på morgonen,o fått mej några koppar kaffe! Alltid lika trevligt.. Igår var vi ju in på Friends föräldrautbildning om mobbning,kränkning osv.. Faktiskt riktigt intressant.
Vi fick bland annat göra en tala-lyssna övning. Som faktiskt fick upp mina ögon. Jag är så sjukt dålig på att verkligen lyssna på Lowa. När hon säjer nåt, visst jag hör allt hon säger osv.. Men bara det att man gör hundra saker samtidigt,och inte bara sätter sej ner,har ögonkontakt o faktiskt lyssnar. Det är väl inte konstigt att inte hon lyssnar när jag säjer åt henne, om inte jag lyssnar på henne? Det är faktiskt inte roligt att berätta någonting,om personen man berättar det för verkar helt ointresserad.
Det är inte roligt alls.
Det där måste jag bli bättre på, eller jaa..Vi måste bli bättre på det!

När jag kom hem igår kväll,ville jag bara pussa på Lowa,o tala om för henne hur mycket jag älskar henne osv. Min finaste lilla tjej! Men hon sov redan sött, men pussa på na o bädda om henne fick jag iaf göra!
Var för övrigt heelt färdig innan vi var hemma igår, tror jag somnade på ungefär två minuter.
Det är skönt o sova!

nääe,lite mat i magen..för sen blire fullt upp!
Lowa ska ju dansa idag också.. o jag måste nog inhandla mej en mascara..


Muffins!

ja visst, fick för mej att jag skulle baka nya Muffins idag, då dom förra blev en succè! Dock i något mindre storlek.. Så att mina älskade hjärtan kan få lite gott kvällsfika ikväll..  ♥
när jag ändå liksom är på utbildning o inte kan förgylla kvällen med min närvaro.. ;)
Jaa, näe jag vet..pratar i telefon samtidigt så jag är kanske inte heelt fokuserad( men jag är ju trots allt kvinna!) , o när jag hällt upp allt i formarna kommer jag på att jag glömt bakpulver! Huur jävla klantig får man vara egentligen?
aja,körde in dom i ugnen iaf..dom ser iaf hyfsade ut.. återstår o se om dom är ätbara!
jäkla typiskt.

För övrigt så tycker jag faktiskt om att baka. Dessutom är jag rätt grym på det! Både det ena och andra.. Såå, om det är någon som ska ha kalas,o inte har skills för o baka..eller helt enkelt tycker det är aptrist!
Så,kan ni ju alltid slänga in en beställning till Moi.. Jag fixar biffen, för en billig peng,givetvis! ;)
Smörgåstårtor, Vanliga tårtor, Bullar, Långpannekakor, Småkakor osv..

Kom igen nu,ni kan ju ge mej en chans iaf! ;)

Kanske inte direkt bra reklam,o skriva om missat bakpulver dock.. meen, jag har tjyyyvsmakat.. o dom blev givetvis kanongoda iaf! Mmmhmmmmh!

strax kommer min karl hem,med mat från Maax! Flottigt o gott.. Jajjemän!





sötaste hårdingen i världen! ♥


tisDagens

ja,va fasiken..vi kör väl en dagens idag också då..i brist på annat liksom! ;)


Dagens Frukost:
Fil och macka

Dagens humör:
Glad!

Dagens mående:
Mår riktigt fint..

Dagens borde:
Tvätta kanske?

Dagens frisyr:
Föör långt! :(

Dagens klädsel:
mjukisar, långt svart linne,o en lång,härlig stickad kofta!

Dagens planer: Hjälpa Farmor, Friendsutbildning ikväll?

Dagens vill ha:
 Juni?

Dagens längtan:
Jaa?

Dagens fundering:
 Alldeles för många,som vanligt...

Dagens beroende:
Försöker bli av med snusen. Oooh, håll er borta! ;)

Dagens Sämsta:
Ingenting än så länge..

