♡ Ostkrokar

Jag o lillTornadon har haft en riktig mysbus och slapp dag här hemma idag! Såå jävla skönt! :)
Vi sov/vilade t.om tillsammans på dagen i våran säng.. Så mysigt!  ♡ 
 
Igår var Anna och Sebastian hit,o hälsade på.. Hängde,busade,surrade och bara umgicks i flera timmar. Så kul! Älskade vän,o älskade lilla busunge! :)
 
Lowa hade lång dag på skolan idag, o gissa om någon blev glad när hon äntligen kom hem!? Haha, han visste liksom inte huuur fort han skulle ta sig upp i hennes famn för o pussas. Älskade,underbara ungar!
Ni är lycka,rakt igenom! 
 
Är förövrigt fortfarande skitsur och less,över den där jäkla incidenten i toan med telefonen.. Faan också! Tycker inte om o blogga från paddan heller,så det blir inte så mycket av den varan.. Händer när jag har ork och tålamod,om man säjer så...
Något som jag däremot tycker om,så är det Ostkrokar. Därför ska jag krypa ner i sängen,knapra på lite såna,och kolla på fantastiska Mia Skäringer. Bara för att jag vill,och kan.
Det borde ni också göra... Till Ostkrokarna ska jag för övrigt dricka ett stort glas mjölk,livets dryck de.. Jorå!
 
 
 
 
 
 

♡ Bad.. I toan!

Känslan när mobilen tar ett bad i toaletten.. Alltså, jag vill på riktigt typ grina!
Jag vill grina rätt mycket faktiskt.. Mest för att jag har verkligen inte möjlighet att köpa en fungerande telefon..
Sen har jag faan allt i den telefonen..
ALLT.. Jag har ju för faan inte ens en "vanlig" väckarklocka.. o ingen kalender!
O vi har ju ingen hemtelefon längre heller,eftersom mobilerna fungerar här. Förutom när dom badat då, uppenbarligen.. Meeeen, skjut mig!! Är så jäkla lej nu,så fy faan.
 
Har dessutom ont i magen,o mår halvtjyvens. Så jag har faktiskt bäddat ner mig i sängen! O här tänker jag fan tjuriga i ett par dagar..
Var jag inte på dåligt humör innan så blev man ju det!
Helvete också!
 
 
Sååå, om någon har en fungerande telefon att låna ut så kan ni väl skicka iväg nå röksignaler,eller slå en pling till min sambo! Kan eventuellt räcka med ett batteri som passar i en Samsung S2 också!
Hederlig snigelpost borde också fungera!
 
 
FÖRBANNADE JÄVLA SKIT!!!     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Bakis

Små ont i huvudet och riktigt seg.. Om det inte vore för att jag bara drack mjölk och cola igår, så skulle jag säga att jag var bakis! För det känns så!
Mycket märkligt. .
 
Alfons,  Tina och Johan var hit igår. . Mycket trevligt!  Vi åt Tacos och socialiserade med varandra i flera timmar. . ♡
Jesper hade turen o blev klippt också! :) O Lowa fick sidecuten tillfixad! :)
Mycket trevlig kväll med härliga vänner och världens Charmtroll!  
 
Var dock helt färdig när jag kröp till kojs och somnade på två minuter!  Hej Du glade pensionär!
 
Vaknade strax efter sju av att Edwin o Lowa levde rövare i tvrummet! Morgonstund har guld i mun! ;) Imorgon ska jag ha min sovmorgon, o jisses så skönt det ska bli!  
 
 
Det är förövrigt -22 här. . Det tycker jag är lite sådär om jag ska vara ärlig!  För min del får det gärna bli sommar, så fort som möjligt!  
 
Nu ska jag o kidsen bädda ner oss på soffan och kolla på "Pippi på de sju haven"
Älska Astrid Lindgren!  ♥
 
 

♡ Återvinning

Huur i helvete kan det bli så mycket, som ska köras på återvinningen?  Alltså mjölkförpackningar, plastbyttor o glas? 
Jag förstår inte! 
Med andra ord, dax för en ny tur dit!
Sorterar ni? Varför/varför inte? 
 
