♡ Stolt mamma

Våran stora tjej var med på radio Jämtland idag! Hon är världens finaste tjej! :) Å jag är så otroligt stolt över henne.. Tänk att hon är våran!  ♡♡♡
Jag är förövrigt så oteknisk att jag inte kan lägga upp klippet här, men vill man så kan man ju gå in på Sveriges radio och lyssna på förmiddag med Björn och Linda från idag.  Det är på radio Jämtland som sagt! O cirka 90 minuter in i sändningen! ;-) Hon är så fin, klok och bra.  På alla sätt o vis.. å jorå, självklart en mardröm vissa dagar! ;) Precis som det ska vara.  ;) ♡
 
Mormorn kom o hälsade på oss ikväll också.  Mycket trevligt! :) o ungarna var på kalasbra humör oxå,  ibland har man tur!  Jag har äntligen fått dricka glögg också, mums! :)
Näe, krypa ner med trollungarna o sova nu! Imorgon SKA vi göra nåt roligt, vad vette tusan.  Men barnen förtjänar lite nöje! :)

♡ Söndag

Pappan är i garaget och skruvar, Edwin ligger ute och sover. . Lowa hon har varit duktig o bakat scones på morgonkvisten, så hon o jag har ätit mysfrukost i soffan o kikat på film! ♥  Bättre Söndag helt klart!  Hade ju iofs inte varit så dumt om pappan oxå var hemma, men man kan ju inte få allt! ;)
 
Igår hade vi Mikael, Carro o sötaste Millie här på middag! :) Det är lyx!♡ o Edwin var så himla go med Millie o skulle mysa massor med henne!  Dom kommer bli det perfekta paret, helt klart!  :-D 
Fick sällskap av Lars och Mikaela oxå, väldigt trevligt.. är så långt emellan gångerna vi träffar dom, men det är alltid lika roligt! :) 
 
Idag ska jag o barnen roa oss med att köra bort all återvinning o lite sånt nödvändigt o tråkigt göra!  Har lovat Lowa o skjutsa henne så hon kan sälja klart jultidningar oxå, så vi kan skicka in o göra klart det! November månad kommer bli intensiv för oss!  Längtar tills allt bara är klart! :) o tills det är jullov typ!;)
 
Edwin blir förövrigt 11 månader idag, vilket är helt sjukt!  Vart har min lilla bebis tagit vägen! ? 
 
 

♡ Bilder

Skit blogg. Fick ju inte med bilderna som jag ville ha med.. Edwin hittade en pappersrulle imorse. . Roooligt tyckte han.. ;)
 
 

♡ Bara massa bus

 
Alltså, denna lille tornado.. Han är liksom överallt hela tiden! Tur att han är charmig och oftast en gladskit iaf! 
KluRar lite på vad vi ska hitta på med idag då.. lilla Nora o hennes mamma har varit o hälsat på en sväng på förmiddagen! Mycket trevligt!:)
o igår hade vi turen o få besök av Tina och Alfons!♡♡♡
 
Å dessutom kom pappan hem o åt middag o mös! Vardagslyx!♡
 
näe, lunchdax nu! 

♡ Stockholm

Funderar på om jag och barnen ska åka ner och hälsa på syrran till veckan,  Lowa har ju trots allt lov. Så nånting vore ju roligt att hitta på.  O hon saknar verkligen Emma så himla mycket! ♥ Jaa, de gör ju jag med!;)
 
Ska iaf kika in på Sj och se om det finns någon billig(läs:typ gratis! ) biljett.. skadar ju inte att kolla! :) 
 
 

♡ Vardag

Måndag, ny vecka och vardagsrutiner.  Jag gillar rutiner, och mår så mycket bättre av rutiner. :)
I Lördags gick 30årsfirandet som jag smusslat o grejjat med i smyg för våran vän Nogga.  Han såg hyfsat brydd ut när vi bara dök upp o hämtade han!:) En heldag med massor av skratt i glada vänners lag! Å han såg så nöjd ut hela dagen, vilket verkligen gör en varm i hjärtat. . Bra människor ska ha bra saker, sådetså. O efter allt han gått igenom det här året, så tror jag han behövde det här! :) Roligt var det iallafall! =)
Jag fick ju givetvis migrän frampå kvällen, jävlig men ändå lindrig!  O det kan jag nog tacka Madeleine för!:)
 
