Det Värdefullaste jag har <3

Det,finaste och värdefullaste jag har.. Att man kan älska någon så mycket!
Helt ofattbart.




Dej kommer jag alltid att skydda med mitt liv...




jag tänker inte sluta tjata..

men jag hatar verkligen att vara sjuk. Det suger, så jäkla mkt. Nu har jag helt seriöst haft ont i huvudet i tre veckor.. okej, det har nog varit spänningshuvudvärk mesta dels av tiden, men sen i tisdags så känns det som huvudet kommer sprängas till o från, o bihålorna värker,o dom där jäkla ögonen. och denna jäkla feber.. upp o ner, frossa hit o frossa dit.  O nu börjar även hostan komma..Det suger verkligen att vara sjuk. Ja,jag är tjatig jag vet. Och less dessutom, o jävligt trött. Vet inte om det beror på förkylningen, eller på allt runt i kring, för när man är sängliggandes,typ. Varierar mej ibland med o ligga på soffan. Så går det liksom inte o vara på jobbet, eller på skolan. ( fast jag masade mej till skolan igår, o gjorde valideringen i Geriatriken. O hur det gick har jag inte en aning om. Har ju som hela huvudet fyllt med tjockvadd.) O det går heller inge vidare o plugga hemma, då man orkar läsa typ två sidor åt gången, sen ere ju kört! O bara såna saker gör mej så jävla stressad, tanken av att veta att jag mååste plugga,för vi har skit mkt o göra, o jag måste jobba för att vi ska ha råd att äta,bo,och finnas till liksom.
Att jobba heltid, plugga heltid, vara mamma heltid och dessutom behöva vara sjuk.
Det kan vi konstatera ;är ingen bra kombination.
jaja, känns som jag klagat färdigt för stunden.

Till nåt roligare, jag har ju lite o längta efter.. Först o främst Sportlovet ;) Då vi inviger det med Tyroler.. Har bokat bord idag! :)  O sen ska vi bara slappa. Vi ska på lite rekreation helt enkelt. O de kommer bli så skönt.. Slippa tänka på jobb, slippa tänka på skolan.. O bara få umgås med nära o kära... Jag längtar verkligen.

Påsk, i fjällen med trevligt sällskap, och en värmande vår sol! :)

Sen att det kanske börjar bli dax för våren snart.. Bara det, huur skönt är inte det!?

Londonweekend i Maj med min älskade mamma..
Nu är hotell bokat också.. Ska tydligen bo alldeles bredvid HydePark.. Heter de så? haha.. :)

Att jag trots allt inte har sååå fasligt länge kvar i skolan.. :)

O att det förhopnningsvis blir Sommar i år också! Vi håller tummarna... :)
Kanske börjar bli dax o planera sommaren också.. Har än så länge inga planer alls.
Önskar dock att vi har råd med en sista minuten till nåt varmare land, och kanske en tur till Kristoffer.. Det vore riiktigt nice. Drömma går ju alltid.

näe, nu ska jag ta o försöka få i mej nån näring,av någe slag.


PussHeej!


gonatt..

ja,nu ere faan gonatt!
ska springa ute o kvällskissa voffasen, invänta sällskap,o framförallt somna till nån film! O som jag ska sova! ( har fasiken halvsovit hela dagen, o är ändå heelt slut) Så det blir bra det. O förhoppningsvis vaknar jag pigg,utvilad o frisk imåra tila! För imorn måste jag nog tillbringa hela dagen på skolan som sagt.. kulkul! eller hur var det?


PussHeej!



sjuk!?

