♡ Va faan!???

VART ÄR MITT GREYS!??
 
På riktigt... Va ere här för jäävla hittepå?
 
Bara nån jäkla film på femman, som dessutom började åtta.. Skit grejer! Less jag blev nu!!!!!
 
Hur kan man göra så hääär!!????

♡ Majbrasa vs Soffa

För mig blev det soffläge! Tröttare än tröttast. O dessutom har jag lite sammandragningar, så det fick bli vila för morsan! Edwin var dessutom så jäkla trött,så vi la han också, så nån var ju ändå tvungen o va hemma..
 
Jesper och Lowa knatade ner till båthamnen för att kika på brasa/fyrverkerier och socialisera! Hoppas dom har det trevligt! ♡
 
Blev grillat till middag, för den här familjen.. Så jävla gött var det.  O mysigt att lyxa till det, bara vi! ♡
 
Lowa har börjat snora, så jäkla taskig tajming så det finns inte.. Då vi tänkt hälsa på Persson/Olovsson imorgon.. :( Ska ge hon en clarityn eller va tusan de heter, o se om det är pollen som spökar! Då hon är pigg som tusan.. 
Får se vad som händer.. 
 
 
 
 
 
Ååh!  Kom precis på en sak.. är ju Greys på tvn strax.. Yeey! :) Känner mer o mer att jag dragit vinstlotten, som stannat hemma!;)
Återstår att se, om jag lyckas hålla mig vaken!
 
Flera dagar man inte behöver stressa upp om mornarna framöver nu,sköönt det! :)
 
 

♡ Sista April

Sista April idag.. Vi ska bara va hemma,o gå ner o kolla på brasan här.. Ska tydligen vara någon vid båthamnen! 
Brasan tänds inte förrän 21.00 så jag vette tusan hur vi lägger upp det! Om vi söver ner Edwin i vagnen,  eller hur vi löser det! Jag klarar mig ifrån o se både brasa o fyrverkerier, men för Lowas skull så ska vi givetvis dit! ♡
 
Vad gör ni,på Sista April? 
 
 
Jag o LillTornadon har myst i soffan hela morgonen.. Lilla gofis! ♡ Efter lunch far vi in mot stan,  ska hämta pappan som lämnar lastbilen på verkstad.. 
 
Imorgon fyller Alfons 1 år.. Sinnessjukt, huur fort tiden går!!! Älskade lilla gofis! ♡ 
Edwin hittade present igår, så nu hoppas vi Alfons piggnar på sig så vi får fira han! :)
 
 
 
Gårdagens besök hos barnmorskan gick kalas bra.. Det enda var väl det här jäkla järnvärdet! Inte konstigt jag är trött! :-/
Blodtrycket var lite högre än sist, men lägre än dom höga jag haft så det fick godkänt! :)
Senaste Hba1c var dock riktigt bra,o det gjorde mig jäkligt nöjd! ☆ ★ ☆ 
 
Lunchdejt med Myran och Malla var oxå mys! ♡
 
En mycket bra gårdag rakt igenom!:) 
 

♡ Smoothie

Alltså jag älskar Smoothies av alla det slag.. Tydligen rakt nedstigande, då LillTornadon här hemma är helt gaalen i Smoothie!! :) Han skulle ju kunna äta/dricka hur mycket som helst! 
Idag blev det Smoothie och en macka till frukost.. Väldigt nöjd kille!;)
 
Brukar ni dricka Smoothie? O har ni några goa recept? :)
 
Här kör vi oftast
Hallon
Banan
Blåbär
Kvarg
Havregryn
o lite av vad som finns hemma! 
Babyspenat brukar jag oxå ta i.. 
 
Mumma det! ;-)
 
 
 
Han blir inte så glad när det tar slut.. ;)
 
 

♡ Sovdags

Jag ser typ i kors, o är likförbaskat vaken.. 
Det liksom bara kryper i kroppen när jag försöker somna.. Sjukt olustig känsla! :-/
 
Imorgon skulle jag ju dessutom behöva vara pigg! Besök hos barnmorskan på förmiddagen, o sen lunchdejt med Myran! :) Skulle behöva fixa lite grejer som vi behöver hem oxå.. Får se om det hinns med. Bara hålla tummarna att LillTornadon inte tänkt bli sjuk på riktigt.. Men det tror jag inte.. Han har varit så pigg o glad ända till läggdags, o sover ju gott nu! 
 
 
 
Jesper fick ett så jäkla härligt kort på Edwin i lördags.. Hela ungen utstrålar liksom bara bus! Charmtroll! ♡♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Snoris

Har en liten Snoris här hemma.. Pigg ändå tycker jag! Så det är ju skönt.. förutom att han inte är så himla sugen på att äta.. Det går ju om sig.. :)
 
Ungarna fick åka traktor med farfarn igår,  jag o Edwin for ju dit för o hämta hem Lowa men blev kvar o nästan tre timmar! Trevligt, var ute o bara va.. Surrade o fikade!:) o Edwin var väldigt fascinerad av traktorn som farfarn lånat för o greja med!;-)
 
Väl hemma igen, blev vi kvar ute.. Jag invigde krattan,  o krattade ovansidan, så där är det nu snyggt! Fortsatte även med o sopa infarten, men jäklarns fick ge mig innan jag var färdig! Edwin var då lej, o behövde en ny blöja! O efter en hel dag ute,så bar det bara o börja med att stoppa han o badet! Till hans stora glädje! 
 
Granntjejen kom ner med en Bobby car till Edwin också,  gissa om lillkillen blev glad!? Överlycklig!!! Han älskar ju allt med hjul, o vi har faktiskt tänkt köpa en sån åt han.  Men hade turen att få denna! Så det tacka vi hjärtligt för! ♡
 
 
Idag har jag o Edwin inte gjort mkt alls, rättare sagt ingenting.. Lufsade runt i pyjamas till lunch! Skönt det med!;) Nu sover liten,så jag ska passa på o röja bort lite.. Soffan är förtillfället fylld med lastbilar, o traktorer!;)
Ska sätta igång o tvätta upp alla vinterkläder oxå, så de kan hängas undan.. För nu jäklar ska det väl inte bli mera vinter va!? 
 
