knäckebröd..

jamen visst, fredagkväll o här sitter jag o äter knäckebrödsmacka o dricker cola.. inte fy skam de heller iofs! har jobbat till 20 ikväll.. Va typ tio dagar sen jag jobbade sist.. har varit så sjukt mkt med skolan.. Men det är alltid lika kul o jobba.. Mina gamlingar är såå goa! Dom flesta iaf.. :)
Har varit på skolan idag också, o haft avstämning i medicin, gick kanon, e snart klar med den kursen! =) o igår hade jag o Suss dom "sista" avstämningarna i omvårdnad.. Sjukt skönt! Sussilull är förövrigt en utav dom roligaste människorna jag känner..Hon är en riktig sköning. Ville bara få de sagt.. :)

har en riktigt "stressig" period nu, tror jag! Känns som man har så himla mkt o göra, mkt med skolan, jobb osv.. också allt stök inför julen.. Vet egentligen inte om jag har så mycket o göra som jag tror, eller om det bara är den vanliga julångesten som håller på o komma!? sover dåligt,drömmer så sjukt konstiga,otäcka drömmar, o har konstant ont i magen o vill bara grina, utan någon egentlig anledning. mår inte helt hundra med andra ord.. o gud förbjude nån o fråga hur det är.. nu har jag skrivit det här, så då behöver ingen komma o fråga "hur e de,egentligen" för jag har faktiskt ingen lust o svara på den frågan.. fine?
o varför får jag julångest!? har haft det,dom senaste åren.. o varför? jag tycker det är sjukt mysigt med jul.. ändå så kommer ångesten, magontan o allt där till!? som sagt va, tycker julen är sjukt mysig, men hatar o fira den! Näe, kanske inte hatar, för det kan ju iofs vara rätt mysigt.. Men helst av allt så skulle jag nog vilja bara vara hemma, själv med lowa, och kanske med ett fåtal nära,mysiga o älskade själar.. Äta lite god mat, se hur det lyser i ögonen på Lowa när tomten kommer,och hon får julklappar.. O sen kanske avsluta kvällen, med lite ljus, mys i soffan, o bara lite surr. .
Jag avskyr o stressa, o behöva ställa väckarklockan på julafton, för att man ska hinna hit, o hinna dit, osv.. O allt jävla dravel med KalleAnka, jag hatar o se KalleAnka, det är det absolut värsta jag vet med julen.
 Näe, nu ljög jag igen, det absolut värsta med julen(och alla andra högtider) är all jävla alkohol som man ska hinka i sej..
 
Alkoholen hatar jag iofs jämt. Eller snarar vad den gör med folk..Men jag har inga problem med o ta ett glas vin, eller några cider/öl/shots va sjutton som helst! Det jag har problem med är att folk inte kan hantera alkohol.. Kanske låter jag präktig, men jag kan faktiskt inte förstå hur man "alltid" super sej redlös,så man inte vet vart man är, vad man heter osv..  o dessutom tycker det är kul!? Vart är det roliga? o va sitter de i!? O om man vet om att man inte kan hantera alkoholen, varför dricker man då? om man vet själv,att man inte kan bete sej, eller sluta dricka i tid osv, varför dricker man då? är det inte lika bra o helt enkelt ge faan i o dricka? Baksmällan, ångesten o allt som kommer dagen efter, det kan väl inte vara så kul o uppleva det helg efter helg!? Förut blev jag aldrig bakis, nu blir jag däremot det.. Big time. Jag hatar det, men visst jag kan leva med det, nån gång ibland. Men jag försöker undvika det. Men jag dricker, precis som många andra. Men jag tror, och hoppas att jag har lärt mej o hantera det.. Jag vill inte bli sådär skitfull, o inte minnas vad jag gjorde,eller vad som hände. Därför tillåter jag inte mej själv o supa mej redlös heller. Visst låter jag präktig o ordentlig!? :) Haha, de gör mej i såfall ingenting.. :) Det är mina åsikter,o jag står för dom..  

