SJ

Sj, slår till igen.. klockan 16.00 skulle vi åka med tåget ifrån Stockholm,vidare mot Östersund... Jonäe, men då va ju vårat tåg ifrån Alvesta sent, anlände väl 15.57 på spår 19 och vi skulle åka 16.00 från spår 8.
Näe,precis vi hann inte. Och vi var inte ensamma med att inte hinna.
Jäävla skit.

Till kundtjänst,och fick hjälp av en väldigt trevlig tjej. Som bokade oss på en 1:aklass 21.22 Sovkupe, bara jag o Lowis.. Egen toa och dusch i kupèn. Oh yes.
Men på riktigt, jag hade hellre velat komma hem 21.20 som planen var.
Aja, hon på kundtjänst va iaf snäll och vänlig, tog hand om vårt bagage. Gav oss 200:- i presentcheckar på pressbyrån. Men hur fördriver man fem timmar här då? Jo, med att gå i "affärer" osv.. fast nu har vi slagit oss ner i Loungen, med gratis kaffe,juice o gott fika. Samt gratis internet o sköna soffor/fåtöljer.

Fast, jag hade hellre velat kommit hem ikväll. Aja.

Annars så har de väl gått bra, förutom att Lowis blev åksjuk tio minuter efter att vi lämnat Kalmar.
Shit Happens,eller vad man säjer. Tur syrran skicka med postafen.

Jag har "unnat" mej en klocka idag, av bara farten liksom.Fast jo, jag är utan.. O den va på halva priset. Lowisen har fått sej en ny väckarklocka.  Hennes är liksom helt paj. Jo just, på Pocket store,slank även Jenna Jameson`s självbiografi ned.
Jorå, så kan det gå.

Middagen spisades på McDonalds. Jag ville äta på O`learys. Men barnet fick bestämma. Damn!

Annars har vi haft en helt underbar helg hos Syster. Med massor av mys. Både hemma hos syster,och på Astrid Lindgrens Värld.  Viiilket urmysigt ställe. Åååh, sådär så man bli alldeles varm i hela kroppen.
Dit ska vi igen.
En rätt komisk grej som hände när vi var där inne också, inne på "bokhandeln".Så hör jag plötsligt hur hon i kassan säjer " Meen, guud vad jag känner igen dej.."
Eeeh, Ha! Tänkte jag.. nu är du allt ute o cyklar.. Tills jag vände mej om, blev helt spak och sa..
"Eeeh, jag känner igen dej också.. Har inte vi jobbat ilag?" Haha, rätt komiskt.. Då var det en tjej ifrån stan.. Som jag aldrig någonsin träffat varken före eller efter vi jobbade tillsammans. Ej heller sprungit på,på stan.. Men där, i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld. Där träffa jag henne.. Komiskt!


Aja, nu ska Lowisen få spela lite på datorn, o jag ska läsa om Jenna.. ;) Loungen stänger om en timme, så då har vi bara en timme kvar att drälla omkring här. Yeeey!


♥ Kalmar

Vi anlände strax efter 13 idag, hajjar ni att det tar fan 14 timmar att resa TILL Kalmar FRÅN Östersund, med tåg!! Du flyger ju till Thailand på kortare tid. Joråmensåatte.
Väl framme lunchade vi på ett Thaiställe, buffè. Mumma! Jag åt som om jag aldrig sett mat, och som att böxerna inte redan var i tightaste laget. Gött va bara förnamnet!

Har även hunnit med en liiiten repa på stan. Annars så har jag mest legat och småslumrat på soffan. De senaste dygnens sömnbrist har satt sina spår. Mellan slumrandet har vi dock hunnit med en Taco dinner, Glass, Skavlan, SkipBo och popcorn! Mys. ♥
LillDorisen ligger o sover,och jag ska snart göra henne sällskap. Jag o söstra,ska försöka mjuka upp min ena axel/skuldra först. O så ska jag ringa karln,o säja gonatt! :) Sen ska jag fan attacksova, och effektivt ska jag sova också.
För imorn ska jag vakna, strax innan sju hade jag tänkt. Pigg & Utvilad!

Astrid Lindgrens Värld blire! För hela slanten.
Kameran är med. Så imåra kväll,eller ja..så småningom iaf,så ska jag väl kunna bju på lite bilder!

Ska eventuellt ta ihjäl söstras grannar innan jag lägger mej, annars blire nog inte mycket till nattsömn.
Hrmm, Börjar jag bli en bitter,sur, gammal tant?


 


tillsvidare bjuder jag på den här gamla bilden,på lillfian! Kan de va 2008 kanske!?


♥ Linköping

passerade just Linköping.. är alltså på väg ner till syster. O jag kan ju säja så här mycket iaf, det här med tåg är inte riktigt min grej. Eller framförallt inte det här med sömnbrist.
Har jag tur sov jag säkert fyra timmar inatt. Har iofs slumrat till o från, på det här tåget.. Det här tåget är dessutom på väg till Köpenhamn. Ni kan ju tänka er själva språket.. ;) Vi ska ju dock av i Alvesta.. För byte till slutdestinationen..Ont i nacke,ont i rygg osv.. Men jag ska inte klaga, för om tre timmar,cirkus är planen att vi anländer till Kalmar. Då ska vi kramas och mysas. ♥

Jo,just det.. Lowa är åksjuk, inte så hon kräks eller så. Men illa mår hon. Som tur är åker vi åt "rätt håll" nu, hoppas de blir lika på nästa tåg..
Min skit telefon från helvete tog det ju även slut på stret i mitt inatta. Meen yeey! Tur Lowisen har sin klocka med.
Tur jag har Lowisen med.. annars hade jag redan fått krupp på denna resa. Men hon kan konsten att förgylla det mesta hon! ♥




♥ powernap..

jag kom i säng alldeles för sent igår, o inte nog med det så låg jag vaken till fyra snåret.. vilket resulterade i knappa tre timmars sömn. Sen kallade jobbet dårå. En sån här gång,ere ju inte lustigt om man skulle få ont i huvudet. Men peppar,peppar..så ingen huvudvärk idag! ;) aja, det jag vill komma till är att jag börjar känna mej rätt trött på ögat nu. O att barnet har jag rakat i säng för en liten powernap, så de e väl lika bra o ta en själv också.
Så jag orkar med denna kväll!