 
 
Älskade Stortjej! ♡♥♡ 
 
 
 
Traktorförarn!♡♥♡

♡ Vädret

Alltså, detta härliga vårväder.. Solen! :) Den gör mig så glad! :) 
 
Igår kändes mina bihålor faktiskt bättre,så jag följde med resten av familjen in till stan..  Var först in till optikern, så Jesper bokade en tid. Sen blev det Stadium, där Lowa äntligen hittade sig ett par skor hon ville ha!:) Dom var så billiga,så pengen från Morfar räckte till en snygg hoodtröja oxå! ♡ Strosade runt en liten stund, o kollade efter en tunn vindjacka till Edwin.. Dock helt utan framgång. 
 
For upp mot Lillänge o åt en hamburgare till lunch, o köpte oss en kratta! Sen åkte vi hem till Farfarn&Eva o umgicks där, var ute i solen o mådde gott!:) Grillde tillsammans med dom innan vi gjorde kväll o for hem. Lowa blev dock kvar där,så henne ska vi väl snart hämta hem! ♡
 
Edwin slocknade direkt när vi kom hem.. Så vi myste i soffan.. Surrade massor,o slökikade lite på en film!  Lugn och skön kväll på tu man hand! ♡ 
 
Vaknade akut jätte illamående imorse, strax före Jesper åkte.. Som tur var sov fortfarande Edwin, o illamåendet lugnade ner sig! Så strax efter 10(!!!!) Tyckte jag att även Edwin sovit klart! Han var dock inte alls så sugen på att kliva upp.  Utan låg kvar o mös,i sin säng ytterligare en stund.. På strålande humör! Älskade Glad skit! ♡♥♡
 
Har precis surrat med min stora skatt o telefon,  o det är liksom tomt här hemma utan henne! ♡ Så jag o Edwin ska göra oss iordning och fara dit tror jag!:)
 
På nyhetsmorgon imorse såg jag att det skulle handla om när barnen flyttar hemifrån! Alltså shiit,  huur ska det gå? Framförallt när Lowa flyttar!? Ja,  det lär väl va lika jobbigt oavsett vilket barn.. Meen, det är ju inte direkt svinlänge tills hon är stor!
Min älskade lilla tjej! ♡ Jag har ju verkligen aldrig bott utan henne, känns det som..Hur kommer det gå!? 
 
 
 
 
 

♡ Fredags svammel

Vi tog ju o for till morfarn igår.. När vi kom dit,fick jag så djävulskt ont i bihålorna och det hela eskalerade med feber innan dagen/kvällen var slut! :-( 
 
Har verkligen sovit som en kratta inatt, vaknade till vid 01.30 o trodde seriöst huvudet skulle sprängas. Sjukt ofränt o sen blev de inte mer sömn än nån sorts dvala fram tills Edwin vaknade som en solstråle vid 07.30.. 
 
Gårdagen var hur som helst jättemysig,  var ute o poade på.. kikade efter harr i bäcken, o va ner till sjön en sväng.. Det var en tabbe. Edwin blev vansinnig över att han inte fick bada! Var bara o bära upp en skrikande unge det.. Det var ingen direkt höjdare för mina fogar..
 
Lowa plockade fram sin fyrhjuling o var ute o tok körde,jäklar vad dem går.. o fasen vad hon kör! :)
Efter ett tag fick även Edwin åka med henne, o vilken Lycklig kille!! :) Storasyrran tjänade nog massor av pluspoäng där! Älskade ungar! ♡
 
Morfarn hade gjort egen Pulled Pork, som vi avnjöt i uterummet.. Så jäkla gött var det!:)
 
Idag var planen ett apoteksbesök,  osså skulle morfarn köpa nya skor till kidsen!:) Sen tänkte vi hänga o busa med några kompisar. Det blev det inget av med.. Bestämde redan inatt, att vi gör det vi måste på hemvägen o sen hem! 
Sko jakten gick sådär, hittade efter en jävla massa om och men ett par till Edwin. Men Lowa är då fortfarande skolös.. Fick dock en slant istället, så vi kan fortsätta jakten en annan dag.. Tror hon o pappan kanske får åka in till stan imorn o kika! Men Edwins skor blir kanon! :-)
Så det tackar vi för! ♡ Dom fick sig nya skor istället för Påskägg,o det tyckte jag var bra!:)
 
 
Ikväll ska vi banne mig äta nere på Pilgrimen,  ungefär dit sträcker sig min ork. Håller tummarna för att pappan hinner hem,i vettig tid också.. Så  han kan åka in o hämta beställningen på Maxi!
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Konstig i halsen

Jag har seriöst inte varit förkyld på skitlänge.. Igårkväll började det kännas lite i min hals.. o inatt har jag tom haft ont i halsen.  Inte riktigt okej! 
 
Vi har precis ätit frukost, o ska packa ihop oss för att åka till morfarn! :)  Måste tyvärr roa mig i tvättstugan en liten stund innan vi kan åka! Men sen så..  Blir mysigt det   Morfarn alltså, inte tvättstugan!
 
Vi stannar nog tills imorgon! ♡ Om inte min hals ballar ur,o ger mig en dunderförkylning. Ska dock mota bort den tänkte jag.. Grämer mig dock lite över att jag inte hunnit inhandla kolodialt silver.. Skulle ju haft det hemma nu!
Får hoppas på att en blåbärschock,o lite vitaminer gör sitt så länge!;-)
 
 
Tvättstugan vare ja.. måste komma ihåg o skicka in beställningen på handlingen till Maxi också, innan vi åker.. Så det bara är att hämta imorgon!:)
 
 
 
 
 

♡ Vägra sova

Alltså,  Edwin har alltid somnat utan problem.. Både på dagarna, o framförallt på kvällarna. Vi gosar en liten stund, o lägger sedan ner han. O han somnar på några minuter själv. Oavsett om det är i vagnen på dagen, eller i son säng på kvällen!
 