Bräcke kommun har förövrigt inte kompostering? 
Huur kan det vara möjligt? 
Till våren/sommaren ska jag banne mig göra en egen kompost!
 
Jag o Edwin har varit o hälsat på Suss på förmiddagen!  Mysigt!  ♡ 
Edwin tog även o kissade på köksgolvet. . Tack för att vi fick komma, typ..
 
Ikväll ska vi äta Tacos med fint folk från Boda.. yeeey!  Det ser vi framemot. . :)
 
 

♡ Skotta snö?

Tror fasen jag måste ta tag i snöskottandet här hemma. . Eller ska man tro att Jesper kommer hem i tid idag? 
Jag har ju tagit fram lingon ur frysen, o tänkte ju passa på o koka lite sylt medan Edwin sover!  Har ju nämligen heelt slut på lingonsylt. O de känns ju inte okej! ;)
Ska vi dessutom äta fläskpannkaka till middag, så vill åtminstone jag ha lingonsylt till..
 
Får se vad som hinns.. Sylten kan jag ju förvisso koka när han vaknat också..
 
Fasen vad brydd jag blev när min väckarklocka ringde imorse.  Var helt säker på att de va Jesper som låg bredvid mig, o hade försovit sig rejält!  Inte förrän jag försökt väcka "han" en stund inser jag att det var Lowa.. Hahaha! :)
Hade inte ens märkt när hon kom.. Lillskruttan!  ♡
 
Edwin vaknade strax efter o sen var dagen i full gång! :) Vi har busat o lekt hela förmiddagen, o Lill Tornadon har varit på toppen humör! :)
 
Nuu, vila! O snöskottning kanske? 
 
 
 
Klätterapa, varför stå på golvet liksom?  
 

♡ Äntligen

Äntligen får man gå och sova.. Har längtat efter sängen, sen jag klev upp imorse! 
Varit helt ur fas liksom.. Blä!
Ingenting har liksom funkat.  Humöret har åkt nån slags berg o dalbana. Lederna har värkt nå djävulskt.. o bla bla bla!
 
Rätt som det var dök Pelle upp här, huxflux! Det var trevligt, och förgyllde dagen!  
 
Sen har ju givetvis den här lille, något enerverande halvmeters juniorn, också förgyllt min dag! På sitt speciella vis! Med bus o skratt, ilvrål o skrik..
 
Den lite större minime hade ju lång dag på skolan idag, så henne känns det knappt som man träffat! :-/ Vi fixade dock middag ilag!  Rullade köttbullar o så. Till det blev det peran, lingonsylt och sås! Mumma för magen det! :)
 
Tog en lååååång dusch när E var lagd.. o jisses så skönt!  Kände mig lite bättre efter de faktiskt.  O iofs, så gör ju värmen gott för lederna.  Så det kanske inte är så konstigt ändå! :)
 
 
Förövrigt så längtar jag som sjutton till den 1/2. Då jäklar gott folk! Då ska vi lyxa! Jag och mina älskade tre, järnladies! ♡
Spa från kl 13 på SpaKliniken, sen god middag på Bashiras! Mys och häng i massor!  Här ska tankas kärleksfull energi, jäklaranåda!! ♡♥♡
Wiiiihoooo! :)
 
Näe, nu knoppa. Imorgon ska det bli en betydligt bättre dag än det varit idag.  Joorå, för det har jag bestämt mig för!  
 
 
 
 

♡ Risig

 
Känner mig ruskigt risig.. Jävligt ocoolt. 
Edwin känner sig varken risig, eller kan förstå att hans mor är risig. Det är fullt ös iallafall! ;)
 
Vi har lekt på hans rum.  Spelat xylofon och kört traktor i massor.  Han är iaf lättroad.  Leker på bra på sitt rum. Utforskar saker och poar på.. :)
 
Meen, just nu längtar jag till han ska sova lunch! Då ska jag banne mig också ta en powernap..
 
Apropå att utforska saker. . Varför ska det klättras på precis allt? Kan verkligen inte minnas att Lowa var en sån här klätterapa.
Va faan pojk, koncentrera dig på att få till gåendet istället!  
Han tar ju några steg då, men efter fem-sex steg dyker han ner och kryper iväg i en hiskelig fart istället!  Det går ju fortare så, typ..
 