* Powernap
* Middag
* Packa
* Dammsuga
* Hänga tvätt

jorå, vi har nog o göra tills vi far ikväll!

Älskade söstra mi, imorn ses vi! ♥






♥ Storhandling..

Är helt ärligt för jävla trist, men det är som med dom flesta andra "måsten" det är för jäkla skönt o ha de gjort!
O ikväll fick jag det gjort. Passande då vi ska åka imorn,eller? :) Det har verkligen ekat här hemma. Även såna där basgrejer, som torrvaror! Kattsand o kattmat skulle ju också fyllas på. Osv.
Åtskilliga pengar försvann alltså på Maxi. Men så är det handlat o påfyllt inför kommande veckor också. :)Så, vi behöver med andra ord inte handla det första vi gör nästa vecka. O det känns ju skönt.
Bara sånt där som ska fyllas på,färskvaror o så. Skönt att ha fyllt upp frysen också..

Har varit o firat Christoffer som fyllt år också, o myst med hela familjen Olovsson/Persson..

Tvingade med Anna på Maxi också, så då fick vi lite kvalitetstid. Det var alldeles för länge sen..

Hade som tänkt städa här hemma idag också, eller nja åtminstone ta tag i dammsugningen, men på nåt märkligt vis, så tog det liksom slut på tid. Ska ner och byta tvättmaskin en sista gång för idag,O sen tänkte jag renbädda vår säng,innan dusch och natt för mej! Hinner jag på en halvtimme tro!?

Jo,just.. Tog o gjorde slag i saken,o köpt oss en ny sop idag också! Då jag lyckats knäcka sönder den gamla, då vi bodde nere i huset...o nu först blev det en ny inhandlad... eeehum, har jag nämnt att vi fortfarande inte fått upp någon kökslampa? Eller att gästrummet, eller ja det såkallade gästrummet fortfarande är ett förråd?
Näe,just det.. här går det inte undan direkt.
Tror det är nåt med luften här uppe kanske? Då vi fortfarande inte fått tillgång till varken förråd eller garage, än!  Tur det är snöfritt än så länge..






♥ En ny värld!

Blir lika faschinerad varenda gång,jag haft såna monsteranfall av huvudvärk och migrän, och man sen vaknar upp och inte har ont i huvudet. Damn, det är som en heelt ny värld öppnar sej! Wiihoo.
Man blir liksom så pepp, pepp på att tvätta, pepp på att städa, renbädda och bara pyssla! Pepp på att få superbra blodsocker värden,så man sticker sönder fingrarna alldeles. (Apropå att sticka sej i fingrarna, Lowa älskar att kolla sitt blodsocker. Hon är väldig faschinerad och sticker gärna sej själv.. Det måste väl vara posititvt!?) Aja, Man blir t.om pepp på att ut o springa!
All min pepp idag, ägnar jag dock åt tvätt,städ,och kärlek till dom jag älskar mest. ♥
Hade förmiddagslyx med mannen i mitt liv förut, räkmackor o mys i sängen! O lagomt till han skulle åka för o dra in dom stora slantarna..höhö. Kom mitt lilla hjärta hem! :)
Ska avvara lite pepp till att planera packning,och en handlingstur till staua också.
Sen tänkte jag att vi skulle försöka ta oss till Olovsson/Persson Mansion för lite mys innan dagen är slut!


Imorn ska jag först jobba fram till 14 och sen sistaminuten packa,precis som vanlig..Det är liksom bara så jag funkar. 
Tåget tar oss söderut 23.20 imåra kväll.. satan va mys det ska bli! ♥
Apropå jobbet, så ska jag på en föreläsning med Paolo Roberto genom jobbet den 7 november, det ser jag framemot. Oh,yes!

Lowa har lov nästa vecka, så är det någon som känner för att hänga,mysa,hitta på nåt bus så är vi på.
Vi kommer hemifrån Kalmar på måndagkväll.
Men annars så, Bad? Djungelhus? Utflykt till Åre? Jamtli? Bio?

Apropå att hitta på saker,så har jag en plan. För mej och min andra hälft. Ska bara spåna lite mer, och framförallt kolla på när vi kan tänkas vara lediga samtidigt nästa gång. Till helgen e ju vi i Kalmar, och nästkommande två helger jobbar jag. Joråmensåatte. Så då har vi o ta igen.. ;o)

Hittade förövrigt en blogg häromdagen,eller nja. Snarare en hemsida. En tjej ifrån stan, som jag helt ärligt inte har en aning om vem det är. Men hon är tydligen ifrån stan. Aja, hursomhelst så har hon en jättefin hemsida, och skriver en riktigt härlig blogg..Om livet i största allmänhet, och hon har ett så bra och roligt sätt att skriva på,så man fastnar liksom! 
Aja,det jag ville komma till med detta är, Hur gör ni!? Om ni halkar in på någons blogg.. Skriver ni då några rader? För o liksom bara visa, att ni hittat dit och läst.. Eller gör ni inte det? Och vad är det som gör att ni skriver/inte skriver?
Jag brukar i regel skriva. För att jag vet att jag själv skulle uppskatta det! :)
Sen ibland har man kanske inte tid,eller glömmer bort..eller det liksom bara inte funkar..Teknik i ett nötskal..
aja, massa svammel mest bara. Men som sagt, Hur gör ni?


Näe, nu ska jag kila ner i tvättstugan och byta maskin, sen kanske fli mej något sånär. Studsar fortfarande runt i myspysböxer o ett styggt linne..





♥ Dagen idag..

Man blir ju sådär, lagomt härligt glad när man infinner sej på skolan till nio. O det då kommer fram att man börjar 10.30.. Eller,vänta nu? aja,fick ju kvalitetstid med Tirja iaf,och det var ju inte så dumt! ♥
Under historialektionen kom det fram att jag inte skulle ha samhälle på eftermiddagen, heller inte religion på fredagar, än.. Nähepp. Snopet liksom.