konstigt sjuk är jag.. Peber som sagt.. ( o jag tänker inte sluta tjata om det förrän det är slut) o så jäkla ont i kroppen.. framförallt huvudet,och ögonen!? Skrulligt, I know.
Blev iaf hemma från morgonen likförbaskat idag.. Var upp vid sex o tog några alvedon, drack mängder av te, och försökte inbilla mej själv att det här går, det är ju bara några timmar. Men min stackars kropp,fick  övertag över mitt psyke.. O jag var helt sonika tvungen o ringa på jobbet o säja att det var kris, o att jag orkade helt seriöst knappt gå.. Att jag dessutom inte kunnat sova inatt, har nog också gjort sitt. Då jag faktiskt tror att sömn är bästa medicinen.
 Vid nio slumrade jag iaf till på soffan, medan Lowis kikade på pippi och pysslade på, och fick faktiskt sova ända till elva nästan..
Vid tolv dissade jag alvedonen, o prövade med treo istället. Skulle vilja påstå att det faktiskt funkade bättre. Kanske var det  en kombination av lite mera sömn. Vad vet jag.. Tog mej iaf ut,o gick en runda med hunn, slängde soporna, va in på affärn o sopade utanför ytterdörrarna. Nu är jag dock typ helt paj, again. O vad är det för jävla påhitt med all denna snö, nu snöar det ju återigen.. Why? Har vi inte så att det räcker redan??

aja, lowisen är små tjurig så nu har hon gått o lagt sej o vila.. Skönt tycker jag.. ;)
Ska försöka göra några uppgifter i etiken nu.. Avstämmning i det imorn, och validering i Geriatriken. Och föreläsning om psykoser. Snälla nån, hoppas jag är piggare imorn!


PussHeej!



termometern

visar -20, och jag har, trots sprängande huvudvärk, ont i kroppen,svullen hals o sist men absolut inte minst Pebern.. varit ute o gått med Sessan.. Jag känner mej numer inte som sveriges sämsta matte.. Då jag dessutom lät henne springa lös o busa lite.. Tränade lite kommandon o så, o hon var duktig.. O jag är stolt!:)

Lowisen somnade före åtta, skönt! Hoppas verkligen att hon sover hela natten,och inte vaknar av hosta, så hon är pigg nog o gå på dagis imorn, eftersom jag sagt på jobbet att jag kommer o hjälper dom på förmiddagen iaf..

nu, väntar sängen..


PussHeej!



Peber!

jag har peber, och jätte ont i huvudet,o framförallt ont i kroppen.. usch,det är faktiskt  lite synd om mej! Varenda gång jag har peber, kommer jag o tänka på förra årets dageneftertyroler, då samtliga låg hemma i stugan i peber o dagenefter sjuka. Det var faktiskt humor. Haha! :)
Idag är det dock inget komiskt alls med min peber. Inte heller med Lowas hosta. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk, inte heller att Lowis ska bli sjuk. Jag ska dessutom jobba i helgen, så det går absolut inte! Som det känns idag verkar det som att någon straffar mej för att jag varit så kaxig att vi sluppit både flunsan o magsjukor. Om denna någon hör mej så lovar jag att jag tar tillbaka allt om att det inte verkar bita på oss, bara vi slipper flunsan. (och eventuella magsjukor o magflunsor.) Deal?

aja, dagen idag har iaf gått i lugnets tecken. Vaknade hos pappa imorse vid sju.Hade frossa, Ont i halsen,ont i bihålorna,ögonvärk o  ont i huvudet,och en liten fröken som låg o hostade på mej.(vaknade även fyrtioelva gånger under natten. Bajsnatt!) Jiiippie! eller? klev iaf upp efter en stund, drack några koppar te o satt o frös framför kaminen, innan vi tog o for hem. Sen har vi inte gjort mkt alls, Lowis har ritat,byggt pärlplattor o kikat på film.. O jag, jag har mest bara legat på soffan, o slumrat, till o från. Och gått på alvedon o nässpray. Imorn ska jag jobba, så då tänkte jag vara frisk. Absolut inte sämre iaf.. Det har jag varken tid eller råd med. Så är det bara..

nu ska vi iaf försöka få i oss lite mat snart.. vette tusan va de blir, då varken jag eller lowis har någon aptit..
några förslag?
 just nu ere bara Sessan som äter i det här huset... Hon äter ju iofs för fem, så de kanske jämnar ut sej.. ;)


PussHeej!