Dagens Bästa:
Mina finaste hjärtan!  ♥

Dagens tidning:
  ÖP, tror jag ska köpa nån korsordstidning också.. ja varför inte?;)


Tisdagmorgon..

igår gick vi och la oss vid åtta, drack lite the o bara mös, o sen somna jag.. hade en plan,som gick ut på att hålla mej vaken o se "Lite sällskap" med Filip och Fredrik. Jag har någon sorts hatkärlek till det programmet. Konstigt det där.. Hur som helst så gick planen åt skogen! Jag sov före nio.
Det är ganska skönt o sova faktiskt..
Vid ett vaknade jag, mådde riktigt tjyyyvens, så jäkla ont i lederna,så jag var bara tvungen o väcka Jesper,grina o klaga lite! Fyyy huuunn! Vilken tur att han är världens bästa.
O vilken tur att jag har han!
När klockan ringde strax innan sju,var jag faktiskt inte ens särskilt trött,inte Jesper heller.. Så vi låg o kika på "Vakna med The voice" o surra lite strunt en stund, sen väckte jag Lowis o for me henne till skolan.

Ikväll har Friends en föräldrautbildning om Mobbning, den ska visst vara på Wargen.. Jag funderar på om man ska gå på den, jag tror att den kan vara bra.. Tvivlar ju på att den skadar iaf.. Så jag ska försöka ta mej iväg på den tror jag, får se om jag får me mej Myran och Stina kanske.. Är ju lite roligare om man känner någon mer förälder som ska dit..




Fiina tjejer! <3


proppmätt!

men jäklarns va gott de va.. Stuvade mackisar o falukorv! Mumma de ju!
Nu ska jag o karln ta en redig en promenad upp till vägen med sopkärlena.. Haha!
Sen ska dotra duschas,o karln också..tror de bara e jag som luktar gott här!;) Näääerå, jag är trött..övertrött, vill sova..borde sova!
Storm e de ute också, trist. Men ingen snö än iaf,o den får gärna dröja en månad till,minst!

Kom på en sak,jag måste ringa det där jäkla försäkringsbolaget imorn.. juni,juli,augusti,september o snart hela oktober.. hur lång tid ska det ta egentligen?
Har en del andra viktiga/roliga samtal o ringa imorn också..

idag var jag för övrigt duktig o handlade glödlampor, så att folk hittar till dörrn! Då hela vår utebelysning bestämt sej för o inte funka,o även lampan vid ytterdörren gett upp,så är de sjukt mörkt här! Men nu ska re bli ljust..
Får se hur många dagar det håller?

Va på apoteket me farsgubben idag också,stod o kika på rosenrot, åt de förut..tyckte jag blev piggare.. Men snål judasen i mej satte stopp för det inköp!
vilket jag redan ångrar.

nääe,meen saatan.
- dra upp soporna
- duscha
- sova


fan så fit jag kommer bli...

så som jag får ränna efter Lowa o hennes fyrhjuling. Idag har jag t.om träningsvärk..pinsamt o erkänna dock!
 Så efter en tur upp till Erik(som faktiskt var hemma,behövde bara väcka han) så bar de av ner till Pappsen. Börjar bli en vana tror jag bestämt.. Väl där nere fikade vi,och jag brann av på soffan. Kom på den briljanta idèn att pappa nog också skulle må bra av lite motion, så jag tog helt enkelt bilen hans hem,o han fick gå me Lowa! Ibland förvånar jag både mej själv, och omvärlden med diverse smarta saker! :)

idag har jag faktiskt inte burit in någon ved alls, nöjer mej helt enkelt med dom 15 skottkärror jag faktiskt fick in igår.. sådeså! Får ta nya tag på torsdag eller nåt.. ;)


imorn ska jag hjälpa min lilla farmor o packa lite,för på Onsdag skjutsar vi henne på lite semester,de blir kalas bra för henne de! :)


så här snygg var iaf Lowa förra måndagen då hon skulle på skolan..
Min fiina stora lilla prinsessa!






nu kom min karl innanför dörrn också,så jag hoppas på middag snart! Jag är vrålhungrig!


glaaaad!

jag ärjäkla glad.