Sista veckorna vill han dock inte somna på dagarna.. Trots att han liksom är mer än lovligt trött.. Vaarför!?
Oftast somnar han sittandes i vagnen efter en dryg halvtimmes gungning, eller promenad!  Sjukt frustrerande för den här mamman.. Ilands problem jag vet.. Men frustrerande ändå!
Idag gungade jag vagnen EN TIMME,  sen blev jag lej o stoppa han i bilen och for till Gällö med förhoppning att han skulle somna.. Icke,  när vi svängde av e14 o alltså var hemma om en minut o han fortfarande var vaken.. så funderade jag på vad tusan jag skulle prova härnäst.. 
I samma sekund som vi svängde in på våran gård så somnade han dock.. Hallelujamoment!!! :)
 
Så nu sover han,o jag har både hunnit röja upp,dammsugit, hängt tvätt och grejat! Wiiihoooo! :)
 
Ligger o vilar lite nu, o funderar på om jag rent av ska slumra till en stund.. Eller om jag istället ska göra mig lite fika? 
 
 
 
Vaddå Sova!? 

♡ Mysungar

Alltså,  dom är så jäkla mysiga o goa dessa småtroll vi har turen att få! ♡
 
Älskade, underbara ungar! ♥♡♥
 
Edwin drog världens maratonsovning igår,  3,5 timme rakt av! Trött kille! ;) 
Efter middagen for han o jag till Gällö o tankade, samt slängde all återvinning.. Alltså, det är ju så förbenat trist o gruvensamt o ta sig iväg med det.. men när man väl gjort det,så är det ju så jäkla skönt! :)
När vi kom hem,så hann vi vara ute och leka en stund till innan läggdags! Lowa var ute o cyklade o lekte,så de va bara jag o LillTornadon.. Mysigt det med! :)
 
 
Kan förövrigt få ett smärre bryt på ungar, modell äldre.. Herre jäklar, vad bråkigt och tjafsigt det ska vara ibland.. Hur kan en del barn liksom totalt sakna hyfs, och respekt!?  Jag Blir liksom alldeles brydd! 
Uträknade elakheter, som får mig att baxna.. 
Har liksom aldrig varit med om liknande?
Vad är det som gör detta med barn!?
Nu kanske jag låter väldigt mycket "mina barn, och andras ungar".. 
 
Å jorå,  Lowa kan också hitta på sattyg och göra dumheter absolut.. Men hon har ju respekt för andra människor.. å hon är framförallt snäll!
 
Jag blir liksom bara så jäkla trött! Gaaaah..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Andras barn

Exakt huuur mycket får man brinna av på någon annans barn!? O även föräldrarna i fråga!? 
Är så förbannat jävla trött på bortskämda jävla snorungar. Som är stora i käften, obstinata o tror att man kan behandla andra precis huur som helst.. 
 
Är det liksom okej att stövla dit, och fråga vad i helvete det är frågan om!? 
 
 

♡ Påsklov

Jajjemän, är ju Påsklov för våran Stortjej! ♡ Å vi njuuter, av mer eller mindre långa sovmorgnar,och riktigt fiint väder! Strålande Sol,o riktigt skönt ute!:)
Till allas stora glädje, då dem minsta mannen i huset verkligen älskar att vara ute! Härligt det!
 
Efter frukosten idag, gick vi ut på framsidan/ovansida. Lowa höll på o rockade rockring, gjorde hopphagar o lekte lite med Edwin. Edwin roade sig med att knata runt,kolla o känna på allt.. Skjutsa runt på dockan o vagnen, köra med bilarna o kratta! :) Helnöjd kille, ända tills vi skulle gå in o äta lunch! 
Jag fick för mig att sopa infarten, men fy faan så trist! Jag krattar betydligt hellre! Dock äger vi tydligen bara en kratta i dagsläget, o den är i Edwins storlek.. Så han fick helt enkelt sköta krattandet!;-)
 
Annars i Påsk helgen då,så har vi haft det toppen!
Påskafton spenderade vi i Boda! Mycket mysig dag, dock var jag mer än lovligt sliten när vi väl kom hem.. Meen, så mysigt! Lowa o smågrabbarna fick gå på äggjakt.. Massa bus, o ruskigt God mat! Jag o Jesper hade turen o bli friserade också.. Sjukt jävla skönt, då jag såg minst sagt förjävlig ut på huvudet!:) 
 
I söndags fick vi frukostbesök av utflyttade och saknade Ida!! ♡ Trevligt och mysigt! Lowa följde med en kompis,till hennes momma. Så vi tog en sväng när Edwin skulle sova.. Sa Hej till Milla, Ulrica o Märtis.. o svängde in o sa Grattis till Meya!:)
 
Sen fick vi middagssällskap av gofisan Millie med föräldrar! ♡ o givetvis obligatoriskt bingolotto spel!:-)
Inte en enda jäkla vinst dock.. 
 
 
Gårdagen tillbringade vi ute i Orrviken. Häng o surr ute i solen för morsan, o Lowa fick leka med Frida.. Mycket bra dag!:)
 
Hann äta frukost med syrran, o säga hejdå till henne också! Då hon for hem igår eftermiddag!:( ♡
 
 
Nu ska jag försöka styra upp nån middagsmat tror jag..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Musik och Känslor

Eftersom jag är solokvist hemma/inne, så passar jag på att poppa en himla massa musik! Alltså på riktigt, finns det någonting annat som framkallar så otroligt mycket minnen, och känslor!? 
Sjukt på nåt vis.  
 