Så var helgen över..

jaa,så var helgen verkligen över då.. Jag har precis varit ute på kvällspromenaden, och ska ta o slänga mej i duschen innan sängen kallar.. Har haft en väldigt lugn och skön helg faktiskt! Nästa helg kommer jag tillbringa på jobbet.. Men det ska nog gå bra det med.. :) Snart är det vecka 10, och vecka 10 för mej innebär sportlov. Och kommer alltid att göra det.. Det är nästan heligt för mej, och då är jag allra helst uppe i stugan heela veckan. Hur det blir i år vet jag inte riktigt än.. Men jag hoppas på att vi blir där uppe så mkt som möjligt.. Kommer iaf att vara där ifrån Onsdag! Förhoppningsvis ännu tidigare, det är iaf vad jag vill.. Då ska det mysas, åkas snowracer, längdskidor,bastas,spelas spel,promeneras,äta god mat, tyrolas osv.. Jag älskar att vara där uppe! Och fjäll luften är verkligen rena medicinen.. Så är det bara.. :)

Är lite lur på om man kanske ska hyra slalomskidor o ge sej på några åk.. Det är hundra år sen sist! Vore kul o prova igen.. ;) Men sicket spektakel! haha..

näe, nu väntar dusch o sängen som sagt! Imorn blir det en lång dag..


PussHeej!


Utmanad

Som sagt.. Utmanad

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!

Regler: Du måste svara på alla frågor!



DIG:

1. Hur lång är du ? 167, tror jag?

2. Vad vill du bli när du bli stor?  Om jag det visste? 

3. Vad pluggar du ?  Till uska

4. Har du långt hår ?  Jag hade, men nu vill jag inte påstå att det är det..

5. Vilken hårfärg har du ?  Mörkt brunt just nu..

6. Sminkar du dig ? Ibland, väldigt sällan faktiskt.. haha 

7. Har du haft sex senaste månaden?  De kan ju ni klura på..

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? svart o vitt

9. Har du kysst någon idag ?  Nope


FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ? Nope

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?  Dom är nog bra på olika vis.. ;)

3. Hur många syskon har du ? 1, lilla syster

4. Vad är det senaste du sa till din mamma ?  Hej då!

5. Hur många ställen har du bott på ?  oj, har ju flyttat en del.. men hållt mej inom i stort sett samma kommun

6. Vem i din familj stör du dig mest på? haha, det är nog olika från gång till gång.. ;)

7. Vilken familjemedlem är snällast ? Dom är ju snälla allihopa.. ;)

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Umgicks ju med syster nästan hela dagen igår.. :) 



KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ? Idag var jag ju med Coffe, o sen va Kim här..

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Oj, ingen aning?

3. Har du kysst nån kompis ? Ja

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? ja

5. Vem har du varit kompis med längst ?  Mikael

6. Vem känner dig bäst?  Tiiina och Kristoffer skulle jag tro..

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ?  Ja,absolut.. ;)
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? njae, inte direkt


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja

2. Klä dig annorlunda? Jaa

3. Vara dig själv ? Absolut

4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Vågar gör jag väl, men jag hatar det,känner mej ruskigt obekväm, så jag gör det sällan..

5. Fisa inför din pojk/flickvän ?  Jag har ju ingen.. ;)

6. Pierca dig ? Ja,absolut..har ju gjort det ett antal ggr..  

7. Ha sex på offentlig plats ?  Ja

8. Vara omogen ? Absolut

9. Äta småkryp ? Absolut INTE, fy faan ...


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ? Idag

2. När var du på semester senast ? Leksand i somras?

3. Vilken färg är det på din tandborste ? Vit/Orange

4. Är ditt hår tråkigt ? Ja, nåt alldeles hemskt.. 

5. Vem såg dig naken senast ? Måste vara Lowa då,o räknas inte hon så tänker jag inte svara.. ;)

6. Hur ofta duschar du? När jag känner för det ...

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? Mest troligt senare än jag borde


What If

åter till denna melodifestival.. vad jag har hakat  upp mej på den känner jag.. men hur som helst så skulle jag vilja påstå att låten What If, som Cookies `n Beans bidrag hette är riktigt bra.. Det verkar jag dock vara ensam om o tycka,efter som dom inte gick vidare.. Okej, jag erkänner, det är väl kanske ingen schlager låt. Men den är fin. O dom verkar grymt sköna.. Men jag får väl sitta här o ångra bittert att jag inte röstade en enda gång igår. Vilket jag tydligen borde ha gjort..

