♡ Gravidgnäll o Bulltips

Nyvaken, illamående och fy faan. 
Just idag, så vill jag bara att denna graviditet ska vara slut nu, eller nyss! Det vill/har jag velat varje natt dom senaste veckorna dock! Det är inte så jävla roligt att vara gravid, alla gånger, alla tider! 
 
Fan vad jag klagar,  borde ju försöka njuta järnet av denna graviditet.. Det kan ju vara sista gången, vad vet man.. Annars måste vi nog bygga om/bygga ut huset! ;) Jag skulle ju dock gärna vilja göra om gillestugan till ett stoort Master Bedroom åt mig o gubben! :-P
 
Hur många barn känner ni att ni vill ha!? Jag har tydligen sagt nån gång, att jag bara skulle ha ett.. Det gick ju sådär.. ;) Är ju förvisso inget jag själv kommer ihåg heller.. Så det kanske inte räknas? 
Jag tror inte att jag kan säga hur många barn jag vill ha heller.. Som höggravid just nu, så känns det som att tre kommer räcka alldeles lagomt.. :-P
Men vad tusan vet man? Det jag fascineras av, eller det som upprör mig är andras åsikter.. Om hur många barn, folk väljer att skaffa.. Herregud, det har väl ingen annan att göra med? Det är ju föräldrarnas val, helt ock hållet. Däremot så blir jag sjukt imponerad av dom som har 10-12 kids.. Hur dom får vardagen att fungera o gå ihop liksom, o hur mycket tålamod kan man begåvas med liksom? :)
 
 
Nu ska vi äta frukost,  bullarna igår blev förövrigt supergoda! ;) Ett tips när man bakar bullar förresten,  är att göra det på havredryck,  dom blir mkt saftigare då! ;) O sen vara försiktig med mjölmängden och inte arbeta degen för mycket.. :)
 
 
 

♡ Bullar på jäsning

Bullarna jäste, och Lowa masserade mina fötter.. Hur lyxigt är inte det!? ☆ Älskade unge!!! ♡♥♡
 
Bebisen lever rövare i magen, så jag undrar jag när jag får sova?;)

♡ Kolasnittar och Dumlekakor

Yes! Jag har gjort Kolasnittar idag, och Lowa har gjort sina obligatoriska Dumlekakor! ♡
O Bullar är på gång.. ;) Sen ska jag och stortjejen sova! 
Jag "råkade" ju ta en liten powernap på soffan ikväll, när Jesper försökte lägga Tornadon.. Hoppsan! 
 
Imorgon blire nog Mandelkubb eller/och Drömmar.. Lowa säger att hon ska göra chokladbollar också! Mycket godsaker blire.. :-O 
 
Tänkte nog åka in till mamma imorgon på eftermiddagen, o sova där.. Hon ska ju vara med barnen, under fotograferingen på tisdag.. så för att undvika en hjärnblödning på tisdag morgon, för den höggravida morsan hoppas jag att det är en bra idé! O jag håller tummarna att det funkar för Edwin o va med momma.. :-/ Han har ju syrran sin med, som tur är! ♡ 
 
 
 
 
 

♡Nyklöft

Jajjemän, nu är iallafall håret grett inför tisdagen fotografering! :) Jag börjar dock bli sjukt nervös.. o är ampen i huur sjutton detta kommer att gå! :-/ 
 
Hade en mycket trevlig kväll igår, tillsammans med världens bästa Jeanette och Persson.. Surrade massor, och blev som pricken över it även klippt! ♡ 
 
Hade turen att bli inbjudna på middag hos Svärfar&Eva igår efter Mirandas 2årskalas! ;) Jag älskar att slippa laga mat!!! Det är underbart! :) Just den här "vardagliga" matlagningen är ju så förbaskat tråkig.. 
 
Idag är vi trötta och slöa, och myser bara på.. Ska försöka baka nåt idag också, tror det kanske blir bullar eller Noblesse kakor kanske, eventuellt nån småkaka istället! Lowa ska ju på kalas klockan ett också! 
 
Lowa har börjat nedräkningen ordentligt inför sin Stockholmsresa nu också.. Igår var det bara TVÅ veckor kvar! Mamman börjar bli nervös, men  samtidigt otroligt glad för Lowas skull!! ♡♥♡
 
 
Näe, nu ska jag dricka lite Smoothie! Mumsigt! ★

♡ Nougatrutor

Jajjemän, Nougatrutor i ugnen nu.. Lättsamt och smidigt, osså blir det ju mycket! Tycker dessutom att det är sjukt gott.. Det är väl dessutom nyttigt för en diabetiker va? ;-)
 
Har varit in till stan en snabbis med Lowa, fixat presenterna på BarnensLand,  o in på KappAhl en snabb tur för att fixa nån topp till Lowa! Sen lyxade vi till det med en mjukglass! ☆ 
 
Pappan o Edwin ringde nyss, och var på väg hem.. Så bara dom kommer så åker vi o grattar Miranda! :) 
 
Funderar på vart tusan alla mina kakburkar har tagit vägen också!? Skulle ju som behöva dom nu.. :-/ 
 
Näe, nu ska nougaten på! Mumsigt! :)