hrmm, nu blev de visst massa skrivet om alkohol istället för jul.. sånt som händer.. ;) Julen iaf, första advent på sönda som sagt.. Då vill jag ha det städat o snyggt hemma, gardinerna ska vara bytt, bullarna o lussekatterna ska vara bakade, o de ska liksom bara vara mys! Kommer jag o hinna de!? Imorn väntas jobb 7-14, o sen blire till o ösa hem o greja.. Lowis ska följa med mej o va me mej på jobbet imorn,blir nog bra de! Har lovat henne att vi ska göra fika, o ha picknick på färjan som frukost! De blir nog bra de.. Hon ser framemot de, o jag slipper tvinga i henne frukost,innan vi åker på jobbet.. De är skönt! O det som jag tycker ska bli trist för henne.. ( så spännande kan de inte vara o va me mej på jobbet) ser hon framemot! Min älskade lillatjej! Hon är så duktig, o gnäller aldrig över o behöva följa med på jobbet, trots att de innebär massa bilåkande,o sitta still o va lugn o snäll hos gamlingarna..o dessutom supertidiga mornar! Hon är duktig min lilla tjej!

näe, om man kanske ska ta o krypa till kojs.. börjar som sagt va tila imorn.. så man kanske borde försöka sova lite iaf.. usch, hatar o ha en sån här klump i magen.. Det är faktiskt inge roligt..
 Fundera på o bära över Lowa in till mej,så jag kan ligga o kika på henne,om jag inte kan sova.
Hon är det vackraste som finns.

o går de absolut inte o sova, så kan jag ju alltid städa o stryka gardiner.. ;) föredrar faktiskt o städa o pyssla nattetid jag, känner mej mest kreativ då.. :)

btw, så va jag hem till pappa,o bytte bil me han idag, o lånade med mej hans dator hem! han behöver ändå inte dom nu, eftersom han är i italien.. Så nu har jag en bil med värme, i en heeel vecka, minst! o dessutom e laptop, Perfa! o på månda kommer älskade lilla Tjorven också, o ska vara här ett tag! Då blire till o ut o röra på fläsket! Härligt!

kom på en till sak, tror jag ska ta o åka upp till stugan helgen efter nyår, bara mysa, basta o chilla.. ;) nån som vill joina!? tror jag ska ta o lura me mej gosbubblan..som han tjatat om att vi måste åka dit! ;)

näe, men vi hörs väl nåt då..

PussHeej!

      
lite gamla bilder, på dom bästa jag vet..

Mysdag..

blev visst en riktig mysdag istället idag, först gjorde jag klart lite skoljobb,o sen mötte vi Linda o sprang på stan en snabbis, ivrigt letande av en vinterjacka till mej, jag vet vad jag vill ha för nåt..
 O nu står det mellan två stycken, beslutsångest! o sen va de ju de här om ekonomin tillåter eller ej.. Men en varm jacka känns ganska viktigt..
 Aja,va iaf trevligt o träffa Linda en sväng! :) När tina hade slutat,så började vi våran quality-dag med henne.. For till svensta o kika lite på dollarstore, blev lite lucia pyssel inhandlat till Lowis o några julklappar. For en sväng på ixo, o på rusta.. o in på team sportia o prova mer vinterjackor.. Beslutsångest som sagt var! Sen blev de middag me tina,large o reine, som avslut på en mkt trevlig dag med vårat Älskade göll!

har småkikat lite på desperata fruarna,o surrat lite strunt med reine ikväll, o dessutom försök skriva lite om den här rackarns småbarnsålder, på torsdag e de avstämning.. Vet inte riktigt vad,eller hur jag ska skriva..hrmm?
imorn väntar iaf en himla massa plugg, o skola..
 måste åka o handla också, så rackarns tomt på mat här hemma.. tror Lowisen ska till victor o angelica efter dagis imorn, min lilla älskling! Idag har hon o jag haft en riktigt bra dag, inte alls särskilt bråkig.. :) Såna dagar är ganska sällsynta, och underbara! Men hon är alltid underbar!

ne, nu ska jag kika lite på csi,o sen sooova!



