♡ Gråhårig

Den här LillTornadon här hemma kommer göra mig gråhårig..
Huuuur får man ungarna att inte vilja klättra!? Kan verkligen inte erinra mig att Lowa var ens i närheten av detta!? 
 
Efter att jag själv,dumt nog va på toa i typ 30 sekunder,  så var han på köksbordet.. I fullfärd med att hänga o försöka gunga i kökslampan! På riktigt..
 
Har nu lagt ned alla stolar, pallar och dylikt. Samt skjutit bordet mot kökssoffan.. På nåt vis så lyckas han ändå, åma sig in under bordet,pressa sig upp i soffan.. o sen ere ju fri väg upp PÅ bordet.. 
 
 
 
 
 
 
Jaja, förhoppningsvis är det lugnare till hösten! O om inte annat lär det ju inte hålla på tills han är femton.. 

♡ Underbara helg!

I fredags hade vi fredagsmys deluxe! ♡ Efter att LillTornadon somnat, var som lugnast så.. ;)
Hela familjen somnade tidigt,som vanligt här på fredagar! 
 
Igår, for vi upp till Näversjön och firade Lars lite i förskott.. Han fyller ju 30 nästa helg!;)
Vi grillade korv,åt tårta.. Umgicks och surrade nere vid sjön.. Barnen pimplade, gick på skattjakt och tolkade på snowracer efter skotern.. Glada och lyckliga barn! ♡ 
Lowa fick dessutom 2 fiskar!! :) Vi avslutade dagen uppe i Långan, där vi fick god middag o äppelpaj innan hemfärd!:)
Lowa hoppade av på Frösön, hos mormorn för att sova där.. 
O vi somnade rätt snabbt och ovaggat när vi kom hem..
 
 
Idag har vi mest bara tagit det lugnt större delen av dagen, var o handlade lite o drack kaffe hos svärfar.. 
På eftermiddagen kom Lowa hem,med sällskap av heela familjen Olovsson/Persson!!♡♥♡
 
O vi har haft en helt underbar eftermiddag, kväll!! Så jäkla härligt och bra,på alla sätt och vis. Så otroligt mycket kärlek!♡ 
Skratt och bus,o grillpremiär!
Fått rejäl påfyllnad i energiförrådet! Älskade, underbara vänner!♡♥♡
Som dessa tillfällen saknats dom senaste sju månaderna..
 
 
 
Bjuppar på några foton från igår,då dagens foton ligger på Lowas kamera.. 
 
 
 
 
 
 
 

Har haft panikångestattacker större delen av natten.. Så jäkla länge sen. O jag vet inte varför!?
 
Skulle behöva göra något,men har haft en "vanlig" morgon.. o pallar inte riktigt nu! Hade tänkt åka till Boda, umgås med Tina och Alfons, fylla på med lite energi.. ♡
Men borde ha åkt för en timme sen,o då var jag upptagen med annat! O vi är ju inte ens riktigt påklädda än,så det blir för sent.. Måste ju vara hemma till två/halvtre igen! 
 
Igår kom Ulrica och Märta och umgicks en stund, vi var ute en stund o åt lunch tillsammans.. Trevligt! ♡
 
Eftermiddagen var inte alls lika trevlig,två mer eller mindre griniga ungar.  O jag hade nedräkning till läggning.  Jaa, ibland är det liksom såna dar.. 
 
Skulle behöva åka in till stan och fixa med lille Villes dop present oxå, är ju förtusan snart dop! Måste köpa nya bromsbelägg till gula faran också.. Får se om vi tar oss iväg när Lowa kommer från skolan, eller om det blir imorgon.. Eller någon annan dag!
 
Jag och Lowa var förövrigt in på HMs webbshop och skulle beställa lite kläder där, eftersom hon har presentkort där.. Nääe,då gick det ju inte o använda presentkortet i webbshoppen.. Kuul! Satan så lej jag blev,till saken hör att i butiken här i stan, fanns det inga vårjackor i strl. 134-170 för tjejer.. Så jäkla dåligt! Alltihop! Gaaaah.
 
 
 
Näe, nu ska jag och LillTornadon mysa ner oss i soffan Snart lunch, o sovdags för han.. o sen är inte hela dagen kvar!
 
 
 
 
 

♡ Dumma mage!

Inatt har jag varit vaken,eller ja från 03.00 ungefär.
Min mage har alltid varit konstig,o dum.. Inatt ballade den ur fullständigt,vilket iofs känns bra idag. O jag ser inte längre höggravid ut. Var dock allt annat än roligt inatt.. meen,men..
 