♡ O här ligger jag

På soffan, själv.. vaken sen ett bra tag! :-/
Är så jävla trött typ jämt, men sover så förbaskat dåligt.. :-/ Det är ju mysigt med magen, absolut! O jag vet att jag kommer sakna den när den är borta.. Men det är lite svårt att njuta av den också.. :-P Kan ju liksom inte ligga på rygg, för då blir jag illamående och får yrsel,  ligga på sidan funkar hyfsat tills det är dax att byta sida.. Det är liksom inte det lättaste.. :-/ 
Den lille mannen i familjen, som alltid sovit oförskämt bra har fått för sig att han inte ska somna om kvällarna.. Sjukt frustrerande! Måste försöka komma på nåt bra, så det här vänder.. Gärna innan bebis kommer! ;)
 
Jag har för övrigt djävulskt ont i arslet, efter den lilla incidenten med kökssoffan iförrgår.. o  kunde ju inte sitta riktigt på hela dagen igår! Ajajaj..
Hade finfrämmande av Sandra och kidsen igår, de var trevligt!:)
 
Blev med ny bil i familjen igår också.. O jösses så grett med  fyra dörrar! ;) Sjusittsig dessutom, o riktigt fin! Blir toppen det.. :)
 
Näe, funderar på om jag ska gå och krypa ner hos Lowa o väcka henne? Hon o jag skulle behöva åka in till stan, o fixa nåt födelsedagspresenter.. Ska ju på Mirandas 2årskalas i eftermiddag, och Lowa ska på kalas hos en klasskompis imorgon.. :)
Grabbarna for på rallycross för en timme sen, så jag och Lowa är själva! Hade en tanke om att baka lite, får se hur det blir med det.. Vore ju kul att ha något gott o bjuda på, på onsdag känner jag.. o Lowa tycker ju om att baka! ;)
 
Ska förhoppningsvis klippa mig ikväll också, grett det! Ska ju liksom fotas på tisdag.. givetvis har jag ju fått ett blåmärke modell ganska stort, på magen! :-/  aja, går väl o retuschera bort? ;) 
 
Näe, krypa ner hos Lowa.. ♡♥♡

♡ Alkohol

Alltså, jag kan verkligen inte förstå det här med alkohol..
 
Eller jo, det kan jag väl visst det.. Jag tycker seriöst att det kan vara asroligt och dra en riktig runda, nån gång! O jag tycker det är förbaskat gott o dricka något gött när solen skiner o man grillar en god middag.. Eller dricka vin och må gott med mina favvotjejer! Jag tycker det är både roligt, mysigt o härligt på nåt vis. Jag avskyr dock o vakna tvärbakis, och med en bomullsfabrik i käften.. o sen var helt paj dagen/dagarna efter.. ;) Men vem gillar det? 
 
Det jag däremot inte kan förstå är Varför det ska drickas en jävla massa i tid och otid!? Det ska firas diverse märkliga saker, o då måste man ju dricka alkohol. Det ska byggas utedass, klippas gräs, målas staket, Johns undulat har namnsdag, nån ska dra en tand, solen skiner, det åskar ute, snön öser ner, gardiner ska sys och grejer ska packas. O till tamejfaan allt, så "måste" det ju intas alkohol.. Varför!? Va tusan er för fel på folk? 
Ska det vara så förbannat svårt att INTE dricka nånting?
 
O folk undrar varför dom mår dåligt!? På riktigt.. Jag blir så förbannat trött på't.. 
Jag vet inte, kanske är jag löjlig.. Men spriten förstör så otroligt mycket, så är det ju.. Splittrar fler familjer, än vad folk tycks tro.. Förstör otroligt många barndomar, och gör barn både ledsna och rädda. Små som stora barn. 
 
 
Och nej, varken jag eller min sambo är nykterister. O det handlar inte om det heller.. Blir bara så jävla trött ibland, o nu var ett sånt tillfälle! 
 
 
 
Till något betydligt roligare,  vi åkte ju till Oviken igår.. Hade en riktigt trevlig dag, tillsammans med mormorn och gammelmormorn! ♡ Först på Basse Om Tour på holmen, o sen for vi till mammas stuga.. En miljard små knott o skit var det där, men kidsen busade o härjade ändå. Avslutade dagen med en surströmmings middag o jordgubbar till efterrätt, innan vi slutligen rullade hemåt! 
 
Idag har vi bara varit hemma, fick lite främmande så det var ju trevligt! :) Jag var dessutom duktig och satte upp två tavlor. O klädde om kökssoffan "ordentligt".. Blev riktigt bra.. :) Lyckades även med bedriften att halvt slå ihjäl mig, o skrämma ut bebis i förtid.. Tog nämligen bort sofflocket (för att fästa tyget) o det här glömmer jag två sekunder senare när jag ska fylla häftmojängen med stift, o sätter mig alltså i soffan. Alltså, den smällen! Jisses, så det braka. O ett tu tre satt jag ju där, dubbelvikt med magen i vädret o såg hyfsad brydd ut! Inte heelt lätt o ta sig upp kan jag ju säga.. Haha, ja vi fick ju skratta iaf! :)
 
Har hunnit dragit iväg beställningen på veckohandlingen också, alltid lika skönt!
 