Idag har vi umgåtts med Coffe, det var trevligt.. som alltid! Först va vi uppe på firman, så Sessan fick träffa Ante o Jannikes hund.. Det gick jätte bra.. De gillar jag! Så Tack för det..
Sen for vi till backen o hälsade på Kim, det var trevligt.. Sessan träffade en till liten voffas, Sigge som hon busade lite med också..

nu börjar kvällen närma sej, o jag ska försöka plugga lite.. ska bara hitta nåt o roa Lowis med.. ;) Fast o andra sidan.. det är hon duktig på o ordna själv..

Imorn vankas skola på förmiddagen, o sen jobb till 22.. Lång,lång dag... Så Morfar hämtar Lowis på dagis, o sen sover vi där! Blir bra de... :)

PussHeej!



Borta?

Det känns som om jag har lyckats tappa bort mej själv någonstans? Vart eller Varför vet jag inte riktigt? Det är bara en väldigt konstig, obehaglig och krypande känsla jag har.. o vad ska man göra åt den? Jag har börjat rota lite i gamla saker, som hänt, saker man upplevt osv.. O det är liite jobbigare,än vad man tror.. har jag upptäckt. Så nu är jag liksom bara ännu mer förvirrad?! Och känsligare än någonsin på nåt vis.. Känns som om jag balanserar på en smal,smal lina.. Pendlar mellan gråt och skratt.. Har jättenära till skratt,samtidigt som jag har lika nära till gråt på något vis. En konstig känsla.. Som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera?

Till något annat, igår skulle vi ju som skrivet på barnteater, så blev det inte dock.. Istället lånade vi lite(läs skitmånga) böcker på biblioteket och var o fikade.. Det var också mysigt.. :) Sen for vi hem, jag röjde upp lite inne,medans Syster o Lowis var ute o lekte.. Sen lagade jag o syster mat,som vi sen bjöd mamma o pappa på.. Det var trevligt! Och väldigt uppskattat.. :)

Kikade på melodifestivalen också, och jag kan inte för mitt liv begripa varför dom har en sån otroligt dålig programledare. Petra Mede eller va tusan hon heter?? Vaad liksom?
Hon kan inte prata, hon är allt annat än roligt, och hon vet dessutom aldrig vad hon ska säja, så hon läser ju för tusan innantill precis hela tiden, och trots det kan hon ändå inte prata! Alltså bygga meningarna riktigt. Är det någon som tycker hon är rolig,eller bra? Jag spyr på kvinnan.
Sen har jag även lite åsikter om Lilli&Sussi, vaad igen liksom?
Är det inte dax o lägga "karriären" på hyllan? Tycker dom är pinsamma,dryga,snobbiga o framförallt pinsamma!
Måns Zelmerlöv
då.. (stavning?) har aldrig förstått hur han kan vara en sån som aaalla tjejer är sååå kära i? Vad är det som är speciellt med han då? Men okej, jag ger mej, lite.. Han är faktiskt småsöt. Men endast småsöt!


Sen har jag en liten efterlysning, är det någon som har en hund? Som tycker om o busa med andra hundar.. Lillvoffasen som bor med oss, är i akut behov av en kompis att leka med ibland, o kanske promenera med ibland? Hon behöver lite social träning.. Så hon inte blir alldels kollrig,så fort man möter en hund.. Stackarn blir lika glad varenda gång vi möter en hund, och vill hälsa, nosa o så.. Men av nån lustig jävla anledning verkar folk tro att bara för att hon är stor,så äter hon mindre hundar!? Meen what liksom? Hon är ju världens snällaste, men hon vill ju också hälsa.. Hon saknar ju hundkompisar..



näe, nu ska jag göra nåt liite vettigare än o sitta här, diska kanske? Kul,kul..

PussHeej!



lite bilder från igår..

ja, va ju som sagt var ute i Orrviken igår..


lowisen o sessan.. Två sötnosar! ;)


här försökte jag ta ett kort på mej o lowis,och sessan.. men precis då la sej hunden..haha!

       






  


nu ska vi åka o hämta syster, o åka på lite barnteater.. De hoppas vi blir bra!