Tog med mej Tirja o plockade upp mamma,för att styra kosan mot nåt lunch hak. Blev Murklan, lite besviken på smaklös mat dock, men trevligt o mysigt ändå! :)
Var in till Mia på Man`s Ruin och fick en ny tid,för min omgörning av den fula,fula saken på högra under armen. Den tjejen kan göra underverk,så de kommer bli så snyggt! =)

Kaffe me muffins hos Myran på väg mot fritids. Väl på fritids inser jag att det varit föräldrafika, faan!
Usch,fick så dåligt samvete, men jag hade heelt missat det! :( Fick med mej Lowis hem,lagomt tills dagens migrän anfall,så Världens Duktigaste Tjej,fixade tomtegröt till sej själv och jag mådde skit. Treon funkade sådär,och jag kunde lägga henne iaf! Men nu är jag helt färdig,och ska lägga mej riktigt, i sängen denna gång.
Och hoppas på att skiten går över,ordentligt.

Hade massa tvätt som skulle tvättas ikväll, o lite mys jag tänkte ordna med för mitt löööv också! ♥
Men det får bli imorn. Världen går ju inte under,förhoppningsvis! ;)

Skulle till Olovsson/Persson ikväll också, o fira HerrPersson som fyller år.
Får väl bli imorn det med..
Grattis till han iaf! =)


Fan, nu kom lillfisan upp också. Ledsen och kan inte sova.. Lilla hjärtat! ♥ Hon är nog inte riktigt pigg iaf. Jäkla skiit.



big time..


♥ Nightynight!

När jag var ner till tvättstugan,så satte jag igång en ny tvättmaskin. Varför? Är då min fråga!?!
Jag orkar ju inte hänga den ikväll iaf.. Så typiskt mej,på nåt vis.
Aja, den lär ju ligga kvar tills imorn..kan karln få hänga den när han vaknat till liv. Perfekt! :)
Nästan så att det verkar uträknat..hööhöhö!

Har druckit the,och myst med mitt lilla troll nu ikväll..♥ 
Älskade,älskade barn.
Så nu kan jag gå och lägga mej, klockan är ju trots allt snart tio,och huvudvärken börjar komma smygandes. Betydligt senare än vanligt dock, och det är ju skönt iaf!

06.45 ringer(förhoppningsvis!!) klockan imorn, det är ju nästan så det räknas som sovmorgon.. Förut började man ju nästan jämt jobba sju.. så man ska väl inte klaga! ;)



♥ Jobb,Skol&Vab-dag!

Jamen visst, jobbade på förmiddagen..och sen var jag på skolan. Ingen lektion, men "introduktion" som det så fint hette.. Jorå, o de gick ju bra.. :)
Jesper fick vabba med Lowisen på förmiddagen, o sen fick hon hänga med på introduktionen.. Hon är/var ju inte så jätte sjuk, men feber igår och allmänt som en tuss! Så det kändes som att hon behövde en vilodag till.
Till helgen måste hon ju va frisk, när vi äntligen ska till Emma! ♥

Har varit och spolat av bilen också, för jäklarns så skitigt den va, full i gör liksom. Meeen, efter imorn lär den väl se likadan ut,igen. Det är liksom den tiden nu.. O en halvmils grusväg ner till en riktig väg,gör ju sitt också.

Imorn har jag första riktiga lektionen också, Historia på förmiddagen. Ooousch, känns gruvensamt! Sen Samhälle på eftermiddagen, känns också rätt gruvensamt. Men va faaan, hur svårt kan de va egentligen?
Själva studerandet i sej känns väl inte så gruvensamt, mer det här med motivationen och tiden liksom. Men motivationen har jag ju hjälp med.. Tror de kommer göra mycket att jag faktiskt har någon att plugga med. =)

Helgen som var, har liksom bara sprungit iväg. Jobb hela jäklarns lördagen, va inte hos mamma förrän runt midnatt. Sen jobb Söndagen också, inte lika länge dock.. Hämtade grejer hos mamma,o sen t Svärfar&Eva för att hämta Lowisen. O där hade vi turen att bli bjudna på middag, Tjälaknul,pergratäng, svampsås o sallad! Maaan du, jag åt så jag trodde jag skulle spricka! Då kom kaffe och äppelkaka fram! Ja, jag sprack nästan. Huvudvärk&Migrän smög sej återigen på. Hann med liiiite surr,o en kopp the med mannen,innan jag däckade.

ååh, vad jag önskar att dygnet hade liite fler timmar,det är så mycket hela tiden. O jag hinner fasiken inte med, det är inte roligt. Har så mycket jag skulle vilja göra, och så många jag skulle vilja hinna träffa.
Men jag får inte tiden att räcka till. Hur jag än bär mej åt. :(

Näe, nu ska jag kila ner till tvättstugan.. jäkla aber.
Sen ska barnet nattas, mamman duscha o sen ere fan natta. Ma e schleeeten hen.





♥ Discodag!

Lowisen har varit på Disco ikväll, lilla trollongen! :) Och nu terrar hon mej med det där jäkla Idol. På riktigt, finns det inge bättre att titta på? Jag ville se Skavlan, men det vägrade hon. Aja, ibland får även jag ge mej. Nu ska vi ju ändå sova strax.

Va in till stan idag, fixa o dona lite. O tog med mej mannen och gick in på Telia. Tanken var "nu jääävlar ska vi fixa en fast telefon" mitt tålamod räckte inte riktigt,så vi gick och åt mat istället. Aja, får styra de en annan dag.

Sen for mannen mot Skellefteå, o jag hängde med Tina och uträttade lite ärrenden innan dagen var typ slut,och barnet skulle hämtas.