 
 
 
 
Älskade trollungar! ☆★☆

♡ Basse on Tour och 3D ultraljud

Idag åker jag och barnen och hälsar på mormorn, i stugan.. Över dagen! Ska på Fröjdholmen, o kika också.. Där Basse on Tour kommer hålla till! :) 
Här är grått, men i Älven sken solen, så vi håller tummarna! ;)
 
Besöket hos barnmorskan/läkaren igår gick väl bra.. Hade alldeles för lågt järnvärde dock.. Bebisen mådde dock bra! Är en stoor bebis, och det skrämmer mig. +26% nu.. ujuj! Nytt tillväxt ultraljud redan om två veckor..
 
Själva ultraljudet gick dock kalasbra och tack vare att jag har en grym läkare, en gnutta tur,  mycket fostervatten, och att ultraljudsapparaten var sprillans så blev det 3D ultraljud!! Jisses så fränt!!! :) Ser verkligen ut att bli en kopia av sina syskon!!! ♡♥♡
 
3D ultraljud kommer ej finnas/gå att göra i Östersund fortsättningsvis heller dock.. Utan tydligen så om man har tur, när apparaten är ny så finns 3D programmet kvar, en kort tid! Vilket min läkare visste, dock inte barnmorskan.. Såå, jag hade helt enkelt en jävla tur! O läkaren var glad att hon fick leka, o pröva!! :)
 
 
Näe, nu måste vi göra oss iordning!! 

♡ Jomenjustja..

Jag har ju "vunnit" en nyfödd fotografering, och familjefotografering!!! :) Wiihoo! Kanske skulle ha köpt mig en lott!? 
Kruxet är att eftersom bebis kommer tidigt, kanske vi ej kan göra själva nyföddsfotograferingen, då fotografen eventuellt är bortrest då! :-/ Men jag fick även frågan om jag kunde tänka mig att ställa upp i en gravid fotosession också! 
Dels får jag ju bilder själv, men dom ska även användas i reklam syfte! :-O
 
O jag som HATAR att bli fotad, sa ja! Haha, ja jisses.. Det här kan ju bli spännande! ;-)
 
 
Ska dessutom fotas för ett tidningsreportage också, ställde upp i en intervju för en "bekants" skull.. O till det ska det tydligen fotas också.. ujuj! Det känns ju som mer nervöst än gravid fotograferingen.. 
 
Blir jag inte fri min fotofobi efter det här, så blir jag nog aldrig fri den! ;-) 
 
Tur i oturen, är att tidningsreportaget inte kommer ut förrän i höst, i Oktober numret.. Tills dess har jag kanske glömt bort det? :) 
 
Mitt största problem inför dessa fotograferingar är ju dock att jag är så jävla kass på att sminka mig! :-/ Hur sjutton ska jag lösa det tro? Visst det ska ju inte vara någon partysminkning,  utan bara alldagligt, tjusigt typ! 
Men ändå.. 
 
Aja, det ordnar sig nog.. på nåt vis! 
 
Imorgon väntas det tillväxtultraljud av lillbebis, ska bli roligt! O lite nervöst som alltid.. Vill ju inte att bebis ska vara större när den kommer än vad Edwin var.. :-/ Hoppas på att det går o få nåt bra kort imorgon också.. Då vi på dom tidigare ultraljuden inte kunnat få det.. 
Ska lämna prover imorgon också, hba1c och nytt sköldkörtelprov.. Det blir nog bra.. Hoppas på att få slippa börja äta levaxinet igen!
 
 
Näe, nu ska jag jag kika klart på Beck, och sen vila mina bruna.. så man orkar med morgondagen! ♡
 
 

♡ Kasst väder, men bra helg!

Vädret har väl inte riktigt varit på våran sida under helgen.. Men vad tusan, vi har ju haft en toppen helg iallafall! :-) 
 
Jag o barnen for först och grattade Mikael i torsdags eftermiddag, efter att vi packat in oss i morfarns hus! :) Alltid lika trevligt att träffas,o Edwin vill alltid gosa med Millie! ;) ♡ Pappan kom också dit, när han jobbat klart! 
Så jag och Lowa for på tjejmys/examensmiddag uppe på byn, hos Elin! Hade en mycket trevlig kväll och var väl inte hemma förrän närmare tolv på natta! ;)
 
På midsommarafton tog vi det lugnt ifrån morron, åt mysig frukost tillsammans hela familjen! Sen var vi tvungna att åka till Krokom för att hämta Jåådin perfekt för då kunde ju Edwin sova innan firandet på lekparken! :) Lowa hade ju dock verkligen ingen lust att följa med, så hon hade turen att få stanna hos Mikael o Carro under tiden! Toppen! Tänk vilka fina o härliga människor vi har omkring oss!? Blir varm i hjärtat, bara jag tänker på det! ♡♥♡
 
Hade turen att regnet höll sig borta under firandet i lekparken! :) O det var så rackarns trevligt,  härliga vänner och glada o nöjda barn! ♡ På eftermiddagen sammanstrålade vi hemma hos Mikael o Carro.. Tillsammans med Persson/Olovsson, Tina&Johan o Carros syster Rebecka.. o alla ungar förstås! :) Sååå jäkla underbart! Att bara få vara tillsammans! ♡ Grillade till middag, skrattade o umgicks! Kidsen härjade och busade.. o när ungarna började bli trötta, for pappor o barnen hem.. O vi morsor tog oss en tur till Fröjdholmen! Där Brolle spelade! Wiihoo. En sån jäkla klockren dag/kväll/natt på alla sätt o vis!! 
 