I fredags for vi till Orrviken! ♥ Hälsade på Lowas gamla skola och klass en sväng. Sen for vi och umgicks med Jeanette och Lilly! O jisses så Underbart att äntligen få träffa lilltjejen! ♡ Å hon var så pigg,och sprudlande glad! Det värmde så i hjärtat att se.. :) Vackra lilla krigare!♡
 
På vägen till morfarn hann vi med ett stopp hos Millie med päron också!♡ Så jäkla trist att det blir så långt emellan gångerna!:(
 
Hos morfarn blev det middag,mys,surr o lite sällskaps spel innan vi till sist somnade ovaggad allihop!
 
Edwin tyckte att strax efter 06.00 var en okej tid o kliva upp igår.. Kan inte påstå att jag håller med,överhuvudtaget faktiskt. Dock så hann vi ju med en himla massa innan vi vid elva, for och hämtade pappan!:)
 Var på återvinningscentralen,  o åt lunch på Max innan vi äntrade stortorget. Lowa skulle ju få se Yohio!:-)
Tre låtar spelade han o det hela var klart på under 15minuter.. Lowa var helnöjd, och väldigt glad över att ha fått några bra foton!;-) Nöjd o glad dotter, känns bra i mammahjärtat!♡♥♡
 
Hann med en storhandling på Kvantum innan vi for hem..
 
Före klockan 21.00 igår, sov hela familjen!;-) Skönt det!:)
 
Idag blir en lugn hemma dag, fram till i eftermiddag iaf! Då åker vi o grattar Karin,som fyller år idag!:-) Hoppas på att Emelie o Sandra o kidsen är där då oxå! :)
 
 

♡ Playdejt

Jag o Edwin har varit till Sörviken idag, ätit lunch o lekt med Ulrica o Märta! ♡ Också kom en kompis till Ulrica och hennes son..
Mycket trevligt!:) 
 
Mindre trevligt är det dock,att de kommit ännu mera snö! På riktigt, jag vill inte ha nån snö nu!! Usch. 
 
Nu ska jag vila en liten stund..  Sjukt trött idag!
 

♡ Nöjd tjej

Jag har numera en fungerande telefon i min ägo.. Inte alls så dumt, faktiskt! Presentkort är bra skit.. :)
Lowa är också helnöjd,  då hennes telefon äntligen kommit också!  Var och hämtade ut dom igår, när vi for in till stan.. 
På sjukhuset gick det bra iaf,blodtrycket var godkänt! :) Träffade dock inte diabetesläkaren som det var tänkt, då jag av någon outgrundlig anledning fått "fel" doktor. Sjukt frustrerande,  men på riktigt det finns en läkare på medicin, som jag verkligen inte klarar av. O jag har blivit lovad, att verkligen inte behöva träffa han.. o igår hade det skett nån miss! Aja,var ju inget viktigt som jag kände att jag hade behövt ta upp med doktorn ändå..  Men min läkare hade varit skönt att träffa iallafall! Lämnade iallafall nytt Hba1c,och dockade mätaren mot deras program.. Så skulle min läkare ringa mig.. Blir nog bra det.. Måste in med ett urinprov för odling också, får bli på fredag.. Då vi ändå passerar stan!
Jag och barna ska nämligen åka till morfarn för fredagsmys, och sova över där.. Det ser vi framemot! Lowa skulle helst vilja åka redan idag.. ♥
 
På lördag spelar Yohio,i stan på stortorget.. o alltså, jag är verkligen inget fan av den människan. Men pappan här hemma tyckte vi skulle överraska Lowa med att åka dit! Hon ääälskar ju Yohio. ♡ Så han tänker ju rätt,o jag har liksom inte hjärta att veta att han spelar så nära,och inte åka dit!;) Kanske kan passa på o springa in på HM då,när vi ändå är i krokarna. Har ju presentkort där också, o ungarna skulle verkligen behöva lite påfyllning i garderoberna! Jag är ju dock inte så förtjust i HMs kläder, meen gratis är ju aldrig fel!;)
Nåt ska vi nog hitta!:)
 
Nääe,vi har förtillfället ett enormt tvättberg här hemma som jag försöker besegra.. Så det är väl lika bra att fortsätta! Måste dra ett varv med dammsugaren också,o det är skönt att få sånt gjort när lilltornadon sover! ♥
Förhoppningsvis hinner jag få en liten powernap själv också!
 
