♡ Att lämna ett urinprov..

Kan tydligen vara svårare än man tror.. Lowa har ju eventuellt fått UVI, så jag packade in ungarna i bilen och for till distriktarn i Gällö, så hon skulle kunna lämna urinprov där.. Svårare uppgift, eftersom hon knappt kan kissa.. Så det blev små skvättar.. Först så pass så att det gick att kolla en sticka.. O eftersom den visade på blod i urinet, så ville dom ju givetvis skicka en odling.. O behövde, ju givetvis mer kiss.. Sååå, hälla i sig vatten, o kissa lite, hälla i sig mera vatten, och kissa lite till.. Tillslut så var röret fyllt!
 
Så nu väntar vi på svar ifrån läkaren.. O Lowa ska åka med bussen till morfarn om ett tag, så jag hoppas dom hör av sig snart om det är aktuellt med penicillin!
 
Vi hade förövrigt lyxfrämmande i Onsdags, huuundra år sen sist vi verkligen umgicks! Sååå, det var så värdefullt! En riktig mysdag, med lek och bus! Underbart!  ♡ ♡ ♡ Jag o Tina lyckades bygga ihop den där förbaskade hyllan till Lowas rum också, så snart är hennes rum heeelt klart!! =) Blir så fint! Den enda "möbel" som fattas nu, är ett klädträd.. Så jag ska försöka hitta åt mig ett sånt! Seeen så, lite foton på väggarna kanske.. Men det blir verkligen bra!
 
 
Näe, nu ska vi äta lite sen lunch, innan Lowa åker iväg!  ♡
 
 

♡ Tallrikshylla..

Jag är ju på jakt efter en tallrikshylla! O min kära svärfar, har sagt att han kan snickra ihop en åt mig!! Wiihoo!
Min kära vän Jänet har en, som jag tycker är så fin.. Så jag tror den får agera mall! Har dock suttit och googlat lite nu, och såg att på Ellos hade dom den HÄR fina! Dock så tror jag ju att jag egentligen inte vill ha krokar under.. Vad ska jag med dom till liksom!?
 
Finns ju dock, massor av fina och olika.. Tänkte ju visa er lite fina som jag hittat, men nu börjar 15minutersovarn på att vakna.. Så det får bli sen! ;)
 
Edit: Han lät visst bara lite.. ;)
 
Vad tycker ni om dessa!?
 
(bilder från google)
 
         
 
       
 
   

♡ Haft en bra helg,trots ett litet missöde..

Alltså, vi har ju bott här i lite drygt ett år nu.. Flyttade ju in 1/12-2013.. Folket här är trevliga och gulliga.. O vi har absolut inga problem med några grannar.. Grannar är ju annars något, som kan skapa stora problem! ;) Men det går riktigt bra! =) Frågan är ju dock om, vi har sabbat grannsämjan för all framtid, och om Robert Ashberg kommer knacka på någon dag?  Det hände en grej i lördags kan man väl kanske säga..
Jesper hade skjutsat Lowa på kalas, till en klasskompis.. O vad gör han på hemvägen!? Jo, kör över grannens katt!!! Ajjemän.. Alltså, inte sådär lite så att lite vård behövs, utan den stendog. Jahopp!? Vad gör man nu då? Han hade ju ingen aning, om vems katten var och knackade på husen närmast där det hände.. Ingen av dom ägde katten! Neehe!? Det här hände ju alltså även mitt i byn. La ut en förfrågan på byns Facebook sida, vem som kunde tänkas äga en liten mindre svart och vit katt, på ***vägen.. O fick ett samtal en stund senare av pappan i en familj, och jorå! Det var deras katt.. Förklarade vad som hade hänt, och beklagade samt sa att vi tagit rätt på katten om dom vill ha den! Så fem minuter senare, var han här och hämtade den! Tackade så mycket, för att vi tagit rätt på den och letat upp dom, och sa att dom verkligen uppskattade det! Så det kändes ju bra i alla fall!  ♡
 
Alltså att utekatter blir påkörda/ihjäl körda är ju inte ovanligt, och det är ju tyvärr något man på något vis får räkna med, att det kan hända..  Men o förklara det för barnen, huua! Får ont i hjärtat när jag tänker på småbarnen i den familjen! :(  ♡ Detta var ju tydligen även tredje katten, på tre år som hade blivit ihjälkörd! :-/
 
 
 
Jaja, vi fick sällskap av Svärfar och Eva till middagen på lördagen, och det var trevligt! Lättade upp stämningen! =) Edwin var dock så övertrött, så jisses! :-/ O jag somnade som vanligt, vid nattningen av han! Men det är liksom så mysigt, att ligga där o trängas i han lilla säng!  ♡
 
 
I söndags började vi dagen med en rejäl mysfrukost, innan vi blåste in på Jysk för att hämta den där rackarns hyllan vi väntat på!! wiihoo! =) Sen landade vi äntligen på Badhuset! Var super lite folk där, vilket är skönt med Brunflobadet.. =) Dessutom är det superbilligt, fräscht, man får ha med matsäck. Och framförallt, man får ha med barnvagnen in i simhallen! Stort plus på det!! =) Det gör ju att det blir nåågot lättare o fara o bada med en mini, och två andra.. Eftersom Arwid behöver sova emellanåt, och Edwin och Lowa vill ju givetvis gärna bada längre än Arwid orkar! =) Så nu badade vi först tillsammans allihopa, och när Arwid somnade kunde jag t.om passa på att simma några längder! Men jisses alltså, vad otränad man är.. Trodde seriöst, jag skulle dö! Uscha! Hahaha! =)
Efter en heldag på badhuset, så blev vi bjudna på middag hos Svärfar och Eva! Lyxigt!  ♡
 
Men Alltså, varför simmar jag inte oftare? Det är ju bra träning, och skonsam träning.. O bra för hela kroppen! Ska banne mig, försöka ta mig iväg någon eftermiddag/kväll och simma igen! Tänkte att jag o Lowa kanske kan simma tillsammans! Få lite egentid, nån gång i veckan, samtidigt som det skulle göra gott för oss bägge! :)
Men jag Kan ju ärligt erkänna att efter tre barn, så är man inte så jättebekväm i minimalt med kläder..
 
Igår kom smset jag väntat på, mina skor finns nu på Stadium i stan.. Och bara väntar på miiig!! Wiihoo! =)
I eftermiddag ska jag äntligen hämta hem dom! Glaaadare tjej! =)
Ska ju även iväg och pröva ut ny längdskidsutrustning till Lowa! Yeey! Hennes är ju alldeles för korta, och pjäxorna är dessutom spårlöst borta! :-/ Har ju kikat lite på köp&sälj sidor, och inte hittat nåt alls.. Så jag fick för mig att ringa morfarn häromdagen, för o höra om det kanske fanns nån billig outlet uppe i Åre.. Fick till svar.. " Joanna, Ingenting är billigt här.. Far på sportringen i stan, och köp ett skidpaket där.. " Javisst,för det tillåter verkligen ekonomin tänkte jag.. men svarade typ "Jaa,jag får väl göra det.." Då fortsätter morfarn med " Ja, åk dit och pröva ut.. Också hör du av dig till mig,vad det kostar så swishar jag pengar! Så får hon det av mig!! "
JISSES!! Rätt brydd jag blev, och framförallt så himla glad!!!  ♡ ♡ ♡
" Klart som sjutton, hon ska ha riktig och bra utrustning! "
Å Lowa blev ju givetvis överycklig, och vill ju åka in på en gång! Dock var hon hemma ifrån skolan igår, pga nån sorts förkylning och var totalt orkeslös..  ♡ Så igår gick det ju inte att ordna.. Men i eftermiddag, så tänkte vi försöka få det gjort i alla fall! =)
Skidutrustning är ju faktiskt viktigt här.. Då det åks skidor, minst en gång i veckan bara på skoltid!
Trist bara att det kostar så rackarns mycket pengar!
 
