Borta bra..

 
 
 
 
 
Men hemma är nog ändå bäst.. :) Hade riktiga toppen dagar uppe i stugan. Fin fint väder, skidåkning på längden, korvgrillning, sol,afterski och massor av mys! Riktigt skönt, o bägge barnen blev friska. Fjällluften gör verkligen susen.. :)
 
O om bara någon vecka,bär det av dit upp igen! Sjukt härligt o vara där.. Även om det är lite knöligare o vara där än hemma. Eftersom det är utedass o inte finns rinnande vatten,men det är ju lite av charmen oxå! :)
 
Är riktigt kalasväder ute idag,lite kallt än.. Men jag hoppas det blir mildare fram på dagen. Måste in till o greja lite inför helgen. Sen ere ju onsdag, vilket innebär dans för Lowa. 
Ska även på bvc,för ett nytt försök av vaccination av Lilleman.
 
Tänk vad jag är stolt över mina fina barn. Dom är det bästa och finaste jag har!
 
näe, ska ta o hänga lite tvätt nu.. Jösses vilket tvättberg jag förtillfället håller på o betar av. Det tar fasen aldrig slut!?
 
 
 
 
   
 
 
 
 

Funderar

Funderar på o bli lite mera teknisk.. O kanske rent av lära mig att blogga via appen i iPaden..
Sjukt att man kan vara så här oteknisk.. Haha! :)

Sååå,vi får väl se hur det går.. Är inte särskilt imponerad av appen än så länge, men man kanske lär sig. O varför finns inte appen för android? Så ja kan ha den på teleföön? Är ju inte särskilt förtjust i Apple. Säkerligen bara en vanesak, men ändå..

Borde försöka somna om o sova nån timme till,innan dagen ska kickas igång på riktigt! Är ju vansinne o vara vaken nattetid, framförallt när sonen sover så bra om nätterna! Man skulle ju tamigtusan kunna ställa en klocka efter han.. Åh shiit vad jag gillar rutiner! :)

Ogillar däremot sjukstugan vi haft här senaste veckorna. Lowa är ju äntligen piggelin, o hostan är nästan helt borta.. Jag var typ däckad i ett par dagar, men återhämtade mig rätt fort. Edwin är fortfarande inte bra, men jag hoppas det vänder snart. Igår spenderade vi några timmar på barn,och han fick inhalera.. O det gjorde skillnad, så nu hoppas jag slemmet kommer upp riktigt också..
Det skär ju verkligen i mammahjärtat när dom små inte är pigga o krya!

Lowa har ju sportlov i veckan, och planen är ju då att vi ska åka upp till stugan på onsdag, o jag hoppas verkligen vi tar oss iväg.. Vore så otroligt mysigt, o framförallt för Lowas skull. Hon ser verkligen framemot det.. :) Ja, jag med förstås! Mest eftersom jag vet att Lowa älskar att vara där uppe, o hon njuter verkligen av det..
O det är ju verkligen mysigt där uppe! Blir Edwins första tur upp, o jag hoppas han trivs nedbäddad i pulkan, så de kan bli en del skidåkning! :)

Sova vare ja! Ska möta Tina i stan om ett par timmar, så nån sovmorgon blire ju inte.. ;)

Nääe, gillade inte riktigt det här, o skriva via appen, så de blir nog via datorn fortsättningsvis.. Haha! Försöker mig på att bjussa på en bild, på våra älskade trollungar oxå! :)


RSS 2.0