PussHeej!




usch.

svullen och astrött.. men,men..
 nu väntar dagis för fröken tjurigast o skola för moi..



allergisk!?

vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt.. igår började jag få lite,lite utslag på ena kinden, idag har det hela blivit lite värre skulle man kunna säja.. nu är typ hela ansiktet som ett utslag,del kliar,jag är uppsvälld,o det har även spridit sej ner mot halsen.. Varför? o va sjutton är det jag reagerar emot? har en liten teori om att det kan vara kylan som jag tog o utsatte mitt stackars ansikte för igår, är ju som känslig mot kyla.. men så här känslig?? aja, sitter o kika på cityakuten nu, ett utav dom bästa programmen som finns skulle jag vilja påstå!

fryser gör jag också, tror de snart är dax för ännu mera te.. de e mumma för själen de.. haha! o sen ska jag fortsätta mitt arbete om Småbarnsåldern för det ska bli ett kanonarbete,så det så!

PussHeej!

ont i magen

fick så rackarns ont i magen förut, huuga! men nu tror jag de kanske börjar släppa.. I hope! Syster ska äta middag med oss, tror de bli kotletter o peran.. Lowisen fick åka med VärldensBästaGöll hem från dagis idag, så hon fick sluta lite tidigare.. Hon är så söt,mitt lilla Hjärta.. Har stängt in sej på sitt rum nu, o jag hör hur hon sitter o leker för sej själv.. Go ungen!

Pappa har varit förbi o lånat mej sin dator, så nu kan jag fortsätta med lite arbeten, min egen dator är totalt värdelös. Dessutom vill jag ha en laptop, så jag slipper sitta i min lilla skrubb, på min hårda jävla stol. Så snälla tomten, en liten laptop är precis vad jag önskar mej i julklapp! ;)

sa jag förresten att någon trampade på min stackars fot i lördas, ja eller snarare strax ovanför.. min fot som typ äntligen hade blivit som folk efter sommarens vurp är återigen småpaj! aja,sånt som händer..

sen undrar jag varför jag återigen fått så svårt o sova? när jag väl går o lägger mej i tid för att jag är trött, då .. somnar jag aldrig.. ligger o vrider o vänder mej i timmar! tröttheten är liksom som bortblåst så fort jag lägger huvudet på kudden! jobbigt!

har iaf lyckats tvätta en maskin med tvätt, o läst en himla massa psykologi idag, det är bra! Ska ta o tvätta o sätta igång peran nu, så det kanske blir nån middag idag också!
ska försöka styra upp nån date me anna under veckan också.. Saknar min gullhöna! <3

PussHeej!

julmust!

jag tycker egentligen inte om julmust, men igår fick jag för mej att jag ville ha det,
så jag köpte en flaska, o nu dricker jag årets första glas julmust! o så jätte många fler vette tusan om det blir..  vad är det som är gott med julmust egentligen?

idag är en sån här, plugga som tusen,tvätta,städa o fixa hemma-dag!  Dammsög dock o dammtorka någorlunda igår.. igår va en riktig lamdag.. låg tills klockan va halv två tror jag! Sköönt som tusan, o inte ett dugg dålig va jag heller.. Va ju som tdigare skrivit på Daniels 30årskalas i Lördas, o fy tusan va kul jag hade! Riktigt roligt.. Kul o trevligt folk, mycket folk, bra underhållning o go mat! Roligaste kvällen på länge.. Inga större skandaler eller urspårningar heller.. Klockrent helt enkelt! =) Tack Daniel, o alla andra för en super kväll! :)
Lowisen var hos Emma hon, dom skjutsade ut oss till Orrviken först o sen sov hon hos emma.. o hon hade haft det så mysigt så.. Älskade lillasyster!
I fredas kom mamma hit o åt med oss,hon hade med sej sushi som hon o jag åt, o lowisen åt köttbullar! :) Sen blev det tidig kväll,både för mej o Lowa.. Jo,just ja.. fick även soppatorsk, igen i fredas.. haha! De funkar dåligt o inte ha nån tankmätare, när man ska gå efter tripen,o inte kommer ihåg hur mkt man tankar..haha! Aja, gosbubblan kom o räddade mej iaf! :)

I veckan hägrar skolan, jobbar inte förrän till helgen, fredagkväll, o lörda, sönda dag! O sen är det Ljusparty här på Söndag klockan 19.00.. Bara o höra av sej om man vill komma, jag bjuder på fika! ;)

näe, ma höres!