Kattbebisarna börjar på att kunna gå, mer och mer. Shiitpommes liksom, nu ere väl slut på lugnet! :/

Mitt huvud,börjar mer och mer kännas som ett jäkla skämt. Inte en enda dag den här veckan har jag fått varit utan huvudvärk. Varenda jävla dag, har jag haft ont.Mer eller mindre. Och när det gör ont, strålar det ner i nacken också. Eller är det i nacken det börjar? Lite som hönan,och ägget ni vet?
Sen när jag har ont, så ballar blodsockret ur. Aaasch.
Fått svar ifrån tjommen med akupunkturen iaf, så till veckan ska jag se till att få en tid bokad. Nålrädd må va hänt, men nu ska huvudvärken akupunkteras bort så är det bara. Får väl se till att mannen,kan följa med och hålla handen. ♥

Nålrädd+Diabetes. Jo jag vet, sjukt taskig kombo. Men så länge jag får sticka mej själv,så går det bra. ;) Och att sätta sej under en tatueringsnål är heller inga problems! Det gillar jag. Alla andra nålar får mej att vilja kräkas,och svimma.

näe, det här huvudet tar ihjäl mej snart. En treo, kvällsinsulin o nattpillrena. Sen ska jag nog sova,som en klubbad säl.

Imorn vankas jobb, hela rackarns dagen.. blööööh, känns det!




♥ Sötstrut hunn

känner mej ganska duktig idag, har gjort något jag gruvat mej för en längre tid. Nämligen varit på skolan, och på måndag kör jag igång med något(som lär ta en jävla tid) men som måste göras, gymnasiet skall läsas in.
Parallellt med jobb,givetvis. Men det ska nog gå alla tiders det, hoppas jag! Känns så iaf! :) Kommer ju ha kanonbra studiesällskap också, vilket gör att det känns så sjuukt mycket lättare. ♥


Annars så myser jag med Thelma idag, sötstrut hund! :)

Ska ta o fara in och ombesikta bilen nu också, och fara med återvinning osv,osv.. Bibblan med Lowis också, ej att förglömma! Har beställt middag hos mor också. Blir bra re.
Haft värsta lyx förmiddagen här hemma idag, med varma mackor som frunch och massor av kärlek! ♥


näe,men jao. Jag återkommer. Förhoppningsvis med lite bilder kanske, om ni har tur! ;)

Igår tog jag även och beställde mej en ny almanacka inför 2012, och jag längtar tills den kommer.  Gör som ifjol och beställer den ifrån Personligalmanacka.se ;)
Kirrade även en julklapp till Lowis också. En skrivbok! :) Från samma ställe då, med personliga kort som fram&baksida. O lite andra finesser. Tror hon blir superglad faktiskt. Då hon älskar o skriva och pyssla i diverse skrivböcker. :) Så nu är två julklappar till henne klara iaf. Då jag tog och beställde ett underställe häromdagen.
Roliga julklappar va!? höhöhö.. Äh, nödvändiga saker är bra saker. O roliga saker kommer hon också o få, lilla skatten vår! ♥

näe, bilbesiktningen vare ja!






♥ mittiveckandag..

jag har fan ont i huvudet. fy fan!  - så,färdig klagat!
måste lära mej att sluta svära, framförallt när jag kör bil.. idag inträffade bara en incident då jag blev förbannad,och
skrek nåt,typ jävla hagga! Lowa helt tyst ett bra tag i baksätet, och sen ; Mamma, vad betyder hagga!?
eeehuum, ja ni ser ju..

annars då, har druckit kaffe med Myran, fixat delegeringen på andra stället, hängt med Tirja&Isak,och hållit handen på min sambo. Och Lowis har dansat och hängt med svärmor!
Bibblan hanns inte med, men Lowisen ville hellre till Tirja&Isak så då blev de så.. Bibblan får bli imåra eller på Lördag förmiddag kanske.

Imorn ska jag på skolan,ooouh. Känns gruvensamt. Men aja, ma får väl si. Sen väntas eventuellt jobb på Rödön.. Jag hoppas på det iaf! ♥

fasiken,vilket meningslöst inlägg det här blev. Hade något vettigt att skriva från början, men det liksom bara försvann. Aja,sånt som händer..även den bästa! ;)

Jag har förövrigt hittat en del diabetesbloggare, och jäklarns ni. Det är så jävla skönt att se,och läsa att man inte är så ensam som man känner sej i sin sjukdom ibland. Det är skönt att läsa om andra som hatar sin sjukdom, som jävlas med sina blodsocker osv.. O det är skönt att läsa om att dom också får vardagen att fungera, och att det faktiskt funkar. Och att man inte är onormal med sina tankar och känslor. Det är skönt! :)

näe, nu ska jag tjusas med min finaste man! ♥





♥ bokbuss

Imorn efter skolan har jag lovat Lowa att vi ska åka på biblioteket och låna böcker. Då lilltjejen varit på bokbussen med skolan i Måndags, och kom hem med en "Julia-tidning" och en bok som hette "Stad i genomskärning". På riktigt! Jag blir fan förbannad. En "Julia"-tidning.. Alltså Lowa är sju år, hon går inte på bokbussen själv, utan läraren är med och måste dessutom hjälpa varje elev att låna sina saker. Tycker en lärare att en Juliatidning är lämplig för en sjuåring!? Skulle läraren vilja att deras sjuåring läser en sån tidning!? Skulle inte tro det. Och sen boken då..ja,va ska man säja?
Jag frågade Lowa varför hon lånat just den.. " Ja men mamma, jag blev så stressad och vi hade så bråttom så jag tog bara någon.." Meeen, va bra då?!

Summan av det hela då, jag har talat om för Lowa att tidningen Julia är inget för en sjuåring att läsa, och att hon och jag ska ta en tur på biblioteket för att låna böcker, som passar henne. Spännande barnböcker med lagomt mkt text osv.. Faan, jag blir så trött. Oengagerat&Slött vill jag kalla det. Och personalen på bokbussen då, va tänker dom med!?

Lowa blev iaf överlycklig när hon såg att senaste "Trailer" låg i brevlådan, och ringde genast Jesper för att fråga om hon fick öppna den. Och ja, den tidningen är ofarlig för en sjuåring att läsa.
Jag googlade förövrigt den där jävla Juliatidningen, och målgruppen är 10-13 år.. jorå. Näe, men ge den till min sjuåring bara. Fasiken, tycker allt elände med skeva ideal osv börjar på tok för tidigt redan som det är.. Så nej tack, mitt barn ska inte ha en sån tidning! Ja, jag är fan en riktigt gnällig surkärring känner jag. Men va faan.





imorn eftermiddag hade jag förövrigt tänkt hinna med en dejt med finaste Tirja också, så jag hoppas hu har stånnan me de!