 

♡ Huvudvärk

Alltså, jag har i stort sett aldrig huvudvärk.. Vanlig huvudvärk alltså,sån som folk brukar ha..  Har jag hög feber, kan jag känna mig tung i huvudet.. Men annars är det ytterst sällan jag har "ont i huvet"
Däremot så dras jag ju med den där jäkla migränen, o den är ju knappast bättre o ha än vanlig huvudvärk..
Aja, hursomhelst så har jag dom senaste dagarna dragits med en liten,men jävligt envis huvudvärk. Ovanligt, o hyfsat ocoolt. Hoppas verkligen det inte är blodtrycket som gör't..
Får väl se det senare idag.. Förövrigt ringde sköterskan mig för en halvtimme sen.. Dubbelbokningar o trasiga apparater.. Såå jäkla trött jag blir, aja.. Det löser sig ju iaf. Men hon tyckte vi skulle komma vid två istället, för ett då vi hade tiden.. För att slippa sitta där och vänta.. 

Har tagit en Treo nu, o ska försöka vila bort huvudvärken tillsammans med LillTornadon!?

När jag klev upp imorse,så var bägge barnen uppe,vakna och påklädda.. Fick en hyfsad chock! Lowa hade t.om ätit frukost, o Edwins gröt var på gång.. 
Tror Lowa var ovanligt morgonpigg imorse! ;-)

Skönt som sjutton för mamman, då huvudvärken fanns där redan när jag vakna! Älskade trollungar! 

♡ Tjockare än vatten

Alltså,har heelt fastnat för denna serie.. Går klockan 21.00 på SVT1,måndagar.. Så jäkla bra. På vilket vis vet jag egentligen inte.. Men jag är iallafall helt fast. O bara att se går på ettan,alltså INGEN reklam..bara de är ju kung!:)

Ikväll var det åttonde avsnittet,och det skrämmer mig lite.. Jag menar,det lär ju inte vara asmånga avsnitt kvar! 

Intagit ryggläge i sängen nu,och sover förhoppningsvis ganska snart.. Imorgon väntas sjukhusbesök, spännande på ett sätt! O samtidigt lite oroligt.. Meen,det ska ju gå bra!
Nytt blodtryck skall ju också tas, o med tanke på att det mest blodtryckshöjande i mitt fall numera låter oss vara ifred,så hoppas jag på ett bra tryck!:)


Näe,ska sussa nu jag.. Ville bara informera er om denna fantastiska serie!;-)

♡ Hej mitt vinterland!

Imorse när vi klev upp imorse hade det kommit ungefär 20cm snö.. På riktigt? Jag vill inte ha nån snö.. Jag vill ha vår,och så snart som möjligt sommar! Jag vet väl jag också,att de vårväder vi haft bara varit lite på låssas. Det blir liksom aldrig vår här,så tidigt.. Meeen ändå, jag vill ha vår!!! Slippa snön,och kylan. O alla jäkla vinterkläder!

I lördags var det ett år sedan vi miste våran vän.. 
Ett helt jäkla år sedan. Det är sjukt. Och det går inte en enda dag utan att jag tänker på Jens, och saknar han.. Det är så förbaskat fel att inte han är här,med oss!! 
Vi tillbringade lördagen i Sörviken, tillsammans med Märta,Ulrica och massa flera vänner och familj. Var ute o grillade,surrade och bara umgicks. Sen lek o bus inne för småtrollen, o vi vuxna kunde prata och bara umgås. Åt god mat tillsammans,och liksom bara var. Det var en fin,och trevlig dag. O skönt att kunna vara tillsammans! O det vet jag att Jens verkligen gillat. Innan vi for till Sörviken, var vi förbi på graven. Tände ljus,o lämnade blommor! 
Älskade vän, vad du fattas oss!!! ♡ ♡ 


Igår hade jag och Edwin en riktig mysdag. 
Lowa var o lekte med en kompis,och pappan var i garaget och skruvade. Bus,lek o massa kramar på tumanhand.. På eftermiddagen packade vi in oss i bilen, hela familjen och for till Momman i Krokom. Åt middag och umgicks med henne,farbror Joakim och Jessika. En trevlig eftermiddag,o ett bra avslut på helgen!:)
Kändes dock som att jag fick feber på hemvägen, så jag somnade strax efter att vi börjat kolla på Liza Marklund filmen på fyran.. Trevligt o socialt!;-)

Den tidiga kvällen gjorde ju dock,att jag var relativt pigg imorse när klockan ringde.. ;) Vilket gjorde att morgonen förflöt smidigt,och när det ringde in på skolan, så var bägge barnen o jag där redan.. Hade nämligen samtal klockan nio idag,så ja tyckte det var lika bra att i följde med ifrån början. Samtalet gick kalasbra.. O man blir liksom lite extra stolt efter dom! :)  Nu var det ju inget riktigt utvecklingssamtal direkt,utan det ska vi ha när dom gjort alla Nationella prov. Idag var det mer som ett inskolningssamtal,eller vad  tusan man ska kalla det! Bra gick det iallafall! :-)