PussHeej!


jo.karro.. jag saknar o läsa din blogg.. om du vill får du gärna lämna lösen,om det är okej att jag fortfarande läser.. ;)

utseende fixering?

jo just ja, glömde skriva lite om en sak förut.. utseendefixering hos småbarn!?!? existerar det? imorse när lowa höll på o klä på sej själv satte hon först på sej en "lång" tröja, typ tunika, och sen ett par byxor.. sen ångra hon sej, o sa att "men mamma det här kan jag väl inte ha på mej, jag måste ju ha leggings om jag ska ha den här tröja, kan ju inte ha byxor heller..." jag svarade att de kunde hon visst det, o att det är kallt ute så hon skulle ha riktiga byxor.. Då svarar min 4åriga dotter att " men mamma, kan jag verkligen ha det, tänk om **** säjer att det är fult då? det tror jag att hon tycker.." då är min fråga, ska en fyraåring verkligen tänka så??? Absolut INTE tycker jag! herregud, barn är ju barn..jag är absolut inte utseendefixerad för fem öre, och är väldigt noga med att påpeka att man får se ut/vara hur som helst och att alla är lika mycket värda, lika fina osv.. Såå, vart har hon fått det ifrån? Dagis är min första tanke..
(Likadant igår när vi va på Willys och handlade o jag hade åkt i mina skitfula,men jätte sköna mjukisbyxor.. Så blir hon helt förskräckt o fråga varför jag hade dom på mej när jag var o handla? Vad skulle dom som jobba där säja?)
Ska man prata med dagispersonalen om detta? Är det någon som har nåt tips?
Vad ska man göra? Tacksam för tips som sagt...

PussHeej!

kallt..

kallt,kallt o åter kallt! jag som redan är så frusen.. Huua! Jag avskyr att frysa. Så nu ska jag bälja i mej några koppar te, i hopp om att få igång lite värme.. och försöka maila över lite grejer till mamma,så jag kan skriva ut det.. Klockan ett ska jag på skolan och ha avstämning.. i Mänk.. tror läraren kommer prata ihjäl oss.. han har lite den tendensen.. haha!
ikväll kommer mamma o ska äta med oss.. tror visst de blir sushi (stavning?) gott ere ju iaf! ska försöka hinna hänga en maskin me tvätt,o sätta igång en ny också.. en samba med dammsugaren vore också på sin plats!

Ma råkes..


PussHeej!

      

Snöstorm!

vilket underbart jäävla väder.. Not! Glöm det jag skrev förut om att vinter är mysigt! fast eh,humm.. det är mysigt. ibland.. Idag när jag kom hem ifrån mormor, bärandes på tre tunga matkassar,dagisväska o tjatandes på en trött,grinig o tjurig dotter så mötte jag några grannar.. o jag svor lite för mej själv över vädret.. så säjer hon, men skyll dej själv som valt att bo i Norrland.. o kunde hon ha mer rätt!? Tror jag ska flytta söderut. närmare bestämt till Grekland eller nåt! Fast jag älskar ju faktiskt att vara uppe i fjällen härliga vinterdagar.. hrmm..sicket dilemma! Man är faan aldrig nöjd,helt enkelt.
Nåt som jag däremot är ruskigt nöjd med är att jag snart är heelt klar med medicinkursen, ett litet arbete om benskörhet o skriva, sen så! :)
O efter hårt pluggande idag, o middag hos mormor o morfar är jag nu sjukligt trött! Så jag ska försöka förtränga snöstormen utanför fönstret, och istället krypa ner med en stor kopp te, för att till slut somna framför tvn.. Blir bra de!


PussNatt!




p.s jag saknar mitt Göll! d.se

Pluggdag, igen!

jaa, det var väl egentligen inget ovanligt..haha..
har varit o lämnat Lowisen på dagis,o ska sätta mej o skriva klart dom sista arbetena! Som visst är betydligt fler än jag tyckte från början..aja, what to do?
det är vinter ute iaf, det är småmysigt, trots att jag praktiskt taget fryser arslet av mej varenda gång jag går ut, och när jag ska ta mej någonstans med bettan, som alltid är kall, o inte blir varm.. Huua! Meen, Ge mej väärme!
ska till mormor en sväng idag också, trevligt! också måste jag försöka ta mej en sväng på Willys. Så man kanske klarar sej till löning..