Tur han är charmig iaf! ;)
 
Lowa var på Skorpan igår, Skorpan är som en fritidsgård för dom lite yngre barnen.. Hämtade hem en väldigt glad och nöjd tjej därifrån! :)
 
Det är så roligt att se henne.. Hon verkar verkligen trivas så himla bra!  Med skola, och kompisar!  O det gör mig verkligen så glad! ♡
Vi trivs verkligen bra allihopa.  Älskar som sagt var huset! ;)
 
 
 
 

♡ Energi

Jag skulle vilja ha liiite mera energi.  Så om någon har lite till övers, så tar jag mer än gärna emot! Så mycket ni kan tänka er att avvara. 
Skulle vilja ta tag i mig själv, och få iordning i vårat sovrum!  Just nu är det ett enda kaos. 
Fortfarande flyttkartonger där inne, som inte är uppackade!  Rätt många dessutom, då känner jag iofs lite så här.. Vad ligger i dessa lådor?  Kan ju omöjligt vara viktiga saker?  Viktiga grejer bör man ju rimligtvis sakna va? 
Något jag däremot saknar, o som jag vet inte finns i dessa lådor. Då jag aldrig haft något utav detta i min ägo.  Men som jag önskar jag hade är; en köksvåg, en mortel och ett rullrånsjärn!
Hur kan man närma sig 30 och inte ha detta i sitt hem!? 
Åter till sovrummet.  Jag skulle vilja få iordning där, helst nyss! Har en hel del idéer på hur vi ska få till det mysigt och fint!  O i sovrummet vill jag ha det mysigt!  O nu har vi ju sovrummet för oss själva, utan kids ju.. ;)
Skulle vilja ha en ljuskrona som taklampa där, vad tros om det? Sen skulle vi faktiskt behöva mer förvaring till våra kläder där.  Är dock osäkra på om vi ska sätta in en byrå, eller göra ett nytt garderobs system?  Tills vidare vill jag mest få lite ordning bara! Det skulle räcka bra nog långt just nu! :)
Men energin är liksom bortblåst, när Edwin sover så måste jag verkligen vila en stund. Annars blir jag helt förstörd.  Vet iofs att årstiden gör sitt med värken o så.. men det är lik förbannat frustrerande!  Jaja, snart kommer sommaren igen! ;)
 
Apropå sommar, så har jag en idé om en liten soffa jag skulle vilja platsbygga på balkongen.  Av lastpallar. Har en bild i huvudet av hur det kommer bli! O jag tror verkligen det skulle bli klockrent!  :) Återstår o se om jag lyckas förverkliga det! Haha. . Meen, hur svårt kan det va tänker jag? :)
 
 
Här är förövrigt sjukstuga. Edwin snorar som en riktig snorunge!  Det är fasen snor överallt!  Klockan är liksom inte ens elva o jag är helt nersnorad. Han ska ju vara så go o pussas hela tiden.  Jag föredrar ju att pussas med snorfria ungar.  Men man får tydligen ta vad som erbjuds! 
När han inte snorar kör han bil/tåg i fönstret eller okynnes skriker o dansar nån gång emellan åt! 
 
Lowa klagade på halsont halva natten.  Så jag misstänkte att hon skulle bli hemma hon också idag.  Men imorse var det bra. Skönt!  :) Så hon är på skolan!  
 
Men va sjutton, snoriga ungar hör ju till den här tiden.  O här är de fasen skit längesen det var förkylt! Så det är inge synd om oss! ;)
 
 
 
 

♡ Hur många lingon finns det i världen?

Underbarare film, finns det ju helt ärligt inte! 
Jag älskar den.. o den går på tv nu! Bättre kan det väl knappast bli? :)
 
Vi tog oss iväg för middag med momman, Jocke o Jessika!  Trevligt som tusan, o jag tror momman uppskattade det! 
Hann med en handlingstripp på Maxi också, så nu klarar vi förhoppningsvis veckan! 
Skulle dock behöva åka o köpa reflexvästar. Då våra är helt borta!  Någon försvann i flytten, o den Lowa hade i torsdags är nu spårlöst borta. 
O eftersom det inte är riktigt ljust om mornarna när vi går till skolan.  Så vill jag ha det. Plus att jag vill att Lowa ska ha det om hon är ute o leker på eftermiddagen.
 
