Lyx!

Lowa har fixat middag till mig idag! Go tjejen! :)
å nu står hon o diskar,jag blir ju bortskämd rentav.. Edwin ligger o tar igen sig lite,o jag passar på att leka lite med Lowas iPad.. Det är väl bra arbetsfördelning? ;)
 
Har lite svårt o komma överens med den bara,så det känns knöligt o blogga ifrån den.. Meen,man kanske lär sig.. Om inte annat så startar ju datorn fortfarande,ibland. När den själv vill kan man väl sälja.. Ungefär som med audin!! Förbannade skitgrejer!
 
Helgen hos syrran var iaf toppen,på alla sätt o vis! Å flygresan gick också bra, o båda barnen var så snälla o "duktiga"! Så det kan absolut bli fler resor.. :)
 
Den här helgen som har varit,har vi nästan bara varit hemma o myst! Inte gjort särskilt mkt alls och det har varit förbaskat skönt! I lördagskväll hängde vi dock med Olovsson/Persson. En riktig myskväll,rakt igenom! Å det behövdes.. 
 
 
 
      
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
 

Snart så..

 
Dan före dan före dopparedan.. Jajamän!
På torsdag kväll bär det äntligen iväg, ner till älskade lillasystern.. Som vi längtar/längtat..
Är lite nervös inför själva flygresan,eftersom jag ska flyga själv med båda barnen,o Edwin är ju inte så stor.. Med Lowa vet jag ju att det går bra. Tror iofs inte det blir nå problem med han heller,men ändå..
På vägen ner är vi ju dessutom inte helt ensamma. Både pappa,mamma o Håkan flyger ju ned med samma flyg! Det känns skönt,utifall jag skulle behöva någon hjälp..
Men nääerå, det här kommer gå bra. Håller tummarna för att Edwin somnar i sjalen redan på Frösön,o sen förhoppningsvis sover som det lilla barn han är,ända tills vi landar i Kalmar.
Den totala restiden är ju är tre timmar lite drygt,inklusive väntan o byte på Arlanda! :)
 
Häromdagen kom för övrigt Lowas efterlängtade iPad.. Snacka om nöjd,o glad tjej! SuperPresentkortet kom också,så nu väntar vi på dom "riktiga" presentkorten som hon valde.:)
 
Näe nu börjar Edwin vakna till.. Tajm för mat o mys! :)
 
 
 
 

RSS 2.0