Idag fyller Daniel 30 också, Stort Grattis till han! :)
o på lörda blir de galej! blir nog kanon kul de..

näe, nu ska jag återgå till studierna... * bra, joanna!*


PussHeej!



avslutar med en liten bild på 30åringen! schyssta brills va!? =)


jo just ja, Grattis till Elin också, som fyller 23 idag!

sleten..

idag har jag varit på skolan heela långa dagen, först hade jag o Suss en avstämning i Omvårdnad, som givetvis gick kanon! Sen satt vi nere i cafeterian och pluggade.. Så nu har jag gjort klart alla uppgifter i Omvårdnad, så nu ere bara o stämma av allt,sen e den kursen klar! Vi hade för övrigt omvårdnadsdokumentation hela eftermiddagen, skvättlätt! Men man bli så rackarns mosig i huvudet av o bara sitta o lyssna! Slutade fyra, o upp på dagis o hämta hem lilla hjärtat/mååånstret! ;) Hem o åt, badade,mös o la henne.. Sen kikade jag på Grey`s o va lam en stund.. Men har även hunnit gjort två arbeten i medicin, ett om MS o ett om Parkinson. Har bara EP, Stroke, Benskörhet o Hjärtinfarkt kvar i medicin.. Sen så! Jo,just ska skriva ett arbete om småbarnsåldern i psykologin också,o göra en fallbeskrivning av någon som upplevt nåt traumatiskt. Det för göras imorn, för nu e jag trött,o vill sova! Den här dagen har varit så jäävla lång..

PussNatt!




Avslutar med ett ljus för Fredrik,Shira o Alexander idag också..



Sov så gott, små änglar..

grus i ögonen

känns som jag har ett stort jävla gruslass i ögonen! är ruskigt trött i ögonen helt enkelt.. eller ja,är ruskigt trött hela jag egentligen.. funderar på o ge upp studierna för kvällen, och sova faktiskt! Får sitta på skolan en timme innan avstämningen imorn o gör klart det sista! Det blir nog bra det.. Eller är det någon som vill skriva om Nutriation och Elimination åt mej? Osså lite o liggsår,o tryckskador!? Guuu,så roligt! Näe,trodde väl det.. Inte jag heller,faktiskt. 
 Nu ska jag ta o ställa in timern på motorvärmaren,o göra mej en kopp te,o krypa ner.. har jag nämnt att jag får garage från 1/12!? Det får jag iaf.. Wiie! Så bra..


PussNatt!




mörkret..

nog för att man brukar bli trött av mörkret.. men jag kan inte påstå att jag brukar märka så mkt av det.. men nu! idag har jag varit helt paj, sjukt jävla trött.. tror det är för att jag "tagit det lugnt" nån dag o inte suttit vaken o pluggat hela nätterna.. har kommit fram till att så länge man liksom bara håller igång, så funkar det ju! Då blir man inte såhär aptrött! Då är kroppen liksom hela tiden speedad. Det är nyttigt har jag hört! (eller hur var det nu!?)  Det funkar iaf o köra på o jobba,plugga,jobba,plugga o plugga.. så länge man inte har nåt liv.. Eller jo,givetvis umgås o myser jag med Lowa.. Men inget socialt liv iaf.. Det funkar,o det får gå.. Och ska jag vara ärlig är jag rätt osocial o allmänt folk ful iaf.. :)
Jag trivs bra i min ensamhet, när jag väljer den själv.

Nu ska jag ta o gå igenom några uppgifter i Omvårdnad, sen måste jag fara på Apoteket innan jag hämta Lowis på dagis,, o va tusan ska vi äta idag?

sist av allt, Ge mej pengar! Har nog sagt detta förut, men allvarligt, så pank som jag är nu har jag faktiskt aldrig varit. Min snälla far har sponsrat mej med Proviva idag, det tackar jag för!



PussHeej!


åter igen..

blir man påmind om hur kort och orättvist livet är.. Och hur fort livet kan förändras.. Från en minut till en annan..
 Tragiskt och sorgligt slut på helgen.. Mina Tankar går till deras familjer och anhöriga..


Tänder ett ljus för Fredrik,Shira och Alexander..Sov gott!