♥ dålig samvete.

känslan när man vaknar upp efter 18 timmars dvala & migrän,den är obeskrivlig! Ett halleluja moment, och man känner sej som en heelt ny människa. man känner sej odödlig liksom!
Från att ha varit istort sett helt däckad, hela natten&förmiddagen. Legat i dvala, kräkts och hållit i huvudet. Och så, som av en händelse så övergår den där dvalsömnen,till riktigt sömn och när man vaknar mår man faan så mycket bättre. Det är gött.

Det dåliga samvetet över att jag inte är på jobbet gör sej dock påminnt. Hela tiden. Jag avskyr att vara sjuk,och inte kunna ta mej på jobbet. Jag får så otroligt dåligt samvete,och skäms fruktansvärt.

Nu mår jag iaf bra mycket bättre,och hoppas verkligen att migränen håller sej borta nån vecka. För den kommer oftare,och oftare. :/ Fick dock tipset att prova akupunktur,och fick namnet till en bra "sån där". Så jag har slängt iväg ett mail till honom. Och hoppas på att han kanske har tid med mej. Skulle tro att migränen,alla urinvägsinfektioner,magbekymmer osv hänger ihop på nåt vis. Frågan är väl bara hur? Och hur jag ska gå vidare,för att slippa allt det och få må riktigt bra lite oftare?

Näe, tror bestämt jag ska ta mej en dusch och dona på lite här hemma innan lillFisan ska hämtas på Fritids.

Och om en vecka lite drygt åker vi äntligen ner till Syster. ♥
Som vi längtar. Det ska bli så jäkla underbart. Lowa har beställt tjockpannkaka och lingonsylt till middag när vi kommer. Eeeh, ska försöka ändra dom planerna tror jag! Och på Lördagen har hon och Emma bestämt att vi ska hälsa på Emil.. ;) Med andra ord Astrid Lindgrens Värld.
Åååh,det ska bli så mys! Snart,snart,snart så..








Se den!

Till alla mina vänner,bekanta and so on..
Häromdagen,såg jag en dokumentär på SVTPlay, som min mor tipsade mej om. Jag var tvungen att se den med min sambo. För det var något utav det jobbigaste jag gjort på väldigt länge.
Jag känner igen mej,så sjukt mycket. I henne liksom.
Inte bara för att jag vet hur sönderstucken jag var när jag vänta Lowa. Utan Och De skulle kunna ha varit mina egna ord om diabetes, och att leva med diabetes.Alltid.
Satan vad jobbigt det var att se den, och satan vad jobbigt det faktiskt är att leva med diabetes.
Diabetes är en jävla skitsjukdom. Och det är helt ärligt ett helvete. Det är ett evigt och ständigt laborerande, heela tiden. När man orkar.
Ibland orkar man inte, då skiter man i det. Och då blir man till slut sjuk, jääävligt sjuk.
Så sjuk har jag varit två gånger, då jag legat på intensiven. För att jag inte orkat.
Det är nästan ännu mera sjukt. Att jag liksom inte orkat.

Så, ni som känner att ni kan offra en timme, se den.


Är inte sådär jätteduktig på att länka men jag tror ni kan se den här!




Och om inte det funkar, så gå in på SVTPlay och prova sök på För barnets skull.


♥ ryggläge

torsdagens jobb flöt på bra. underbara trollungar, fy tusan så jag saknat dom. ♥
gårdagens jobb gick också bra. handlade på hemvägen, och sen blev det fredagsmys i soffan med dom jag älskar mest av allt. ♥
fick dock världens astmaanfall, mitt uppiallt. what liksom? Det är lätt flera,flera år sen jag fick ett sånt sist. Det kombinerat med allt annat,gjorde att det blev en väldigt tidig kväll.
hade en riktigt jobbig natt, som mestadels spenderades på toaletten.
trotsade kroppen, och for på jobbet iaf. Efter två timmar, övertalade ylva mej att åka hem.

Nu ligger jag här, har ont. Nåt djävulskt. Men är feberfri iaf. Det är ju positivt. Kärlekarna for till stan en sväng, för att jag skulle få vila i lugn och ro. Snällt. ♥
Fast sjukt jobbigt att vara ensam just nu,faktiskt. Usch.
Ska dock försöka slumra en stund, tror det kan behövas. Också vill jag vakna, pigg och smärtfri.
Det vore guld just nu.




Jag älskar er. ♥


jobbiga jävla dag.

ska ägna största delen av detta inlägg till att klaga&gnälla.
Bara för att jag kan, och för att jag får.

Jävla skitdag,ifrån helvete. Heelt ärligt. Hade sett framemot två lediga dagar (igår&idag) för vila, och återhämtning. Istället blev gårdagen kaos, och den här dagen också. Visst det har "gått bra" men jag mår inge vidare, och har dessutom jäävligt ont. Jag hoppas det ger med sej, snart. Eller åtminstone lättar något.
 Känns sjukt gruvensamt med en tiotimmarsdag på dagis imorn. Men jag vill verkligen dit, jag saknar dom små trollungarna där.

Men fasikeen, är så jäävla less. Vänd då,vindjävel vänd.

Hade under förmiddagen min kärlek tillsammans med mej, och senare när han verkligen var tvungen att åka och jobba, kom finaste Göllet. ♥
Skönt att slippa vara ensam,mittuppiallt. Nu är jag iofs ensam, väntar på att först det lilla hjärtat ska komma hem,och sen det stora hjärtat. Så familjen är samlad.

Åh, jag älskar dom så det gör ont alltså. ♥


Hoppas på att jag är vaken och "med" under kvällen bara.


neej,fan. bättre dagar och medvind nu,tack.





♥ motvind

bra nog,dessutom.

någon gång borde det väl vända?

idag sa någon, "jag förstår inte hur du kan vara så stark?"
det är jag inte heller. jag vet helt ärligt inte hur många gånger jag brytit ihop dom senaste två veckorna.

idag var dagen då det blev svart på vitt.

Bryta ihop, och komma igen då. Har ju turen att ha en underbar karl vid min sida. Det gör att allt känns lite lättare. Älskade,älskade fina du.
Tillsammans är vi starka.