Bra Måndag idag... Jajjemän! =)


Dagens..

tror jag ska börja med något nytt,sådär ibland.. en Dagens liksom.. det kan ju faktiskt vara liite roligt!:)

såå jag slänger in en..

Dagens humör: Glad!


Dagens mående:
Mår riktigt fint..


Dagens borde:
Bära in alla ved.


Dagens frisyr:
Uuuh, vill inte prata om den. Därav mössa!


Dagens klädsel:
Jespers blåa träningsbyxor,svart långhuvtröja o mössa! De är Söndag,då får man ha myys kläder.. ;)


Dagens goaste:  Mina hjärtan, o min parfym MidNight Fantasy (kan de va Brittans?)


Dagens planer: Bära in ved,o mysa med mina hjärtan! O så får vi middags besök av svåger+svägerska!:)


Dagens vill ha:
Dollars!


Dagens längtan:
Efter solen.. o syster!


Dagens fundering:
 Vad ska det bli av mej?


Dagens beroende:
Snus, as always.


Dagens tråkigaste:
Att min kära mor är tussig o inte kom o hälsade på..


Dagens roligaste:
Fyrhjulingsbus med Lowis


Dagens tidning:
Trailer..nåågot skadad av min sambo! Imorn kommer iaf ÖP igen! ;)


osså får ni en gammal bild på mej i stor scaaanian.. ;)


fyrhjuling..

barnet är helt galen..hon verkligen älskar o köra hjuling.. Det är så roligt o se! :)
Pappsen kom visst bara o lämnade av trailern,sen for han.. Så jag o Lowis åt lite havregrynsgröt, o sen gick (Lowa körde giiivetvis fyrhjuling) vi ner till han. Tog med Muffinsarna från igår, så han fick stå för kaffe! Lowa körde en massa där nere också, sen fikade vi..spelade fyra i rad,o memory innan vi drog oss hemåt!
Gick/åkte upp till Håkan&Ingrid en sväng också,för Lowa ville visa Erik fyrhjulingen.. Men då hade ju han tyvärr precis åkt på match. Så då vare bara o vända hem..
Väl  hemma gjorde vi en bana,som hon hållt på kört i..

Jag har tagit en liten paus,o sitter här o läser lite bloggar o kikar runt lite.. Men ska väl strax ta o gå ut igen..Det är ju trots allt ganska skönt ute, o vi har fortfarande alldeles för mkt ved kvar som ska bäras in.. O den verkar inte komma in av sej själv! Märkligt det där?

hittade för övrigt den här bilden,ifrån förra helgen..även jag fick mej en åktur! o de kära ni blev en sjujääkla åktur.. Då jag inte hade en konung som ledde mej! Herre Jissnanes! Trodde aldrig jag skulle få stopp på hästen! Haha..




obs, ni missar väl inte pärlan i bakgrunden?;)


söndag heela dagen..

jajje,och jag är ganska nyligen uppstigen! vaknade dock vid sex imorse o var halvpigg, va ner o fikade lite o släppte ut Tjorven en sväng,sen gick jag upp o la mej igen..sköönt! Min kära sambo for o jobbade istället han..Han är duktig han!

Efter middagen igår la vi oss o kikade på film o hade lite lördagsmys allihopa! Det var mys,o jag var så mkt gladare efter bara lite mat.. ;) Sen kom Jimmy & Meya lagomt till Dansbandskampen! Gillar de programmet jag,o ännu roligare nu när Patriks Kombo är med.. :) Efter dansbandskampen var det läggdax för en jätte trött Lowa,som somnade på en gång! Jag gick ner o kikade på Pretty Woman en stund me grabbsen, sen gav jag upp o gick o la mej! Jag var så jäkla trött, man är verkligen som en pensionär.. tror jag somnade efter tio minuter! Vaknade till vid ett när min älskade kom o kröp ner. Somnade om nästan på en gång med hans armar runt mej.
Vad jag älskar den karln!

Nu kom visst pappa också, så jag tror vi ska fika lite! O sen blire nog en promenad för mej o fyrhjulingsåkning för Lowis..

