♡ Sjuka kids..

Jajjemän, jag vet inte för vilket år i ordningen.. Lowa har liksom, varit sjuk varenda sportlov, sen hon började skolan! På riktigt.. Ifjol var hon också risig! O året innan det hade Edwin RS..
Igår när hon gick på skolan, så var hon ju pigg.. Däremot, så var ju både Edwin och Arwid tussiga!
Edwin hade fått mera hosta, Arwid också..
 
När Lowa slutat skolan, så skulle vi åka o hämta en hylla i Krokom, och hämta handlingen! Men, vilken mardrömsresa.. Arwid hostade o va ledsen så i Brunflo, var jag tvungen o stanna o ta upp han! Passade på o gå in på macken, o köpa korv till dom större barnen. Samtidigt fick jag helt sjuk mensvärk. Efter en hel del om o men, var vi i alla fall, äntligen på väg igen.. Jojo, när vi passerade avfarten mot Maxi, höll jag på o svimma o kräkas samtidigt.. Lyckades ta mig av E14, o kräkas.. Då kändes det bättre.. Men fy huuun,  värsta mensvärken på aslänge! Aja. Tog oss till Krokom, o hyllan är nu äntligen hämtad!
Väl på Maxi, så var man ju allt annat än ensam där.. O eftersom grabbarna var så pass hostiga, o dåliga.. Så fick dom vänta i bilen med Lowa.. Edwin kollade på Bamse, och Arwid fick busa fram med Lowa.. Gick överförväntan fort faktiskt! Plötsligt händer det, liksom!
 
Arwid var ledsen i stort sett hela vägen hem. O Edwin hann somnade. Lowa trodde jag skulle kliva av i Torvalla! ;-) Hem kom vi i alla fall.. Pappan hade dukat o gjort fint, o maten var på gång! Sjuukt skönt!  ♡
 
Lowa, började känna sig lite smårisig.. Men hon o pappan kikade på Let`s dance, o hade fredagsmys.. Själv, tog jag hand om en väldigt ledsen, och sjuk Arwid.. Hade ganska hög feber igårkväll, o en jäkla jobbig hosta! Så jag tog o möblerade om i sovrummet. Så han kunde ligga längst ut, och på så vis ligga närmast löken!
O prisa löken alltså!! Den gör fasen under!
Han hostade i stort sett ingenting, under hela natten! O sov, faktiskt ganska bra.. Slapp ju vakna av hosta i alla fall! =)
 
Morgon gjorde vi vid fem imorse, jag o Arwid.. febrig, men pigg! Edwin vaknade närmare halvsju han, o Lowa kom upp strax efter! O som jag började inlägget.. Så är nu även Lowa sjuk!
Edwins hosta är ännu värre, o snorig o febrig! Arwid snorar, hostar, febrig o andas dåligt.. Lowa hostar o snorar!
Än så länge är jag o pappan friska i alla fall! Känns som att det här kan bli en spännande helg! ;-)
Isolerade hemma.
Tur tvättstugan är överfull, o vi har ett litet projekt nere i hallen! Så slipper vi va gäralöus tänker jag..
Trist bara att vi skulle till Svärfar och Eva imorgon, o äta smörgåstårta o gratta Eva! :-(
 
Gladfis, trots sjuka!  ♡
 
 
 
Fast, jag ska egentligen inte klaga.. Då vi sällan är sjuka.. Det här är ju faktiskt Arwids första förkylning, o nån gång måste vara den första! ;)
 
 
 
 
 
 
  

♡ Jobbigt med andningen..

Lillfisen, har det lite tufft med andningen.. O har fått lite hosta nu också, är ju ändå ganska pigg i övrigt! O det är ju förbaskat skönt! Edwin har också lite hosta, exakt lika som Arwids. Så när man inte ser dom, är det väldigt svårt att avgöra vem av dom som faktiskt hostar! ;) Skillnaden är väl den, att Arwid andas jobbigt också.. :-/
Fick Ventoline utskrivet idag, så vi får se om det "måste" ges..
 
Lowa får sportlov imorgon! Efterlängtat! =) Osså, ringde morfarn igår och frågade om hon inte ville komma till han på tisdag när han kommer ifrån jobbet. För att sen åka upp tillsammans med han till stugan! Gissa om hon blev glad!? =) Så hon far till Orrviken på tisdag eftermiddag, och kommer inte hem förrän på fredag eftermiddag/kväll.. Roligt för henne, men tråkigt för morsan.. Som såg framemot att få umgås lite extra, och rå om henne!  ♡
Får se vad jag o grabbarna, då ska roa oss med hela veckan! ;)
 
Vi har ju tydligen börjat, med att starta dagarna redan vid 06.00 här hemma nu.. Kan väl inte påstå att jag är särskilt nöjd.. Hoppas på att det vänder snart.. Till åtta, sover i alla fall jag gärna!
Igår somnade jag strax efter att Greys börjat.. Skandal ju! Haha..
 
Igår var vi förövrigt på lunchdejt med svägerskan.. o uträttade lite ärenden.. Det var trevligt! =) Imorgon blir det en ny liten dejt, då vi ska möta upp henne o få en hylla hon ska hämta ikväll! Gulligt av henne!  ♡ Också, så ska veckohandlingen  jag precis gjorde klart hämtas förstås!! Håller tummarna för att grabbarna håller sig pigga, o inte får feber eller nå annat skit! Förkylda kids vill jag ju inte ha.. :-P
 
Ordbajseri, bigtime!
Nu ska jag slänga mig o duschen. Sen ska jag svulla popcorn till "Familjen Annorlunda" innan jag ska attacksomna.. Hur ser eran torsdags kväll ut tro?
 
Imorn, är det banne mig FREDAG! Yeey! =)
 
 
 
 

♡ Att köpa kondomer..

Alla har vi väl nångång varit där va? När man ska köpa kondomer, det där pinsamma..
Varför i hela fridens dagar ÄR det så genant? Vad är det som gör det?
Tror inte ens det spelar någon roll, hur gammal man är.. En 15åring, blir nog minst lika generad som en 40åring..
När jag var ung.. (Hahaha!) Så har jag för mig att man kunde få gratis kondomer på ungdomsmottagningen..
Idag får jag nog vackert betala om jag ska köpa några. O jag är ganska säker på att jag skulle känna mig ganska besvärad, där och då i butiken.
Jag har använt p-piller när jag var yngre.. Började med dom mest, för att jag hade sån jäkla mensvärk.. Lowa är förövrigt ett P-piller barn.. Har haft spiral också, i två omgångar.. Som har behövts tagits ut, mer eller mindre akut pga komplikationer! :-/
 
På efterkontrollen, härom veckan så diskuterade vi olika preventivmedel, så som det alltid skall göras på dessa efterkontroller! ;) Lutar åt p-dator faktiskt!
Meen,  jag kom ju att tänka på det här, med att det är så genant att köpa kondomer i butik! ;)
Fördelen nu, jämfört med när jag var 15 år.. Är att nu kan man ju faktiskt beställa hem ifrån nätet.. HÄR finns en bra sida, och paketen ska komma hem i brevlådan diskret inpaketerade! Så, du behöver inte oroa dig för att mammsen o pappsen, ska förstå vad du köpt! =) Eller att brevbäraren ska börja le finurligt emot dig, som om ni delade en hemlighet! =) O det gör ju ingenting om grannen tar in posten heller! ;)
Toppen smidigt ju! =)
 
Graviditetstest kan ju också vara en jobbig sak att köpa.. Finns också att beställa på den här sidan, tydligen.. O diverse olika glidmedel..
 