 
Jisses, vilket skitlångt inlägg det blev nuuudå.. Sånt som händer!
Nu ska jag måla naglar, får se hur det slutar! ;-)
 
       
 
        
 
     

♡ Snowraceråkning

Jajjemän, vi har varit ute någon timme o åkt snowracer med Lowa och Edwin! Arwid har sovit i vagnen.. Så både mamman och pappan, kunde vara med och åka! =) O det är ju sjukt rooligt! Wiihoo!
Edwin invigde sina nya längdskidor också, o det gillade han!
 
 
   
 
 
Hade tänkt ta en tur på badhuset i Brunflo idag, men sen kom vi på att det är ju stängt på Lördagar.. Så det får bli ett besök där imorgon istället! Tror Märtis med mamma o moster kanske följer med också!  ♡
Ska hämta hyllan till Lowas rum imorgon också! Äntligen!
 
Tog mig ju till psykologen i torsdags, och det gick väl bra.. Men när det är typ 10 minuter kvar, säger hen " Jaa, det börjar ju närma sig slutet för mig nu, jag jobbar ju bara två veckor till och sen går ju jag i pension!" Eeeeh? Jaha, jag blir så jäkla trött alltså.
 
Aja, efter besöket där så sprang jag bland annat in på stadium, för att försöka köpa dom HÄR skorna, som jag suktat så förbaskat länge efter! Tvär SLUT var ju dom! Gaaaah!
Så jag gick ut därifrån med en bikini istället!? Så kan det gå.. Vad sjutton ska jag med en bikini till liksom?
Aja, 40:- var den ju kanske värd..
 
Surfade in på webbshopen istället, och där gott folk.. Fanns det kvar!! Så nu väntar jag bara på att få ett sms, att jag kan hämta dom! På stadium, inne i stan.. Jäkla tjorv, men snart har jag dom i min ägo! =)
 
Sen blev det äntligen dejt med mina Järnladies! Pause fick den stora äran, att ta emot oss! O där blev vi givetvis sittandes tills dom stängde, och fick jaga iväg oss därifrån! Såå jäkla nice, att få ses.. Surra,skratta och TANKA energi! ♡♡♡
 
 
Näe, om vi ska ta och fika lite mellis kanske! Tror det får bli varm choklad och ostsmörgås, så vi får upp värmen lite! ;)  Sen blir det en tur till Gällö, för mig eller Jesper med Lowa.. Lowa ska köpa ett presentkort till en kompis, som hon ska på kalas hos ikväll! Det gäller o vara ute i god tid, liksom!
Vad tycker ni är rimligt att lägga på klasskompisar födelsedagspresenter egentligen?
 
 
 
 
 
 
 
Hahaha, tycker den här är såå bra! =)
 
 
 
 

♡ Det här med att planera..

Jag gillar att planera saker och ting. En veckoplanering är alltid bra.. Spontanitet är härligt! Absolut.. Men i slutändan föredrar nog i alla fall jag planering. På gott och ont, för jag har nämligen väldigt svårt för när planeringen skiter sig.. Absolut inte alltid.. Men oftast faktiskt.. Mamma skulle nog påstå, att det har med någon diagnos att göra! ;)
 
Igår tänkte jag att vi skulle på den där träffen här på byn.. Men så blev det inställt, o sen skulle dom köra i alla fall.. Men då hade ju Joel hunnit höra av sig, och ville komma o hälsa på.. Så jag hoppade över hänget med byborna, o vi fick hänga med en gammal vän istället! =) Inte alls så tokigt.. =)
 
Idag på förmiddagen, skulle det vara mammaträff hemma hos Camilla.. Men det blev också inställt! ;) Såå typiskt, då jag verkligen sett framemot det! Men,men.. Nytt försök på måndag! :)
 
I eftermiddag har jag ju tid hos psykologen också, var osäkert först om pappan skulle hinna hem, så att jag skulle kunna ta mig iväg.. Men han har löst det! :) Så det är ju kanon, då det är alldeles för länge sen jag var dit sist.. :-/
 
Efter psykologbesöket, ska jag springa in på Stadium och hoppas på att Mina skor finns kvar, för då ska dom få följa med mig hem! Wooop,wooop!! :)
O sen ska jag fika/äta middag med mina Järnladies! Huuur underbart ska inte det bli då? Det behövs verkligen. Få tanka lite energi ifrån dom liksom!!  ♡ ♡ ♡
 
Sen ska handlingen på Maxi hämtas innan hemgång också.. Onlineshopping alltså, det är för jävla nice.. Igår när jag satt och la in beställningen så var jag duktig och faktiskt skrev upp Matsedeln för kommande vecka också! :) O tänkte att, varför inte dela med mig?
Såå, Håll i hatten! Det här är vad vi ska äta kommande vecka! ;)
 
Fredag; Pulled Pork, och ugnsrostade rotsaker
Lördag; Hemmagjorda burgare,och klyft potatis
Söndag; Kycklingfilè o Ris
Måndag; Lasagnette
Tisdag; Pannkakor
Onsdag; Blodpudding, Bacon och lingonsylt
Torsdag; Biff och Potatis
 
 
Jag har förövrigt en ny last, eller ja, nästan ett beroende..Fröknäcke!! Holy Shit, jag kan äta det dygnet runt, och hur mycket som helst.. typ! Kanske inte skit bra för magen..höhöhö! Men otroligt gott, o sjukt lättsamt att göra!
 
Här får ni recept, på det fröknäcke jag oftast gör! :)
Rör ihop följande:
 
2 dl Majsmjöl
1/2 dl olivolja, ekologisk kallpressad
1/2 dl linfrön
1/2 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor , oftast tar jag dock lite mindre och fyller upp med sesamfrön
2 dl kokat vatten
- flingsalt och valfria fröer uppepå! :)
 
150 grader i 45 minuter, mitt i ugnen! Muuums!! =)
 
 
Grabbarna o katta lekte tillsammans i babygymmet igår.. Helt sjukt vilken snäll katt vi har!  ♡
 
 
 
O Edwin prövade lite vinterkläder.. ;)
Såå jäkla nöjd!!
 
 
 

♡ Sjukt seg..

Alltså, när Edwin tyckte det var morgon strax efter sex, så var vi ju inte riktigt överens.. Kan man kanske säga! Han hade tydligen missat att morsan beställt sovmorgon, sa han!
 
Alltså, jag vet att jag egentligen inte ska gnälla, då min sämre hälft redan jobbat flera timmar den tiden! Meeeen ändååå!
 
Jag prövade förresten flytta på Arwid innan jag skulle somna inatt.. Det gick bra, i typ två timmar! Sen saknade han oss, o fick då komma tillbaka! Men då ringde ju pappans väckarklocka.. Så det var bara jag o småkillarna kvar i sängen då! ;)
 
Å även om jag tycker det absolut skönaste är att sova själv, med Jesper då förstås! Så är det ju ändå mysigt på nåt vis, o ha dom där små barnfötterna i sängen! En liten stund i alla fall..
Då dom har en tendens att oftast sova på tvären, och gärna uppe på oss föräldrar på ett eller annat vis! O då spelar det ingen roll om det är Arwid, Edwin eller Lowa! ;)
 
Finns ju dock inget, inget som får hjärtat att svämma över så mycket som, när dom somnat tillsammans. O trygga ligger där tätt intill varandra o sover så gott! ♡
Lowa sover gärna tillsammans med Edwin.. Ja, givetvis gärna Edwin med Lowa också.. Men det är ju liksom Lowa som får bestämma, när och om hon vill.. Ofta så frågar hon, får inte Edwin sova med mig? Det är ju såå mysigt! ;)
O det är så mysigt o se dom! Dom två alltså, finare syskonrelation finns knappast! ♡
 
 
Hursomhelst, så är jag efter den här natten.. Såå jävla seg!!
Hade en stund en tanke, om att fara in till stan o handla lite som fattas inför veckohandlingen o dessutom springa in på Stadium, och köpa dom HÄR skorna som jag snart suktat ihjäl mig efter!! Åååhåå..
Men vet ni? Jag tror jag bara åker bort till Gällö o handlar dom där grejerna.. Osså får skorna inhandlas en annan dag! Eventuellt om jag o Lowa tar en tur till stan imorn, när Jesper kommer från jobbet.. För o fixa storhandling, o skor till morsan! :) Ska höra med gubben!
Annars får de väl bli på fredag då..
 