Heej så länge!


surast..

jag är så jäävla sur,o mår så jäkla dåligt! jag vill bara grina, faan. jag hatar denna jävla pms! kan inte mensen bara komma liksom? det brukar ju faktiskt kännas bättre sen!
Faaan!
Man skulle ha varit karl..

Idag har vi haft besök av Svärmor,o hennes ny fjås.. De va trevligt! Jocke kom också... Jag o Lowis bakade Muffins o bjöd på. Dom blev kalasgoda! Första gången som jag faktiskt lyckats med Muffins! yeeey!
Sen har jag o Lowis varit ute o pulat på.. Hon har kört en himla massa fyrhjuling,jag har promenerat and so on.. har hoppat en massa studsmatta o gett kaninerna lite kärlek också! Funderar på om dom kanske ska få flytta in snart? Men det verkar inte gå någon nöd på dom.. :)

Förövrigt ska vi åka till Turkiet den 16/6-11.. Det blir riktigt bra!=) Mamma o Gubben hennes fyller 50 nästa år,så då drar vi dit.. Allihop! Länge dit,men den som väntar på nåt gott... ;)

tror jag ska börja med nån form av middag nu,för äta måste vi väl? Nääääe,fy huuun sa leej jag är!

Grina lite kanske?


Fredags mys!

Fredag idag,äntligen.. Jag Älskar fredagar.. Ikväll ska jag o Lowis ha fredagsmys.. :)

Migrän

Javisst, migränen ifrån helvetet dök upp idag.. Satan så klen jag varit,länge sen jag var så dålig som idag.. Usch. Som tur var,var ju Jesper hemma o vände..o sen kom min snälla pappa o tog Lowa! <3 Så dom har varit ute o kört en himla massa fyrhjuling,spelat Fia,ätit blodpudding osv! En väldigt nöjd o glad Lowa som kom hem vid åtta,och somna direkt.. Jag har sån himla tur som har så fina människor runt mej.. Nu ska jag försöka sova,kan bli svårt eftersom jag sovit(eller mer legat i nån sorts dvala) hela dagen.. Men har fortfarande lite huvudvärk kvar,som ska vara väck imorn! Imorn natt gör Jesper helg,o sen hemma veckor! :) Underbart..

lite bilder..

ja,alltså jag har huur många bilder som helst ifrån Lowas 6års dag! Tänkte att ni skulle få se några iaf..tar ju hundra år o ladda upp dom,o jag har sämst tålamod. Men här kommer några iaf! :)







   




 


möss,möss,MÖSS!

hela huset är invaderat av dessa äckliga,vidriga små djur! O jag får panik, jag grinar.. Min fobi för möss, är nästan lika stor som min sjuka tandläkarskräck! O ni som känner till min tandläkarskräck förstår då kanske huur illa det är..
Härom natten hörde jag möss i sovrummet! Jag grinar..äckliga ÄCKLIGA jävla djur!
Vi (läs jag) överväger starkt o skaffa en kattjävel,bara för att få bukt på det hela! Någon som jag känner har pratat om att man kan ta sprutor mot sin kattallergi.. Men jag minns inte vem det var? Är det Du? Ska googla de o kolla upp det.. Men sen är det ju faktiskt så,att jag (läs Vi) inte är så förtjusta i katter, och ingen av oss vill egentligen ha nån katt.
gaaah.
Huur ska vi göra?

O inte nog med att jag hörde mössen härom natten,så igår så var det fullt med mus lortar på diskbänken!
Wuuuuäk! Förstår ni vad vidrigt?
 O det hela stoppar inte där.. utan vad tror ni jag ser i stekpannan som står kvar på spisen..odiskade med lite fett i?? Joooo, miljarder små,små tassavtryck! Jag dör på riktigt. Såå jävla äckligt!
Nu funderar jag starkt på att använda stekpannan som fälla, o liksom gillra den! Fylla den med råttgift! Det borde väl funka??
Men då säjer min far att råttgift är inte bra,för tar nån katt en mus som ätit råttgift blir katten sjuk,o kan t.om dö o bla bla bla.. Men allvarligt, jag kanske låter elak..Men jag är faktiskt ingen kattmänniska. O skulle de råkes på o stryka med nån katt för att jag ska bli av me mössen,så må de faan va hänt.

