Söndag kväll..

o så var den här jobbar helgen över.. Skönt! Har gått bra o jobba.. Förutom att jag mådde så jävla dåligt igår, var totalt nere,ont i magen o panikångestattacker.. Men jag lyckades härda ut,och gjorde mina tio timmar.. Jag hatar att vara så nere, idag har det dock kännts liite bättre,vilket är skönt. Det krävs inte mkt för att hamna i botten,men samtidigt så krävs det inte så mkt för att det ska kännas lite bättre för stunden heller. Det känns som om jag går balansgång på en smal,smal lina. Det är otäckt,och det skrämmer mej.. Ena stunden är allt verkligen "bra" och i andra sekunden grinar jag bara.. Varför är det egentligen?

Lowa har varit hos moffa i helgen,o hon har nog stortrivts som det låter.. Det känns bra.. Va en trött liten dam som stupade i säng strax innan sju.. O sen dess har jag nog inte gjort så många knop, lyckats diska upp lite,o tvättat en maskin. Herre gud, de e så länge sen jag tvätta att vi e alldels klädlösa.. Tragiskt! Men jag har verkligen ingen ork,eller energi till o göra nåt.. Tror de kan ha o göra med att jag aldrig får sova om nätterna! Eller jo,får får jag väl..Men jag kan verkligen inte..spelar ingen roll hur trött jag är.. Någon som har nå tips,på vad jag ska göra?

Näe, nu ska jag hänga tvätten,ta en snabbdusch o sen krypa ner i sängen.. Imorn väntar en ny arbetsdag från sju.. Hua!

PH

Era tankar..
Postat av: Ante

Hej! =)



kikade in på din sida och läste lite, ligger här nere i Sthlm och håller mej vaken, kom ner sent inatt så ist för att försova sej i morgon så e jag vaken ist! ja jag vet ja e knäpp =) men de jär itnå! hoppas den här tjejen får sova inatt iaf!



Kramen

2008-07-21 @ 03:31:43
Postat av: Ante

my place =) skrev en novell som jag råkade ta bort tror jag, men skriver mer idag efter jobbet! =)

2008-07-21 @ 04:10:39
URL: http://antep.webblogg.se/
Postat av: mamma

Hon va hos momma mé, så de så..;)Kram

2008-07-22 @ 23:39:48

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0