Nu ska här bytas blöjor, o läggas bebis!
 
Bjuppar på en gammal bild ifrån semestern 2013 så länge...
 
 
 
 

♡ Jajjemän. .

Jahopp, då var sängen fylld.. Två små fisar! Bara Lowa som fattas.. å kattfan då! En sån här gång är det ju faktiskt bra att Lowa hamnar i nåt sorts komatillstånd när hon sover.. 
Arwid har haft magknip, inte jättefränt! 😣 När de gått över, o han lugnat sig kom Edwin inhoppande med nå sorts Vanheden skutt, som en solstråle! Alltså, den  ungen kan komma undan mycket med sin charm.. Det är ju bara att konstatera!
 
Han klättrade glatt upp o kröp ned bredvid en, kanske inte fullt såå munter, pappa! La armen om "Biiiischan " och  sen tvärslocknade han.. Arwid som låg tryggt i storebrors famn, ville ju inte vara sämre.. Så nu ligger dom här, alldeles tätt intill varandra o sover!  ♡
 
Själv har jag max en decimeter av sängen... Say NO more! 
 
Är det värt o pröva flytta på dom?  Kanske är det både lugnast och säkrast om jag tar Edwins säng?
 
Det är kul med barn... Sant de! 😜
 
 
 

♡ Finfrämmande!

Jamen visst, vi fick ju finfrämmande idag! =) Världens bästa Jänet, med kids kom ju hit!!
Alltid lika trevligt och mysigt!! ♡
Eftersom pappan, i deras familj och även pappan här skulle jobba sent så bjöd vi in dom på middag! Roligare o äta tillsammans! Blev Kyckling i Teriyakisås o Ris.. Mumma det! :)
 
Det där med o röja o städa i sovrummet, får kanske bli ett projekt för morgondagen istället.. Eller i övermorgon, kanske dan efter det.. Vad vet man..
 
 
Edwin var så övertrött när jag la han, så jisses! Till slut somnade han, ja.. jag också! Men det var mysigt.. Är oftast pappan som nattar han! Så det kändes lite lyxigt! ;) Våran goa storkille! ♡
 
 
Inatt som var fick jag äntligen sova, o jäklarns så gött! O tur var väl det, eftersom vi startade dagen så förbaskat tidigt.. Imorgon har jag lagt in om en liten sovmorgon, till småkillarna.. Får väl se hur det går..
O Lowa har fått stränga order, om att åtminstone snooza!
 
Har suttit och slökikat på Idrottsgalan ikväll, det är ju faktiskt riktigt bra! :)
Och alltså,seriöst..
Kiruna IF.. Hatten av för dom! Vilka hjältar!! :)
 
 (bild lånad från google)
 
 
På Onsdag börjar det någon sorts träffpunkt här på byn, för alla oss som är hemma på dagarna! Det ser jag framemot.. Träffa lite folk, o surra kan ju va trevligt! Få träffa lite andra, som är hemma här i närheten! Tror jag ska haka på Camilla dit, så slipper jag o småkillarna komma själv.. Känner mej lite feg! "Nyinfyttad" som man är! :)
 
Fick precis sms av en av mina järnladies, o jag tror minsann det vankas dejt med alla å de snaraste!
Det behöver vi tamigfan, alla fyra! ♡
 
 
Imorgon ska jag baka bröd, minsann! Matbröd har jag tänkt! =)
När vi fortfarande bodde i lägenheten, så gjorde jag det rätt ofta ett tag.. O det är ju så gott! =)
Ekonomiskt, o nyttigare dessutom! ;) Har ju för sjutton, inte bakat matbröd en enda gång sen vi flytta in här.. Vilket är mer än ett år sen ju.. Jag är hopplös, jag vet! Hoppas på o hitta åt receptet jag använde då bara, då jag verkligen gillade dom limporna!! =) Brukar ni baka bröd?
 
 
När, nu ska jag försöka sova lite.. Hör hur Edwin ligger o småvaknar till emellanåt, o Arwid likaså.. Så det är väl till o sova medans man kan.. I guess!
 

♡ De där med belysning,och lampor..

Yeeey! Tror jag hittat en webbshop med hyfsade priser, och fina lampor! :)
HÄR hittar ni den! =)
 
 
Har hittat två olika fönsterlampor, som jag funderar på..
 
    eller 
 
Hittade även en himla fin lampa, som skulle va fin på Arwids rum.. Med bilar på! :)
 
 
 
Alltså, det fanns himla mycket fina, olika lampor där.. Så, vi får väl se vad vi hittar på! Skulle ju ha haft nå bra i taket,i tvrummet också! Tror vi vill ha plafonder där faktiskt! Även om den här skulle vara läcker!
 
 
Fanns på rea nu för 550:- såg jag, nersatt ifrån 2698:- så det var inte dåligt!!
 
Dom här var ju också läckra!! :)
 
           
 
 
Fanns ju sjukt mycket olika,och otroligt fina taklampor där.. O HÄR kommer ni direkt till dom! :)
 

♡ Morgonstund...


 
Har guld i mun!?
 
Alltså, Lowas jävla väckarklocka, väckte Edwin klockan halv sju imorse.. Ja, Lowa sover på nedervåningen och Edwin uppe.. Om Lowa vaknade? Knappast! Men efter att klockan ringt i en halvtimme, så var i alla fall Edwin vaken..
Förstår inte huur man kan vara så död om mornarna? Alltså, jag är förvisso också det.. Men jag är åtminstone så pass vaken att jag snoozar. Lowas klocka ringer k o n s t a n t, i en timme, utan att hon ens rör på sig!?
 
Så idag, fick Edwin äran att väcka storasyrran.. ;) Själv hann jag med ett pass i tvättstugan, innan han fått henne ur sängen! :) Nu är hon på väg till skolan, o Edwin kollar på Bilar.. Jag har gjort en omgång fröknäcke, som håller på att gräddas nu! Så jäkla gött!
 
 
I lördags så körde pappan i familjen ved, så jag o barnen packade ihop oss o for till mormorn. Fick lunch där, o sen gick vi ut i finvädret! =) Tog en promenad bort på skolgården, o lekte där.. Edwin knatade på o gick hela vägen! Väl där mötte Linda o tre av hennes kids upp.. Efter några timmar ute, avslutade vi med ett besök på Ica, o sen hem till mormorn igen. Kokade varm choklad o fikade lite mellis! =)
 
Lowa skulle sova hos mormorn, så det var bara jag o småkillarna som packade ihop oss o for hem.. I Brunflo mötte vi upp pappan, och åt middag på Sibylla där! Tillsammans med Jimmy o barnen! Sjukt skönt, o slippa greja med nån middag! Grabbarna somnade rätt ovaggat. O både jag och karln, var vakna och fick för ovanlighetens skull umgås lite själva! Välbehövligt!  ♡
 
Startade gårdagen också redan vid sju.. Eller ja, jag var typ medvetslös.. Men småkillarna o pappan höll låda i sängen..
 
For o grattade herr Olsson på Långan fram på dagen.. O Edwin fick äntligen leka lite med Wille! Plockade upp Stortjejen på vägen hem.. O så var vi alla samlade!  ♡ När småkillarna sov, kikade vi på Så ska det låta, med Lowa en stund innan hon också skulle i säng.. Strax därefter somnade jag, på soffan..
 
Sjukt trött,och allmänt inte i form, på nå vis.. Det går nog till sig! :) Ska försöka mig på o städa iordning i vårat sovrum idag tänkte jag..
 
Hopp, nu vaknade Arwid också.. Så nu är dagen igång, på riktigt..
 
 
Bjussar på en bild ifrån i Lördags, på våran mellan buse!  ♡
 
 
 
 
 

♡ Hur skört livet faktiskt är..