O hormonstinn som man är lockar det fram både tårar och leenden. Eller ja, det kan det ju göra ändå förstås! Är väl bara extra känslig.. ;)
 
Fina,otroligt fina minnen. Stunder och upplevelser med så mycket glädje. Så fina och roliga minnen, som solkas av sorg och saknad! 
Att få dra av ett asgarv tillsammans med Jens eller Henke igen, vore underbart! ♡ 
 
Att garva,o utan att behöva tänka sig för dra iväg på nå spontant djävulskap.. 
 
Spontanitet, glädje och inga bekymmer.
 
Glädje har jag givetvis gott om iaf,  dock så tror jag ålder och erfarenheter både positiva och negativa satt sina spår. 
 
Dom senaste åren har lärt oss den hårda vägen..
Ingen är odödlig. Precis allt kan hända, vem som helst.
Alla kan bli sjuka. Precis när som helst.
 
Man ska aldrig ta något eller någon förgivet. ♡
Man ska verkligen ta tillvara på dagen, man vet liksom aldrig vad som händer imorgon!
 
Och för sjutton,  Tala om för dom du Älskar att du faktiskt Älskar dom. O vad dom betyder för dig!! ♡♥♡
 
Och omge dig av dessa,älskade människor. ♥
 
 
 
O med det skrivet,så ska jag röja ihop här hemma. O sen tillbringa den här helgen med Dom Jag Älskar.
Mina underbara barn, och sambo! ♡ 
O några högt älskade vänner! 
 
 
 
 

♡ Långfredag

Jag och LillTornadon var in till stan igår, handlade och gjorde lite ärenden med Syrran.. Avslutade det hela på Kungsgården, tillsammans med mamma som bjöd på lunch!:) Mycket trevligt, trots en övertrött Edwin.. ♡
 
Skyndade hem för att möta upp Lowa,som jag lyckats låda ute.. Tur vi har bra grannar!;-)
 
Plockade upp henne och en kompis o for till Gällö, för o fira in Påsklovet med glass.. ;) Tog en omväg hem,o fick med lagomt med ris för o pynta! Så nu är huset färdig pyntat! ;) 
 
Idag gör vi inte många knop, Jesper byter däck och säljer (förhoppningsvis) asfaltsgrejerna! Lowa är ute med en kompis,o Edwin ska snart sova.. Själv tänkte jag rulla lite köttbullar, o göra en sillröra! Lapa lite sol,står också på schemat!;)
 
Imorgon bär det av till Boda, för massa mys! ♡♥♡ Det blir trevligt! 
 
Vad stoppar ni i barnens Påskägg förresten? :)
I Lowas ägg, ligger det en tröja, ny hårborste o asfaltskritor.. o några godisar! I Edwins ligger det strumpor, och en liten lastbil! 
Tycker det är så jäkla onödigt o fylla dom med godis, men det är ju jag det!;) 
 
 
 
Edwin drack Smoothie förut.. ungen är tokig i det!;) 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Imorgon

Imorgon ska Jag må bra när jag vaknar,redan från att jag slår upp ögonen har jag tänkt!
Jag o LillTornadon ska in till stan från morgonen/förmiddagen. Hämta upp syrran, o åka o handla diverse nödvändigt.. Är jag på bra humör, ska jag nog på HM också.. 
Tur syrran vill hänga med som sällskap, det gör ju liksom det hela lite roligare.. ♡
 
Har tänkt ta med kidsen ut i skogen när Lowa slutat skolan också. Plocka lite påskris, o påskpynta lite här hemma! Har för mig att vi har en vit o grön tupp i nån gömma här,som oxå ska få komma fram!
 
 
 
Dietisten och kolhydratsräkningen idag då? Hur gick deet? Första o främst så var Edwin på strålande humör, o lekte glatt under hela tiden.. Perfekt!
 
Dietisten var också bra, så de kändes toppen!:) 
o jag är på nåt löjligt vis fascinerade över det här med kolhydratsräkning och insulin kvoter! Visst i början blir det mycket jobb, läsa kolla och väga. O framförallt räkna. 
1 ie för mig, ska ta hand om 5 gram kolhydrater. O för att insulindosen ska bli exakt,gäller det ju då att räkna ut exakt hur mycket kolhydrater en potatis innehåller t.ex.. 
Spännande! 
Lämnade nytt Hba1c när jag ändå var där, o med tanke på att förra var riktigt bra ser jag fram emot att få veta detta också!:)
Ny tid hos dietisten om tre veckor,  o fram tills dess blire till o försöka få till detta! :)
 
 

♡ EN morgon till..

Jag hatar mornar,  eller näe jag hatar mornar när Lowa ska till skolan.. Andra mornar gör mig inte lika mycket.. När man liksom inte behöver klä på sig o vara på alerten ifrån det att klockan ringer. Dom mornarna kan snarare vara mysiga.. :) Nu är det iallafall bara imorgon, sen ingen sån hemsk morgon på typ TIO dagar.. Jisses, så skönt! 
 
Idag ska jag och LillTornadon till dietisten, det ska bli intressant.. Ska gå igenom kolhydratsräkning.. Alltså, jag vet att många med pump använder sig av det.. o det ska göra bsvärdena mer stabila och bättre.. Nu har ju inte jag pump förvisso, men tror det kan vara bra att kunna iaf. En bra hjälp för att kunna ta en mer exakt insulindos.
Ska alltså lära mig att sioså mycket kolhydrater, kräver sioså många enheter insulin.. 
Vet ju dock att ju mindre kolhydrater jag äter, ju bättre mår jag ju.. Meen bara där är det ju svårt, om jag tex brukar ta en viss mängd insulin till en "vanlig" portion med mat. Tar jag då bort en viss mängd kolhydrater, hur många mindre enheter ska jag då ta? 
Det är ju inte sällan jag blir låg en sån gång.. o det är ju inte så jäkla roligt!
 