Vidriga äckliga jäävla djur.


dagen efter..

dan före.. Idag är jag trött,usch så trött jag är! Sitter o pysslar ihop lite diadem med Lowa just nu..har röjt o städat hela förmiddagen känns det som!
Igår hade vi ju kalas heela dagen lång! Dagen startade vid åtta,då jag o syster gick ner o fixa lite mysfrukost,tända massa ljus o gjorde mysigt! Pyntade studsmattan som stod på gårn o så.. Lowis o Jesper låg i sängen o mös.. Sen kom dom nere,o vi bad Lowa hämta tidningen.. Gissa om hon blev glad när hon upptäckte studsmattan! =) Lyckligare unge har jag aldrig sett.. =)
Sen mös vi allihop i soffan framför Disneydags, åt mys frukost som sagt..o Lowa fick öppna dom andra paketena ifrån oss!

Vid tolv kom Lowas kompisar,och barnkalaset var i full gång! =) De åts hamburgare, Kungen kom på häst,o dom kids som ville fick rida en sväng.. även mamman fick sej en åktur! Hahaha! :)
Barna lekte på, de blev tårta,skattjakt osv..
Vid tre for barnen hem, o det vällde in ännu mera folk, och det fortsatte det hela kvällen,vid elva for dom sista hem!
Och då stupade vi i säng allihop!

Och nu har vi en mycket nöjd 6åring här.. och bortskämd också för den delen! :)
Herregud va grejer hon har fått!

Tusen,tusen tack till alla fina som varit här o uppvaktat o firat henne!

tänkte lägga upp lite bilder, men de får bli sen...


färdig..

utan o ljuga kan jag säja att jag är heelt jävla färdig... det tar på krafterna o ha kalas..
återkommer under morgondagen med uppdatering om hur dagen varit..
Nu ska vi soooova!


Lowa 6 år!

och idag firar vi hela dagen lång..
Först barnkalas mellan 12-15,och sen är alla andra väldigt välkomna! :)



Stort Grattis älskade trollonge! :)


uppe från morgon..

nja,någorlunda iaf.. Lowis är på skolan.. o jag ska alldeles strax fara in till stan o inhandla det sista.. idag ska bullarna bakas,tårtorna göras osv.. gaah!

slänger in lite bilder från gårdagens bestyr,då vi som bekant plockade äpplen,kokade mos o gjorde paj.. Lowis stod för negerbollsbak! Tar hundra år o ladda upp bilder så ni får nöja er med dessa... ;)

     




 

 


ångesten?

fredag imorn,sen lördag! Jag har panik,och en fruktansvärd ångest..och jag tycker inte alls om det! Har tyckt o trott att "i år går det bra.." idag har jag verkligen kännt hur ångesten smygit sej på.. Jag vill bara grina. Det har gått bra tills typ nu, Tina o Mamma har varit här ikväll.. Vi har kokat äppelmos! O då har de gått bra,ända till dom for.. Nu är jag i upplösningstillstånd helt ärligt,o jag vill att Jesper ska vara här nu.. Nu,nu,NU! inte om fem timmar,utan NU! Jävla skit,Vad jag inte tycker om den här känslan.. Bajs.

frustrerad..

Ja..

kan man stanna tiden?

tiden går alldeles för fort,varför kan man inte bara stanna den?
dagarna springer liksom iväg, och åren också.. förstår ni att jag har en dotter som är sex år snart? Väldigt snart.. Vart har dom sex åren tagit vägen??
Det är helt sjukt.

Igår fick jag mysa med mina flickor. Det älskade jag,och uppskattade.
Älskade,älskade Ni.

Nu ska jag mysa lite med karl,som kom hem en sväng inatt..