Dom finaste vännerna hjälper mej också, att ta mej igenom dom jobbiga dagarna. ♥


aaaah, just nu vill jag helt ärligt bara skrika rakt jävla ut.

Faaan också.




♥ helgen,typ..

Igår firade vi vårt lilla hjärta. Hela långa dagen, började med sång, fika och paket på sängkanten. Sen fortsatte det med tvmys i sängen, städade upp lite innan frukost. O sen var det folk här i stort sett konstant hela dagen.
Rooligt! :) Lowa var helnöjd,och glad.
Tack till alla fina, som var med och firade trollongen! ♥

När alla gäster åkt hem, och födelsedags barnet somnat så avslutade vi kvällen i soffan, med ost&kex och bara vi. Inte alls så dumt, om jag får säja de själv..


Idag har jag jobbat, jag överlevde. Har dessutom varit och träffat en dsk och fått delegering på ett ställe. Är nu bara hemma, skit trött,nyser,snorar och är rädd jag har feber.

Har verkligen i n t e  tid med nån sjuka nu! Bara hålla tummarna, och försöka hålla sej frisk det.



wake me up..

Den senaste veckan borde jag inte ha fått vakna alls, jag känner väggen närma sej liksom.

* Stressad, missade en lyktstolpe. Med bussen,dessutom.

* For på skolan för o hämta Lowa, Där fanns ingen Lowa, Lowa var hemma på gårn med skoltaxin.

* Försovning BIGTIME, då telefonen stängt av sej själv.

* Tvättat hjärtats plånbok.

behöver jag ens fortsätta??



♥ Lowa 7 år!



Idag är det din dag,lilla vän..

Stort Grattis på Födelsedagen, älskade lilla hjärtat.
Du är det finaste som finns.
Du är det vackraste i världen.

Och, aldrig ska jag sluta älska dej.






Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.
 
Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.


♥ Förlossningen

Bra nog,exakt på minuten,för sju år sedan kom jag in på förlossningen!
Helt sinnessjukt va tiden går.. jaaa, jag vet, jag tjatar! Men det är sjukt.

Idag har vi överlevt ett barnkalas på Djungelhuset. Halleluja! Jag är grymt imponerad över mej själv, faktiskt.
Har hunnt gjort bullan,o negerbollan också.
Samt tillagat, och sedan avnjutit en superb dinner i soffan. Mysigt. ♥

Paketen
är nu inslagna, och bara väntar på att få öppnas imorn. En spänd och jätte trött fröken sover, sån några timmar tillbaka. Bara hoppas på att hon sover till nio imorn iaf. Som hon brukar! ;o)

Mamman och karln i det här hushållet är för övrigt också rätt slitna nu. Så jag tror en film i sängen,tillsammans med lite gotta får avsluta kvällen.




ååh, hitta lite gamla kort på lilltrollet. Jag blir alldeles sentimental och gråtmild.

Älskade lilla trollonge!   ♥ ♥ ♥

 

 

 











♥ Barnkalas!

Jajje, idag ere dax för barnkalas på Djungehuset. Lowa är taggad, och förväntansfull till tusen!
Mitt lilla hjärta! ♥ Själv är jag mest bara glad över o få det överstökat.

Har hunnit bakat lite mera också. Hann med nougatrutor igårkväll,efter jobbet. Och lite kokostoppar imorse. :)
Det är ju som roligt o baka också.. :)
Bullar & Negerbollar, samt tårtan får fixas ikväll!

Mysmiddag ikväll också, det gillas!

Vaknade förövrigt halvsex imorse av att en av kattungarna låg på vårt sovrumsgolv och pep, den andra och den arma modern, hade knölat in sej innanför en hylla, i VÅRAT sovrum. Jag blir sinnes!
What to do???

Dom små kissebäbisarna växer fan så det knakar, ska dom fortsätta i det här tempot, är dom ju stora som tigrar innan ettårsdagen! Ozzy har börjat öppna ett öga också? Ser ju fasiken inte så roligt ut alltså.
Kräääsmagad som jag är ibland. Wuuuäk.


Näe,
nu ska jag ta och fli mej..och sen far vi mot staua & kalajs! :)


Ma råkes.




♥ Flyttande

fasiken, Dorran håller på och försöker flytta på sina bäbisar. Och tror dessutom att hon ska få flytta in dom i vårat sovrum, i min garderob! Skulle inte tro det va!
Har t.om bäddat i ordning i en byrålåda inne i gästrummet, dit hon kan få bära dom. Men näeeerå!
Fan, hur ska jag göra för att hon ska ha dom på ett ställe? Tips mottages tacksamt.

Har bakat kärleksmums så här på förmiddagen också, grett de! Bara lite saker kvar nu, får bli imåra kväll.
Ikväll vankas det precis som igår jobb.
Hann med en storhandling efter jobbet igår också, tur Maxi har öppet till 22..
Fika och mys med karln när jag kom hem också! ♥

Näe, har egentligen inte stånnan, me de henne. Ska hämta Lowisen, och plocka upp Eva.
Lämna Lowisen hos Tina, åka på Mekonomen och fixa lite innan jobb.
De e mycket nu! ;)


Måste lyckas lösa in utbetalningsavin jag fått också, annars blir nog kärvt med nå kalas på Djungehuset imorn.





♥ Kubb&Mjölk

jag hade glömt bort hur oootroligt gott det är med nybakta kubb,och ett glas kall mjölk!
Men jääklarns ni,så gött! :) Det blev med andra ord, kubb bakat ,så här på mårakvisten..
O jag har redan tryckt i mej för många,för att det ska vara hälsosamt. Tror jag ska väcka kärleken med lite fika också, dålig tjej jag rå.. ;o)

Hade tänkt baka kärleksmums också, men då jag först upptäckte att vi inte hade nåt kokos hemma, och senare använde upp allt mjöl till kubben så får nog det vänta. Det får bli imorn istället.
Likaså bullarna. Negerbollarna tänkte jag delegera till mina kärlekar att göra, det kan dom roa sej med ikväll kanske!