Näe, det ska bli intressant.. Är dock rätt övertygad om att det mest intressanta blir o se huur länge Tornadon står ut där inne!;) 

♡ Beslutsångest

Alltså påskhelgen.. Våran plan var ju att åka upp till stugan på fredag, o sen vara där till söndag iaf! Nu lutar det åt att det inte blir något av med det.. :(
Det är liksom ingen snö kvar där.. Som en lervälling utanför stugan och i spåret utanför, sägs det... Går alltså inte att åka längdskidor för Lowa,eller pulka för Edwin.. :-( Och då känns det ju hyfsat värdelöst att åka dit,och vara där.. Vill ju gärna kunna roa barnen med nåt!:-/ 
 
Och jag vet att Lowa kommer bli riktigt ledsen, då Påsk för henne verkligen är att få vara där uppe! :(
(Det är det iofs för mig med.. ) 
Och vad tusan ska vi nu hitta på med i helgen? En trevlig Påsk middag hade ju varit roligt! O att få umgås lite.. 
 
Nääe, känner mig bara lej och less just nu! Eventuellt åker vi upp över dagen på lördag kanske,men vi får väl se hur det blir.. 
 
Påsklov för Lowa hela nästa vecka, och jag vette tusan vad vi ska hitta på med.. Nääe, usch vad lej jag är! Känns ju som att när det mest troligt inte blir stugan,så vore det ju roligt att göra nåt kul till veckan iaf! För Lowas skull! ♡ 
 
 
Funderar på om jag ska dra iväg en handlingslista till Maxi nu oxå,så jag bara kan hämta varorna på torsdag eftermiddag/kväll.. Jag avskyr verkligen att handla,så det vore ju förbaskat smidigt! Samtidigt som jag ju inte riktigt vet hur/vad vi ska göra i helgen.. så jag har ju liksom ingen aning just nu vad vi egentligen behöver.. 
Så jag kommer behöva trängas med alla andra sistaminuten handlare på torsdagförmiddag, och handla då istället.. 
 
 
Fan så roligt.. Näe,  Godnatt! 
 
// Bitterfittan Deluxe

♡ Stora barn

Alltså, när blev min lilla tjej så stoor!?
Jag känner att jag inte hänger med..
Sjukare känsla..
 
Kan man inte på något sätt stoppa tiden!? 
 
TIO ÅR!!! Hon blir fasen 10 år i år.. Jag förstår verkligen inte.. Vart har alla dessa år tagit vägen!?
 
Alltså, jag skulle ju kunna vara mormor om åtta år!? Om Lowa skulle vara lika gammal som jag var när jag fick henne.. Sjukt skrämmande tanke! O jag hoppas verkligen hon går klart gymnasiet innan hon blir mamma själv! ♡
Meen, skulle hon få barn som 18 åring, innebär ju det att jag skulle bli mormor som 36 åring.. Deeet skulle kännas märkligt! Jag skulle liksom vara mormor, samtidigt som mitt yngsta barn knappt börjat skolan! 
 
Jisses, skrulliga tankar som snurrar!;)
 
 
 
Älskade,underbara lilla tjej!!! ♡♥♡ 
 
 
 

♡ Lyxdagar med syrran!

Oh Yes! Haft riktiga lyxiga dagar med syrran hos oss! ♥
Hämtade ju henne, och Lowa hos mamma i Söndags.. :)
Blev en sen kväll efter Skipbo spelande med Lowa och surr i soffan.. Igår var vi bara hemma och tog det lugnt, busade med Tornadon o surrade strunt medans Lowa var på skolan.
 
Blev en tur till Gällö när Lowa kommit hem,o jag och Edwin vaknat efter respektive powernap.. Sen stekte vi Oxfilé och gjorde klyftpotatis till. Jisses, vad jävla gott det blev! Ååååh! :)
 
Nogga dök upp strax efter middagen, så vi socialiserade med han,spelade Skipbo och tjuvstartade med lite påskgodis.. Emma och Lowa tog o duscha o bastade också! Helnöjd Lowa! ♡ 
 
Idag har vi varit o hälsar på Jens på graven.. ♡
Sen inte hunnit med så jätte mycket mer.. Lite frukost o surr.. Edwin fick tag på min gamla dockvagn, o hade fullt upp ute på ballen en bra stund med o köra fram o tillbaka,o bädda ned dockan o så.. Gotroll!  Senn tog syrran tåget in till stan! O vi är åter solo hemma.. 
Edwins blyghet för syrran försvann redan på förmiddagen igår, o det var så roligt att se! ♡
 
Våra blyga lilla Tornado!♡♥♡
Lowa har verkligen älskat o ha sin moster här också.. ♡♥♡ o mostern har gått med Lowa till och från skolan, så Lowa kunnat cykla.. :)
 
Önskar att jag kunde må liite bättre från mornarna också, samt att mina fogar inte tjorvat. Då hade jag också gärna gått med henne på morgonen! 
 
Som nu t.ex jag bara Edwin ifrån graven och tillbaka till bilen.  Ingen lång sträcka alls, men är ändå helt paj.. han sover lunch nu,och jag borde verkligen lägga mig och vila också. Meen, jag vill gärna röja upp lite efter förmiddagens virvelvind som gått fram.. osså hade jag tänkt vi skulle äta biff och peran till middag, o det hade oxå varit skönt o förberett! :-/
Ska trycka i mig själv nå ätbart också.. Sen får vi se hur mycket jag klarar o fixa.. Håller tummarna för att Edwin gör en maratonsovning idag!;)
 
 
 
 

♡ Bra helg!