I fredags var vi ju förresten till Klövsjö, hela Pilgrimstadskola.. En trevlig dag! Meen, det är ju som lite knöligt o bökigt o roa en liten krabat utomhus,en hel dag.. Vintertid! Det är liksom så knöligt o röra sig i dom kläder som krävs.. Men det gick bra, o i värmestugan som fanns där så hade dom en lekhörna också.. Så där hängde vi en liten stund! Toppen det ju!
Lowa åkte slalom typ nonstop, och hade riktigt roligt.. Mest spännande och roligt tyckte hon nog att det var o åka sittliften!;-)
Var en hel del trötta barn,och föräldrar i bussen på vägen hem kan jag säga.. Men väldigt nöjda sådana.. :) Mycket trevlig dag!:)
O jag kan ju även passa på att konstatera att det är fasen inte alls så långt till Klövsjö härifrån! Nu tjatar Lowa om att hon vill åka slalom i Klövsjö i påsk, när mostern kommer hem!;) Får se hur det blir med det.. Hursomhelst, så ska vi banne mig ta oss upp till våran stuga i Påsk. Åtminstone över själva påskhelgen.. :) Till påsklovet har jag nämligen beställt friska ungar! ;) O då kanske Lowa o mostern,kan åka lite slalom där iallafall!


Näe, vila ögonen lite..för strax vaknar väl LillTornadon, o då blire fullt ös! 








♡ Ungarna

Jaa, mina underbara ungar.. Dom är det absolut bästa,jag vet! 
Ibland är dom hopplösa gnällspikar förvisso. Det tänker jag inte sticka under stol med.. Men oftast så kommer vi sams,o myser.

Idag mår dock mamman här hemma sämre. O morgonen var fruktansvärd.. :-( Imorn får det helt enkelt bli en bättre dag.
Imorn ska vi på skidresa till Klövsjö,med skolan nämligen. O jag har lovat Lowa att vi ska följa med..
Jag hoppas på Strålande sol,och en kanon dag! :)

Ska komponera ihop nån mysig picknick vi kan ha med oss också. Lunchbuffé äter vi där, men bland annat ostmackor o varmchoklad vill man ju ha med sig!

Måste bara ta mig upp ur soffan till o börja med.. Lowa är ju förhoppningsvis snart hemma ifrån skola,o Edwin vaknar väl strax också gissar jag på!








♡ Fuck den där jäävla cancern!!



Fick ett så otroligt tråkigt besked i eftermiddags, så fy faan.
Fina,vackra strålande kvinna! Vila i frid! 
Dom andra änglarna,kommer ta bra hand om dig.. Ge dom en kram ifrån alla oss som saknar dom! O dela ditt härliga skratt,vackra leende och härliga personlighet med dom. 

Livet är så förbannat orättvist så fy fan. O näe,det finns ingen mening med det här.. Överhuvudtaget.
Cancer är en jävla skitsjukdom. O jag hatar den. 

Tänker på hennes två barn,och sambo och känner bara hur jag blir alldeles tom.. 

♡ Sportlovs Torsdag

Imorgon hade jag en tanke,om att vi skulle åka upp till stugan. För o spendera helgen där. Jag börjar släppa den.. Tyvärr!

Igår morse vaknade Edwin på ett strålande humör, snorig men ingen feber iaf. Lowa var också mycket piggare.
Min mamma o mormor kom o hälsade på, för att fika lite o för att mormor skulle få se huset! 
Det var trevligt! :) 
Men när dom for,så var Lowa helt färdig. Feber igen, o öronvärk. Hon gick t.om och la sig,för o sova en stund. Efter lite vila,packade jag in kidsen i bilen o for till Gällö och handlade lite. Bunkrade upp med mera glass,halstabletter o snorpapper..

Gregoriemarknaden börjar idag också! O jag hoppas verkligen vi tar oss dit.. Blir inte ungarna piggare,så åker jag fasen in själv en sväng på lördag!:) 

Jag och Lowa bakade mandelkubb i tisdags, måste vara något utav det godaste som finns! Med ett glas mjölk till.. Mumma! Tyvärr hade vi ju så jäkla lite hjorthornsalt,så de räckte bara till en sats. O då blev det ju inte så mycket! Får baka mer en annan dag,o fylla frysen!;) 

Idag blir det nog också en liggapåsoffan/klättrapåväggarna dag misstänker jag! För att försöka va piggelin,och friska imorn iaf.. :)
Jag skulle dock behöva åka in till stan,och lämna ett urinprov.. Kändes bara så jäkla blä,orkar liksom inte! O jag är lite osäker på hur nödvändigt det egentligen är..