Tusen tack, till alla inblandade! Ni är underbara!! ♡♥♡
 
På lördagen kände jag mig nästan bakis o allt gick liksom i slowmotion! Regnet öste ner, o sinnesstämningen va väl lika som vädret, typ. Lowa ville sova hos mormorn. Så vi skjutsade dit henne, o fortsatte själva upp till Långan för o säga hej! O där blev vi kvar till klockan var närmare åtta.. Blev bjudna på fondue, och massa gotta! :) Ulrika hade även gjort en Keylime pie, som seriöst var/är det godaste jag nånsin ätit!!! Munorgasm deluxe! 
Sen for vi hem o tvärsomnade..
 
Igår packade vi ur oss,  Jesper for o jobbade o Jag o Edwin hade turen att glida förbi Mikael o Carro lagomt till fika dax!;) Mötte upp Lowa o mormorn hos min morfar där vi firade han o spenderade några timmar innan vi slutligen landade hemma! 
 
Var inte alls så dumt att få komma hem igen.. Borta bra, men hemma bäst! ;) 
 
 
Idag kör vi en lugn hemma dag.. Skönt! Fortfarande pyjamas klädda,  kan eventuellt ändras.. Senare! 
 
 
 

♡ På plats

Nu är jag och barnen på plats ute i Orrviken!  Inpackade, och Grett!  :)
Väntar på pappan också, sen kan helgen få börja! ♡ Min absolut äldsta barndoms vän, Mikael fyller år idag också. Så vi ska dit och säga Grattis! :) Osså ska jag och Lowa till en annan fin barndoms vän,  Elin.. Hon har tagit sin examen, o ska ha lite examensfirande ikväll. Det blir nog trevligt det med! Men eftersom det inte börjar förrän vid sju, åker jag och Lowa dit själva! ♡
 
Vi har morfarns hus helt för oss själva, då dom är iväg på medelhavskryssning.. O kommer inte hem förrän nästa söndag.. Det enda som fattas nu är det fina vädret.. Komsikomsi liksom!?
 
Hann tyvärr inte med nån riktig dejt med min Ida idag, så jäkla trist!:( Men tiden räckte liksom inte till,och min stresströskel var passerad sen länge. Men en kram hanns med iallafall! ♡
 
Osså hade vi turen att få sällskap/hjälp vid handlingen på Maxi! Av Alfons med morsa! Sjukt värdefullt! ♡♥♡
 
Dax för byte av bajsblöja nu, sen stö i Edwin lite käk.. Så kan vi rulla upp till Mikael o Carro! ♡
 
 

♡ Bokat

Jisses, jag pratade med syrran ikväll.. o vi bokade flygbiljett för Lowa ner till henne!! :-O
Hönsig som man är,så undrar jag vad jag gett mig inpå? Ska min lilla tjej ut och flyga själv!?  Ojoj, jag är fasen nervös..  Dessutom blir hon ju borta Lördag, till torsdag! Faasen, det är ju skitlänge utan min lilla tjej! ♡♥♡
Hon längtar dock som en tok, o tycker allt ska bli toppen! Få åka själv till mostern, o ha riktigt mycket kvalitetstid med henne. Heelt själv! Åh, min lilla tjej! ♡
Hem blir det tåg för Stortjejen, men tillsammans med mostern då! För då kommer ju hon upp/hem!!! :-)
 
Tur mamman i huset har några veckor att förbereda sig på.. ;-)
 
 
Älskade ungar! Jag önskar på ett sätt att jag kunde stoppa tiden. Det går ju så fort, och dom blir stora.. Samtidigt som jag blir glad,o alldeles varm i hjärtat av att se hur dom utvecklas.. Ojoj.. 
 
Näe, nu ska här sovas! Imorgon ska vi dejta min astuffa vän Ida, o hennes Tintin! Det ska bli rooligt! ♡ Ida är förövrigt grym,i helgen genomförde hon Vätternrundan, o har alltså med det avklarat genomfört Klassikern.. Sjukt bra gjort, och jag är iallafall grymt imponerad!  :)
 
 
 
 
Älskade, underbara Lilla tjej!!! ♡♥♡♥
 
 
 

♡ Storm

Alltså, på riktigt.. Satan vad det blåser här! Det är ju typ storm.. Tror Edwin vaknade av allt oliv blåsten ställer till med,för han verkade inte ha sovit färdigt! :-/ Så vi ligger i soffan och kramas o myser om vartannat! Inte så dumt det heller!  ♡
 
Lowa ringde precis,o var borta på fritids och lekte! 
 