Oh yes! :) Sovmorgon igår, o sen iväg för att hämta syrran på flyget! ♡
 
Vidare mot Clarion för brunch där,där Pappa&Karin, Mamma&Håkan inväntade oss.. För att fira syrran, som ju fyller 25 IDAG! ♡
Var ju som ute i god tid,så vi skulle passa på att tanka innan brunchen.. det gick sådär! 
På frösöbron fick vi soppatorsk.. Hahaha! Så jävla typiskt,o jag kunde inte annat än skratta!;)
Fick som tur var bogsering av Bästa Ecka och Johan! In på shell, och vet ni!? Värsting bussen startade UTAN luftning! Pärlan är ju grym! ;)
 
O vi kom i tid till Brunchen, som var succé! Mysigt och trevligt! ♡ Givetvis lyckades ju jag med bedriften att spilla ut min fulla tekopp,  rakt i syrrans handväska! :-/ Så jäkla typiskt mig, men jag tror den klarade sig! O med tanke på att syrran fortfarande vill komma hit ikväll, är hon nog inte så arg!;)
 
Blev ett barn fattigare efter brunchen, då Lowa valde att följa med mormorn hem! 
 
Vi for en sväng till Orrviken, innan handling och hemgång.. Svängde förbi Märta och Ulrica en stund och sa hej oxå,  o jag fick snusa på Thelmas valpar! Såå jäkla söta! ♡ 
 
 
Idag har vi soffläge, o det är för jäkla gött! Gubben ska jobba i eftermiddag,  o jag och Edwin far till Frösön. Middag hos mamma, och plocka med Lowa o syrran hem.. ♡ Blir bra det.. :)
 
 
 
 
 
 
 

♡ Äntligen Fredag

Å jag har längtat.. När jag vaknade imorse insåg jag att en fredags morgon inte alltid innebär en bra morgon.. Holy Shit, vad jag mått dåligt idag.. Fy faan. 
Börjar dock kännas bättre nu, och det gör mig glad! Är dock mycket väl medveten om att det kan vända på fem sekunder.. tyvärr! Meen vi håller tummarna.. ;)
 
Ikväll ska vi grilla,med svåger och svägerska! Det ska bli trevligt..o jag håller på att längta ihjäl mig efter grillade majskolvar.. Ååååh, mumma det! :)
 
Imorgon kommer som sagt älskade lillasyster hem,Lowa längtar snart ihjäl sig! Jag med! ♡ Jobbar på att få ha henne hos oss till veckan.. Trött,slut och otröjn morsa behöver helt enkelt sällskap av sin syster! ;) Lowa skulle älska det, och förhoppningsvis kommer hon o Edwin varandra lite närmare också!  ♡
 
Har tvätt som ska hängas,också måste jag minsann dammsuga.. Nödvändigt ont tror jag bestämt att det kallas!
 
Lika bra o få de gjort medan Edwin sover, och Lowa är på skolan! 
 
Påsk nästa helg förresten, betyder det att jag måste påskpynta eller? Brukar ni pynta till påsk? O hur firar ni påsk tro,om ni firar? :)
 
 
 
Bjussar på ett kasst kort ifrån igår kväll.. Edwin älskar verkligen Dorran,och ska alltid vara go med henne! ♡
 
 
 

♡ Powernap deluxe

Efter min perfekta frukost imorse, slutade mitt pglukos på 5,2 men Yes! Bättre kan det ju inte direkt bli! :) Det gjorde mig ännu mer nöjd.. :)
 
Tänkte ta tag i tvättstugan på förmiddagen, förstår inte vem som smutsar ner allt!?
Det blev inget av med det iaf, då min kära vän Ida ringde och jag kände att ett maratonsamtal med henne var vad jag skulle ägna mig åt.. Edwin lekte på så bra med sitt,o då gäller det ju att passa på!;) 
 
Efter lunchen blev det lång sovning för den lille och en lyxig powernap deluxe på soffan för morsan! Lowa var ute o lekte med kompisar efter skolan o kom hem igen närmare fem.. 
 
Efter maten passade jag på att göra ett litet ryck i tvättstugan, medan Lowa och Edwin duschade tillsammans! Den lille Tornadon var mer än nöjd! Han älskar ju att duscha,o kan göra det huur länge som helst.. O nu fick han ju dessutom göra det med sin favorit! ♡ 
 
Nästan hopplöst o få han ur duschen.. ;)
 
Nu börjar lugnet lägga sig här hemma, jag avvaktar en maskin med tvätt och sen blire tidig kväll även för mig.. 
 
Imorgon är det Äntligen fredag!! 
 
 
Nöjd kille som äter med heela kroppen.. ♡
 
 

♡ En diabetikers frukost

Vaknade på helt fel sida imorse.. så typiskt,då Lowa var på strålande humör och stod o gjorde fruktsallad för o ta med sig till skolan! Gotjejen.. ♡
 
Själv kände jag mer, Geeee mig en mjukglass med saltlakrits strössel OCH noisette sås!! Bra tankar för en diabetiker, i min sits.. Not! Efter att ha övervägt massor,så insåg jag att jag visst kunde äta det! O var då tvungen att ta mig nånstans där detta fanns! Macken i Gällö blev min räddning så att säga!;-)
 
Fy saaaatan vad gott det var!! Munorgasm deluxe!
Heelt klart veckans bästa frukost! Kanske inte innehåller så mycket järn dock.. Men det kvittade. 
o lilla mamma,  Jaaaa jag äter riktig mat, också. ;)
 
Har ett gigantiskt tvättberg jag borde ta tag i här hemma, kändes allt annat än roligt. Men är ju som skönt när det är klart! Så jag o LillTornadon ska hänga hemma o pyssla hela dagen,  ser dock mest framemot powernapen efter lunch.. Det ska bli gött! 
 
Solen skiner ju idag oxå, o bara det får en ju på bättre humör.. Dessutom är det snart helg, och på lördag kommer äntligen min älskade syster hem o hälsar på! ♡ 
 
 
 

♡ Liftare?

Brukar ni plocka upp liftare? 
Det är verkligen svinlänge sen jag gjorde det sist.. Idag gjorde jag dock det återigen! :) 
 
Han blev jätteglad,och tacksam.. o var både trevlig och artig. Jobbigt bara att min engelska är så jävla kass! Fick ju öva lite idag nu då.. Haha!:)
Han hade börjat i Trondheim igår, och skulle ta sig till Stockholm! Det är fasen en bit det.. ;) 
 
 
 
Plockar ni upp liftare? Varför/varför inte? 