Få saker gör mig nämligen så vansinnig, som när folk är ute utan reflexer i mörkret! !
På riktigt, hur svårt kan det va?
I december när vi åkte till Orrviken på mornarna stod det ungar överallt längs vägen och väntade på bussen.  Både längst e14 och vägen mellan Brunflo och Orrviken.  O få av dom hade reflexer. Med andra ord, dom flesta syntes skitdåligt!
I vissa fall kom det svartklädda föräldrar gåendes med barnen längs vägarna, också heelt utan minsta reflex!!!
Huuur tänker dessa människor?  O hur kan man som vuxen skicka ut ungar att gå och stå längst vägen.  I kolmörker, i med halt väglag! ?
Jävla idioti!
 
 
Näe, nu ska jag kura ner mig under täcket, kolla på filmen och ladda inför kommande vecka!  
 
Ska försöka få till en matsedel för två veckor framåt också tänkte jag! 
 
 

♡ Söndag

Edwin snorar som tusan, men är oförskämt pigg!  ;)♡ 
 
Det här med sovmorgon under helgen sket sig kan man väl säga.. Igår skruvade karln från tidig morgon till sena kvällen.  O imorse var han tvungen o åka o stycka en ko. 
O Edwin vaknade före sju imorse. . Ja ja, har ju frysen full med kött nu iaf! Sjukt härligt!  :)
Närproducerat och bra! 
 
Igår gjordes det korv här hemma!  Sjukt roligt!  :) Så nu har vi matkällarn full med hemgjord korv!  Gjord på älgkött förstås! :)
Två, tre veckor ska den hänga innan den är klar!  Jag längtar efter o få provsmaka! 
Det gör även Lowa, o hennes kompis I. Det var två duktiga och tålmodiga tjejer som var med igenom hela proceduren och hjälpte till! 
 
Lowas gudfar Joel och hans lillebror Adam kom också förbi en sväng igår, mitt i korvstoppningen! Sjukt roligt!:)
 
Sofia kom också o hälsade på, men hon var här redan innan korvbestyret drog igång!  ;)
Långt emellan gångerna man ses, men alltid lika trevligt när det väl blir!  
 
Edwin var dock på sitt värsta humör större delen av dagen. . :-/ Aldrig förr har de varit så skönt o lägga han för natten! ;) 
 
 
 
Idag skulle vi upp till Långan hade vi tänkt, men eftersom Edwin är småfebrig och så jäkla snorigt, vill vi ju inte smitta LillEinar, så vi fick skjuta på det! Är rätt skönt o bara ligga hemma på soffan också! ;)
Vi ska dock ta oss iväg o gratta Momman som fyllde år i torsdags..
 
 
Bjuppar på lite kort, tänkte jag!  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

♡ Trött morsa..

Jisses!  Känns inte som jag sovit många minuter inatt.. 
Hann knappt lägga mig i sängen, förrän Edwin vaknat första gången!  Som en solstråle givetvis. 
Men jag uppskattar mer att han sover den tiden, hur glad han än är..
Sen har han vaknat ungefär en gång i timmen!
Allt annat än vad vi är vana.. 
 
Vid fyra var jag svin kissnödig, kunde jag kissa!?
Några droppar, sen skit ont och sved jävlar i mig. . Kuuul!  Jag har ju knappt hunnit ätit klart penicillinet. I tisdags slutade jag med det. O nu verkar det ju vara tillbaka. Tröttsamt! 
 
Aja, nu är dagen i full gång.  O vi inväntar Nogga o Milla för korvstoppning!  Wiihoo! :)
 
Näe, få på sig lite kläder kanske?  Eller så går jag i pyjamas hela dagen, bara för att jag kan helt enkelt.
 
 

♡ Husligt värre..