Återigen så blir jag påmind om Huur jävla skört livet faktiskt är!! Fan då.. Jag tänker på dina nära och kära, och jag vet hur mycket du betydde. Hur älskad du var av dom.  Tänker på din lilla dotter, som inte fick ha sin mamma kvar i livet!  Det är så förbannat jävla tragiskt! 
 

Jag kommer ha kvar ditt leende, och den krya glada tjejen i mitt minne! Fan, för all skit som finns,  och all skit som händer!  👎
 
Vila i frid, A.. Jag hoppas dom andra tar väl hand om dig.. ♡
 
 

♡ Nöjd tjej

Alltså, jag är så nöjd över förstoringarna som vi gjorde till sovrummet! O jag blir så glad varenda gång jag går in i sovrummet!  👍
Jag älskar fotografier, och jag är bra sugen på att göra ytterligare en vägg med fotografier! Ovanför trappen ner, tänker jag! Mina vänner, vad tror ni!? 
Nere i gillestugan ska det också upp massa fotografier är tanken.. När vi fixar iordning där, så som vi vill ha det!  Misstänker att det kommer att ske år 2024 tidigast! 😜
 
Jag o Lowa hade fredagsmys själva till Fångarna på fortet, eller ja Arwid var ju med på ett hörn också!  Pappan, han somnade vid nattningen av Edwin.. Före sju!  Åh, du ljuva fredags kväll! ;)
 
Eftersom pappan även var medvetslös så gav jag rätt snabbt upp allt vad umgänge skulle kunna tänkas va. .
 
Jag sorterade Arwids kläder istället, plockade fram en större storlek, då det mesta i 68 numera är omöjligt att knäppa i grenen, o böxerna är som kapribrallor!  Alltså, våran mini,  som blir sex månader nu den 27de.. Drar samma storlek som Edwin gjorde när han var nio månader!? Vad hände liksom!? 
 
 
Edwin vaknade förresten nyss till i sin storkille säng, och var så ledsen! Jag gick in och tyckte han skulle lägga sig ner, o klämde ner min stora röv i hans lilla fåtölj! 😂 Icke.. Jan skulle minsann inte lägga sig ned, och jag såg framför mig en hel natt med två små i våran säng!  😩 Till sist säger jag till Edwin, att jag ska bara gå o flytta på Arwid.  "Jaa, heejåå mamma! " Svarade den lille o la sig ned!  😲
 
Så nu ligger helt plötsligt alla barn i sina egna sängar och sover!  Eller ja,  Lowa var nyss uppe o tassade!  🙈 
 
Ska passa på o somna tätt intill den stora mannen i mitt  liv nu när jag har chansen! 😍
 
Om jag städade sovrummet i förmiddags!? Hahahaha! 🙈🙉🙊
 
Vårat finfrämmene för dan, blev sjuka o kom inte heller. . Så vi siktar på dejt, till veckan istället!  👌
 
Tjälaknuln blev iallafall mumsig! ✌
 
 
 
Visst tusan blev det bra!?
 
 
 
 
Mina tre små apor, låg o kikade på film tillsammans förut! ! 🙉🙈🙊   ♡♡♡
 
 
 

♡ Fönsterlampor!?

Alltså, vart tusan hittar jag bra, fina och billiga fönsterlampor? O framförallt en fönsterlampa, som jag faktiskt vill ha!?
 
Sitter o slökikar, på diverse sidor online.. Men jisses vilka priser det är på en del ställen!
 
Här hittade jag en del fint.. Men innan jag köper en fönsterlampa, för dom priserna! Har hittat en annan sida, med en del fint till hemmet också..  HÄR hittar ni den!! Inte svindyra priser, och en del fint kan man nog hitta! :)
 
Trendrum har jag hittat massor av fint, som jag inte skulle ha något emot att ha hemma!! =)
 
Bland annat dessa barnsängar.. Dock inga fönsterlampor! Jaja, tillsvidare lever vi i mörker..
 
    
 
 
 
Har ni några favvo sidor, ni gärna spanar på? För att få inspiration, eller shoppa?
Inredningsmässigt, eller till kidsen!? Tipsa mig, vettja!
 
Nu ska jag förbereda klart nån sorts dinner här hemma! Hoppas på att min andra hälft snart kommer hem också, den här morsan måste duscha. Helst nyss!
 
Planer för helgen?
 
 
 
 

♡ Plötsligt händer det!

Det här minikiddot vi har, ligger ute i vagnen och sover! Och har dessutom gjort det i mer än en kvart!! Yeeeey!!!
 
Här vankas våfflor till lunch! Mums de!
 
O tjälaknulen står i kylen o gottar till sig, i värsting laget! Jo,jag längtar redan till middan!
 
 

♡ Kvinnofängelset

Alltså, det går en serie på fyran om kvällarna nu! Typ Kvinnofängelset, modernstyle!  👍 Å ni har ju jag fasen fastnat i det.. 😂 Måste liksom bara se det.. Är iofs rätt skönt o ligga på soffan, kvällsfika  o kolla på det.. All by myself, liksom!  Sjukt gött!  ✌
 
 
 
 
 
Ikväll lyxade jag till det med popcorn också, dessutom i sängen! 😆 Apropå sängen så har jag idag faktiskt tagit mig för att rama in förstoringarna som vi gjort för att ha där!  Likaså några foton till fotoväggen i TVrummet!  :)
Min kära sambo fick dessutom upp tavellisten ovanför vår säng, så nu står förstoringarna där och är så fina såå! !  Blev sjukt nöjd faktiskt!  👌 
 
Hoppas på att ha snälla barn o mycket energi imorgon bitti! Tänkte nämligen försöka kliva upp i bra tid!  O städa sovrummet o byta allas sängkläder, innan jag o grabbarna får finfrämmande! ♡
 
Håller tummarna att den där rackarns hyllan kommer imorgon också! 
 
Har en tjälaknul i ugnen inatt, blev så jäkla sugen! Så imorgon blire go middag!! 😋 Funderar på om jag har nån sorts saltbrist. . Kan man få det bara huxflux! ?
Är nämligen sinnessjukt sugen på salt!  Dygnet runt liksom. . What to do! ? 😲
 
 
Njäää, sovtajm för n hära morsan nu!
 
Morgonmys bild på min lilla goooding! ! 💞
 
 

♡ Sååja!

Igår tog jag o grabbarna o städade undan julen!! Gruvensamt, då det liksom är såå mysigt! Meeen, förbaskat skönt när det väl är gjort! =)
 
Just nu fattas bara en tulpanbukett! :)
 
Alltså, det här med belysning också ja.. Gaaaah! Vi skulle behöva betydligt bättre belysning i tvrummet.. Någon annan lampa till köksfönstret! O lampa till Lowas fönster.. Vägglampa till Edwin osv, osv..
För att inte tala om hallen, där är det liksom kolmörkt! Om inte taklampan är tänd då.. o den lysknappen är ju så förbaskat dumt placerad så det finns inte! Dom flesta lysknappar och eluttag i det här huset är förresten sjukt lustigt placerade! Ingen logik alls i det liksom!?
 
Tror jag ska dra en seriös kik på DEN HÄR SIDAN! O kolla om jag hittar nå bra lampor, till bra pris!
 
Idag har vi dansat, o Edwin har skrattat så han kiknat.. Älskade härliga unge! ♡ Den här lilla missnöjda minin, har faktiskt också varit riktigt go å glad! =) Så jäkla härligt! =) Har t.om hunnit med att göra fröknäcke! Muuums!! =)
 
När pappan kommer hem, så ska jag ta med Lowa o fara in till stan tänkte jag! Åka o köpa en skrivbordsstol till henne, som jag hitta på en Köp&Sälj sida på fejjan! Peeerfekt ju! =)
Ska på Clas Ohlson, o byta en kaffebryggare också.. Osså blir det veckohandlingen på Maxi! O storhandla med bara Lowa är ju oftast rätt roligt t.om! :)
 
Jahopp, nu vakna Arwid, efter sin klassiska tiominutersovning!