        
 
  
 
 
       

♡ Det här med hälsocentraler

Eller om man föredrar att kalla det för vårdcentraler.. Samma lika! Alla är med på vad jag menar i alla fall..
I Sverige har vi ju då alltså, fritt vårdval. Som innebär att jag själv, väljer vart jag vill gå. Vilken hälsocentral, jag vill tillhöra! Det är ju kalasbra! När vi flyttade hit, så valde vi att ha kvar vår HC på Frösön. Då det är typ lika långt, till Bräcke.. O det känns mer åt rätt håll o åka till Frösön istället. O mest för att vi trivts ganska bra på BVC där.. Har samma BVC sköterska nu, som när Lowa var liten.. O det är liksom skönt på nåt vis!
Meeen, jag hade ju inte gråtit om vi bott närmare en Vidarklinik.. Det hade verkligen varit något för mig.. Där kombineras vanlig hederlig skolmedicin, med alternativa metoder. Natur läkemedel osv..
Varför finns det ingen Vidarklinik här där vi bor?
 
Det är ju för tusan så, alla människor bör behandlas. Med ett helhetstänk. Och att inte stirra sig blind, på läkemedel. Det är ju liksom en vinstdrivande industri, det som så mycket mer.. O läkemedel är ju tyvärr inte alltid för personens bästa. Jag prövar mer än gärna alternativa metoder.
Jag föredrar att ta ned febern (OM den bli alldeles för hög, och barnen bli påverkade av den..) med tex. ullsockar eller citronomslag! =) Funkar kalasbra, och är skonsammare än febernedsättande! :)
Helst så vill jag låta febern vara, då feber faktiskt inte är farligt. Och febern gör ju faktiskt nytta, det är ju därför man får feber!
 
Och jag skulle så mycket hellre, gå till en antroposofisk läkare.. Än till vissa nötter på hälsocentralerna vi har här uppe.. Så är det bara! Kalla mig stollig, men så ere! ;)
 
Näe, när byggs det en sån här klinik här uppe tro? :)
 
 
 
 
 
 

♡ När hjärtat svämmar över,lite extra. .

Igår fick jag ett brev på posten, ni vet ett sånt kuvert med handskrivet namn och adress!? Inte jätte vanligt förekommande nu, såhär 2015.. Blev alldeles varm, glad och nyfiken!  ♡ Handstilen kände jag ju igen.. ;-)
 
O i det där lilla handskrivna kuvertet, låg ett litet kort.. Med några fina rader, och ett jättefint armband, med evighetstecknet på.. ♡♡♡
 
Jupp, Jupp! Jag började böla.. Hjärtat svämmade liksom över..
Tänk vilken fin,omtänksam och kärleksfull vän jag har..

Hon,denna dära! Som alltid vet vad jag behöver.. O budskapet, med dom orden.. Det är så sant! ♡
 
Åh,vad himla glad jag är att hon finns i mitt liv.
Min Sister from another mister, Mitt Göll, Min BFF! 😍
 
I oändlighet.
Forever and always.
To The moon, and stay there.
♡♡♡
 
 

♡ Lyxig helg!


 
I lördagskväll, var vi på dubbeldejt tillsammans med Älskade vänner! ♡ Utan barn.. Sjukt, vad lyxigt att få sitta tillsammans och äta tre rätters middag, i lugn och ro! Det hör ju absolut inte till vanligheterna. Tror seriöst inte vi varit ute och ätit tillsammans med Jeanette och Christoffer, utan barn.. Någonsin! O äta ute tillsammans med fem kids, är ju ingen större njutning faktiskt! Haha! ;)
Är förövrigt ytterst sällan, vi ens är ute tillsammans på tumanhand heller, för den delen.
En gång tidigare, på dom senaste 2,5 åren.. Haha! O sist var ju då i höstas, när vi firade 10 år!
Givetvis har vi ju faktiskt varit ute och ätit flera gånger, men då har ju barnen varit med! O oftast går det ju riktigt bra.. Men ibland behöver man verkligen få sitta ned i lugn, och ro. O få njuta av god mat, och få själva utan fullt fokus på barnen.. ♡ ♡ ♡
 
Kidsen då, ja dom var hemma tillsammans med Momman & Håkan, och hade mellomys! ;)
Tror det hade gått riktigt bra, över förväntan kanske t.om..  :) Då bägge smågrabbarna, sov före åtta..  ♡
Så Lowa hade lyxen att få mysa till mello själv, med dom! =)
Lämningen när vi skulle fara gick också toppen! Edwin vinka Hejjå, lite sådär i förbifarten.. Då han var så upptagen med att baka pizza, som dom skulle ha till middag, precis när vi skulle åka! :) Till pappan, sa han dock lite mera.. " Heeejjå, kööö siktigt! " ( kör försiktigt!) :-)
O Arwid var helnöjd i Håkans famn..
 
 
Fick det här härliga kortet av mamma, när vi satt på resturangen..
 
 
Så härligt kort!  ♡
 
 
Helgen började faktiskt riktigt bra, redan på fredagen.. Då jag o grabbarna hade bestämt dejt med Linda och Oskar.. =) Så runt tio, mötte vi upp dom uppe i Lillänge, för att göra lite ärrenden o så.. Alla tre grabbarna var riktiga solstrålar, och inge gnäll alls minsann! Sen knatade vi bort till Mcdonalds för lite lunch! O där satt storgrabbarna som ljus, vid bordet medans vi handlade maten! O dom surrade, o myste o det var så mysigt! Ja, ibland kan det vara riktigt mysigt med lunch, även på donken! Haha, allt handlar om sällskapet! ♡
När lunchen var uppäten, så traskade vi på Jula en sväng.. Innan vi for mot Maxi för att hämta ut våra matbeställningar! När vi kom dit, så hade Oskar somnat.. Så vi fick turas om med att gå in, och vänta i bilarna med kidsen.. Toppen smidigt, tur ingen av oss var själv med barn! Är ju som inte så roligt att väcka, när dom precis somnat.. ;)
 
Fredagkvällen hemma, var dock kaotiskt, och jag övervägde ett par gånger att gå ut och sätta mig i skogen, själv. Till sist, sov dock alla barnen.. O strax efter kom visst pappan hem. Jag föredrar dock att förtränga den hemska nattningen. Innan nattningen hade vi det dock jättemysigt! ♡
 
Älskade mysungar! ♡
 
Igår firade vi Märtis, som blev hela 2 år i Lördags!! ♡ ♡ ♡
Det innebär också, att snart är det 2 år sedan Jens gick bort.. Kan fortfarande inte riktigt förstå, vill fortfarande inte riktigt förstå. Älskade vän, som du fattas oss alla!! ♡
 
Var även på andlig healing igår också, och jag vet inte ja? Men jag sov i alla fall på ett sätt jag aldrig nånsing gjort tidigare, inatt. Om det hänger ihop? Ingen aning, men häftigt var det.. Ska tillbaka en till gång, nästa söndag! =) Fascineras otroligt av sånt här, även om jag på något vis egentligen inte vet om jag tror på det? Fast jo, på något vis så gör jag nog det? Tror jag? Haha.. Svammel deluxe! :)
 
Vad händer till veckan då? Lowa har friluftsdag imorgon, i Mickelbacken.. O är det finväder, så tror jag minsann jag packar in grabbarna i bilen och åker dit.. Kan Edwin få åka lite Snowracer, o Arwid kanske kan premiäråka pulka! :)
På onsdag, måste jag in till stan och fixa lite.. Tror jag ska till Krokom, och hämta en hylla också. Ska ha en stor expedit/kallax hylla nere i hallen har vi kommit på! För förvaring, till diverse. Kommer nog bli toppenbra det! =) Karln säger det iaf! ;) Nämen, på riktigt.. Så kommer det nog bli riktigt bra där nere i hallen, när det väl blir klart!
 