Igår sov jag till tio. Sjukt skönt, tog det lugnt en stund och sen hämtade vi hem barnen.  Dom hade sovit hos morfarn och Karin.  Första gången Edwin sov borta, o de hade gått kalasbra.. skönt! Bytte till vinterdäck på pärlan och hängde sen med Mikael, Carro o lilla Millie!  Äntligen. Det var inte alls så dumt!  :) Jag fick sytta o snusa på lilltjejen och Edwin var överlycklig över att få mysa med Carro!  ♡ 
 
Idag har det mesta som kunnat jävlats, jävlats.  Var rätt lej i början på dagen, men de gick till sig! ;) 
Nu väntar dock sängen, sjukt trött.  Då det blev alldeles för lite sömn natten som var. Edwin var inte alls samarbetsvillig och sen startade jag dagen vid fem imorse med ett tvärlågt blodsocker. Jävla skitsjukdom!!
 
Näe men Godnatt då! 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
   
 
  
  
 
Passar på o slänger in lite kort oxå! Är ju roligt ibland!;)

♡ Mycket

Det är så otroligt mycket runt ikring som händer nu.. Känns som att livet snurrar på i 220km/timmen.  På både ont och gott.  Det är ena sekunden obeskrivlig glädje och lycka, och i nästa sekund fruktansvärd ilska, sorg och känsla av total hjälplöshet!  Samtidigt som vi håller på med en stor och positiv sak här hemma som vi verkligen vill och ser framemot, så sliter några av våra bästa vänner så fruktansvärt ont.  Dom går igenom varje förälders värsta mardröm.  Ena familjen uppe i Umeå, och andra familjen här i stan.. Dom är såna fantastiska föräldrar.. ♡ Och jag önskar så att det fanns nånting jag skulle kunna göra för att hjälpa! :( 
 
 
Våran stora tjej har hunnit med o fylla NIO år, vilket är helt sinnessjukt i mina ögon!  Älskade trollunge, du växer föör fort!  ♡♡♡
Och snart fyller den lilla trollungen ETT år!  ♡
Vart har det här året tagit vägen!? Ojoj, det här året har liksom bara susat förbi! :-/
 
O från det ena till det andra så har jag påbörjat en sorts massagebehandling mot min jävla migrän.  Då den i stort sett bokstavligt talat tar knäcken på mig. Ohållbart ere! O jag vill typ slå nåt hårt i huvudet på folk man träffar som säger "Ååh jag har sån migrän,,har knappt kunnat jobba idag.. vill bara lägga mig o kolla på tv o slappa nu" osv, osv! Vad i HELVETE! ! 
Jag skulle va överlycklig om min migrän var så. På riktigt.
 Istället blir jag totalt utslagen, kan inte stå upprätt.  All tänkbart ljud och ljus är totalt uteslutet.  Kolla på telefonen o fejsbooka är totalt uteslutet. Svara på tilltal och prata går absolut inte.  Jag ser absolut ingenting.  O dessutom kräks jag kopiösa mängder.  Jag tvingas ligga på toagolvet och kräkas för benen bär liksom inte. Inte sällan gråtandes för att huvudet känns som att det håller på att sprängas.  Och i detta tillstånd befinner jag mig i allt från 12 -48 timmar.  Flera gånger i månaden.  
O några gånger i månaden om jag har tur så får jag dom lindriga som "bara" varar cirka sex timmar.. situationen är ju ohållbar liksom.  Inget snack om saken.  O jag är tamejtusan beredd o prova allt!  Och är väldigt positivt inställd till denna behandling, och jag är så sjukt tacksam att M vill pröva detta på mig!! ♡  
 
Hade förövrigt turen att få kramas och surra med Jänet förra veckan! ♡♡♡ 
 
Jisses vilket kaosartat svammel detta blev. Men jag känner att jag måste skriva för min egen skull.  Hade inte datorn total havererat hade jag skrivit mer och oftare!  Helt klart.  Istället ligger jag här och typ panik skriver på telefon.. :-/
 
 

RSS 2.0