♡ Försovning

Jajjemän, idag har vi försovit oss.. Fan också! Inte ens en vecka efter skolstart! Crap..
Vaknade av att Jesper ringde, efter att ha fått sms ifrån Infomentor att Lowa har ogiltig frånvaro. Sjukt bra system ändå,  nu visste ju jag vart hon var och varför. . Men toppen om 13åringen verkligen skolkar, att man som förälder direkt får ett sms! 
 
Jag är helt färdig efter gårdagens tandläkarbesök jag.. O då gjordes "ingenting".. Mer än att jag låg i stolen, pratade och kollade lite på tänderna! Jag är hursomhelst jäävligt stolt! 👍
Det bästa av allt var ändå, att hon trodde jag skulle kunna göra en "riktig" framtand i framtiden!! Den känslan, går inte ens att beskriva!! Är så jäkla glad, samtidigt som jag är sjukt ledsen, besviken och arg  på käkkirurgin och dom på tandprotitiken! Vet att det inte går att göra något åt nu, men dom har ju liksom förstört så jävla många år..
När jag var klar, kom mammas Håkan och plockade upp oss och jag fick skjuts upp till mormor, där Jesper och barnen varit under tiden! Fått mat och blivit bortskämda! ;) O mormor fick äntligen sin något försenad julklapp! ✌
 
 
Idag är vi rätt insnöade hemma, så jag o grabbarna ska väl fortsätta att fli undan julen! O skotta snö då..  Jag avskyrt! ! Klipper seriöst hellre gräsmattan flera gånger om! ! Det finns fina och härliga vinterdagar absolut.. Men ingenting klår sommaren! Ja, jag längtar redan!! 🙈
Och ja, jag bor helt klart på fel ställe!! 
 
 

♡ Tandläkaren ja..

Ja, jag ska ju då alltså snart trotsa min största rädsla typ.. Och gå till tandläkaren imorgon...
Om jag är nervös? Något helt sinnessjukt! Hoppas på bra med lugnande.. Så det åtminstone går att se vad som måste göras, och hur vi ska börja i alla fall! Alltså, att kräkas i typ två år.. Är inte sådär jätte bra för tänderna. Fy faasen vad jag kräktes under graviditeterna med grabbarna! Huua!
 
Har läst om en klinik i Göteborg också, som verkar bra. Där jobbar dom mycket med tandvårdsrädsla.
Jag skulle vilja bleka mina tänder, och sätta en liiiten mini diamant i nån tand. Nångång i framtiden, om jag har några tänder kvar.. Den som lever får se.. Men jag tycker ju att det är så fint! =)
 
Just nu känns bara det att ta sig till tandläkaren, som världens jätte projekt. O jag är seriöst livrädd..
På riktigt jag är snart 30 år gammal, och grinar som ett litet barn innan jag ens kommit in i ett behandlingsrum.. Huua! Gick ju faktiskt på KBT ett tag, med en kvinna vi kan kalla Babsan. Med Babsan gick allt bra, till slut.. Men bara med Babsan, kom en tandläkare o skulle kolla vad "duktig" jag blivit, så låste sig allt igen. O det blev kaos..
Jomensåatte..
 
Någon som prövat lustgas hos tandläkaren? Tyvärr är det ytterst få tandläkare här i stan, som har utbildning för att jobba med det.. Mycket synd!
 
Näe, någon dag ska jag kunna gå själv till tandläkaren, och eventuellt med bara lite lugnande..
 
Kliniken i Göteborg då.. Den hittar ni Häär!

♡ Den där jävla hyllan alltså..

Men blir man liiiiite lej, när man först åker till stan för att lite snabbt inhandla en hylla till Lowa, o det visar sig vara beställningsvara, o när man väl fått hem den.. O börjar greja som sjutton, o liksom bara ska bygga ihop den för att göra klart det sista.. O DÅ ÄR SKITEN TRASIG!!! Mitt blodtryck blev garanterat skithögt, och jag trodde seriöst jag skulle hiva skiten ut genom fönstret!! Gaaaah!
 
Har hursomhelst fått till det hyfsat på Arwids rum, o fått upp tavel/boklisterna på allas rum. Utom den som ska sitta ovanför våran säng! Det tog liksom slut på ström i skruvdragarn, för hundratolfte gången idag! Skitgrejer!
O så var det läggningstajm för Edwin.. Så det får bli en annan dag, har ju fortfarande inte köpt nå ramar till förstoringarna som ska stå där.. Så det är ju verkligen ingen panik! :)
 
Panik börjar det däremot bli med att fli undan julen! Varför hoppar inte allt bara ned i lådorna av sig själv? Hrrm.. Tycker ju det är så mysigt med jul, så det känns ju lite trist att plocka ner det. Osså är det ett heeelt år nästan tills man får ta upp det igen!! :-/ Men det börjar ju bli hög tid att fli undan det!
Har ni städat ut julen? Eller kanske varit på nån julgransplundring i helgen?
 
Vet ni, Arwid sover.. Ja, sånt ska man väl inte ens tänka än mindre skriva högt.. Men han har dessutom legat utan mig, o sovit någon timme.. O näe, det har inte hänt på flera dagar.. Jag har t.om kunnat kika på Snabba Cash 2 i hyfsat lugn o ro.. Första 45 minuterna med en grinig mini, men sen så!
 
O nu hamnade jag här.. Skulle bara knåpa ihop ett fint litet mail, till det där jäkla postfoto. Gick ju så där.. Började nörda runt o kika på kläder, heminredning och parfymer också.. Jo, ni hör ju! Så jag fastnade.. Fast jag borde sova.. Verkligen.
 
LYKO - Är det någon av er som läser som brukar handla där? Bra/Dåligt? Fanns ju massa prylar till håret där, o smink o sånt.. O även doftljus ju! :) Näe, men seriöst.. Jag skulle behöva nytt torr schampo bland annat, o någon riktigt bra hårinpackning till lillfia här i huset! Kan man hitta nåt bra här!?
 
Jag har ju oftast när jag beställt parfym, köpt ifrån parfym.se men funderar på att vara lite wild and crazy, och kanske testa Nordic feel istället.. Vill minnas att jag kanske köpt därifrån long time ago.. Har ju dock inte slut på parfym än, så jag kan ju fundera ett tag! :) Däremot så skulle sambon ha haft sig en ny.. Kanske ska vara en romantisk sambo, och surprisa på Alla Hjärtans dag!?
 
Har ju dessutom fortfarande inte kunnat släppa DESSA godingar.. Alltså på riktigt, visst borde jag köpa dom!?
Jag avskyr ju att frysa om fossingarna..
Är det någon i stan som vet om City checken, gäller på Stadium eller? I sånafall, så måste jag ju nästan slå till..
 
 
Sitter ju o spanar en hel del på lekmer också, eftersom jag har lyckats samla rätt många blöjkoder ( ja alltså, med två blöjbarn så blir det en hel del blöjor inköpta! ) Så då passar det ju toppen att byta in de mot presentkort på lekmer.. :) Har förälskat mig i en sån söt vägglampa där, som jag fnular på om den inte skulle bli bra på Arwids rum..  Hur jäkla söt som helst ju!!
 
 
 
Dom här tavlorna skulle ju också va fina på grabbarnas rum?
 
      
 
 
Näe, nu sova! Måndag imorn, ny dag.. Nya tag.. O jag ska utmana mig själv med ett tandläkarbesök..
Gaaaasch!  Håll ett par tummar för mig, är ni gulliga!
 
 
 
 
 
 
 

♡ Fix!

Igår blev det ett källa rännande!  Började på jysk, med att hämta hyllan till Lowas rum!  Blev en till något mindre hylla till Arwids rum när vi ändå var i farten.. 😉 
 
For till Krokom o gratulerade Momma Marianne, med semlor och en liten blomma! 🌼
 
Sen for vi mot  Orrviken, hämtade storkille sängen till Edwin, och  sprang in hos morfarn.. Sa hej o fick med en massa kläder hem till Edwin.  Sen hälsade vi på LillIngrid med en försenad julklapp o fick lite fika!  Hennes skorpor alltså!  Mmmm... 😗
 
Sen avslutade vi turnén med att bli bjudna på middag hos Farfarn och Eva!  ♡ 
 
Idag startade vi med sovmorgon, som så bör en söndags morgon!  😎 Efter en brunch, blev det filmmys i soffan! Sune på bilsemester!  Helt okej film! 
 