Skulle vilja umgås med någon av mina Järnladies också, får se om det går att styra upp kanske! Fasen, dagarna och veckorna går ju så himla fort! :-/
 
 
 

♡ Shoppa online på Bokrea

Jag vet ju inte om ni tycker om att läsa.. Men jag gillar att läsa böcker, när jag var yngre kunde jag läsa hur mycket som helst.. Har jag börjat läsa en bok, så plöjer jag oftast igenom den nonstop. Kan liksom inte sluta..
Med två små barn hemma, blir det inte så mycket läst kan jag ju ärligt säga.
Mer än barnböcker då, förstås! ;-)
 
Året bokrea börjar ju nu den 25:e och jag har tänkt att uppdatera vårat hembibliotek lite.. Redan nu går det ju faktiskt att förbeställa böcker.. Så jag har hittat lite allt möjligt! Några böcker till Edwin o Arwid, några till Lowa.. Nån i pocket till mig, en ljudbok till Jesper.. O likaså en ljudbok att ha i bilen till barna! =)
Dom ska levereras vecka 9.. Perfekt inför kommande sportlov! ;)
 
Dessa har jag klickat hem/ förhandsbokat.. O jag har gjort det HÄR!
Passa på o fynda, nu när det är så billigt vettja!
Fraktfritt på alla ordrar över 99:- har dom också! =)
 
Dom här blev det till Lowa..
       
 
Till Edwin, o Arwid också förstås!
       
 
 
O dessa i pocket till mig! =) Status 12, som cd till Jesper också!
   
 
Allt för totalt 366:- Det tycker jag är heeelt okej! =)
 
 

♡ En känsla, bara en annan förälder kan förstå!

Edwin satt på pottan,  och kissade igår! ! 👍👍👍
Och det är otroligt stort här hemma, då han varit fullständigt panikslagen över att sitta på den eller toan.. o detta började då alltså i somras när han av "misstag " gjorde nummer två på toan!  Jisses alltså!  Började nästan räkna med att Arwid skulle komma bli blöjfri först! 😂
 
Men nu jäklar kom hoppet åter! 😆 Är ju inte asroligt att byta 375 blöjor per dag.. isch! 🙈🙉🙊
 
 
Älskade trollungar!  ♡♡♡
 
 

♡ Renovera badrum..

I framtiden, förhoppningsvis om inte allt för många år. Så ska vi renovera vårat badrum, här uppe! Där är liksom ingenting gjort, sedan huset byggdes. I början på 80-talet.. Röda golv, o hemska väggar! Jajjemän, men det funkar ju! O att renovera ett badrum, kostar ju som bekant massor av slantar..
På nedervåningen är både toaletten och duschen/bastu utrymmet nytt o fräscht! Det gillar vi! =)
Men här uppe som sagt..
Ibland drömmer jag mig bort, o kikar på hur jag skulle vilja ha vårat badrum.. Om vi ska ha badkar, eller dusch tex.. Just nu är det badkar, och det är ju toppen med småbarn! Badkaret används ju dock aldrig, då Edwin älskar att duscha.. O Arwid badar i badbalja! Eller i diskhon! ;)
Men ändå, o ha ett badkar, dom där gångerna vartannat år som man vill bada är ju inte så dumt! =)
 
Badrum och kök, måste ju vara det roligaste när det kommer till att renovera va? Jo, vårat kök skulle också behöva fixas till! Ljusas upp liksom! ;)
Ett härligt badrum, och ett fint kök är liksom det bästa med hus tycker jag! Så en vacker dag, ska vi också ha ett fint badrum som vi trivs i! Nere är det som sagt toppen! Men hur ofta går man ner, för att gå på toa då? Näe, det händer ju dom få gånger man ändå är nere, och råkar bli kissnödig!
 
När vi renoverar badrummet, är några saker i alla fall klara, och det är att det ska vara hel kaklat! Och att vi ska ha vägghängd toalett! Sådetså.. Om det blir badkar,eller ej.. Det får vi se! Har ju gott om tid på oss, o planera o bestämma! ;)
 
Tills dessa att det är dags, får jag fortsätta drömma mig bort.. O planera lite i huvudet.. Är alltid lika roligt, att surfa runt och inspireras på olika sidor..
 
Detta hittar ni HÄR!
 
         
 
    
 
 
 

♡ 69 år och 2 månader..

 
 
Igår kom våra orangea kuvert i brevlådan.. Och enligt deras prognoser, så måste jag jobba tills jag är 69 år och 2 månader.. Yeeey! Det innebär alltså, att jag har 40års arbete framför mig.. Jag vill inte jobba tills jag är 69år och 2 månader. Jag vill gå i pension, när jag är 65.. Drömmen vore väl kanske egentligen att gå i pension, vid 60 och sen jobba extra när man vill, orkar och har lust! Jag vill ju resa när jag blir gammal, må gott, och umgås, så mycket som möjligt med mina barnbarn (som jag förhoppningsvis får).. Det är vad jag vill ägna mig åt, när jag blir gammal!
 
40 år till inom vård eller omsorg( LSS,dagis osv) känns ju sådär! Jag måste skola om mig.. Jag vill jobba med friskvård, inte sjukvård.. ♡
Då kanske även kroppen orkar med att arbeta dessa år, som är kvar till pension! ;)
Pensionssparar ni? Alltså, själva så att ni har något eget sparande?
Varför / Varför inte?
 
Fasen, man skulle ju behöva vara betydligt, betydligt mer insatt känner jag.. O kunna göra aktiva, och smarta val. Så att man kan få ha det bra på ålderns höst.. Jupp, vid tillfälle ska jag ta mig tid. Och bli insatt! Det får bli ett mål, innan jag fyller 30 ska jag banne mig ha koll på det där med pensionssparande, och kunna göra kloka och bra val! Jajjemän..
 
 
 
 
 

♡ Semlor.

To day is the day. Fettisdagen! ;) En diabetikers mardröm.. Det kan man ju faktiskt också kalla det om man vill! Näe, men seriöst.. Mitt blodsocker brukar inte bli särskilt urballat om jag trycker i mig en semla! Faktiskt.. Går ju givetvis bättre, om jag äter en i samband med en riktig måltid!
 