Kom ihåg att ta vara på dagen,och var rädda om varandra.. en dag är det faktiskt för sent...

en miljon kronor..

skulle väl inte sitta helt fel? bara sådär.. näe, jag skulle då inte tacka nej till det...
idag har jag varit lat, hängt hos syster nån timme, sen visitat farmor,o hängt med reine.. surrat med min Favorit ner i Götet ( o fick konstaterat att trav tjänar man inga pengar på, o att en massa gulligull o lalllalla e överskattat! haha, mitt stjärnljus! ) O när tusan ska jag o Lowis ha råd o åka ner o visita igen,egentligen? Snart hoppas vi..

Nu ska jag iaf gå och lägga mej, faktiskt. Det ska bli skönt..
 Ska krypa ner med en kopp te,o tända lite ljus, o mysa på i min ensamhet.. De e grejer de!


PussNatt!



va tusan gör man?

va tusan gör man, när man som jag, idag faktiskt tänkte skolka från skolarbetet..bara för att vara ledig liksom!? hade planerat redan igår kväll, att imorn ska jag skola o typ bara va ledig.. kände paniken komma.. Va gör man egentligen??
Hur fördriver folk tiden?
Igår kväll låg jag på soffan o va lam o slö kikade på singing bee, såg inte ens klart på det förrän jag tog ett glas proviva ( de bästa som finns för magen..förövrigt!) o gick o la mej, somnade.
Skönt!
Nu ska jag o kidet ta o åka en tur till söstra, o sen till lillfarmor!
De blir nog bra..

PussHeej!

trött..

som tusan, fastnade  med skolarbete ännu längre inatt, imorse var jag som ett lik.. det gick över, eller ja..jag kunde behärska det.. fick iväg lowis på dagis, räddade pappa med alvedon, for på skolan och ägde. Igen. jag börjar gilla det här. Jag är grym! Det känns skönt..

Just nu är jag ruskigt frusen, o tvär trött! Ska kvällsfika o mysa med min dotter i soffan nu,innan hon ska i säng... Sen blire till o plugga!  uff..Lite ledighet (från jobb och skola! ) känns otroligt långt borta just nu! Julafton, närmare bestämt. Sen jobb konstant tills den 5/1 o den 7/1 drar skolan igång igen.. Yeeey!
Bara o bita ihop tror jag, ska ju trots allt inte plugga och jobba samtidigt, i all evighet!
Men just nu känns det liite tungt.. om man säjer så.. (läs, jag vill bara grina,skrika,dra mej i håret, ge upp o lägga mej ner o själv dö ett tag!)

PussHeej!

ojoj..

det liksom bara snurrar i mitt huvud, medicin,jobb,psykologi,jobb,lowa,jobb,mamma,jobb,omvårdnad,jobb,pappa,jobb,syster,jobb,mänk, och vänner..för att inte tala om etik och socialomsorg.. Allting bara snurrar uppe i huvudet. Som värsta centrifugen.
Har suttit o pluggat tills nu. Är trött, känner inte för o kliva upp halv sex imorn ( oj,ursäkta, idag! ) o göra klart ytterliggare uppgifter. Känner faktiskt för att inte kliva upp alls.

Jag är lite glad förresten, mina underbar härliga vantar låg visst hemma hos mamma, och numer är dom hos meej! Ordningen återställd. Någorlunda.

Jag och Susanne åt soppa på mitt o Göllets fik idag, det va super gott! Faktiskt, jag var skeptisk till en början.. Sen genomled vi sveriges segaste lektion, ever.

Efter nästansomna lektionen for jag hem till mamsen, där Lowis redan var, och blev bjuden på middag.. Tacos, inte helt fel! Sen blev det en himla massa pluggande även där.. Kul att man hinner göra nånting annat,nångång!?!
Som sagt, jag är osocial.
Så om jag inte:
svarar när ni ringer,eller smsar
trycker upptaget
inte hör av mej
osv, osv..

Så är jag inte arg,sur eller nånting sånt!
Meeen,jag har bara inte riktigt tid just nu. Jag är ledsen.