Nu har vi hållit på o flyttat sängar, o gjort iordning på Edwin rum, med storkille sängen! Bara vi får ihop  Lowas byrå kan vi även göra klart hennes rum och Arwids!  Yeey! ! 👍
 
Arwid ja, och hans sömn! ! Gaaaaah!  Han har ju sen dag ett sovit kasst på dagarna, max 30minuter i stöten liksom.. Har tyckt att det är väl inte hela världen, eftersom han sovit 12timmar  rakt av nattetid!  Men alltså, nu sover han ju inte om nätterna heller! ! 😲
What tog dom liksom?  Att han är en otroligt känslig kille, och som har svårt att komma till ro är jag mycket medveten om! Men skulle behöva lite bra tips!? 
 
Näe, nu ska vi fortsätta här hemma! ! 😃

♡ Surfa nattetid?

Det här med att surfa nattetid är väl kanske inte super bra!  Men att surfa nattetid i värsta julruschen var ju faktiskt toppen!  Min syster, och pappan i familjen fick bägge jätte fina julklappar.. Halsband, som jag hittade  HÄR! Safira heter butiken /företaget!  O jag är iallafall sjukt nöjd!  Bra priser, och sjukt snabb leverans!! O det är ju så jag vill ha det! ! 😉 In och kika vettja! :)  Jag har hittat hur mycket fint som helst, som Jag vill ha.. Trist att det är så länge tills jag fyller år bara!  
 
 
O jag älskar att leta bra priser, rabatter osv. . Att hitta bra grejer, och sen utnyttja diverse rabattkoder  osv, för att få ner priserna! ;) Jaa, jag är likadan när jag handlar mat!  😛 Avskyr billiga skit grejer,  och diverse billiga märken vad det gäller mat!  Men man kan ju faktiskt komma billigt undan utan att köpa eldorados makaroner, som ett exempel! 😜
 
 
Min kära vän Mikael som var här häromdagen, hade beställt en ny tvbänk på nätet.. Och tipsade mig om den HÄR sidan.. Fanns ju riktigt mycket roligt även där! =)
 
Tänk om man ändå kunde ha obegränsat med dollars, Huuur gött skulle inte det vara!? =)
 
Lånade en bild ifrån hemsidan, men det var i alla fall ett sånt här halsband pappan i familjen fick! Med våra namn på! :)
 
 
 

♡ Rubbad Sömn & Trotstankar

 
Alltså, det blir så jäkla rubbat när jag somnar vid nattning.. Gick och skulle söva ner Arwid i våran säng.. Oklart vem av oss som faktiskt somnade först!  Minns att vi låg nära o kikade på varandra, sen somnade nog jag. .  ♡
 
Vaknade för en halvtimme sen, och såg att vi åtminstone fått sällskap av pappan i sängen! O nu kan jag ju givetvis inte somna om.. 😠
Övervägde att flytta Arwid till hans säng, men av erfarenhet från dom två föregående nätterna, så vet jag att han just nu behöver massor av närhet.. Så han får helt enkelt ligga kvar i natt, också hoppas vi på en sova hela natten, natt!  Dom senaste två har nämligen inte varit såna!  😯
 
Edwin sover nere med Storasyster inatt! Dom ungarna alltså! ! 😍😍😍 Dom har en helt otrolig relation, trots åtta år emellan! O jag blir alldeles varm, långt in i hjärteroten när jag ser dom tillsammans! Lowa har längtat efter fredag, för då skulle dom ha fredagsmys tillsammans, kolla på film ilag och sova i hennes säng!  😉 Älskade mysungar! ♡♡♡ Edwin somnade ju givetvis ifrån,  så Lowa kom upp o mös en stund med oss också!  Men nu ligger dom där, sida vid sida.  Som kopior av varandra och sover så sött!  
 
Ibland funderar jag på om det är tack vare att Lowa är så omtänksam och go mot Edwin, som han är så snäll emot  Arwid!? För överallt, läser man om svartsjuka och styggtag mot bebis småsyskon, med 2åringar.. " Alla går igenom det!"
Men seriöst, inte en enda gång har han varit  "stygg" emot lillebrorn.. ♡ Trots att lillebrorn är en bebis som ofta är ganska missnöjd och alltid ska vara i famnen. . Men Edwin är liksom alltid lika go å glad mot han.. 😍
Jag minns när han var alldeles färsk o nyss kommit från BB, o Edwin precis haft tredagars febern. . På fjärde dagen,efter tredagars febern alltså.. Så började pappan jobba,  och Edwin bara grinade och skrek.  O jag såg framför mig ett helvete!  Samma kväll, började han äta bra igen och  blev som vanligt! O då insåg jag att det var ju inte svartsjuka.. Han mådde ju bara inte bra än..
O nu har jag tänkt i drygt fem månader, att snart kommer det.. Den där syskon avundsjukan! Men verkligen ingenting!? 
Men man ska aldrig ropa Hej, det vet man ju av erfarenhet! 😉 Är bara glad att vi faktiskt sluppit det, om så bara hittills! 😂
Likaså den "berömda 2års trotsen " Självklart har även Edwin sjukt mycket vilja, och även humör! Men att han är i nån sorts trots, det kan jag verkligen inte påstå!  😄
 
Hur är era barn?  Hur har ni upplevt trotsperioder?  O ni med syskon, avundsjuka!?
Hur bemöter och hanterar ni trots?  
Ut med språket nu!  😉 
 
Minns en tjej, som har en pojk lika gammal som Lowa.. Hon har alltid hävdat att Trots är ett hittepå, och att det inte finns!? Hade väldigt svårt att köpa det, när Lowa och hennes pojk var små. . O Lowa gick igenom trots perioder!  ;-) Men om hennes pojk, var som Edwin är så kan jag ju nu helt plötsligt förstå henne!  😂
Trots låter ju dock inte så jävla ballt.. Utvecklingsfaser, där dom måste testa allt för att faktiskt utvecklas låter ju betydligt bättre. . O framförallt trevligare..
Men handen på hjärtat,  huur jäkla lätt är det att tänka så.  O använda dessa fraser,  När den där trotsiga lilla skitungen, testar föräldrarnas gränser till Max!? 😲
Näe, då är den lilla snorungen i världens jobbigast trotsålder! !  Så är det ju liksom bara..
Även om man bara vill väcka dom, när dom ligger så fint där i sängen och sover likt en liten ängel, och pussa sönder dom! Typ en kvart, efter att dom somnat.   Då är den där skräck dagen man haft, o som man avslutat med en flera timmars lång mardrömsläggning, liksom bara bortglömd!  Det är ju fantastiskt hur man funkar!  😆
 
 
Delar med mig av en gammal favvobild, på två av mina älskade små skatter! ♡
 
 
 
 
 
 
 

♡ En sån där dag

Då man inte skulle ha klivit upp helt enkelt.. fy fasen. 

Lite migrän huvudvärk som spökar också. . Alltså inte migrän, men lite den sortens huvudvärk, så där lite dovt i bakgrunden på något vis. Inte så kul..
 
Edwin däremot, han är kul! O gör sitt bästa för att liva upp en dyster morsa! Älskade goknul!  ♡
 
Igår somnade jag med alla tre barn i sängen, runt åtta.. Plötsligt händer det!  ;) Klockan  22 vaknade jag o insåg  att Edwin bajsat,  Arwid vaknade till o ville leka samtidigt.  O sen vaknade Lowa o var hungrig! 
Men på nå magiskt vis somnade vi om alla fyra.. Jag vaknade till vid midnatt o flyttade om ungar, o sen var det svårt att somna om.. 
 