Mitt blodsocker, kan svänga hit o dit ändå.. O det gör det då, och då. Oftast utan att man vet varför.. Det är väl lite av "charmen" med sjukdomen. Näe, nu ljög jag. Det är ju det som är något utav det värsta. Att ibland spelar det liksom ingen roll. Det spelar ingen roll huuur bra jag äter, hur mycket jag rör på mig, eller hur förbannat ofta jag kollar blodsockret. Eller hur ofta, och hur mycket insulin jag tar. Det lever liksom ändå rövare! Det som funkade bra igår, och gjorde att jag hade tipptopp värden hela dagen kan vara värdelöst imorgon! Jupp, är lite som ett lotteri! Det knöliga kan var, och är för mig när jag kämpat länge o väl, har bra värden i flera veckor.. O allting liksom bara flyter, jag tror att jag har hittat exakt hur jag måste göra för att hålla det riktigt bra. O huxflux, så stämmer ingenting! Jag börjar lära mig, det finns liksom ingen riktig logik i hur blodsockret beter sig.
Jag har lärt mig, hur vissa saker påverkar blodsockret.. Stress, smärta, mens, motion, semlor.. osv! O det underlättar ju givetvis en jävla massa.. Att ändå ha lite hum, om blodsockret kommer gå uppåt eller neråt!
Många tror att det bara är maten, som påverkar vilken mängd insulin man måste ta.. Så är det Absolut INTE!
 
Men det är liksom sjukt frustrerande emellanåt!
Idag ska jag äta en semla! Skulle ju vilja pröva på en semlewrap, men o ge mig på att göra såna.. Näe va, det tänker jag inte! Tänker faktiskt inte ens göra egna vanliga semlor! Köpe Semla blir toppen i det här huset! Är iofs, bara jag och Jesper som äter semlor i alla fall! =)
 
Å gott med semlor det är det..
Jag kommer ihåg när jag var liten.. Då åt vi alltid middag hos min farmor, på fettisdagen! Alltid, bruna bönor och fläsk! Osså hennes hemgjorda semlor till efterrätt! Ååh, kan komma ihåg exakt hur dom smaka, o hur dom såg ut! ♡ O hur vi alla åt dom olika, farmor ville alltid äta semla med "hetvägg" ..:)
Fina minnen! ♡
Fasiken, det vore ju gött med Bruna bönor å fläsk innan semlan ju!! Kanske får tänka om, med dagens middag! ;)
 
Mums!

♡ Fint!

Sprang över den här bilden, för en stund sen..
Så himla fint! ♡
 
 

Nej, självklart ska man separera om det är nödvändigt .. Givetvis! Men bilden får en ändå att tänka till lite.. Eller hur?
 
 
 

Mini Tornadon här hemma, har haft en exemplarisk dag. Enligt konstens alla regler typ. Sovit två långsovningar, och varit go å gla!  Älskar såna dagar, trist dom är så sällsynta här hemma bara!  😉 Somnade dessutom för natten redan före halvåtta! 👍 
Givetvis lyckades ju min sämre hälft med bedriften att riva halva sovrummet när vi skulle lägga oss.  Så då låg ju Arwid där i givvakt!! Karlar!!! 😣
Som tur var somnade han snabbt om.. Ligger o sover oroligt nu, o har gjort sen dess!  Vette tusan, hur vi ska göra för o få han att sova bättre om nätterna alltså!? 
 
Lill Tornadon här hemma, har varit på sånt goshumör idag!  ♡
Härliga, goa  ungar! ! ♡♡♡
När Arwid sov ville han läsa bok i våran säng.. Han var så himla trött, så jag hann knappt läsa klart förrän han sov! Han fick sova närmare en timme. . O det gick ju kalas!  👍 Somnade strax efter sju ikväll som vanligt ändå!  👌
 
Apropå att sova, så ska även jag sova nu! Imorgon ska jag äta semla, sådetså!  😊
Gör det du med! ;)
Fnular lite på om jag ska vara ambitiös o göra egna?

♡ Syskonfoto som Canvastavla

 
Jag skulle vilja ha en stooor Canvastavla, med en förstoring  våra älskade ungar! =) Just förtillfället, så finns det ju dessvärre inge fina kort på dom alla tre här hemma.. Men jag ska ta och ringa Nathalie, som tog gravid och nyfödd fotona och boka in en tid för syskonfotografering! Det måste ju liksom bli gjort! Och sen ska jag banne mig beställa en förstoring som Canvastavla.. Har suttit o kikat runt, vart o hur man kan beställa såna. O har hittat den HÄR sidan.. Tycker den verkar bra, så därifrån ska jag nog beställa! =)
 
Har inte en endaste Canvastavla hemma, men jag tycker det är så otroligt fint!! :) Är lite osäker, på vart tusan vi ska sätta en stor tavla dock.. Men den kanske kan hänga ovanför trappen våran.. Det borde ju kunna bli bra! Tror jag i alla fall! =)
Hur har ni era förstoringar?
Är det någon som har gjort dom som Canvas? Vad tycker ni?
Är ni nöjda, eller kanske missnöjda? O hur stora har ni isånafall gjort dom?
Dela gärna med er av era tankar, och åsikter om det!
 
Bjussar på en härlig bild, på en fin himmel som jag och Edwin kikade på häromdagen! Han var heelt fascinerad!! =) Stod och pekade, och bara WOOOW!! ;) ♡
 
Skulle ju vara läckert att ha en naturbild som canvastavla också kanske?
 
 
 
 
 

♡ Gaaah.

Vaknade nyss, för andra eller tredje gången sen jag la mig.. Trodde det åtminstone var tidig,tidig morgon! Nej, inte det. Jag har så förbaskat ont. Typ överallt! 😣
Lederna värker och är dessutom svullen, höger armbåge är värst.. Som en boll, emellanåt!
Psoriasis, faaantastiskt! Har varit besvärsfri länge.. Tror det är pga/Tack vare mina täta graviditeter.. Har inte varit roliga graviditeter, men jag har liksom varit "frisk" från mina vanliga bekymmer.  Aldrig har jag haft så lite eksem, eller känt av lederna så lite som då.. Har heller aldrig klarat av katten/pollen och andra allergier så bra som under graviditeterna. 
Kan det ha att göra med hormonerna i kroppen tro? Nånting måste det ju ändå vara? 
 
Att ta bort gluten, och mjölk ska göra att iinflammationer försvinner.. Borde ju egentligen göra ett försök! Men mjölk,  det är verkligen min stora last..
 
Just nu smörjer jag mig för glatta livet, och vet att jag borde sola! De hjälper ju båda mot eksemen och det onda.. Ska kolla om min kära diabetesläkare kan ordna med en remiss till solning kanske!
 
Näe, nu vill jag somna om..
 
/sur, less och trött tjej 

♡ Solsken!