Städa inför helgen också, får väl bli imorn, och på lördag det.. På lördag ska vi ha middagsdejt också! Inte dumt de inte.. haha. Fasiken vi har inte ätit middag tillsammans på veckor, eftersom vi jobbar om varann fasiken jämt. Såå, på Lördag har vi bokat in en middagsdejt. joorå! ♥
Inbakad fläskfilè, Potatisgratäng och sallad. Någon god efterrätt,och sen ost&kex på kvällen. Perfa det ju!
Lite extra födelsedagsmiddagsgott för Lowisen också! :)



Åååh,jag vill så gärna få klart och fint här i lägenheten. Jag önskar att vi hade något sorts förråd, inomhus. För som det ser ut nu, så är gästrummet förråd.
Det är inte roligt. Sängen syns typ inte för alla grejer, och det skulle vara helt omöjligt för tänkbara gäster att sova där. Nu är det väl iofs inte så ofta det är gäster här,som sover över. Men ändå!
Jag skulle vilja fli iordning där inne, så det liksom blir klart. I övrigt så har vi väl kommit något iordning här hemma iaf. Det är lite tavlor&fotografier och sånt där som ska upp, o lite annat småkrafs. Men annars så.. Men det är det där lilla extra som fattas ju.. aja, de kommer väl!


Känner mej som en riktig liten hemmafru idag, om man bortser från det faktum att jag åker och jobbar senare idag då.. ;)





♥ Kvarsittning

Idag vaknade jag klockan 07.50 av att skoltaxin ringde. Meeen, på riktigt? Va ere för fel på mej?
Två gånger på EN vecka? Efter ett gäng svordomar,skulle jag kliva upp. Då kommer Lowa tassandes..
-Mamma, skolan börjar åtta, och nu är den TIO I ÅTTA, vill du att jag ska få kvarsittning eller!?
(som tur är,så börjar den ju inte förrän tio över åtta. Så vi hann, och slapp mao kvarsittning. Nöjd tjej.)
Jag avskyr att försova mej, och framförallt när en försovning som idag innebär, en mils biltur i 180km/h iförd endast pyjamas. Vad skulle polisen säja,om dom stoppat mej liksom? Fy faan.
Gissar att min försovning berodde på en dåligsömnnatt. Inte okej.



Igår hade jag en mysig eftermiddag på stan, tillsammans med min Mormor, Mamma, och inte att förglömma, lillLowisen. Som snart inte är såå liten längre. Vi kikade i lite affärer,fikade och bara hade de gött! ♥
Fick lite presenter inköpta till Lowis. Och jag fick mej ett par tjusiga leggings av Mormor, också tror jag,jag hade turen o få ett par örhängen av mamma. ♥


Häromdagen fick jag förövrigt en utbetalningsavi med posten, rätt brydd jag blev. Då jag oftast pga förtidig demens får påminnelser. Men inte nu, utan nu hade jag råkat betala adressändringen två gånger. Så nu fick jag tillbaka ena inbetalningen. Yeey! Igår skulle jag lösa in den, på ICA men då funkade det inte. Får göra ett nytt försök idag då.

Tror jag skulle behöva börja baka inför Söndagen också. Får se om det hinns/orkas innan jobb idag, eller om det får bli innan jobb imåra. Någon som har något bra tips på goa,gosaker?
Tror jag tänkte baka Vaniljbullar, Negerbollar, Nougatkaka och Drömmar kanske? Får se om jag kanske hoppar över bullarna,och gör Kubb eller Muffins istället? Beslutsångest. ;o)
Håller på och tvättar lite också, fy faan så trist det är. O det tar ju aldrig slut heller!


På Lördag tänkte vi alltså då köra barnkalaset, på Djungehuset. Sen firar vi här hemma på Söndagen. ♥
Blir nog alla tiders det.


Kissebäbisarna då, dom äter & sover. Dygnet runt, that`s it. Gissar att det inte är lika lugnt om ett par veckor. Men än så länge njuter vi av lugnet
Den som känner sej sugen på en kissemiss, kan ju hojta! ;o)




 


♥ Trött?

Somnade om imorse,när jag skickat iväg Lowa. Vaknade närmare ett, i full panik.
Huuur kan man sova så länge? Dessutom mådde jag verkligen som en påse skridskor! Fy huuunn!
Skulle ju hinna ta prover, och träffa Suss innan Delegeringsmötet klockan två.
Men eftersom jag fick tillbringa en dryg halvtimma på toan, så ringde jag Distriktan, och talade om att jag inte kunde komma idag. Kände att min kropp verkligen inte orkade, mådde verkligen inte bra. Och jag måste verkligen bli bättre på att lyssna på  min kropp.

Fick i mej någon sorts lunch, och blev något "piggare". Har fortfarande liggläge dock, men ska snart masa mej iväg och hämta Lowisen. För proverna måste jag verkligen in och ta. Och hämtar jag henne innan,slipper jag stressa. Skulle egentligen behöva handla lite också, men jag tror det får vänta lite.




AkutHjälp med Boende i Stockholm

Fick den här länken skickad till mej på Facebook idag, av en bekant.
Han och hans lilla familj har blivit vräkta pga renoveringar i huset, och letar med ljus och lykta efter nytt boende.
Jag har ju inga kontakter i Stockholm överhuvudtaget, typ.
Men jag önskar så,att jag kunde hjälpa på något vis.

Tänkte att jag kan ju lägga upp en länk, till deras annons på blocket.

Såå, någon kanske känner nån,som vet nån, som känner nån som har en lägenhet att hyra ut! :)

Kom igen nu!

Någon!? =)


Annonsen på blocket!



♥ Vaken

Fortfarande vaken, fastnade i telefonen med hjärtat. Alltid lika mys. ♥
Aja, apropå telefoner iaf. Så har vi ett litet (njäe,ganska stort!) problem här hemma.
Vi har nästan aldrig någon mottagning. Hur nu det kan vara möjligt? Då vi bor på byns högsta punkt.
Aja, det är det största problemet. Sen ett annat är Lowas kompisar, som ringer och frågar efter Lowa.
Det är ju sådär ibland,eftersom jag ofta jobbar kvällar&helger. Som nu i helgen, då fick dom iofs Jespers nummer o ringde till han. Men ändå, det skulle vara smidigt om det fanns ett nummer, som stod på klasslistan liksom. Och ringer man dit,och det inte är nåt svar så är det ingen hemma liksom. För det är ju dessutom sällan jag kan svara när jag jobbar
. Tänkte ett tag att vi skulle skaffa nån billig,gammal kontantkorts telefon och ha hemma som "hemtelefon" Meeen, det funkar ju inte här då.