PussHeej o GoNatt!



jajje..

har jobbat 7-12 idag, o sen varit på skolan och ägt lite.. Gjorde tre avstämmningar i medicin.. O det gick så jäävla bra, o jag är sjukt nöjd! Jag ägde helt enkelt.. ;)  Jooordu.
Nu ska jag försöka göra klart ytterliggare några uppgifter innan jag ska väg o hämta dotra på dagis..
Älskade trollonge!

PussHeej!

osocial!?

tror jag ska ta o bli totalt osocial.. Herre guud, tänk så mkt man skulle hinna med då!? Jaa, inte en sån dum idè ändå kanske.. men ack så trist.. Grämer mej över att jag inte hann med fika idag med min Stina.. :(
Näe, nu ska jag ta o gräva ner mej med mina skolböcker,o försöka hinna göra klart 5 (fem!) arbeten tills imorn.. Meen,det ska nog gå bra! Positiva tankar Joanna, Positiva tankar! :)
återkommer med uppdatering från helgen imorn eller så.. ;)

PussHeej!


Hoppas alla pappor haft en toppen farsdag! :)
 (dom som förtjänar det iaf!)

tror jag ska ge upp

studierna för den här dagen, för ett tag åtminstone.. Ska åka o hämta Lowisen på dagis, o åka ut till farmor en sväng tror jag bestämt! Sen åker vi nog till Anna direkt kanske.. Länge sen Lowa va till farmor nu,så nu ere på tiden! :) också ska jag in på jobbet,o kika på morgondagens planering..se vad jag ska göra o så! Lowisen får hänga med ut imorn, o leka lite med Moffa.. Medans jag tjänar storkosingen! eller nåt sånt..
På sönda ska Lowa o Emma på bio, på Mamma Mu, om den fortfarande går!? Någon som vet det? Jag vill iaf också se den.. Jag älskar Mamma Mu..
Men dom ska gå själva,så jag får väl unna dom det då.. ;) o helt enkelt sitta med huvudet i skolböckerna hela eftermiddagen! Det kan visserligen behövas..

Näe, nu ska vi på lite äventyr.. måste springa iväg med soporna också.. Huua!

PussHeej!


Fredag morgon

vi har tagit lite sovmorgon här hemma idag, men nu jäklar e vi igång! Lowisen ska på dagis o jag ska försöka göra klart så mkt som möjligt i både medicin o psykologi! Hade tänkt o försöka ta en tur ut till orrviken också,får se hur det blir med det.. kanske åker dit ikväll.. Ska på ljusparty hos Anna ikväll också, ska bli roligt..
Nu kör vi..

PussHeej!


Finanskrisen

hrmm. det råder stor finanskris i min ekonomi just nu, eller ja..snarare i min bristekonomi! det är mindre tufft. ja,rent ut sagt helt åt helvete! 14 dagar tills barnbidraget kommer,o hur sjutton ska vi klara oss tills dess?! någon som har nåt hett tips på hur man överleveringenting? eller på nåt bra sätt o tjäna lite svarta,snabba pengar?
Tips och ideèr mottages mkt tacksamt som sagt!

Lustigt det här,om man som jag, jobbar tamejtuusan jämt, så är  min stora fråga..
 Varför har jag aldrig några pengar?
har dock två teorier.. (som mest troligt är svarena på min fråga! )
värdelös lön
för många räkningar



slutsvammlat om finanskrisen för idag iaf , gissar att det kommer vara återkommande..
 ( tills jag kammar hem, en feet lottovinst!) 
  
Men.. Just nu  väntar en kall säng,o filmen Jersey Girl (tror jag) för moi.


PussHeej!

vart är mina vantar!?

kan någon vänlig själ förklara för mej vart mina vantar tagit vägen?? dom är alltså,spårlöst försvunna.. och ju mer jag tänker på det,desto mer upprörd blir jag. Mina varma,goa,fina urhärliga vantar! Hur kan dom bara försvinna!? o detta stör mej kopiöst mkt, med tanke på att jag alltid använder dom.. o nu e dom liksom bara borta..o har varit det sen i helgen nångång!! Vart kan dom vara!?
gaah. jag blir tokig(are) snart!

avstämmningen på psykologin gick kanoners! Sjuk skönt, nu har en liten sten lyfts från mitt bröst iaf.. ska bara få bort resten också.. Avstämmning på några uppgifter i medicin på måndag,o massa inlämningsuppgifter som ska vara klart tills dess! Jag har det jag gör med andra ord!