Jajjemän, här skiner solen idag! ♡  O det är riktigt skönt ut, solstrålarna gör verkligen sitt! Framförallt med humöret..
Igår gick luften ur mig lite, eller ja.. Ganska mycket. Jag ville bara grina. Inte av någon anledning. Men jag var liksom bara såå förbaskat trött. Fysiskt och psykiskt.
Usch. Jag gillar det inte alls.
Jag blir så sur, och grinig. O jag vill ingenting.
Men iallafall, efter en något försenad frukost.. ( Jesper var tvungen att sticka iväg till garaget en sväng, mitt i frukost stöket. Trasig lastbil. Det är roligt med egenföretagande. Jajjemän! Äh, det var väl inte hela världen.. Det gick ju bra, o framförallt med han som körde. O det är ju huvudsaken! =) ) Så bestämde vi att vi skulle åka och hälsa på Morfarn och Karin. Sagt o gjort, så mitt i dagen nångång var vi väl på väg.. Jag somnade i bilen, på vägen dit! Ajjemän!
 Lowa kom på strax innan vi skulle åka, att hon ville nog sova över.. O det var lugnt för dom, så hon blev kvar där när vi for hemåt igen! Jenna skulle ju också sova där, så det gjorde ju Lowa överlycklig! =) Toppen med en bonuskusin i samma ålder! ♡
 
Alla ♡-nsdag mys när grabbarna somnat, var våran plan! Det gick sådär.. Klockan åtta, sov även pappan i den här familjen. Aja, så kan det gå! Trötta föräldrar efter en alldeles för lång fredagskväll! Trevligt var det dock! =) Men fredagar är jobbiga alltså..
 
 
Vad ska vi hitta på med idag då?
Jesper for till stan för ett tag sen.. Ska hämta ny backspegel till lastbilen, och hämta upp Lowa. Är rädd att han har en hel del skruvning som bör göras idag, om det ska gå att köra till veckan. Det är roligt med egenföretagande.
 
Vi får väl försöka roa oss här på hemmaplan, städa och tvätta behövs ju alltid göras.. Men ta oss ut i finvädret en stund, vore ju nice! Trist att all snön smält ihop o man inte kan åka varken skidor, eller snowracer! =( Det känns som vår, när man går ut.. Men snart blir det väl full vargavinter, igen! Så vi ska inte hoppas på för mycket! ;)
 
Näe, ska ta o skriva lite adresser, på en hel hög med kuvert jag.. Så vi kan skicka iväg lite post! Gäller o passa på, medans den här minsta Tornadon här hemma faktiskt sover!
 
Ordbajseri deluxe, blev det här..
Hade egentligen en himla massa jag tänkte försöka sätta ord på. Det gick ju sådär!
 
Vad har ni haft för er i helgen!?
 
 
 
 
 
 

♡ TIPS!

Alltså, jag måste bara få tipsa om den HÄR hemsidan/webbshopen! Satt ju som jag skrev i mitt förra inlägg, och kikade på parfymer.. O funderade på att beställa en till min sambo! Vilket jag gjorde då, i tisdags alltså! Tisdags mittidagen, och IGÅR kom den i brevlådan! Alltså, 24 timmar efter att jag beställt den! Sinnessjukt, hur fort det faktiskt kan gå att handla online! =)
O då bor jag ju dessutom i Norrland! ;-)
 Jag har ju beställt parfym därifrån förut, och alltid varit väldigt nöjd. Både med priser, och med snabba leveranser! Men den här gången, måste det ha varit rekord! =)
 
Brevlådan var förresten överfull igår, tackkorten kom äntligen också. Den leveranstiden är jag inte riktigt lika imponerad över, även om det inte tog jätte lång tid! Men allt är ju relativt! ;)
 
Snabba leveranser är ju verkligen guld, framförallt när man som jag har det lite sisådär med framförhållning emellanåt! ;)
 
Nåja, ville mest bara tipsa om det just nu! För nu måste jag ta tag i handlingsbeställning innan något annat!
Så det kan hämtas imorgon..

♡ Hyfsat mörbultad

I Söndags var det helt okej väder, för att vara ute och härja tillsammans med kidsen! Så när Arwid sov sin mittidagenlur, så klädde vi på oss och gick ut! Lowa invigde sina nya längdskidor..
Jag och Jesper fick för oss att vi skulle spåra upp en bra pulkåkningsbacke, på sidan om huset! Med snowracer.. Sagt o gjort.. Till slut hade vi fått till det riktigt bra.. Så pass bra så att den här morsan flög över vallen, och halvvägs till grannen! Herre jisses vad jag flög!! Haha.. Lyckades på nåt vis parera så pass att jag inte vurpade.. Just då!
Värre gick det när jag o Lowa tävlade vem som kunde åka längst med snowracerna! Hon körde först, o tog sig en bra bit.. Även hon flög över den där snövallen.. Morsan ville ju inte va sämre! O tog fart! Flög gjorde jag. Landade inte som tänkt, utan gjorde en herrejösses volt utan dess like! Herregud! Varför skulle jag ens försöka!?
Grannen skratta, Lowa skratta.. O Jesper o Edwin skratta. Själv låg jag där som en strandad säl. Övertygad om att axeln var ur led, och skulderbladet krossat.. Haha..
Jaja, jag är ju hel i alla fall, om än något stel och jäkligt öm.. Man är ju tydligen ingen ungdom längre! ;)
 
Roligt och mysigt hade vi det i alla fall! Älskar dessa dagar, då vi har möjlighet att vara ute tillsammans och leka med barnen. Hela familjen. Otroligt värdefullt! ♡ Hade förvisso en hel del städning att göra inne, men det försvinner ju inte.. O då tycker jag det är viktigare att faktiskt umgås tillsammans! Så pass mycket har jag ändå lärt mej genom åren! ;) O barnen tycker ju att det är så roligt, att göra saker tillsammans med oss! =)
 
Efter några timmar ute, så gick vi in och fikade, givetvis varm choklad och ostmackor till mellis! Det är helt klart nåt speciellt med det, efter man varit ute och blivit lite sådär lagomt kall och rosig om kinderna!
 
       
 
 
Har ju under denna isolerings helg, faktiskt hunnit med att tvätta bort en himla massa från tvättstugan! Plus allt extra som blev med sängkläder o sånt, pga magsjukan! Samt städat bort det sjuka! Mest, sån tråkig städning kvar.. Precis som om inte all städning är tråkigt. Men jaa, ni fattar poängen! Skönt att börja kunna se golvet i tvättstugan igen! Blir som så mycket roligare att faktiskt tvätta då! ;) Måste sortera bort berget med kläder som ska läggas bort/ säljas bort också! Sortera upp i storlekar, fota och göra annonser.. Meen, just nu känns det gruvensamt.. Måste liksom komma i rätt städa bort humör! ;)
 
I eftermiddag, så ska jag o Lowa till tandläkarna. Först ska jag dit, och göra en röntgen hos "min" tandläkare klockan fyra, och sen ska Lowa vara hos sin på Frösön klockan sex.. För att kolla tandställningen, och justera! Ett sånt där besök som tar typ tre minuter, men ändå måste göras! Fördelen är ju att jag o Lowa får lite egentid, och att vi ska äta middag tillsammans med mormorn! ♡
 
Imorgon vankas det tillväxtkontroll, för den här långa lilla herrn! Samt efterkontroll för morsan! Huua, vad jag gruvar mig! Inte för att jag tror nåt skulle vara tokigt. Men det är liksom inget trevligt besök. Men något som måste göras, och lämna cellprov när jag likväl är där!
Tur jag har en fantastisk barnmorska. Dessutom så ska vi dejta Myran, vilket var hundra år sen! Så det om något, ser jag verkligen fram emot! ♡
 