Jag tänkte passa på att förbereda middagen, när Edwin sov.. Så blev det ju inte. Min jäkla mage alltså.. Jisses,  jobbigt både fysiskt och psykiskt!  Blir så frustrerad..

♡ Tandställning

Idag har vi varit till tandläkaren, för Lowa har fått sin tandställning.. En mjuk sak, som hon i stort sett bara ska ha nattetid! För att hennes överbett ska korrigeras.. Blir nog kalasbra det! ♡ 
Nu i början ska hon ha den rätt mycket i vaket tillstånd också, för att "vänja" munnen liksom! 
 
 
I fredags var vi till Orrviken en tur,jag fick halva mig tejpad o vi fick umgås med kära vänner! ♡♥♡ MillieMakaron var som en solstråle!  Underbara lilla tjej!  
 
Helgen har varit lugn och skön! Har mest bara varit hemma och myst på. Oljat in altanen, o pysslat på nere. Så nu börjar det på att ta sig i gillestugan! Wiiihoooo! :) Har fått skrivbordet inburet o på plats också,  där jag tänkt göra pysselrum/kontor! :) Blir innanför tvättstugan, toppen det ju! Det tar tid, och komma få ta en jäkla tid också. Än så länge känner jag mig inte särskilt stressad.. Men skulle så gärna vilja ha det mesta klart o grett innan bebis kommer! Känns som att gästrummet skulle behöva bli lite personligare också, och inte bara förvaring! Mostern kommer ju att bo där lite i sommar! ♡
Men som sagt, det är ju på gång iallafall! ;-)
 
 
Igår hade pappan och Lowa kvalitetstid, o åkte lastbil heela dagen! O jag och Edwin hade turen att få kvalitetstid med våra BFFs.. Tina & Alfons var här! ♡
Välbehövligt, och otroligt värdefullt!  Fått tanka energi och bara varit! :-)
 
 
Midsommar till helgen,  Vad hittar ni på!?
 
Vi drar banne mig till Orrviken, för mys och kvalitétshäng! ♡ Brolle för mammorna också,  och det ser jag verkligen framemot! :-) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Kokosolja!?

Är det någon av er som läser,som använder kokosolja!?
Jag har ganska nyligen "upptäckt" den/det.. Vad säger man egentligen? Hursomhelst.. Det är ju tamigtusan toppen! Varför har vi inte haft detta hemma förut?
 
Funkar toppen att smörja in sig med,tvätta barnrumpor,  ha på smörgåsen,  jag har i Smoothien,  steka i,som solskydd,deodorant, eller varför inte som glidmedel?
 
Mina fina böjvecks eksem (jo, man kan tydligen ha det som vuxen!) Har blivit otroligt mycket bättre,  smörjer utan på,och inifrån genom att äta kokosoljan.. Toppen ju! 
 
Tycker det är fantastiskt att "hitta" och upptäcka såna här saker! :) Kokosolja har inte så jättehög Spf i sig, så är man lättbränd,eller har väldigt ljus och känslig hy så skulle jag gissa på att Hallonfröolja, eller Morotsolja är bättre solskydd! Då dom har betydligt högre spf! 
 
Kokosoljan är kallpressad, ekologisk och innehåller alltså inte massa annat lustigt.. Vilket gör att iaf jag hellre smörjer in ungarna o mig själv i sånt! ;) Likaså med hallonfröoljan o morotsoljan..  
 
O Nääe,  jag använder "vanliga" produkter också.. men jag tycker det är spännande och intressant med allt naturligt och giftfritt! Så jag prövar gärna,o lär mig gärna mer.. 
 
Hur tänker ni om sånt här!? :)

♡ Jäkla skit..

Den hängda tvätten utomhus är om möjligt blötare nu, än innan den hängdes!
Grillfesten vid Pilgrimskällan höll ju på att dränkas.. Så vi höll till inne på folketshus istället! Det gick bra det också.. ;) o var trevligt,  tills jag bet sönder en kindtand! På riktigt!? 
När tusan var det jag o mamma va till jouren!? Ska det behöva ta en evighet, när man fått en akutremiss? :-/
 
Ryggen sa upp sig lagomt tills vi skulle på Grillfesten också, som en liten extra touch liksom.. Blir kanske mer spännande så?
Less, sur och grinig. Bitterfitta är nog också en hyfsad beskrivning!
 
Jag o barnen hade iaf en mysig stund på ballen,i solskenet! ♡ Sen lunch, o lite Vattenmelon var ju toppen!
Fixade till Lowas sidecut också, då den blivit så jäkla lång! Skulle behöva klippa mig själv också.. Fasen vad mitt hår växer! Som ogräs, typ.. Måste i vart fall se till o va klippta, tills det ska fotas.. När nu det blir.. 
 
 
Hoppas på att kunna sova ordentligt inatt, skulle behöva det känner jag!
Å imorgon får vi förhoppningsvis Finfrämmande av Suss och Nils! ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lillfisen, när blev du så stor!? ♡♡♡
 

♡ Sool

Huxflux var regnet och det gråa vädret bara borta! Wiiihoooo! :)
 
Kunde ju t.om hänga tvätten ute! ;) Marinerat kött,och förberett majskolvar och Halloumi till kvällens grillning! ;) 
Ska leta reda på våra picknick filtar, så vi har nåt att sitta på också! ;) Också håller vi tummarna att finvädret stannar!
 