Imorgon ska vi göra korv!  Satan vad roligt..
Är riktigt förväntansfull, har aldrig någonsin gjort nå sånt.. Så det ska bli spännande! :)
 
 
Fick ett ryck förut, så nu är all Jul borta!  Sånär som på Nissen på bron!  Så jävla skönt! 
Hade perfekt hjälp av Edwin också!  Eller?
 
Lowa har lekt med en kompis sen hon kom ifrån skolan.. Så dom har man ju inte ens märkt! ;)
 
Ulrica, Milla och Märtis kom förbi en sväng på eftermiddagen också.  Mycket trevligt!  ♡
 
Näe, duscha och sova. Imorgon ska stoppas korv i massor!  :)
 
 

♡ Vila o Fredagshandling

Jajjemän, jag ligger på soffan och vilar.  LillTornadon ligger ute i vagnen och sover!  Så det gäller ju att passa på! ;)
Blir nästan stressad när han somnat, för jag vill hinna göra undan massa grejer som är enklare när han sover.  Diska, städa osv! Samtidigt som jag vill hinna vila en liten stund och ta det lugnt!  Haha! 
Idag hann jag både röja i köket och nu ligger jag ju här!  :-)
 
Känner att jag gjorde ett riktigt smart drag imorse, som tog o släppte av Lowa på skolan och sen for direkt till stan för o handla.  Klockan elva var vi hemma igen!  Hann t.om med lite bus innan lunch! :)
 
O sjukt skönt o slippa allt folk!;)
 
Fick för mig att åka in på Lidl och kika.  O på riktigt, varför handlar man inte där oftare?  Inte alls så tokig butik.  Dock fattades en del saker, så det blev Coop forum för komplettering! 
Står dock fast vid att Maxi är min favorit affär! ;)
 
 
Till middag idag tänkte jag göra Chili con Carne, har längtat efter det länge! O Lowa blev överlycklig när jag frågade henne imorse om vi skulle äta det!:) Lowa är väldigt tacksam vad det gäller mat. Hon äter det mesta. Dock är hon inte så förtjust i Potatismos! ;)
O hon gillar framförallt mat som jag gillar.  Helstekt lax i ugnen är hennes favvorätt. :)
Kräftsoppa älskar hon också.  O surströmming!  ;)
Tjälaknul o pergratäng är också en höjdare! 
 
 
Lillebrorsan följer hennes fotspår och äter också allt.. :)
 
Något som mina barn dock aldrig får hemma är Korvstroganoff. För JAG KLARAR INTE AV DET! 
Jag köjjs bara av lukten och synen av det!
Så det kan jag tyvärr inte göra! ;)
Makaronipudding och Köttfärsfrestelse är också sånt jag liksom inte klarar av! Haha. .  :)
 
 
Nu är LillTornadon vaken så vi ska roa oss med o köra igång en tvättmaskin och tända upp.
Sen kommer förhoppningsvis Märta och Ulrica en sväng o leker med oss! :)
O Stor tjejen kommer ju snart från skolan också! ♡♥♡
 
 
 

♡ Samvetet

Jag har så dåligt samvete, jag vill så gärna träffa och umgås med alla mina diamanter! 
 Jag saknar Mina fina Järnladies, med tillhörande trollungar o gravidmage så det faan gör ont i hjärtat!!! :( ♡ ♥ ♡
 
Saknar lillamakaronen med föräldrar.
 
Saknar min GullhÖNa o lillprinsen.
Saknar min Linda o alla kidsen.
Saknar mina favvotwins m bihang. 
Saknar Varenda en av alla mina diamanter. 
O jag vill ses!! ♡♥♡
 
När ska orken infinna sig?
När Jesper kom hem idag var jag verkligen helt färdig.  Vi tog oss inte ens till Boda för o gratta Johan. 
Jag tvärsomnade. 
Jag vill ha kraft, ork och massor av energi. 
O tid, massor av tid.  Tid för att kunna umgås och tanka positiv energi! 
 
Jisses!  Låter ju nästan bitter. . Det är jag faktiskt inte.  Men jag vill liksom så himla mycket. 
 