Fredag idag iallafall, och vi får förhoppningsvis ha pappan hemma i helgen! Det ser vi alla framemot! Har egentligen en massa "måsten" men tror seriöst vi skiter i det och låser in oss hemma.. Det är väl okej?  :) 
 
 
Mikael o Millie var här häromdagen, o Mikael fick ett så klockrent kort på Edwin och Millie!  😂💖
 
 
 

♡ Morgonmys

Jag o minsta hjärtat, morgon myser i våran säng!  ♡
 
Igår kväll/natt var det ingen av barnen som tyckte sova var en bra idé... Mamman höll på att få både ett och femton utbrott! Till sist tjur la jag mig i sängen med grabbarna.. Edwin låg o tjattra och snurra runt, runt och runt.. Vilket Arwid tyckte va tokroligt, o låg o skratta!  😯 Efter en del om o men började  Arwid på att somna, då fick  Edwin för sig att attack pussa o krama på "biiiischan ".. Say NO more! Vi somnade iallafall tillslut. Vaknade av att Lowa stod o picka på mig. . "Ja kan inte soova! !" 
Skjut mig. Sen höll hon på o tassa upp o ner, fram och tillbaka till klockan var närmare halvtvå.. Gaaaah! 
 
Näe, nu ska dom större väckas! Sista sovmorgon dagen, idag. . O imorgon är det dags för vardag, och  RUTINER igen!  Jajjemän!  😃
 
 

♡ Bra dag!

Vi har bara myst, större delen av dagen! Jag och Edwin startade dagen, med att halvsova och kika på barnprogram i soffan! Medans syskonen sov!  ♡
 
Pappan kom hem vid ett, och sen har vi liksom bara myst på! Lowa var och åkte lite skridskor med granntjejen på förmiddagen, och sen har dom lekt! Pappan tog o skruva upp hennes sänglampa, och några hyllor i hennes nya rum förut också! Så det tar sig! Nu vill vi mest att den nya byrån ska komma, så vi kan göra klart där! ;)
Nu har jag precis slängt in lite grönsaker i ugnen, blir Pulled Pork och ugnsrostade grönsaker till middag idag! Blir mumma det! =) Vad äter ni idag?
Har längtat efter ugnsrostad palsternacka sen nyårsafton! Haha!
Nogga är här på besök, och ska äta med oss! Trevligt, trevligt!
 
Har tänkt att jag måste bli bättre på att skriva matlistor framöver, oftast är jag ju faktiskt ganska duktig på det.. Men mitt problem är att det blir ju samma, samma mat jämt, typ! Är ju typ två veckor,som rullar känns det som.. Inte så spännande.. Hur gör ni för att variera eran matlagning? Är ni duktiga på att variera er, eller blir det lite som hos oss? Jag har ju fasen ingen fantasi jag.. O sen är jag lite feg, på att pröva göra nya saker.. Tänk om jag inte tycker att det är gott liksom? Då känns det ju liksom rätt meningslöst på något vis.
Ja, jag är sjukt kräsen vad det gäller mat. O jag ser liksom ingen anledning, att laga mat som jag inte tycker om.. Visst, även här görs det ju mat som jag kanske inte är jätte förtjust i. Men för att det "ska" ätas liksom.. Typ Blodpudding..
Falukorv är något jag har sjukt svårt för... Välstekt med stuvade makaroner kan jag äta det, inte annars! Så Korvstroganoff är något jag aldrig kommer att servera.. Huua! :-)
 
Näe, nu ska jag fortsätta med maten!
 
 
 
Tänkvärda ord ----->
 
 

♡ MommaMys o handlingstjorv

Jorå, vi försov oss igår morse.. Vaknade Nio, och skulle vara på BVC 10.30.. O klockan nio, vaknade alltså jag. Barnen sov så sött! Första tanken var, vi ringer o avbokar! Sen tänkte jag, äh va faan! Vi prövar, å jorå.. Vi tog oss dit! O besöket gick bra.. Blev 5månaders läkarkontroll också.. Det enda, som var "avvikande" var att han spurtat iväg, helt sjukt mycket på längden. Han är 72cm lång, lika lång som Edwin var vid 9 månader.. O Arwid är ju då, bara fem månader! Han är alltså bra mkt längre än vad Edwin var vid fem månader, men väger mindre än han gjorde.. Tänk, så olika det kan vara! :)
 
Efter snabbvisiten på BVC for vi till momman, och fick oss lite lunch! Ungarna målade lite,o bara mös på.. ♡ O sen tog vi en promenad bort på Önevägen, o lekte o gungade lite där. Lowa träffade Tilde, och stannade kvar när vi gick tillbaka till mormorn. Roligt för henne! =) På hemvägen svängde vi in på Maxi och hämtade veckohandlingen! Sjukt smidigt och skönt! =) När vi kom hem, upptäckte jag dock att vi saknade en påse.. Något frustrerande! Framförallt när man har en bra bit att åka.. Ringde dit, för att försöka lösa problemet! O vilken service!! =) En timme senare, knackade det på dörren o våran missade påse blev levererad hem! ;-) Sjukt bra bemötande!!! =)
 
 
Idag poar vi bara på här hemma.. Fnular lite på hur jag ska få till barnens rum, på bästa vis! =) Sitter o spanar på bra/roliga/fina möbler till Arwids blivande rum, och drömmer mig bort! Skulle kunna handla ihjäl mig på lekmer.. Finns så mycket fint, och roliga leksaker! Jag älskar Kids Concept serien, Industri och Star! Såå mycket jag vill ha, likaså Pumpkin serien!! Ooooh, farligt! Men det kostar ju inget att drömma i alla fall! =) Det är dock mycket rea på hemsidan nu, In och spana HÄR! vettja!  :) Vi har alltid varit nöjda med dom, bra priser och bra leveranstider! O det är ju A & O när man handlar på nätet, i alla fall för oss! ;)
Har även hittat en "ny" sida, ja.. ny för mig i alla fall.. Som heter Barnparadiset! Verkar ha mycket fint! =)
HÄR kan ni spana in den sidan!
 
 
 
          
 
 

♡ Nyårslöften

Har ni några nyårslöften? Eller mål?
Jag har en del mål, som jag ska försöka ro iland under året har jag tänkt!
Hörde ett roligt nyårslöfte på radion, en kvinna som skulle skriva ned alla goda handlingar hon gjorde.. Så hon kunde ta fram det, under sämre dagar! Huuur bra är inte det!? Det borde ju alla göra, tycker jag! ♡ ♡ ♡
 
Apropå Nyårslöften, Vad hade ni för er på Nyårsafton? Vi vara här hemma, och hade det riktigt bra.. Tillsammans med syrran, o hennes Viktor. O Malin och hennes son Leo! Osså kom Carro o Stefan också!
Syrran o Viktor hade fixat super god mat! =) O efter maten, blev det bingolottospel.. Sen miljoners omgångar av "Med andra ord" Sjukt roligt spel det, o som vi garvade! =) Gick ut o skålade in det nya året, med alkoholfritt jordgubbsbubbel, för alla! =) Kikade på lite rakter, o sen fortsatte spelandet någon timme till, innan vi alla stupade i säng!
Nyårsdagen startade vi närmare tio, vilket inte var fy skam.. Med en 5 månaders, en 2 åring o en som snart blir 4år.. Som inte hade varit upp längre än vanligt! :) Bortskämda är vi nog allt! Större delen av dagen spenderades på soffan, slökikandes på diverse program o filmer. Medans barnen roade sig själva!
Frampå eftermiddagen, skjutsade jag Syrran o Viktor till stan, o Malin och Leo till Malins mamma.
 
Åt middag tillsammans med Anders och Eva, som kom och hälsade på! Blev diverse rester, men mumma ändå!
Efteråt, fick vi hjälp att bära ner dom stora sakerna till Lowas nya rum.. Så det är ju typ vad vi roar oss med nu, att få iordning där! =) O nästa projekt blir att få iordning Arwids blivande rum.. Måste till Orrviken o hämta Edwins nygamla säng också, han ska ju få Lowas gamla växasäng! Skulle ha målat den, har jag ju tänkt.. Men vi får la se hur det blir med det.. Men de vore ju förjäkla nice,om jag fick till det! Ska klura på hur jag ska lösa det!
 