Bara LillTornadon vaknar och Lowa kommer hem,så ska vi fika mellis ute på Ballen! 
Någon som vet vart man kan köpa billiga,men fina blommor!? Skulle behöva ha nåt fint ute! Får gärna vara lättskött också! 
Billiga,fina och lättskötta blommor att ha inomhus efterlyses också.. Någon som har nå bra tips!?
 
Har förövrigt fått en rolig förfrågan idag, som jag utan att blinka sa ja till.. Nu börjar jag ju bli nervös! Men det blir säkerligen toppen! :) 
 
 
Nu ropar Lillfisen på mig, full fart igen.. ♡
 

♡ Grillfest i regnrusk?

Jajjemän, verkar bli en grillfest i regnrusk ikväll.. Ösregnade för en liten stund sen, men just nu är det uppehåll! O jag hoppas verkligen att det INTE kommer nå mera regn idag, men det ser tyvärr inte så lovande ut!:-/
 
Premiär för Pilgrimsspelen idag,  dom har spelat för andra skolor! I regnet, stackars ungar!:( Imorgon ska vi få se.. Ska bli roligt.. o måtte det inte regna imorgon kväll! ;)
 
Igår var det ju rent av sommar.. Såå jäkla skönt!  :) Blev Vardagslyx deluxe ute i Orrviken,  kvalitetshäng med familjen Olovsson/Persson! ♡ Mys och Bus ute i flera timmar,  god middag bestående av Surströmming! Paj till efterrätt, o massor av surr! Glada och nöjda ungar, som verkligen njöt av varandras sällskap! En riktig toppen eftermiddag/kväll på alla sätt och vis!! ♡♥♡ 
 
En riktig laddning av batterierna,o rejält med positiv energi påfyllt! ♥
 
Besöket på MVC förflöt ju också utan större missöden,  plus att min favvoläkare jobbade.. O jag ska nu ge faan i att äta Levaxinet! O hoppas på att magen blir bättre.. Nya prover om två veckor, igen!
 
Svängde in till gammelmormorn en sväng innan Mvc,  blev bjudna på lite fika och hann säga hej iaf! 
 
Idag ska det försökas tvättas lite mer,o eventuellt om jag orkar o det hinns kanske börja fixa iordning nere.. :-/
 
Har förövrigt äntligen fått ut ett bord på ballen nu,  så vi kan sitta ute o äta! :) Ska försöka fixa iordning lite mysigt där också.. Men skulle ju uppskatta om det slutade att regna o torka upp lite! 
 
 
 
Vill ha flera dagar, likt gårdagen!! Sommar, sol och underbart sällskap! ♡

♡ MVC

Idag väntas barnmorskebesök, vanlig koll o inget ultraljud idag.. Ska väl däremot träffa medicinläkaren också,  hoppas på att kunna få slippa äta de här jäkla Levaxinet.. Jisses, jag blir ju så klein.. :-/
 
Ikväll tror jag bestämt det vankas Surströmming hos Olovsson/ Persson! ♡ Det blir kalasbra det minsann! :)
Veckohandlingen är klar också, så det ska plockas upp på vägen hem.. Skönt!:) 
Måste komma ihåg att marinera nå kött ikväll också,  grillfest på skolan imorn.  Som lite "avslutning". På torsdag är det ju nämligen Pilgrimstad Spelen, och det är ju även för allmänheten, så de bli svårt o få till avslutningen på det sättet då.. Så från och med fredag, är det Sommarlov!!! :) Jisses så skönt att slippa ställa väckarklockan.. Å vad jag hoppas på finväder, så man kan var ute och må gott!:)
 
I söndags fick jag äntligen pröva på grästrimmern.. Jesper hade klippt gräset, o skulle köra med trimmern efteråt.. Jag har ju dock aldrig kört en sån.. Så jag skulle ju givetvis pröva! Rätt baktung sak en sån där,så de va nog tur att jag har magen.. Såg mest troligt sjukt roligt ut, när jag for fram här.. Men jäklarns, så jävla kul det var!! Hahaha!  :) Jag gick ju typ bärsärkagång över hela gården! ;) Sjukt roligt!
 
Vi köpte olja,och färg i helgen.. Så altanen ner ska få sig en rejäl inoljning, och trappgrinden ska bli svart. Osså ska skåpet i badrummet få bli vitt! Hoppas på att få det gjort innan nästa helg är slut iallafall.. Lowa vill gärna måla,så hon och jag kanske kan roa oss med det på fredag..
 
 
Näe, tror vi kanske ska börja göra oss iordning på nå vis.. Ska inte vara hos barnmorskan förrän klockan ett, men jag är förbaskat uttråkad.. Det liksom bara kryper i kroppen.. Kanske åker o säger hej till gammelmormorn innan!? 
 
 
Bjussar på lite kort,ifrån busdagen med Kyrkis bland annat!;) ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Vaccinationer

Läser sjukt mycket om vaccinationer. Spenderar alltså timtals med tid till det..  O jag fascineras. Av flera saker..
 