Älskar't

Lite nördigt o blogga via mobilen,jag vet.. :) Men jag är så upp i orra.. ;) Ikväll kommer jag att få mysa,kramas o umgås med mina tjejer. Allihopa samtidigt.. Det är så långt emellan gångerna vi blir alla.. Men ikväll blire.. Jag Älskar't. Och jag Älskar dom. Mina fina pärlor. Jag är alldeles varm i hjärtat,och jag har ett lyckorus just nu! Tror jag ska skynda mej o städa kvällen till ära.. ;)

kanelbullensdag

jomenvisst,idag är det tydligen kanelbullensdag. Det finns tamejtusan dagar för precis allting.. Haha!
Jag ska baka bullar, men om det blir idag låter vi vara osagt. Men tills på lördag ska de vara klart iaf! =)

Nu börjar sthlms veckorna för min kära sambo. Och idag känns det som att de kommer gå bra, första veckan far dom ju trots allt bara två svängar, så han gör helg på torsdagnatt/fredagmorgon.. O det är ju kanon..Eftersom vi ska ha kalas o så!
På fredag ska vi även gå på Garvsyra. Premiären är i Orrviken,o jag har gått varenda år, utom i fjol. Då det var på Lowas födelsedag. Men i år ska vi iväg igen.. Dom är så jäkla bra..
Någon mer som ska dit? :)
Och om det är någon som inte ska dit, men gärna vill ha fredagsmys med Lowa så hör av er! ;)

Tog för övrigt en himla massa fina kort på Lilly igår. Hjärtat bara smälter när man ser henne.
Jag vill ha en till liten parvel.. Barn är ju trots att det bästa som finns.
O många vill vi ha.. hahaha! =)


helgen som varit..

jao, i fredags var min karl ledig..eller ja,lastbilen stod på Berners hela dan,så han hade inget o göra.. Så vi åkte in till stan tillsammans vid elva, for o uträttade lite ärrenden.. Gick en sväng på Marknaden o åt en munk, sen for vi mest bara runt o fick tiden o gå,till jag for på UPM.. Jesper fick hämta ut lastbilen,o jag for o handla..
Hem o gjorde egen pizza, Michelle kom o lekte med Lowa,så dom hade myskväll..Blev inget disco för dom..Men dom hade mysigt ändå! :)
Vi hade hyrt Wallander- Vittnet. Jag såg ungefär en kvart sen sov jag.. Liite mera sliten..

Igår fick jag för mej att vi skulle börja röja lite ute på gårn.. Ta bort lite buskar o sånt! Sagt o gjort..
Lurade hit Tina o Jens,för lite sällskap o hjälp.. ;)
Jimmy o Jocke kom också..
Efter en heldag ute, med röjsågar osv,så var gårn äntligen några buskar mindre.. o vi bestämde oss för o styra upp lite Taco-middag för samtliga..
Blev mycket trevligt..
Sen somnade vi rätt ovaggat.

 
(lite bilder från buskjobbet.. )


Meya + mor hennes kom också till middan.. Sötonge!

  



det är ganska roligt här på gårn ibland.. för ett tag sen höll grabbarna på o skruva pittshop.. Och pittshopen var tvungen o bogseras,o vad tar man o bogserar med? Joo,varför inte gräsklipparn?
De gick ju galant de!


      


idag har Jesper varit o skruvat släpvagn med Johan, o jag o Lowis följde med pappa,Håkan o Ingrid till Jänet o Christoffer,o lilla Lilly!
Dom har ju inte sett Lilly förut,så dom var nyfikna.. O pappa+ Håkan hade t.om gått på stan o inhandlat "gröt" alldeles själva, jag blev iaf sjukt imponerad! Haha..
Köpte med oss Wienerbröd från Tages också. En trevlig liten stund..
Ska försöka hinna med lite mera Qualitytime med Jänet snart. Älskade vän! <3

Var så mysigt o få umgås o hänga med Tina igår,så ni anar inte.. Älskade BFF!

Jag är så sjukt dålig på o umgås med mina vänner,så jag skäms ibland..

aja, Heej!


RSS 2.0