 
Lowa hade sin första skoldag på nya skolan idag.  Gick kalasbra!  :) Hon är väldigt positiv och det är vi också.  Känns riktigt bra! :)
 
Edwin kan man väl säga har varit allt annat än sig själv idag!  Jisses!  Vad hände med våran lilla solstråle? 
Ingenting har varit bra idag, absolut ingenting.  O ingenting har hjälpt mer än max fem minuter! 
Skrik, gnissel och grin all day long.
Så jag har bestämt att imorgon ska den goa, lilla trollungen vara tillbaka! 
 
 
Har förövrigt motionerat idag.. Yeey, liksom! 
 
Imorgon är det fredag, igen.  Vilket innebär helg..
O förhoppningsvis en sovmorgon! ;)
 
 
 
 

♡ Tvärlågt blodsocker

Är inte blodsockret för högt, så ere för lågt!  Det var väl faan också.  Hur svårt ska det vara att få till skiten!?? 
 
Igår före middagen så hade jag ett bs på 8,2 det är lite högt.  Inget katastrofvärde direkt, men onödigt högt före måltid. Tror det berodde på lite begynnande migrän och stress! Åt en väldigt vanlig middag.  Ingen "konstig" ovanlig mat, o en normal och vanlig portion. Tog en helt normal och vanlig dos med insulin!  Då bör ju ingenting kunna gå fel tycker ju jag då!! Jojo,  låg på soffan och läste en bok och kände hur jag började må konstigt och bli låg.. Bad Lowa hämta nå godis.  Åt några godisar, men kände hur det bara blev värre.  Så Lowa gjorde iordning mjölk och flingor. . Det brukar ALLTID funka bra.  Samtidigt kollade hon ett bs. (Hade självklart kunna gjort det själv, men hon tycker det är roligt! ) 1,8 visade det! 
 
Jag låg på soffan och panik åt allt möjligt.  Samtidigt som jag hade sån jävla hjärtklappning, blev alldeles dyngsur och bara skakade. Fick en jävla huvudvärk och mådde verkligen så jävla dåligt!  Fy faan.  Har seriöst aldrig varit med om nåt liknande under alla mina år som diabetiker. 
 
Kommer inte ens ihåg allt som hände.  När Jesper kom hem låg jag avklädd och nerbäddad i sängen. Med Lowa bredvid.  
Coola lugna, duktiga tjejen.  Hon hade total kontroll på mig hela tiden!  Samtidigt som hon hade telefonkontakt med Jesper.  
Minns att hon sa nångång att "Om mamma slutar svara, då måste jag ringa ambulans.. "
 
Får samtidigt sjukt dåligt samvete,  hon är liksom 9år, och ska inte behöva ta sånt ansvar. . Vilket hon givetvis inte vanligtvis gör.  Men det är förbaskat tryggt och veta att hon vet och förstår hur hon ska göra när det händer nåt sånt här! 
Och att hon dessutom är så lugn och trygg med det. Ingen panik där inte..  Älskade unge!  ♡♥♡
 
Den vilde LillTornadon låg som tur var redan och sov! :)
 
Men jag kan verkligen inte förstå hur detta låga värde kunde bli!?? O att få låga värden utan tänkbar orsak är inte roligt!  Ett lågt värde som man vet vad det beror på är liksom "okej" på ett annat sätt. 
 
Givetvis gav detta låga bs, en sjujävla rekyl. 
23,1 vid 00 och nu vid 04  21,0..
Jag kommer med andra ord få jävlas med dessa rekylvärden, och försöka få pressa ner dom hela dagen!  Ååh. Blir så förbannat trött och lej! 
 
Upp o ner, som en jävla berg och dalbana! 
Känner mig sur och bitter.
SkitDiabetes! 
 
 
Älskade lilla tjej! ♡♥♡
 

♡ Okristligt tidigt.