 
Alla ♡- nsdag på lördag gott folk! Brukar ni "fira" det? O framförallt HUR firar ni? :)  Jag sitter o tror banne mig jag ska beställa nån go parfym, till min käre sambo.. HÄR finns massor, med bra priser och snabb leverans! ;)
 
Jag älskar den här gamla godingen.. ;)
 
 

♡ Ett gammalt hus

Ibland så önskar jag att vi hade ett gammalt hus.. Alltså, typ ett litet torp! Tycker nämligen att shabby chick är såå himla fint! Men vet inte riktigt hur jag ska få den stilen att stämma här hemma! Vårat hus är absolut inte nybyggt.. Men byggt i början på 80talet.. En souterräng kåk.. Blir liksom svårt o få det där naturliga shabby chick! Hur sjutton ska jag få till det bra? Gillestugan skulle man ju kunna göra riktigt Shabby chick kanske? Skulle ha haft en gammal kakelugn där, så hade det ju blivit kanon!
Näe, vi måste nog köpa oss en stuga i framtiden.. Det är väl det enda vi kan göra va? Haha.. =)
 
Jag är hursomhelst helt såld, på det mesta i shabby chick stuk.. O lite sånt smyger absolut in här hemma..
Det måste det ju liksom få göra.. För det är ju som lite jag på nåt vis..
 
 
Kan surfa runt på såna inrednings sidor i timmar.. Borde ni också göra.. Man hittar så otroligt mycket fint. Och får så mycket inspiration!
 
Dessa hyllor alltså, Hur fina är inte dom!?
 
             
 
 
Å denna superfina klocka.. Vart skulle jag kunna ha den!? Åååh..
 
Och jag som verkligen vill ha en fin golvkandelaber!! Passar väl perfekt i ett hem med två små vildskinn va? :)
 
 
 
Detta och massor av mer fint, finns på inwhite4you.se och sidan hittar ni HÄR!
Klart värt både ett, och flera besök!

♡ Magsjukan från helvete!!!

Man ska ju som bekant aldrig ropa hej! Heller inte sitta o vara kaxig för att man "aaaldrig" får magsjuka, trots att både sambon o dottern brukar åka dit... Fy faaan så klen jag var igår..
Vaknade strax efter fyra, och hade så jävla ont i magen, feber och sjukt ont i kroppen/lederna.. Men liksom inte magsjukeont.. Jesper hade ju redan farit och jobbat.. Jag gjorde iordning ersättning till Arwid och somnade om.. Vaknade vid halvsju av att Lowa står i sovrummet och säger.. " Mamma, jag tror jag blivit smittad av Jesper.." O sen spyr hon!
30 minuter senare måste jag börja ränna på toan! O sambon i Sundsvall... Toppen!! :-/ Lowa gjorde som Jesper, kräktes en gång.. Inge mer, men mådde ju givetvis allt annat än bra.. Själv så bodde jag på toan, ifrån 07-18..  Och jag var verkligen så jävla dålig.. Klar nackdel med att va diabetiker, jag blir verkligen så jävla sjuk. Glad att jag slapp sjukhus, och dropp i alla fall! Alltid något!
Jag grinade igår.. När jag insåg att Jesper hade flera timmar hem, och varken mamma eller pappa tordes komma och hjälpa mig med barnen! Lowa var väl inga problem, hon låg ju nästan lika utslagen som mig..
Men mat och lek smågrabbarna, blöjbyten osv.. Fy faaan! Helt klart värsta/jobbigaste dagen på riktigt länge!
Aldrig förr har jag önskat att jag bodde helt själv..
O aldrig förr har tiden gått så långsamt, fram tills Jesper tagit sig hem.. O då var han hemma redan klockan ett! Jisses, alltså!
 
O mostern som skulle komma igårkväll.. =( Jävla skit!! Lowa är så himla ledsen, jag också givetvis.. O Edwin som har tjatat om Moootte EeeemmA! I flera dagar.. :( Sjukt trist och typiskt!!
 
Idag mår jag som vanligt igen, blodsockret är till o med redan bra.. =) O jag ska städa ur allt sjukt ur huset tänkte jag!=) Små grabbarna verkar *peppar,peppar* ha klarat sig!! Pappan jobbar idag, for redan vid fyra imorse.. Det är kul med egenföretagande. Ajjemän.
Vad tusan ska vi roa oss med här hemma hela helgen då? Isolerade? När man är piggelin!?
Är ju inge snowracerväder heller, eller ja knappast nå väder att vara ute i överhuvudtaget!
Vad hände liksom, i Onsdags var det -22 och idag +2 !? Jaja..
 
Näe, göra iordning Arwid för en liten nap i vagnen kanske.. Edwin kom ju och väckte oss vid sex imorse.. Gaah. UNGE! Ja, Arwid fick ju givetvis somna om då.. Men n här morsan, får då inte sova förrän till kvällen! Tur jag somnade före tio igårkväll! ;)
 
Vad gör ni för roligt i helgen?
 
 
 
 

♡ Rakt in i hjärtat..

Har precis gjort klart veckans beställning på Maxi, och fastnade framför TVn och "Rakt in i hjärtat.." Alltså, vilka hjältar! Och vilka kämpar! Både barnen, föräldrarna och all personal!!  ♡  ♡  ♡
Och som jag gråter emellanåt.. Jisses alltså!
 
Finner inte riktigt orden.. Men det här är helt klart ett program för alla att se..
 
 
Tvivlar förresten på att det var pga magsjuka min sämre hälft kräktes inatt.. Tror han är klent byggd mest.. ;)
Näe, men seriöst. Tror snarare att det var en kombo av lite förkylning i samband med att hålla på o slita ut sig totalt.. Man orkar liksom inte hur mycket som helst, oavsett hur mycket man tror det..
Det är vad jag tror i alla fall.. Ett litet.. Stopp,stanna! Vila och ta det lugnt lite kanske?
 
Törs inte riktigt ropa hej än dock.. Man vet ju aldrig vad som sker inatt.. Det är väl bara o hålla tummarna!
 
Får se hur sjutton det blir med Nils kalas imorgon, har ju prövat ringa till mamman där för o kolla vad hon tror och tycker! :-/ Meen, den donnan har nog haft fullt upp idag.. Totalt hopplös o nå ju... ;)  ♡
 
Nää, kolla till Lowa och sen krypa till kojs!
 
 Ajjemän, så ere ju..
 

♡ En bra sida..

När man är hemma bara, och egentligen skulle ha varit iväg på något.. O minstingen sover som aldrig förr.. O den lite större killen kikar på film med pappan.. Har man ju möjlighet att surfa runt rätt mycket! O som jag skrev i ett tidigare inlägg, så försöker ju vi få bort det mesta i plast bland barnens leksaker.. Joorå, lego har vi! O diverse annat också, givetvis! ;) Men jag köper gärna i trä, och gärna ekologiskt.. I den här stan, tror jag bara det säljs ekoleksaker på typ ett ställe! Däremot finns det desto mer sidor här på nätet! ;)
 
Har hittat hur mycket fina, bra och ekologiska leksaker på den HÄR sidan! ;) O när jag tänker efter lite så har jag ju hört massor om denna förut också.. O alla har varit lika positiva! :)
 
Finns även mycket giftfria kläder, vilket också är toppen ju! =) Alltså, jag är låångt ifrån nåt praktexemplar på att bara köra eko, giftfria kläder osv.. Men jag försöker så gott jag kan, och anser att det är bättre.. Och det räcker för mig! :) Bättre än att tänka typ.. " Det är så mycket gift i precis allt, så det spelar ingen roll.." Det känns ju liksom som ett väldigt dumt argument..
 