Lowa o Jesper var ju in till stan en sväng i tisdags, o lämna/hämtade nå grejer.. Köpte även en ny ljusramp,som idag ska sättas upp över diskbänken.. Yeey! Jag avskyr verkligen att inte se något.. Alltså när det är halvskumt..


Näe,känns som det börjar bli dags o försöka få i Lowa,och mig själv lite frukost nu.. Edwin han hade ju ätit redan innan Lowa vaknat han!;) Tror minsann det får bli grahamsgröt idag,o kokta ägg! Gott det!:) 


Fyndade förövrigt en ny skrivbordslampa till Lowa förra veckan. Det ni! Alltså,på riktigt..den billigaste lampjäveln jag hittade kostade 499:- på riktigt? Jag vägrade! Trots att vi hade presentkort..Den jag hade hittat som vi faktiskt ville ha,kostade på riktigt 999:- meeen,aldrig! Hur som helst så sprang jag av en slump in på ljusexperten nere på stan.. O vad fanns där, på asbra erbjudande!? Om inte lampan vi ville ha.. Nedsatt till 349riksdaler.. Plötsligt händer det liksom! O den fick följa med hem..:) Lowa blev glad, och föräldrarna slapp bli ruinerade(behövde inte använda hela presentkortet)! Win-win liksom!








Eftersom jag fortfarande är så förbaskat oteknisk,så jag kan jag tyvärr bara bjuda på bilder som redan finns på paddan! Gamla alltså.. O den lille bebisen på dessa foton,vart tusan har han tagit vägen!?

♡ Sportlov

Och här är det sjukt.. Där fick jag allt så jag teg när jag tyckte att vi klarat oss bra.. Man ska liksom aldrig säga eller ens tänka det!;)
Edwin började snora i söndags, o igår började Lowa. Så igårkväll var bägge febriga o som nå riktiga tussar! Idag också för den delen.. Edwin sover ute i vagnen nu, och Lowa fick följa med pappan till stan för o lämna några grejer. Bara för o göra nå annat än ligga på soffan en stund. 
Natten har inte direkt bestått av så mycket sömn, så jag känner mig rätt sliten. Den lille tornadon sov dock hela natten,värre med storasyrran. Som i stort sett varit vaken o bökat runt sen ett inatt!? Ont i örat,ont i halsen, snorig,täppt i näsan. Mardrömmar osv, ingenting var bra.. Stackars liten! 


I lördags var vi på lilla makaronens dop!
Så fint med dop, o man blir ju liksom alldeles gråtmild! 
Efteråt hann jag med att socialisera en liten stund o äta massa gofika, innan jag var tvungen o stressa iväg till föreningshuset för lite jobb! Bröllop är alltid roligt att jobba på. O jag tror vi lyckades rätt bra!:) Bruden var såå fin!!! :)

När jag kom hem fram på nattkröken var jag heelt färdig. O totalkraschade. Huvudvärk från hell,o kräktes o kräktes!
Mitt i allt så gick kräkpåsen sönder, o jag tappade ett glas i golvet..
Så skakandes o darrandes somnade jag tillslut. Med en glasbit i foten,o allmänt lej!

Sen jag sprang in i den berömda väggen för några år sen,klarar min kropp liksom inte så mycket.. Jobbigt, framförallt när man vill så mycket mer än kroppen klarar av! Frustrerande, är bara förnamnet.

Lördagen var iaf väldigt trevlig! Både dopet o bröllopet! :)
I söndags när jag låg helt sänkt,o inte klarade nånting frågade jag mig själv flera gånger om det verkligen var värt det? En jätte trevlig dag,på alla sätt o vis. Men som slutade med att kroppen sa ifrån,totalt? I söndags var svaret aldrig mer.. Idag vet jag inte ens om jag lärt mig nåt.. Joo, jag vet att jag kan inte göra hur mycket som helst på en gång. Jag vet det. O jag vet att kroppen liksom inte orkar hur många timmar som helst i sträck. Det har jag faktiskt lärt mig. Det är bara så jäkla typiskt att det krockade i lördags. Hade dopet o bröllopet varit olika dagar, hade kroppen mest troligt klarat det utan problem..


Näe,nu ska jag minsann vila mina ögon en stund innan Edwin vaknar igen! 

RSS 2.0