04.15 tyckte LillTornadon att det var en briljant idé att vakna på. Jag såg i kors.  Sambon mådde skit och klagade på halsont.  Edwin låg emellan oss i en halvtimme-timme,  och predikade på sitt alldeles egna sätt.  Samtidigt som han alternerade med att slänga nappen i huvudet på sin far och mor.. Såna tillfällen känner man lätt en "Meeeeen, skjut mig känsla! "
Till sist gick jag in med han på sitt rum och la ner han i hans egna säng.  Inom loppet av 30 sekunder sov han och drog tunga stockar! 
O återigen blir jag förbannad på mig själv som överhuvudtaget tog han till vår säng.. Det FUNKAR JU INTE!  O nu är ju jag givetvis den enda som inte kan somna om! 
Frustrerande. 
 
 
Igår skulle vi köpa pizza, äta den och somna på soffan i en hög.  När LillTornadon var lagd ringde Jesper för att beställa, o jag hade lovat Lowa att hon o jag skulle åka ner o hämta. Pizzerian ligger bara några minuters bilresa hemifrån. 
Så lätt gick inte det! Dom hade stängt till 27de Januari!  Vilken jävla dundertabbe! !
Klockan 19 en fredagskväll är man dessutom inte så sugen på att rota i frysen och börja med något lång kok heller!  FAIL kan man väl säga! 
Så vi fick blåsa till Brunflo och köpa mat istället,  o en timme senare var vi hemma igen!  Detärjubarasååtypiskt! 
Jaja, vi fick mat i magen och vi fick ligga på soffan o slöa allihopa! 
 
 
Kände mig sjukt slut i huvudet efter en jobbig eftermiddag med diverse samtal hit och dit. O känner en jäkla ilska och frustration över att man som anhörig har så förbannat svårt att göra något.  Skulle egentligen bara vilja banka in vett i huvudet!  Men det är ju helt lönlöst.  Känner lite hopplöshet över hela situationen..
Hopplöshet, frustration och en jäkla ilska. 
 
Känner inte riktigt att det här är vad jag vill eller orkar lägga min tid, kraft och energi på egentligen. Men jag gör det iallafall.  
O jag hoppas det är värt det, i slutändan.
Då har jag/vi iallafall gjort allt vi kunnat.
 
Luddigt som sjutton, jag vet.. Men jag behöver skriva av mig ibland!  O då kan det bli lite luddigt emellanåt.. För jag är jag!  
 
 
 
Svågern fyllde förövrigt år igår, så vi ska dit och fika idag!  Så jag hoppas på att kunna somna om en liten stund iallafall, så man slipper vara som en Zombie större delen av dagen!  ;) Samtidigt som jag vet att ibland blir man ju liksom bara ännu tröttare av att somna om den här tiden.. Borde kanske gå ner o spendera morgonen i tvättstugan istället? 
På riktigt förresten, det är fasen grymt att ha en EGEN tvättstuga! Wiihoo! :)
 
 
 
 
 
 
Ni är tamigtusan det bästa jag vet.. ♡♥♡ 

♡ Rena rånet!

Jag gillar lediga dagar, och sovmorgon!  Det gör jag..
Men snart är det vardag och rutiner igen, o det gillar jag också!  ;)
 
Igår fick vi besök av Ingrid och Sofia.. Lowa tjatade om att dom skulle komma ifrån det att hon klev upp tills att dom var här! ;) För att stilla hennes rastlöshet fick hon baka muffins!  Hon hittade nåt bra recept på choklad muffins!  O jisses vad goa dom blev!  :) Ungen är ju allt annat än bet på o baka iaf! 
 
Den ongen är förövrigt bra på en himla massa saker!  ;) ♡♥♡
 
Lowa följde med Ingrid o Sofia hem.  O vi packade ihop oss för att uträtta lite ärenden.  Apoteksbesök och hämta de sista uppe vid lägenheten, samt lämna nycklar! 
 
Apoteksbesöket då, jag skulle ju alltså hämta ut penicillin.  Passade då även på att ta ut tradolanen o migrän medicinen samtidigt!  Vägrar liksom bli dålig, o inte ha medicin hemma.
Jag har två olika sorter migrän medicin.  Vanliga tabletter, samt suppar.
O dom där supparna, som är nödvändiga om jag kräks kostar 50:- FÖR EN tablett! !??!! Det är ju rena rama RÅNET! ! 
 