 
 
Kolla bara här, vad mycket fina leksaker det finns.. Och ekologiska är dom också! ;)
 
      
 
       
 
       
 
       
 
Önskar att man hade oömt med pengar, då hade allt detta redan varit på väg hem till oss! ;)
Hittade även mysig heminredning, och fina kläder.. Så helt klart en sida jag kommer använda mig.. Framförallt för att köpa leksaker..  Är även sugen på dom här kläderna till grabbarna..
 
   
 
 
 
 
Kika in o spana vettja.. medvetenmini.se är sidan!  ♡

♡ Ingenting av nånting..

Ja, alltså.. Jag skulle ju på ögonbottenfotografering idag.. O jag skulle även köpa nya skridskoskydd till Lowa, som hon måste ha imorgon..
 
Sent igår kväll/tidig natt började ju pappan i den här familjen att kräkas!? Såå jävla typiskt! Dock så kräktes han bara då.. O ingenting sen dess! Men det kändes ju ändå inte som att jag vill ta med kidsen o sprida eventuell smitta runt, på sjukhuset och till morfarn! Så det blev till att avboka!
O nu håller vi tummarna, för att ingen annan börjar kräkas.. Då mostern kommer i helgen! O vi ska hämta henne på tåget imorgon kväll! O Lowa kommer ju bli helt förstörd om vi inte kan umgås med henne nu när hon kommer upp! ♡
 
Är ju bjudna på 1årskalas imorgon också.. :-/ Nils blir redan 1 år.. Sjuuukt!!  ♡ ♡ ♡
 
Passade på o for en sväng till Gällö o inhandlade lite braförmagen mat, o diverse förnödenheter när jag hade lagt Arwid för sovstund i vagnen.. O Edwin är ju så lugn o snäll, så han kunde den sjuka pappan ha koll på,trots att han var vaken o busade! ;)
 Arwid då..  ja han sover än han! Måtte dessa långa sovpass på dagarna kunna bli en vana och rutin! Det skulle jag verkligen uppskatta! =)
 
Näe, nu ska här hängas tvätt.. O sen ska handlingen beställas ifrån Maxi också.. Måste se till o göra nån sorts matsedel tills dess! Alltid liiiika roligt! ;)
 
 
 
Några kloka ord, jag sprang över..
 
 
 
 
 
 

♡ Plötsligt händer det!

Ajjemän! =) Arwid håller på att slå något sorts sömnrekord! Wiihoo! ♡
Så jag och Edwin har hunnit hänga tvätt, sortera tvätt, kört igång en ny maskin.. Samt dammsugit övervåningen och skurat av köket! O handfatet på toan.. Värsta effektiva teamet! ;-)
 
Nu kikar Edwin på Bilar (för hundratolfte gången), så jag passar på att hänga vid datorn o slösurfa lite innan Arwid tänker vakna! Blir så nöjd när den här lillemannen verkligen sover.. Då det är ytterst sällsynt dagtid! Men idag, när vi egentligen tänkt gå på Skorpan, och socialisera oss.. Då passar det att sova i flera timmar! Haha.. Så nåt Skorpan hinner vi ju inte på idag.. Den härligaTajmingen! ;) Jaja, vi har ju som sagt hunnit få massa gjort hemma istället då! Har ju förvisso inte varit o handlat än heller, men det kan vi ju göra närsom.. Måste ju köpa ägg, om vi ska få oss nån middag idag! Har ju tänkt steka pannkakor ju! =)
 
Imorgon ska jag på ögonbottenfotografering, känns ju som jag nyss var där.. Men det här blir första gången, efter förlossningen.. O det är ju över sex månader sen.. Redan! Jisses alltså! Arwid är redan lite drygt 6 månader! Våran minsta lilla fis!! ♡ ♡ ♡ Svårt o greppa, tycker nyss han föddes.. Samtidigt som det känns som att han alltid funnits hos oss! Så är det väl förvisso med alla barn! ;)
 
Diabetesen då.. Den spelar mej fortfarande spratt! Alltså, jag har haft diabetes i snart 14 år.. O det finns verkligen inget logiskt med Typ 1 Diabetes, för fem öre.. Jag har alltid trott, att det är jag som är ett hopplöst fall! Som liksom inte får till det, får det att bara fungera bra, alltid liksom! Skulle varit stenrik, om jag fått en tia varje gång någon sagt "Det är ju bara att låta bli att äta godis" "Det är ju bara att ta sprutor" Dessa jävla förståsigpåare, som tycker och tror att det är så jävla BARA! Varsågod, byt med oss en vecka! Så inser du rätt snabbt, att det inte är så BARA.. Får dessutom krupp på alla som tror att Typ 2 och Typ 1 fungerar likadant! Neeej för helvete, vill jag bara skrika!!!! Det är liksom två heeeeelt olika sjukdomar! På riktigt.
Gaaaah. Känner att jag kanske låter liiite bitter nu.. Meen Just idag, är jag faktiskt inte så bitter över Diabetesen.. Hittills idag, så har värdena liksom varit bra! :) 
 
Har nyligen blivit med i en bra Facebook grupp, otroligt skönt faktiskt! Tack vare den har jag insett att Näe, jag är varken hopplös ett kass.. Jag är bara mänsklig! Precis som alla andra med Typ 1 Diabetes.. O det jag vill få ut av att skriva det här om Diabetes Typ 1 är att NEEEEJ, Det är inte bara att låta bli att äta godis, kolla blodsockret och ta sitt insulin. Det är Så  O T R O L I G T  mycket mer! Så ni kan på riktigt inte föreställa er..
Mer om det, en annan dag.. Känner jag! ;)
 
Funderar på att börja med pump igen, och sitter och försöker läsa in mig på vilken som skulle passa mig bäst! Av det urval som Jämtlands län har.. O likaså CGM mätare, tror det skulle underlätta otroligt för mig! O tillslut kanske även jag får till såna där enligt boken, värden! :)
 
Shiit, det här inlägget spårade o jag tappade tråden lite lätt.. Haha, men sånt är livet! ;)
 
 
Just nu är jag mest inne på en Accu Check Combo.. Den ska man visst kunna bada med också! Någon som vet om dom är bra?
 
 

♡ Inte så tufft..