Sen är det ju sådär,när det rings ifrån jobb,skola eller sjukhuset and so on.. Och det inte går att nå oss, för att vi är helt utan mottagning. Och råkes vi på att bli nådd, så kan man ge sej fan på att 9/10 samtal bryts.
Värdelöst.


Såå, då ska vi alltså gå mooot strömmen och skaffa en fast/hemtelefon. Lätt som en plätt tänkte jag!
Men va faan, det är ju en djungel. Och skitsvårt, dessutom snordyrt.
Telia är ju hutlösa. Nästan 1000 spänn i inträde, sen 12 månadersbindningstid. Och sen dyra fasta kostnader..
Eeeh, på riktigt?

Jag efterlyser, framför allt ett billigt abbonnemang. Med följande kriterier;
- Utan bindningstid
- Ingen inträdesavgift
- Billigt att ringa mobilt

Är det någon, som har något tips!? What so ever..


Apropå telefoner igen, Jag skulle verkligen behöva investera i en ny mobiltelefon till mej själv också, då den jag har är totaltjävlahopplös! Jag kräver faktiskt inte nån hightech, jag vill kunna ringa och skicka sms.
Bara det är svårt med den jag har.
SKITtelefonfrånHELVETE!
Telefonköp får dock vänta tills nästa år, helt ärligt.
Sen ska jag ju inte sticka under stol med att jag helst av allt vill ha en riktigt värsting!

♥ En tanke..

Ett tag hade jag en tanke, en tanke på att öppna mej. Dela med mej, låt er som läser "följa med på resan" eller vad man ska säja? Hade en tanke på att det kanske skulle göra det lättare för mej. Fast på vilket vis då,egentligen? Jag vill ju inte att "alla ska veta allt" and so on. Jag vill ha mitt privatliv,för mej själv.
Så jag slog bort den tanken.
Någon gång, kanske. Ska jag dela med mej av mina tankar och erfarenheter kring vissa saker, som jag än så länge väljer att enbart dela med mina närmaste.


Jag väljer helt och hållet själv vad jag vill dela med mej av.
Jag skriver helt och hållet för min egen skull. Det är mina tankar,mina känslor. 

Jag har dessutom valt att ha en öppen blogg, vilket faktiskt gör att vem som helst kan & får läsa.
Men det är klart, det är ju alltid roligt om man får någon kommentar,så man vet vilka som läser!? ;)


Har frysit som en idiot sen igår/natt. O inatt när Jesper kom hem var jag som en kamin.
Feber nu, är allt annat än okej. Det får liksom inte jävlas nåt mer nu. Jag orkar inte riktigt det.
Får se hur det ser ut imorn!
Till helgen ska vi ju ha kalas för Lowis också, och då måste jag vara piggelin.

Att min lilla bebis blir sju år. Det är ju helt jävla otroligt!
Tänk att jag varit mamma i sju år!! Helt sjukt! 
Alla fina stunder,all kärlek och all lycka som vi hunnit haft hittills. Och som vi har framför oss.
Är så lycklig över att just jag har turen att få vara denna fina tjejs mamma.
Älskade,älskade barn. ♥



Näe, nu ska jag ta och försöka sova.
Längtar tills mitt stora hjärta,kommer hem och kryper ner. ♥





♥ Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mej minnas, allt drömmar jag har glömt.
Och du är den som får mej hoppas,du är den som får mej le.
All min kärlek får du bära, Hela livet vill jag ge.

För du är där, när ingen ser mej. Du är där när stormen yr.
Du är där när natten skrämmer, Du är där när dagen gryr.
Och jag vill alltid ha dej nära. När som åren, läggs till år.
Och vad livet vill oss lära, är att framtiden är vår.

Ibland känner man lite mer,behöver lite mer.
Idag är en sådan dag.
Och idag är en sån dag då jag älskar lite mera och intensivare.
Och idag är en sån här dag, då jag faktiskt är jävligt ledsen.
Men ändå är glad över att jag har världens finaste kärlek vid min sida.
Och han gör mej lycklig,mitt i eländet. ♥


♥ tillökning

naken,blöt och trött klev jag ur duschen vid sju snåret imorse.
Hör Dorran skrika rakt ut, hittar henne bakom soffan, o där låg en kissebäbis o pep, och en till halvvägs ute. Hoppsan!
Fixade iordning lite i vild panik innan jag var tvungen o fara på jobbet. O som tur var,så stannade bebisfödandet efter två. Såå, en Ozzy och en Dixy blev det. Lovar er bilder, bara dom öppnat ögonen och fått lite charm.
Lowa är stormförtjust! Och bara längtar efter o få gosa me dom..

Någon som vill ha en kisse förresten? ;)

Annars i helgen så har jag jobbat en jäkla massa, hängt i Långan - fått go mat, och spelat Alfapet.
Och sist men inte minst fått kramats med mina fina älskade. ♥

Imorgon är jag ledig, och då ska jag göra absolut ingenting. Det ska bli för jävla skönt faktiskt.

Näe, tror de blir sängen snart för den här fröken. Tröttare tjej.


Blir så jäkla trött på mej själv ibland, var duktig och skickade in Hba1c förra veckan (långtidsvärde för blodsockret) och blev något lej när jag får ett nytt hemskickat. " Du hade glömt ange provdatum, så du måste göra om det." Meen, tröttsamt.
Aja, får göra om och göra rätt imorn då.


Har äntligen fått iväg alla inbjudningar inför Lowas kalas nu. Sköönt! Och ju mer jag tänker på`t, ju gladare blir jag över att vi faktiskt valt o ha det på DjungelHuset.


neeejmen, sova vare ja! Ont har jag också, crap.

RSS 2.0