Mitt Apoteksbesök slutade alltså med att jag glatt fick punga ut 1200 :- Inte så jävla kul, faktiskt.  
 
 
 
Gick snabbt o smidigt o hämta grejerna o lämna nycklarna.  Tog längre tid och plocka upp Lowa. Dom var hos SvenErik som fyllde år o fika.  Så där blev vi ju kvar en stund.  Men riktigt trevligt! :)
 
 
 
LillTornadon är grinig idag.  Givetvis när en annan inte heller känner sig riktigt i form.. Tajmingen!
Lowa är inte heller nån solstråle riktigt. 
Tror hela familjen är trötta o slitna. 
Ikväll blire middag i soffan o sen somnar vi förmodligen i en hög där. Det blir toppen det!
 
 

♡ 2013 blev äntligen 2014

Ibland har det känts som att 2013 aldrig skulle ta slut... Fy sjutton vilket år! Det har varit så mycket elände och skit. Ilska och sorg! 
Givetvis mycket kärlek och bra saker också!  Men nu jäklar siktar vi framåt.  2014 ska bli ett fint och bra år! O jag vill ha kvar varenda människa i min närhet.  Jag vill att alla i min närhet ska få må bra och vara lyckliga!  ♡
 
 
Dock vet jag, att året började på värsta tänkbara sätt för många då en ung man igår hittades död. 
Alla mina tankar går till hans bröder, övrig familj och alla vänner! ♡ Livet är så otroligt skört, och orättvist så fy faan! Jag hoppas och tror att Jens och Henke kommer ta väl hand om dig, på en annan plats!  Sov gott! 
 
 
 
2013 avslutade vi här hemma i lugn och ro. Med sällskap av Mikael, Carro o lilla Millie! :) Åt massa god mat, spelade bingolotto o bara tog det lugnt!  Vid tolvslaget var vi ute på gatan tillsammans med alla andra grannar, skålade och kollade på fina raketer!  Vid 02 gjorde vi kväll och somnade ovaggade! ;)
 
Igår vaknade vi FÖRE ungarna.  Även den lille Tornadon som inte ens varit uppe o nattsuddat.. Så den sovmorgonen tackar jag ödmjukast för! 
 
Tog en promenad hela familjen sen, spanade in området härikring! ;) O Edwin fick inviga pulkan.  Till sin stora glädje, han sken som en sol hela tiden!:) 
Fick sällskap av Svärfar och Eva på eftermiddagen också, alltid lika trevligt!  
 
 
 
Tänkte att jag skulle försöka summera ihop 2013 också. . Göra ett bokslut liksom.  Men det får bli ett eget inlägg lite senare.. ;)
 
Nyårslöften? Hur har ni det med det?  :)
Eller mål inför det nya året?  Tycker det känns och låter bättre med mål jag! ;) 
 
Jag ser framemot 2014, då det ska bli ett bra och fint år!  Vi har planer, stora som små. O jag hoppas innerligt att det går som vi vill!
 
Vad har jag för mål för 2014 då? Vad vill jag göra? 
 
¤ Jag vill bli en gladare och mer närvarande mamma och flickvän.  (Samma som varje år! Men för närvarande kan man ju aldrig bli.)
 
¤ Jag vill och ska få till perfekta blodsocker värden,  och även överväga att börja med pump igen. 
 
¤ Jag vill kunna ta det lugnt, och inte må dåligt över det. Sänka ribban och prestationsångesten.
 
¤ Jag vill kunna släppa mitt kontrollbehov, över allt. 
 
¤ Jag vill kunna omge mig av vänner och människor som jag älskar och bara gör mig lycklig! 
 
¤ Jag vill slippa energitjuvar. 
 
¤ Jag vill bli bättre på att planera för att underlätta vardagen.Bli bättre på att säga Nej, när jag inte orkar eller vill.
 
¤ Jag vill må bra, och vara lycklig tillsammans med dom jag älskar! 
 
 
Vad är era mål med 2014? 
Vad har ni för planer och drömmar? :)
 
 
 
Lite blandat med bilder ifrån året som gått..
 
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
 
 
   

RSS 2.0