 
Tror jag ska ta o krypa ned med mitt största och minsta hjärta, och sova några timmar! Imorgon vankas BVC besök, å jag blir så jävla trött på mig själv! Varför har jag inte avbokat det? Åka typ 4mil, för att väga och mäta!? På riktigt? Jag tycker ju att det är såå jävla onödigt! Förra tiden avbokade jag ju, eller ja.. BVC sköterskan gjorde en ombokning.. O varför sa jag inte då, att Nej tack! Vi har inget behov av det.. Men kalla oss gärna på nästa läkarundersökning!?? Förövrigt, så skulle jag ju tycka det var precis lika onödigt att fara dit, om det så var nästgårds! Herregud, besöken är ju för vår skull.. 
Hur ofta brukar/brukade ni gå på BVC?
Äh, vi far dit o väger o mäter! Kan ju va roligt att se, hur lång han är, o hur mycket han väger nu! Lillfisen! ♡
Som är hela FEM månader redan.. Jisses, Hur stoppar man tiden? 
 
Mina mål för 2015 då? Dom återkommer jag med, i samma inlägg som jag tänker sammanfatta 2014 i.. ♡
 
Men ni kan väl dela med er av era löften och mål!? ♡

♡ Vinterskor

Alltså,jag är kär i ett par vinterskor.. Dom är så jäkla fina tycker jag, rätt prisklass.. O sköna! =)
Lowa har ett par,som hon fick av morfarn i julklapp.. O jag vill ju också ha ett par!!! Kan mor och dotter ha likadana skor? Visst borde vi väl kunna det?
Åååh, jag måste nästan få köpa dom! Jag har ju faktiskt inga riktiga vinterskor, o jazza runt i gympadojjor hela vintern är ju inte asballt direkt! Beslutsångest,deluxe!
 
Meen, visst tusan är dom tjusiga? O jag vet att dom skulle passa toppen på mig, juuu!
 
Dessutom är det ju faktiskt riktigt bra pris på dom nu.. HÄR hittar ni dessa, om ni vill spana! =)
 

♡ Det ska fasen ske direkt..

Alltså, jag avskyr att behöva vänta på saker.. Köper jag något, så vill jag ju inte behöva vänta på grejen! O att vänta på nånting som ska hända /något som man ska göra är ju också astråkigt!  😯 Lowa  kikade o kikade på  Jysk idag, o när hon noga valt ut o vi ska betala o så, så är det beställningsvara!! Va faan liksom! ? Vi som skulle hem o förhoppningsvis få klart hennes rum.. Det sket sig ju.. Jaa,  hade det inte varit för att hon har presentkort just där, så hade vi givetvis åkt o köpt nån på nå ställe där de kanske funnits hemma! Men näe, nu får vi vänta!  😝
 
Däremot så hämtade Jesper upp paketet ifrån Bodystore idag, så nu är det påfyllt här hemma!  😆
 
 
 

♡ God morgon!

Idag har vi haft sovmorgon här.. Eller ja, det har vi väl egentligen oftast! ;-) Våra barn startar ytterst sällan dagarna före nio!  😊 Idag vaknade  Arwid vid sju/åtta nångång , jag gjorde iordning en flaska och gav han i sängen tillsammans med mig, o då somnade han om!  Sen vaknade vi till igen när Edwin kom in o kröp upp hos oss !  ♡ Jan låg o gosa med oss en stund, innan lek med bilarna o väcka Lowa lockade mer!  😉
 
Så nu ska vi äta brunch, o sen åka in på jysk en sväng! Kanske svänga förbi min mormor och lämna en tok sen julklapp! Postfoto vilket  jävla skämt! Sjukt missnöjd, och det ska dom få veta! 
 
Vad gör ni en Söndag som denna!?
 

Vi saknar förövrigt Pappan i familjen, som jobbar massor just nu.. 😦 Inte alls särskilt roligt!  

♡ SPA dag..

Jajjemän, klockan 10.00 infann jag o Carro oss på SPA Kliniken... Sen for vi banne mig inte därifrån förrän klockan 15.00 Jorå, ska de göras så ska de fasen göras ordentligt! Skulle ju lätt kunna göra det,till en vana! HolyShiit va gött det var! =) Sprang in en tur på Boom o kikade när vi var klara också! Utförsäljning där, så nu jäklar go vänner kan man göra kap! :)
 
Avslutade med att blåsa ut till Rödön, för att gratulera svågern, som fyller år idag! Där mötte jag upp övriga i familjen, o blev bjudna på Supergod mat! Rostbiff, o pergratäng! Mumma för magen de!
 
Kom inte hem förrän klockan var runt åtta, o då tyckte ingen av smågrabbarna att det var läge att sova! Vaa faan liksom, vi tänkte ju mysa med Lowa o kika på film! Jojo, de gick sådär.. Men jag o Lowa låg på soffan o surrade o mös lite iaf! ♡ O nu sitter/ligger jag återigen här sömnlös.. O det är ju sådär.. Ligger o planerar lite i huvudet, hur vi ska få till det på bästa möjliga vis för Lowa, på hennes nya rum! O på Arwids tilltänkta rum! O det är så roligt! :) När Arwid flyttat till eget rum, så ska det banne mig göras om här inne hos oss också. Jag vet bara inte riktigt hur, ännu.. ;) Blev så inspirerad när jag kikade in i Carro o Millies nya krypin idag.. O vill ju liksom göra om massor!! Haha.. =)
 
Måste bara återfå lite ork, just nu är orken liksom på noll. O jag kan liksom inte ta mig för att göra saker, frustrerande och stressande! O jag får typ panik, när det dyker upp någon oannonserat här.. Som när grannen kikade in i går,o sa hej i dörröppningen! ( Nu har jag en väldigt trevlig,och rar granne. Som jag vanligtvis tycker om att umgås med! ) Men när jag har sämre perioder, och måeendet liksom inte är på topp, o jag är som en urvriden trasa,o allmänt paj.. Då vill jag umgås med Min familj, och dom som står mig allra närmast! Jag vill inte ha vemsomhelst här, och jag vill inte ha det där "tvånget" över mig,att jag måste va trevlig o social med relativt okända mäniskor.. Jag får panik,och ångest över det.. Hur sociala är Ni!?
Gissar på att min folkskygga/vill bara va hemma period, till viss del även beror på en jobbig pms. Samt en trasig svanskota, som seriöst snart tar knäcken på mig. Idag/kväll har det varit rent av gräsligt! :(
 
Nu tänker jag försöka vila mina bruna,en liten stund! Imorgon är det nämligen en ny dag.. O då har jag bland annat lovat Lowa att vi ska fara på Jysk en sväng,o kika på lite inredningsjox till hennes nya rum! Åh, det kommer bli så rackarns bra där, när vi är färdiga!! Wiihoo!
Måste ta mig på Ica Gällö också. och hämta ut mitt efterlängtade paket ifrån Bodystore, som ligger där o väntar på mig! Yeey! Älskar för övrigt deras snabba leverans! :)
 
 
 

♡ Bildbomb

Jag  är ett hopplöst fall.. O kan fan inte sova!  Var ju så trött redan vid nio, när ingen av  barnen ville sova! 😬 O nurå, när dom sover sen flera timmar, näe då kan inte jag sova!  Blir så jävla lej. Klockan ringer förövrigt NollåttaNollNoll imorgon, så jag skulle verkligen behöva sova!  Imorgon är det liksom dags, jag o Caroline ska äntligen på SPA! Men jösses, så jävla gött! 
 
Hur sjutton har Ni haft det under jul och nyår då!? Jag känner att jag skärmat av lite.. Varit osocial, och liksom mest hållt mig hemma. O det har varit så skönt! 😆
 
Tänkte ju faktiskt bjuppa på lite bilder ifrån våran mysiga julafton! 
 
                                                  
 
O allt i en enda salig röra!  Så typiskt mig, på nå vis!  ;) ♡♡♡

RSS 2.0