PussHeej!



så jäkla..

less på den här återkommande huvudvärken... har tamejtusan haft ont i huvudet, varenda dag i flera veckors tid nu.. (okej, nu överdrev jag nog lite..men det är ju lätt två veckor iaf) och det börjar bli riktigt jobbigt nu! aaah! kan inte påstå att det är början till nån influensa eller nåt heller, då hade jag faktiskt kunnat acceptera det.. Men förutom huvudvärken så mår jag ju "bra".. Någon som vill byta huvud? Ett par dagar skulle räcka.. Bara o slå en pling i såna fall... ;)

Idag har jag varit duktig o varit på skolan på förmiddagen, hade etik o livsfrågor,, rätt roligt faktiskt! Skön lärare iaf.. :) Sen for jag hem o åt lite lunch o drog på mej mera kläder.. Hämtade Lowis på dagis o for ut till Orrviken, där vi tog en promenad, åkte lite madrass o spark!
Det var mys!
 ( Min dotter är världens goaste lilla tjej, så ere bara.. ;)  )
 Hälsade på papps en sväng, o givetvis lillfarmor! Ska försöka lägga in några bilder sen.. om jag orkar.. :)

Nu ska jag pröva ta en treo,o hoppas på att det kanske hjälper.. Men varför skulle de göra det idag, när det inte funkat annars? aja..

för övrigt är mina rosa,varma,härliga handskar numera ett minne blott, och min vänstra handled o hand har fått sej en rejäl törn! Såå, dagens Tips!
busa aldrig så jätte mkt o "våldsamt"  med en hund lika stor som dej själv, o "låt" den inte ta handsken o hoppa ut i 40cm pudersnö o ösa, du hittar aldrig handsken igen! =)
Damn, det var ju faktiskt  mina favvisar!

nu ska jag mysa lite med min lilla dotter,innan hon ska i säng!


PussHeej!



Torsdag?

är helt borta känns det som? har ingen riktig koll på vilken dag det är ens? men de torde väl vara torsdag tror jag?
Igår var jag iaf hemma med Lowis,, Städade o pysslade lite, for till mamma o åt en semla.. Mumma! Surrade massa, bokade resa till London.. Så den 7/5 åker jag o mammsen dit, o kommer hem den 10/5.. Ska bli riktigt roligt!=)  Sen bjöd mammsen  på pizza.. Systeryster var också där, så vi fick med oss lillvoffas hem!:)
Kom typ hem, o tvärsomnade.. Skönt det! Hade tänkt vara duktig o plugga. Men kände att sömnen fick gå före. Bra, så ska jag nog göra flera gånger.. Skönt o somna utan bekymmer också..
Nu ska jag däremot ta o plugga lite, innan Lowis ska hemifrån dagis.. Jag har varit på skolan mest hela dagen.. haft socialpsykiatri. Den kursen gillar jag verkligen!!

PussHeej!



städa..

ja,jag tror banne mej det är dax o sätta igång nu.. Lowisen är piggare..o håller redan på o städar på sitt rum! Hör hur hon pysslar o plockar,o pratar både för sej själv o med dockan barbro.. Hon är så söt o go,min lilla tjej!
Men Jänet, varför just namnet barbro???


PussHeej!


Vabbar..

ja, idag vabbar jag faktiskt.. Lowisen vaknade runt elva igårkväll.. Va grinig o allmänt tussig, små snorig o lite varm.. Ingenting var bra,o hon kunde inte sova..låg o vred o gnydde, ont i örat osv.. låg o killade henne på ryggen o sjöng för henne.. Ja,just det..jag sjöng! Förstår ni då att jag redan provat allt!? Vid ett,halv två somnade hon äntligen om igen..( vilket jag uppskattade då jag haft världens längsta dag kändes det som..) säj den lycka som varar vid tre låg hon o grät igen, med huvudet på mitt bröst,o höll sej för örat.. Ingen feber,vad jag kunde känna..Men ont i örat! Somnade om efter en timme igen.. O sen har vi sovit halvdåligt..
Vid sju gav jag upp,o klev upp o ringde på jobbet, dagis o den där jävla försäkringskassan.. Så nu är de fula (men ack så mysiga) fleece understället på, o jag tänker inte gå utanför dörren idag! Har för övrigt redan varit duktig o vikt,o hängt en massa tvätt! Lowisen sover, o jag sitter här.. Tänkte passa på o dammsuga lite senare.. Bara lillfisen vaknar! Hon sover förhoppningsvis nån timme till,me tanke på natten.. Hoppas hon är piggare när hon vaknar!
Ska försöka plugga en jäkla massa under dagen också.. Så nånting positivt kommer med den här dagen också, fast det gör det väl iaf..Eftersom jag får mysa med Lowis,,
Men de försvinner ju som pengar när man inte kan jobba! O pengar växer ju som vi alla vet inte på träd.