Dels hur alla som är för vaccin,är så otroligt upprörda på dom som väljer att inte vaccinera. Varför då liksom? Om dina barn/du själv är vaccinerade så har du väl inget att oroa dig över!? O borde ju då kunna låta dessa som inte vaccinerar, få "skylla sig själva"?
 
Sen fascineras jag även över hur viktigt det är att man vaccinerar sina barn,  men hur många vuxna/föräldrar är vaccinerade? Jooohoo,visst i min generation (tex.) Så är ju dom flesta vaccinerade,  men det "skyddet" är ju borta sen länge.. Likaså mor&far föräldrar,  dom som hade barnsjukdomarna som små, dom är ju skyddade. Men det är ju i stort sett ingen som har vaccinations skydd i vuxen ålder? Varför diskuteras inte det lika mycket som att barnen ska vaccineras?
 
Sen fascineras jag även över att vaccin bara skall ges. Hur många har fått bipacksedeln på vaccinationen som getts? Hur många läser på om vad vaccinerna innehåller,och biverkningar?
 
O hur många har läst på om dom olika barnsjukdomarna? Mässling, påssjuka, röda hund t.ex? 
När minskade mässlingen i Sverige t.ex och när började man vaccinera mot mässling?
 
Socialstyrelsen har sina rekommendationer. Vilka står bakom Socialstyrelsen? Ja precis.
 
 
 
Tycker att det är upp till var och en att besluta själva,  hur om och när man vill vaccinera. Men jag tycker att man ska läsa på,ordentligt själv. Från oberoende håll, och sen ta det beslutet som känns bäst!  ♡
 
 
 

♡ Bra

Fredagens 30årsfirande blev trevligt, o alldeles lagomt sent för en tjockis! Lyckades dessutom pressa ner mig i en söt klänning.. :)
 
Gårdagen spenderades på en folkrace bana i Krokom,det var inte alls så tokigt..
Avslutade dagen, med en jäkligt God middag på på Bashiras. En mycket trevlig stund, på tremanhand tillsammans med Ulrica och Milla! ♡♥♡
Jätte trevligt, mysigt och välbehövligt! Gött att få komma ifrån en stund, o få umgås och surra själva. Utan kids, små som stora!  Näe, det behövde vi.. och var så värda det!;)
 
Ska ta o krypa ur nattsärken lite illvasst nu jag, Jeanette,Christoffer och barnen dyker ju strax in.. Yeey! ♡

♡ Nagellack

Att måla tånaglarna, i vecka 30 med hjälp av en 1,5åring var ingen lätt match! Svettigt, är bara förnamnet..
 
Sovmorgon till tjugo i nio,här hemma.. Det var inte alls så dumt! Sen mös vi i sängen till Nicke Nyfiken! ♡
 
Har prövat skura bort all jäkla pollen från ballen, på förmiddagen också.. Säger nja, om resultatet jag.. Men bättre blev det ju,helt klart! Avskyr all pollen..
 
Tror jag skulle behöva en powernap, om jag ska överleva det här 30 årskalaset ikväll.. Måste ju dock duscha, och göra mig iordning också.. Får nog nöja mig med vilan nu, medans nagellacket torkar! 
Magen är fullkomligt urballad också, ger mig faan på att det beror på det här jäkla Levaxinet jag måste äta.. o jag tror inte att jag behöver det.. Att det är därför magen blir som den blir!:-/ 
 
Ska ju på MVC på tisdag, o ska fråga då om vi inte kan ta nya prover redan då.. Istället för att fortsätta så här i ytterligare två veckor.. 
 
Apropå veckor, så är det skolavslutning till veckan! Yeey, vad jäkla skönt det ska bli! ♡
Lowa längtar också.. ♡♥♡
 

♡ Känslan

När man liksom känner sig som världens sämsta morsa.. fy faan.
 
Hade en toppen mysig och trevlig förmiddag.. Bus och surr med andra trevliga föräldrar! Alltid kul att stifta nya bekantskaper.. :)
 
Var ute hela eftermiddagen, o avslutade dagen med att grilla! Mumma det! Jag skulle seriöst kunna leva på grillade champinjoner och majskolvar! O piggelin, samt jordgubbar förstås! Preggo cravings, eller ere bara sån jag är?
 
Nu är dock mitt goda humör som bortblåst, o jag vill verkligen bara ligga ner och grina! 
Energin är verkligen helt borta, och jag vill verkligen ingenting. 
Har bäddat ner mig i sängen, och hoppas på att kunna somna snart. Imorgon vill jag vakna glad,med energi och känna mig på topp! 
 
Vankas 30 årskalas imorgon kväll också, sjukt o sugen just nu.. Tror förövrigt att jag ska gå naken. Blir bra det!

♡ Dåliga nätter

Fy faan så kasst jag sovit dom senaste nätterna..
Total Katastrof!
Första kan jag liksom inte somna, och när jag väl lyckats somna sover jag otroligt oroligt. Mardrömmar i massor. Diverse konstigt.. Men helt fruktansvärda. Jävligt ocoolt. I jag skulle så gärna vilja veta och förstå vad det beror på!? 
 