♡ Seg morgon

Ja, jisses vilken seg morgon vi har här hemma.  
Lowa ligger nedbäddad på soffan, med ont i magen.. o kan inte gå på toaletten, därav det onda. Lillfian! ♡
Lowa blir *peppar, peppar* sällan vanligt förkyld. Däremot brukar hennes förkylningar sätta sig i magen, på tarmarna liksom. O magen blir både ond, och urballad. Så nu boostar vi med D och C vitamin, samt probiotika. O hoppas på snabb bättring! 
 
Edwin försöker trösta sin syster, och kryper upp o kramas med jämna mellanrum. O bäddar om henne! Lill killen,så liten men ändå så klok och go! ♡ 
 
 
Själv är jag också seg,en blandning av morgontrötthet och järnbrist tror jag!:-/ Måste försöka få i mig mera järn via maten det vet jag.. Då järntabletter gör mig så jäkla sjuk! Tror jag ska köpa paltbröd o mala ner,så man kan blanda i gröten t.ex.. Kan ju på så vis järnberika Edwins gröt också!:-) Har höjt D-vitamin intaget också, o hoppas på att det hjälper till också!:)
 
D-vitamin äter vi ju hela familjen. O jag kan ju passa på att tipsa om svenskhälsokost.se där jag beställer ifrån!:) Bra priser,och snabb leverans..
Vad ger ni era barn för D-vitamin? O vad tar ni för nåt själva/om ni tar? :)
 
Till kidsen kör vi Holistic flytande D-vitamin,  och en sån flaska räcker längre än man tror till två trollungar!:) Vintertid ger jag ju dom givetvis mera.. 
 
Jag är personligen väldigt säker på att D-vitamin är betydligt viktigare än man tror.. ;) Vad har ni för syn på den saken?:)
 
 
Näe, här luktar blöjbyte.  Kul! 

♡ Svettigt hos fotografen

O ta med en liten Tornado till en fotograf,är då inte det lättaste kan jag ju snabbt konstatera efter dagens äventyr.. Jisses, svettigt var det.
 
Den lille mannen brukar kunna vara blyg, men är faktiskt oftast en solstråle! Inte idag, inte under tiden vi var där iaf. Då var han arg. Inte ledsen,utan arg o irriterad. Kuul!
Blev dock en väldigt massa fina foton! ♡ Blir svårt o bestämma vad man vill behålla!;-)
Kommer dessutom inte åt dom med ipaden, skit Apple..
Som tur var kikade jag igenom dom lite snabbt hemma hos Ulrica.. :) Måste låna en fungerande dator nån dag, så jag kan kika ordentligt! 
 
Edwin var asnöjd och sitt vanliga glada jag så fort fotograferingen var över.. Däremot så tyckte han inte om när vi skulle gå in hemma efter en stund ute.. Vansinnig deluxe! Undrar vart han ärvt humöret ifrån?;)
 
Lowa var ute o sålde Majblommor efter skolan idag.. o jisses, hon blir nog försäljare när hon blir större!;) 
 
 
Blev så jäkla full i skratt idag när hon berättade om att dom haft besök av någon från Jamtli,som pratat om medeltiden.. 
Var det spännande då frågade jag..
"Alltså, jag har ju faktiskt levt i snart 10 år..så jag vet ju allt det där redan.. "
Ja just det.. typiskt en morsa att glömma bort det!
 
 
Vi hade förövrigt turen o bli bjudna på middag hos Ulrica&Märta idag.. Alltid lika trevligt,o härligt att umgås!♡
 
 
Nu ska här sovas, då den här morsan är mer än lovligt trött!
 
 
 
 
 
 
 
Som Jag Älskar er,sinnessjukt mycket! ♡♥♡

♡ Edwin

Vad gjorde vi innan den här lille Tornadon kom in i vårat liv? Det är sjukt.. Känns ju som att han också alltid funnits?
 
Älskade,underbara unge!♡♥♡
 
Det är så otroligt roligt att följa hans utveckling,varje dag händer det något nytt. Han växer o utvecklas i en rasande fart!:) 
 
Det finns ingenting som jag inte skulle göra för hans skull heller. Ingenting!
För mina barn, skulle jag verkligen göra allt! ♡
 
Han gör mig glad, lycklig och stolt varenda dag. Precis som sin syster!♡ 
 
O att se dom två tillsammans, är ren och skär lycka. Långt in i hjärteroten. ♥
 
Det är helt sjukt, hur mycket jag Älskar Dig!! ♡♥♡ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Lowa

Alltså, det är på riktigt sjukt.. huur mycket Jag Älskar denna lilla Stortjej!! ♡♥♡
 
Det finns ingenting jag inte skulle göra för hennes skull. Ingenting! 
Kärleken till sina barn är tamigtusan obeskrivligt stor,och fantastisk.. 
 
Älskade, underbara unge!!! ♡♡♡
 
Varenda dag gör hon mig glad,lycklig och stolt. På ett eller annat vis! ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Extra helgdag

Tredagars helg, den här helgen.. Då Lowa är ledig idag också! Planeringsdag, eller nåt liknande för lärarna.. 
 
Vi ska åka till Valla, och umgås med Sandra o barnen till Lowas stora glädje.. om Isabella är frisk! Annars får vi väl försöka roa oss på nå annat vis.. :)
 
Igår var det dop för lille Vilhelm! Fint och trevligt! Och Huvudpersonen var som en solstråle! :)
Själv lyckades jag lämna mobilen i bilen,vilket iofs inte gör/gjorde mig nånting.. förutom att jag nu inte har ett enda foto!:( Lowa tog ju massor med kameran, men dom korten är ju just på kameran! Skit också!
 