Igår var som sagt en lång dag.. Först var jag på en föreläsning om missbruk. Den var kanon bra, och en en kanonbra föreläsare.. Skulle vilja gå på fler föreläsningar med henne..Absolut!
Sen blev den en supersnabb lunch med Suss, men väldigt trevlig! Hon är så go, jag gillar henne.. :) Full fart till Orrviken, o där spenderade jag resten av dagen och kvällen.. Jobb,jobb o jobb! Var klar bra precis till tio, lämnade larmet där o for hem.. Hem till Tina o Lowis!:) Lowisen fick vara med tina,då morfar fått "magflunsan".. O Sessan va hos syster igår,o i natt.. Mest för systers skull! ;)

Näe, nu ska jag faktiskt ta o göra mej en kopp te, o läsa tidningen innan Lowis vaknar!

PussHeej!



Jobb och Skola

Jahopp,äntligen kväll..o lugnet börjar lägga sej.. Både barn o hund sover! :) Sova borde nog jag också göra.. typ för en stund sen.. Men det är skönt o vara vaken o ha lite "egen" tid på kvällarna juh! Dagen har gått i en rasande fart, med först jobb 7-13, o sen skola 13-16.30.. Hann absolut inte på hud..
När sjutton ska jag hinna dit? Skärpning Joanna!
Efter hämtning på dagis blev det först en långprommis med Sessan, och sen middag hos Sandra! En tacker.. Kaffe o massa surr.. Trevligt,trevligt!
Sen kom Olle inramlandes, o efter en stund gick vi hem.. Drack the o surrade o skrattade en massa! Det var också super trevligt.. :) Tog en prommis med Sessan o surrade lite till innan han for hem.. O nu sitter jag här o bara sitter.. Tänkte bjuda på nån bildSessan, för Åsa o Fias skull.. ;) Hade dock bara nåt enstaka på kameran.. Men mera bilder kommer o tas..
 I promise!
 O jag tror äntligen damen är på väg o sluta löpa.. Å de tackar vi Gud (eller nån) för.. Är det någon som vet hur mkt blod det kommer ifrån en St Bernhard? Kan upplysa er om att det är mkt! Herregud, stackars Sessan får man ju byta binda på oftare än på sej själv.. Haha.. Ja jäsiken! Så nu fick ni veta det också, vare sej ni ville eller inte! Fia, kan gissa att ni har de lika med BellaBus?!?

För övrigt så kommer jag inom en snar framtid (typ imorn eller onsdag eftermiddag) bli om möjligt ännu mera osocial.. Då det nu hipsvips är sinnessjukt mkt o göra i skolan, plus att jag jobbar heltid i februari!
Jajjemän!
Och min lediga tid tänker jag ägna åt Min Älskade lilla Lowis, o voffas förstås!
Så näe, jag är inte sur om jag inte svara när ni ringer eller smsar.. ;)



         


         


        







( Så nu fick ni några bilder på mina favorit tjejer.. ;) Dom bästa i Världen givetvis! )
p.s bilden på Sessan som valp, har jag stulit av Klejra! d.s
PussHeej!



Måndag igen..

och här sitter man på jobbet.. ska strax ta o åka till första brukaren.. Går kort dag idag! Skönt.. :) Ska hinna på hud o sola innan jag eventuellt ska på skolan hade jag tänkt! Får se hur det går..haha

Helgen har varit lugnare än allt.. Va till Gärdsta i lördas, o umgicks med Linda + familj, medans andreas skruvade med min bil.. Mkt trevligt! :) Blev dock alldeles för sent innan vi for hem, så Lowis va skit trött.. men,men.. ;)
Igår, va vi ut o hälsade på hos Victor & Angelica och spanade in nya huset.. Kommer bli kanon där! Jag vill också bo i hus!! Sen var vi till mamma o åt middag.. Super gott.. Det tackar vi för! Sen vare bara hem o ut o gå med Sessan o slänga sej i sängen..