Har terapifikat med TjaBo idag också, på le fik! Småstressigt, men alltid lika trevligt! <3

Nu ska jag lägga Lowisen, o sen väntar skolböckerna!


PussHeej!

för - och nackdelar.

ja, det finns tamejfaan för - och nackdelar med precis allt. Jag tycker nästan det kan vara lite jobbigt. Jag menar,tänk vad enkelt allt hade varit om det bara fanns nackdelar med vissa saker, eller bara fördelar med andra. Då skulle ju alla val vara betydligt lättare att göra. Tänk vad bra,och lättsamt! =)
aja, över till nåt annat..

jag måste vara den slarvigaste och yraste människa som går i ett par skor, förstår inte hur jag lyckas? tror det är liite för mkt i mitt lilla huvud, för att det ska kunna gå runt,o jag ska hålla reda på allt!? Måste nästan vara det? Vet inte hur många gånger jag gick runt o leta den där rackarns psykologiboken igår tex, o nu är nyckeln till kaffeautomaten på skolan borta också!?! Vägrar tro att det är jag som är så yr.. Tror det är småtomtarna här hemma som lägger bort allting! Japp,så ere, för Varför i hela fridens dagar skulle jag lägga psykologiboken under handdukarna på tvättmaskinen!? Va gjorde den överhuvudtaget inne på toan!? O den här jäävla nyckeln till kaffeautomaten! Den gör mej snart gråhårig. Huua!

aja, tror jag ska ta o göra klar några fler psykologiuppgifter nu, sen ska jag iväg o ha avstämmning på dom.. Måste skriva lite arbeten i medicin under dagen också, eller ja, ganska många faktiskt!

Tur att alla man känner ska vill Whovalley i helgen, o festa loss, så jag kan jobba (o tjäna grymt med dollars!) o  plugga i lugn o ro, utan o bli störd.. För jag vill ju absolut inte åka upp dit.. Nääerå, absolut inte. Bitter!? Vaadårå, bara en av årets roligaste händelser! Jaadå, jag är så gärna hemma så! ;)

näe, psykologi vare ja! men först ska ja bubbla liite vatten,som jag faktiskt inte gjort på länge!


PussHeej!






(idag är ett sånt där datum,som jag kommer ihåg,som får mej att minnas, som får mej att le,fast lika gärna gråta,och som får mej att inse att tiden går ruskigt fort.på både gott och ont.)

Onsdags morgon.. ;)

klockan är inte ens åtta,o jag har faktiskt varit vaken sen över en timme?! Inte dåligt, o då är inte ens lowis hemma.. hon har sovit hos victor o angelica, eftersom jag jobbade igår kväll! Tusen tack, guldvärt! Sovit lustigt inatt, somnade på soffan igår när vi såg Zohan nånting, kan den ha hetat så!? Rolig var den iaf,men jag blev lite sliten.. Men vem va inte tvärpigg när man väl låg i sängen då? Så tyypiskt. Lyckades efter många om o men faktiskt somna, blev väckt,somna om, blev väckt,klev upp o frös.

Idag vankas skola, BVC o lunch med min mama.. Det ska bli trevligt..

Har haft jordens bloggtorka på slutet, vet inte riktigt varför.. Men har liksom saknat motivation till o skriva.. Har kanske inte haft så mkt o skriva heller.. :) O de har inte hänt så himla mkt på slutet heller, jobbat,ätit,sovit,pluggat,tillbringat ett par timmar på sjukhuset osv.. Har dessutom varit duktig o sett till o fått omlagt till vinterdäck! I tid,för ovanlighetens skull! Sen har jag dessutom varit ännu duktigt o åtminstone försökt lära mej dom här nya motorvärmarstolparnas timer!
Skitgrejer är allt jag har o säja!

näe, undra om jag ska ta o äta den där äggmackan jag suktat efter sen igår,o eventuellt göra nåt åt mitt hår!? För tillfället ser det verkligen ut som jag fått världens elchock. Ser ut som ett troll, på riktigt!
 Snart börjar skolan också..bråttom,bråttom!

PussHeej!


RSS 2.0