 
Näe, nu har Edwin skakat liv i Lowa.. Så nu är bägge barnen vakna och i farten! Ska göra oss iordning,o starta dagen!;)
 
 
 

♡ Mysig kväll

Har haft en mysig kväll i Boda, med trevligt sällskap och god mat! :) Inte alls så tokigt, o så mycket mer behövs ju inte.. Tack för en trevlig kväll! ♡♥♡
 
Edwin fick smaka glass, alldeles innan vi for hem så han somnade aldrig i bilen hem.. så jag hoppas morgondagen går bra,trots helknas med kvällsrutinen.. Jisses, han somnade verkligen på tok för sent! :-/
 
Har förövrigt hållt på o sanera tänderna en halv evighet sen vi kom hem.. Majskolvar är verkligen huur gott som helst, och jag kan äta massor!:-) Men jisses vad eländet fastnar mellan tänderna! Det är nog tur vi inte äter det varje dag.. Halloumi är för övrigt också nåt jag skulle kunna äta ihjäl mig på.. Betydligt mindre som fastnar mellan tänderna också.. alltså mycket lättsammare!;o) 
 
Nu ligger vi nedbäddad, o jag gissar på att även jag sover strax.. övriga i familjen har ju redan hunnit snarkat en stund! 
 
Imorgon vankas dop uppe i Ede.. LilleVilles tur o döpas! :) Vi håller tummarna för att vi har snälla ungar, o hoppas på en trevlig dag!;)
 
 

♡ Lördag

Skönt med lite helg.. trots att man är föräldraledig!;)
 
Hade sovmorgon imorse, o vaknar ju så givetvis före Edwin med ett blodsocker på 1,8.. blir så trött!
Aja, kunde ju krypa ner en stund till när det var åtgärdat!:)
 
Sambon har varit i garaget och lagat bromsarna på bussen, o fixat det som skulle göras med lastbilen.. och är redan klar! Wiiihoooo.  Man ska aldrig sluta förvånas.. ;)
 
Lowa är hundvakt åt Sharky idag,  vilket betyder att vi har en väldigt nöjd och stolt tjej här hemma! Just nu är dom dock på promenad/picknick! ♡
 
Själv tvättar jag lite o försöker få lite ordning "där nere".. I gillestugan och det som var tänkt till gästrum.. Men nu ska ju Lowa ta det som sitt rum, kanske inte nu direkt.. Meen, det gör ju att jag inte riktigt känner att jag vill fixa till det som gästrum heller!:-/ Vart vi ska ha övernattande gäster i framtiden vette tusan egentligen!? 
 
Äh,är ju inte så kringt med det.. funderar på en uppblåsbar säng, som man vid behov kan ställa upp i Gillestugan kanske? 
Är dock lite sugen på att göra ett stort sovrum av gillestugan,till oss! Meen, kan det bli bra det?
Tvrummet har vi ju ändå upp liksom.. o där tvrummet är idag kan man ju inte ha någon annat än tvrum iaf!
Tål att funderas på.. heelt klart! 
 
 
Näe,dra en vända med dammsugaren nu o sen göra oss klar o fara o handla,o åka till Boda!♡♥♡
 
Spontanitet, när det är som bäst! ;)
 
 
 
 Så här ser en väldigt trött kille ut,som vägrade somna.. skitunge! ♡
 

♡ Upp o ner

Ner o upp!
 
Igår fick vi sällskap av kära vänner! 
Jag älskar verkligen att jag har så otroligt fina vänner omkring mig! ♡♥♡ 
 
Ni vet dom där speciella,som det inte spelar någon roll hur ofta/sällan man ses. Men som är oslagbara! På alla sätt och vis. Dom är värdefulla dom! ♡ 
 
 
Jag och Edwin har varit in till stan en sväng på förmiddagen.. Fixat dop present,o grejat!:)
Var in till min morfar på boendet en tur också.. sa hej och stödde i Edwin lite lunch! Jag glömde ju givetvis o ta min tradolan imorse så jag mår risigt nu och värken är inte alls okej.. :-/ tog den när jag kom hem så jag hoppas den kickar in snart! 
 
Nu ska vi minsann ta en liten promenad och möta Lowa på skolan tänkte jag.. förhoppningsvis somnar Edwin om.. en 20 minuters sovning i bilen är ju allt annat än  tillräckligt!
 
 
 

♡ Bra dagar..

Igår åkte jag o LillTornadon till Boda, så fort vi hade klivit upp.. var förbi Gällö och hämtade paket ifrån Buzzador innan bara! Ska skriva om det sen tänkte jag.. ;)
 
Åh vilken härlig gårdag vi hade tillsammans med Tina&Alfons.. O Jänet&Lilly!♡♥♡
 
Älskade, underbara vänner! Åh, vilken lyx att umgås!
 
For hem för att möta upp Lowa när hon kom ifrån skolan.. Men hon skulle tydligen äta hos grannen hon,o sen åka med henne till Brunflo på gymnastiken! Så jag o Edwin blev ensamma!:-(
 
Idag är det också en bra dag.. För snart får vi sällskap av Carro&Millie!♡ O sen kommer även Mikael, också kommer gubben hem redan ikväll! Wihoo!  :)
 
Nu ska jag passa på och förbereda dagens middag, medan Edwin sover!;) o röja ihop lite.. 
 
 
 
 

♡ Sol

Jag älskar när solen skiner!:) Man blir liksom genast på bättre humör.. och piggare!
 
Den lille Vildingen och jag har bara myst på här hemma, på förmiddagen.. Mysigt,lugnt och skönt!♡
 
Imorgon blir det en tur till Boda, för mysigt häng med älskade vänner och kids! Det ser vi fram emot! ♡
 
Gårdagens tandläkarbesök för Lowa gick kalasbra! Hon är så duktig,våran Stortjej! :) 
Kom ihåg att hämta Lowas cykel också, som blev kvar hos mormorn efter helgens sleepover! 
 
 
Trots solsken och bra humör är jag tyvärr rätt trött,så jag ska passa på o äta en Piggelin och vila ögonen en stund nu.. Gäller att passa på,när Edwin sover! ;-)

RSS 2.0