Har kommit på att jag måste verkligen flytta söderut.. SNÖ! Jag har börjat avsky all jävla snö.. och kylan dessutom! Va faan ska de va bra för?? Huua!

näe,jobba vare ja!

PussHeej!




Äntligen Helg! :)

jaa, det var länge sen jag tyckte det skulle bli så skönt med helg.. Men idag har jag liksom bara älskat tanken på att det faktiskt är helg nu, o ännu bättre..jag är dessutom ledig i helgen! Idag har jag jobbat dårå, liksom alla andra dagar den här veckan! Har varit en relativt lugn dag på jobbet.. Har hunnit med en långpromenad på andersön med Sessilurven och god lunch hos farmor,som bestod av Ingrids gudomliga pastasallad! :) Snacka om o ha det bra!:)
Jag o Lowis for iaf hem o tog en varm dusch tillsammans i eftermiddag. Det var härligt, både hon o jag tinade upp! Sen bar det av till Eastern för en god och mycket trevlig middag där i härligt folks goa sällskap! Perfekt start på helgen! Svängde in på konsum o köpte lite frukost till morgondagen på hemvägen!
Sen tog Lowis o tvärsomnade, o jag o Sandra har varit ute på lilla kvällspromenaden nyss! Så nu ska även jag snart ta o krypa till kojs!
 Borde egentligen städa,diska o dona.. :(
 Meeen, jag tror banne mej jag gör de imorn innan vi far till Gärdsta och mina favoriter! Annars så har jag ju faktiskt heela helgen på mej! Så städas o grejas ska det göras! Men vi ska unna oss trevligt sällskap imorn ut i där, sen kan vi ta tag i allt nödvändigt ont!
söndag vankas middag hos mamma, det ska bli trevligt!:)

näe, som den pensionär man faktiskt är så ska jag nog banne mej ta o göra kväll nu!
Och det ska bli skönt.. o tänk så pigg jag kommer var imorn, efter att äntligen slippa kliva upp på tok för tidigt! o tänk så bra jag kommer må imorn, jämfört med alla som e ute o kalasar!
Ha, de ni! ;)


PussHeej!



Nån sorts utmärkelse..

Ha fått en utmärkelse av Jessica...
Regler: lista 5 saker du inte kan vara utan och ge vidare utmärkelsen till 5 bloggvänner.

* Lowa (o resten av la familia)
* Snus
* Bilen(o körkortet givetvis)
* Pengar
* Vännerna

Jag ger den vidare till:
Tina
Sofia
Sandra
Syster
Åsa F


äntligen..

tror äntligen huvudvärken börjar ge med sej.. lagomt tills man ska gå o lägga sej! wiiho! idag har jag jobbat, hela rackarns dagen. De gick iaf bra, fick lunch av lill ingrid, o tog en power nap på kökssoffan hos farmor! Efter jobbet blev det långprommis med Sessan,o sen häng hos Sandra. Tills Mikael ringde o frågade om jag bjöd på kaffe! Självklart gjorde jag det.. Var så kul o träffa han o Sofie, tok länge sen jag såg nån av dom.. Nyårsafton tror jag bestämt!
Trevligt me främmene dom sagt.
Jens o Bella o minihunden dök också upp.. Då blev Sessan glad, när hon fick nån liten o jaga! :)  Såg rätt lustigt ut, då Sessan väger ungefär 45 kg mer än den.. haha! Men dom ska nog kunna bli bra kompisar! :) Jo just ja, glömde nämna att även Nogga var på besök.. Han va me på hänget hos Sandra också!:)
Nu har lugnt iaf lagt sej över mitt hem, jag har hängt lite tvätt, Lowisen sover, o Sessan har också somnat, av snarkningarna att dömma! Nu ere bara jag som ska i säng! Imorn ere tidig morgon igen, jag börjar sju.. Så de blir till o kliva upp fem i vanlig ordning,för o hinna allt! Men det är faktiskt skönt o vara uppe från morgonen! Bara man somnar nån gång!
Tror jag ska lägga mej o läsa vidare i boken om psykoser. Så den blir klar nån gång!