Alltså, vilken mardröms dag/eftermiddag jag har haft!! Blää!
Jag är ju som förkyld.. Eller ja, alltså igår.. Då var det typ som en riktig ManCold.. Imorse kändes det ändå bättre, på något vis.. Men jag hade lite sådär migränliknande huvudvärk, men ändå inte migrän.. Skitskumt!
När jag skulle styra upp lunch till kidsen, blev jag så jäkla yr.. O skakis! Väldigt skakis.. Kollade ett bs, för jag trodde ju givetvis att jag var låg.. Speciellt när det liksom var alldeles innan lunch.. 8,2 så njaaäe!
Fick i oss lite lunch, och sen var jag liksom tvungen att lägga mig ned.. Så först låg jag på soffan, o försökte få en trött Arwid att somna.. Det gick sådär, så jag var tvungen att resa mig upp för o gå med han o vyssja! O fy sjutton så otäckt. Jag mådde alltså så jäkla konstigt.. Ringde till Jesper och typ grinade, o för att höra så att han inte skulle bli sen hem..
Var tillslut tvungen att lägga mig i sängen med barnen.. Arwid som var så trött o bara gnällde, men kunde inte komma till ro.. O Edwin ja han skulle bara busa! Jisses, efter en stund kom Edwin på att det var roligare o köra bil, så han pep ut ifrån sovrummet.. Då kunde Arwid äntligen somna! Yeey! Så jag lyckades ta mig ut till soffan, för att göra han något sånär sällskap i alla fall.. O där låg vi, till brosan vaknade.. O då kändes det liksom rätt okej ändå, tills jag reste mig upp! Huuu! Aja, plockad upp Arwid o sen lekte grabbarna på bra inne på Arwids rum, med mig liggandes på golvet till pappan äntligen kom hem!  ♡
 
Fick hjälp till sängen, o där låg jag några timmar.. Som ett kas.. Halvt sovande, halvt vaken. Halvt medvetslös..
När jag väl kvicknade till igen, så var den konstiga huvudvärken borta. Likaså yrseln, och jag mådde riktigt bra igen..
 
Så nu är jag riktigt piggelin! =) Har t.om hängt tvätt o grejat! Har äntligen fått fingrarna ur arslet o beställt tack kort, också! Bättre sent än aldrig heter det väl? ;)
 
Fastnade ju givetvis, med att kika på fotona ifrån nyfödd & gravidfotograferingen.. O jisses! Jag ÄLSKAR dom fotona!!  ♡ ♡ ♡
 
 
           
 
   
 
 
 
 
 
 
     
 
Så jävla nöjd är jag! =)
 
Kikade på lite andra kort ifrån jul och nyårshelgen också.. Som liksom, blivit kvar på kameran.. Men eftersom jag själv gärna läser bloggar med bilder, så är jag snäll o bjuppar på några! ;)
 
 
Stiliga grabbar, på nyårsafton!  ♡
     
 
Lite pyssel.. :)
 
 
 
 
 
 O några ifrån mammas födelsedag! Dock fastnade inte hon själv på kort.. ;)
 
 
       
 
 
Näe, tror jag ska poppa mig lite popcorn o krypa till kojs o kolla på den där jäkla fängelseserien på fyran, som jag fastnat för! ;) Imorgon tänkte jag fara till Brunflo o handla lite som saknas här hemma.. O sen, om vi är pigga o krya så ska vi nog på en liten sammankomst på skorpan! Det håller vi tummarna för! =)
 
Joo, jag o mina smågrabbar och Caroline tog o for till Sundsvall, och Ikea i söndags! En trevlig dagstur, o nu har Millie fått en stortjej säng! =) Lowa tyckte inte att Ikea lät så lockande, så hon hoppade av i Nedansjö, hos Tinas mamma! O var där istället!  ♡ Hon har tur hon.. Inte alla som har så många mommosar!  ♡ En biomomma, en bonusmomma, en extra momma, och två gammelmomma! ;) Lyxigt värre ju! =)
 
För mig blev det inte alls mycket inhandlat på Ikea dock, men några bra o ha saker hittade jag allt åt! ;)
Nöjdast är jag nog tamigtusan över Brandfilten!! Varför har inte alla det hemma? Det borde alla ha!!
Ska komplettera med två brandsläckare också, minsann! En på varje våning! Jajjemän!
Sen blev det lakan till barnen köpta, sängkläder till oss, potta till Edwin, dyna till Arwids matstol, äggskärare, glas och några klassiska drönalådor till kidsens hyllor! O ja, en lampa till Arwids rum! =)
 
Hittade mer lampor där också faktiskt, så jag tror minsann jag o min bättre hälft måste ta en sväng dit något mer, och köpa några! ;)
 
Nää, popcorn och sängen vare ja..
 

♡ Tips på saker till barnen..

Jag är sjuk, eller ja.. mer eller mindre förkyld så att säga..
Jag borde passa på att tvätta, och städa nu när Arwid ligger ute och sover.. Det gör jag som synes inte..
Däremot har jag hittat en sida, med fina barnleksaker.. Otroligt mycket i trä!
Jaa, jag kanske är löjlig.. Men jag vill ha så lite plast, som möjligt.. Så är det bara! :)
 
Såå, jag har hittat ytterligare en sida med fina träleksaker.. Men även lite allt möjligt.. Fanns en del maskeradkläder också, sängkläder, heminredning och vanliga kläder! Rätt tuffa pyjamaser! =) Pyjamasarna finns för barn i åldrarna 3-8 år.. :)
 
 
 
Dom här sakerna, skulle jag gärna vilja ha hemma till mina grabbar! =)
 
Sidan hittar ni HÄR! =)
 
           
 
   
 
    

♡ 80års kalas!

I torsdags fyllde min älskade mormor 80 år.. Så i Lördags firades hon! Vi höll till i en samlingslokal där hon bor, riktigt mysigt var det där! Såna ställen brukar ju kunna vara rätt stela, och trista.. Men här var det rent av hemtrevligt! :)
 
Hade en mycket trevlig eftermiddag/kväll! =) Vi var rätt många, trots att det bara var hennes barn med familjer! O nästan alla kusiner var med, förutom syrran. O två till! Men vi var nog runt 30 i alla fall, i alla åldrar! O barnen lekte och hade huur roligt som helst.. Mina kusinbarn som var där, är ju 8 månader, 2,4 år och 4 år.. Så både Edwin och Arwid hade andra jämngamla barn att leka med.. O Lowa är ju lika gammal som min yngsta kusin, så hon hade ju också någon att leka med! Toppenbra, när det finns jämnåriga för alla tre barnen! =) Det är ju liksom rätt ovanligt, då dom flesta av våra vänner, som vi oftast umgås med har yngre barn.. Så Lowa är ju i regel alltid äldst, och oftast minst 6 år äldre! Vilket kan vara tråkigt när man börjar bli så stor som hon! :-/  Även om hon tycker det är roligt, och mysigt också.. Förstås! ♡
 
Var duktig och hade med mig kameran för att kunna fota.. O alltså, jag tror fan jag måste gå någon värre fotokurs.. Jag drack ju inte en droppe, men av 90% av fotona att döma, så skulle man ju kunna tro att jag var på storfyllan! Haha, herregud! Skulle dock vilja skylla en del, på att det ÄR svårt att fota små barn, som springer runt och leker! ;)
 
Några kort, blev ju i alla fall inte, såå jätte dåliga.. Så dom tänkte jag faktiskt dela med mig av! :)
 
 
Jubilaren herself..
 
Våran älskade Mormor! ♡ ♡ ♡
 
 
Och lite blandad kompott! :)
 
       
 
       
 

RSS 2.0