Dagarna blir ju inte heller direkt någon succé,när man inte sover riktigt..  :(
Idag var dock jag o Edwin till Malin för mys med och surr en stund.. Det var inte alls så tokigt! ♡
 
Hade utvecklingsssamtal med Lowa igår också, och det gick kalasbra! Det värmer verkligen ordentligt i Mamma hjärtat! ♡ Gick igenom dom nationella proven också, och hon hade klarat dom! I Svenska hade hon dessutom otroligt bra resultat, alltid roligt att höra! :) Jag var orolig över proven i matte. Men dom fixade hon också! :) O det är tack vare hennes underbara lärare. Hade hon fortfarande gått i Orrviken, tror jag aldrig hon fixat det.. Tyvärr! Där kämpade hon som sjutton med just matte, men det "lossnade" liksom aldrig.. Efter två veckor här,o med en suverän lärare kommer hon helt plötsligt hem och säger "Mamma, jag förstår matten nu,  C förklarar så att Jag förstår.. " o sen dess har matten varit det roligaste ämnet! ;) Tänk,vad otroligt viktigt det är med en bra lärare! ♡
 
 
Näe, nu ska här försöka sovas.. är ju svintrött! Vilket dock inte gjort det lättare tidigare kvällar,men vi kan väl alltid hoppas.. 
 
 
 
 
 
 
Älskade,Älskade ungar! ♡♥♡

♡ Kalashelg!

I lördags åkte jag o barnen in och grattade Eva Britt, min morbrors fru! Hon fyllde nämligen 50 igår, men drog då till Turkiet.. Så vi firade henne lite i lördags.. God mat o tårta bjöds det på där! Tack för en mysig dag.. ♡ Fick återigen bevisats för mig, huur jäkla dålig jag är på att hitta.. Jisses alltså! Det är ju en jäkla tur att Lowa har ett grymt lokal sinne, o minne! Den ongen hittar tamigtusan överallt.. Till mitt försvar måste jag ju säga att vi var på Körfältet, o allt ser ju precis likadant ut! ;) 
 
Näe vi for från kalasandet hade vi ingen lust att åka hem,så det blev en blixtvisit hos familjen Gälliner! ♡ Till Lowas stora glädje.. Hon och Izabella har verkligen en fin och speciell relation! ♡ Edwin var dock otroligt blyg, o skulle mest myysa i mammans famn, men lekte litegrann med Cornelia iaf!:)
 
Jag och Lowa har ätit sena och mysiga middagar i soffan,på tumanhand och haft riktigt mysigt.. Pappan kom dock hem redan vid nio i Lördags kväll,så han fick också vara med och lördagsmysa! ♡
 
Igår var vi ut på lite turné,först med lek och bus hos farfarn och Eva! ♡ Hade turen att vi dök in mitt i ett pajbak!;) Målet med turnén var att gratta Ingrid i Orrviken,  men precis när vi var på väg så ringde Pappa och sa att vi skulle fika hemma hos henne klockan 18.. Vi var dock på väg redan vid tolv, så då fick vi roa oss med annat! For till momman i Krokom o sa Hej efter farfarn.. Sen åt vi middag i Dvärsätt,  hejjade på Persson/Olovsson en snabbis innan vi till sist slöt upp o grattade Ingrid! ♡
Gofika och lite trevligt surr! 
 
Idag kör vi hemma dag, Big Time! Så jäkla skönt!  Dessutom skiner solen, o det är kalasväder! :) Påbörjade ju operation Sovrum i fredags,  o tänkte försöka fortsätta idag! Eftersom det är kalasväder ska jag även försöka tvätta så mycket som möjligt också,  torkar ju snabbt o bra ute! :-) Önskar bara att vi haft en riktig torkvinda också!  Ska göra klart veckohandlingen också, så Jesper kan hämta det imorgon.. Smidigare kan det ju omöjligt bli! :)
 
I övrigt i veckan har vi lite blandat på schemat.. Dock inte enda sjukhusbesök! Wiiihoooo! :)
På torsdag väntar ett besök på Djungelhuset,  avslutning med Kyrkis/Familjecentralen.. Det ser vi framemot,o jag tror det blir riktigt roligt o trevligt! :)
 
O på fredag vankas det 30 årskalas för föräldrarna här hemma! Kidsen får va hemma med Farfarn& Eva.. Ska bli roligt att gå ut tillsammans, o utan barn! Joohoo, så får man både tycka och säga! 
Är dock lite bekymrad över vad tusan jag ska ha på mig för kläder!? Är sjukt klädlös redan innan,o framförallt nu när man dessutom är tjock.. Pyjamas eller morgonrock är väl kanske okej? Eller är det någon som vet vart man kan köpa en fin och framförallt jävligt billig klänning? Typ en sån Maxi klänning!?
 
 
En konstig o inte allt för trevlig odör, har här börjat spridas om vår lilla solstråle.. Känns som man kanske skulle ha gjort något åt det!
 
Om knappt två veckor går Lowa på sommarlov!! Yeey! ♡
 
Hoppas verkligen på att jag lyckas roa och stimulera henne i 10 veckor!
 
 

RSS 2.0