PussNatt!



utmanad

höll på o glömma! jag har ju blivit utmanad av både Majjsan o Fia nu, så de e väl lika bra o göra`t! ;)


Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 (eller minst 4) personer som du utmanar.

1. Jag är ruskigt hemma kär, avskyr att sova någon annanstans än hemma!

2. Måste alltid ha jämna "nummer" när jag lyssnar på musik eller kollar på tv. Annars får jag panik.

3. Har sjuklig tandläkarskräck. (Som jag går i KBT för)

4. Jag älskar att sova. Det är det skönaste som finns!

5. Jag har alldeles för hett temperament för mitt eget bästa.

6. Jag är sjukt kontrollberoende. Får panik över o inte ha full kontroll på det jag gör,eller ska göra. Måste göra och klara allting själv.Litar aldrig på någon till 100%

7. Har mkt lustiga tvångstankar, kan t.ex inte ha ett glas halvfyllt med vatten, då måste jag dricka upp allt, eller fylla på när jag druckit ur lite.

8. Är ibland alldeles för frispråkig.

Såå, då var det gjort.. och jag utmanar:
Syster
Sandra
Åsa
Anna
Mikkis
Karro
Åsa 2

ont i huvudet

har jag, och det är mindre coolt. har jobbat ikväll som sagt var.. Gick bra det! Jobbigt med en envis huvudvärk som vägrade ge med sej!:( Börjar åtta imorn, så jag tänkte faktiskt ta o hänga tvätten (som förhoppningsvis strax är klar) o sen krypa till kojs! Be en bön,till nån som lyssnar att det kanske inte är fullt lika kallt imorn! Har varit liite väl kallt dom senaste dagarna tycker jag! Fast ändå skithärligt väder.. Lång promenader i strålande sol,o bitande kyla är inte så himla pjåkigt!
Näe, te o en smörgås kanske?!?

PussHeej!



- 24 grader o morgonpromenader

okej, jag erkänner.. Det var inte så jätte lockande o ge sej ut o gå i kylan igår morse! Inte imorse heller för den delen.. Men det går ju! Och det är faktiskt skönt när det väl är gjort.. :)
I lördags jobbade jag som sagt, slutade vid tolv.. Då for jag o Lowis o hälsade på SvenErik o Henke en sväng, o sen hem till Sessan.. Tog en halvlång promenad, sen kom Majjsan en sväng, så vi surrade lite strunt som vanligt, sen blev det handling o matlagning med Jänet. Fläskfilè,sås o pommes, greksallad o vitlöksbröd! Mumma! Kikade på en rysare, surrade massa,åt glass,o somnade till nån kärleksfilm. En mysig o lugn Lördag!

Igår hade jag lite qualitytime med syster, var till Svensta på dollar store! Sen blev vi bjudna middag hos Håkan&Ingrid. Älgstek,peran o sås! Man kan ju äta ihjäl sej alltså! Vilket vi också nästan gjorde! =) Sen Glass me varm mylta till efterrätt o kaffe! Mätta o belåtna for vi iaf hem, kvällspromenad med Sessan innan Lowis somna,o jag la mej i soffan o kikade på Holiday, som jag givetvis somnade ifrån! Vaknade till vid två på soffan,o förflyttade mej till sängen..

Idag lämnade jag Lowis på dagis till lunch, tog en långpromenad med Sessan i det tokfina (men jättekalla) vädret. Sen pluggade jag lite, fick främmande av Nogga o Syster. Då dracks det kaffe o surrades, o pluggningen glömdes liksom bort! Haha.. Får ta igen det efter middagen! Ska snart till o äta, vi har precis varit ute o gått!
Lowa är så duktig,hon knatar på o går o går hon.. :)

näe, nu ska jag styra upp lite middag, sen blire plugg för hela slanten ikväll.. Imorn vankas jobb.. 13-22, får se vem jag jobbar med! Sen så hoppas jag o ber till gudarna att Lowa håller sej frisk..  Hon är små hostig o förkyld nu, men jag hoppas det inte blir värre iaf! Så hon kan vara på dagis,o jag kan jobba.. Måste verkligen få bra lön i Mars! Min bil kommer bli min död annars! ( eller ja, åtminstone bli min värsta förkylning!)


PussHeej!


RSS 2.0