♡ Fredagsnöje

När man får barn ändras helgaktiviteterna något,om man säger så. Våra fredags kvällar brukar bestå av lite mys framför Doobidoo, och förhoppningsvis är både jag och sambon vakna fram till nio, ibland är vi t.om vakna och i form så vi kikar på Helenius Hörna! Oftast slumrar vi till mitt i. Ikväll prövade jag fredagsmys,för mig själv, på Akuten. I väntan på att få träffa distriktsläkaren som hade jouren. Han hade många olika dejter, men han hann även med mig. Penicillin 2×3/dag ×10. Min mage kommer krascha, men förhoppningsvis blir jag både fri infektion och smärta! Jävla otyg, jävla tand och onda jävla bihåla! :-/ Hade hellre halvslumrat på soffan hemma faktiskt! Mycket hellre,mer ekonomiskt och kärleksfullt. O som bonus hade jag sluppit lyssnat/kikat på Idol.. Jaja. Det gick ju relativt smidigt och snabbt! :) Har varit in till stan idag, och fixat lite nödvändiga ärenden.. Är så jävla disträ och snurrig,så hälften är lokföraren ogjort! Måste göra mina listor igen, så jag kan pricka av. Det underlättar,massor! Imorgon ska dagen avhandlas efter listor så ingenting glöms bort. Massor av grejer som ska fixas inför Lowas kalas! :-O Jag o grabbarna fick iallafall både sällskap o hjälp av mormorn idag, så snällt! Hade även turen att bli bjudna på god lunch! ♡ Sovtajm här nu, bara jag vaken!

♡ Chokladfondue

Jag tänker massor av olika goda frukter, uppskurna. O chokladfondue att doppa dom i,som Kalasfika på Lowas kalas! Det blir väl bra? 
 
Hjärnan arbetar på högvarv med olika "uppdrag" för att komma över nycklarna till skatten.. Det ska nog bli bra! :)
 
Ligger i sängen och drar mig lite nu, hör hur Lowa och Edwin myser i Lowas säng o kollar på barnprogram! ♡ 
Arwid har precis somnat om,så vi ska väl passa på att få i oss frukost så att vi tar oss iväg till stan i tid! ;)
 
 
Chokladfondue förresten. Det vill ju jag också ha! :)

♡ Konstig huvudvärk

Alltså redan tidigt igår somnade jag med huvudvärk.. En konstig jäkla huvudvärk som jag aldrig känt liksom, inte vad jag kan minnas iallafall! :-/
Den har dessutom suttit i större delen av dagen, lagomt ofränt! Jag o småkillarna har bott i pyjamasen större delen av dagen.. Lowa hon tog tåget in till stan imorse med en kompis,och hennes mamma, för att gå på filmfestival! :) Vi har mest bara myst på soffan, hela dagen! Tills Nogga kikade förbi,hundra år sen sist känns det som! Men alltid lika trevligt,när man väl ses! :)
 
Lowa fick en försenad födelsedags present, en Kickbike! Som hon verkligen önskat sig! Ögonen på henne då, det verkligen lös i dom! Lyckligare tjej! :) De värmde gott i mamma hjärtat! ♡ Småkillarna fick också finfina paket! En mysig filt till Arwid, och en leksaksverktygslåda till Edwin! :) Värsta bortskämda kidsen! ;)
 
Nu är morsan här trött,och tänker sova.. Har lite att stå i imorgon, om man säger så..
 
 
 

♡ Paketet?

Jaa, vad var det i paketet undrar ju säkert den nyfikne.. ;) Det gjorde jag iallafall! Vem tycker inte om att öppna paket liksom? :)
 
Där i fanns lite allt möjligt..
• Ett litet första hjälpen kit, för barn! - Med massor av bra-att-ha-saker i.. Toppen för den här lilla familjen! :)
• En haklapp, som passade både stora och små.. ;) Varken Edwin eller Nogga var sen att pröva! :)
• En olja och en sorts två ifrån ACO,som verkar helt okej utan en massa skit i.. ;) Bra där! ☆ Oljan har fått tvättat rumpor under blöjbytena ikväll, istället för min älskade kokosolja!;) O jag har iallafall inget att klaga på!  
• Prov på Vanish. Jag älskar't! Tar ju bort diverse lustiga fläckar.. Dock inget jag skulle välja att äta! ;)
• Kupong som ger 70% på inotyol! :)
Sen har jag ikväll roat mig med att bläddra i tidningen som följde med! O blev glatt överraskad över fina kuponger, på bland annat lekmer.. Väldigt passande med tanke på stundande 2åring, osså Julen då. För att inte tala om Ergobabyn, som jag suktar efter!! ;)
 
 
 
 
  

♡ Paket ifrån Loppi

Hade ett paket att hämta ut idag, huxflux! Var rätt brydd, då jag visste att jag inte köpt något på nätet! :-/
Sambon kom precis hem med det, och det kom ifrån Loppi.se! 
 
Så,jag ska kolla igenom det om en stund så får vi se vad för spännande som fanns i! ;) Jag ÄLSKAR paket! ☆★☆

♡ För tre månader sen..

Vaknade jag av väckarklockan,och var så rackarns nervös! Det var liksom "idag" jag skulle föda barn igen.
Tredje barnet, skulle ut.. På ett eller annat sätt! ;) Det skulle ske en igångsättning. 
Var sjukt nervös över att bli just igångsatt, då man hört/läst diverse skräck historier.. Med både Lowa och Edwin hade jag ju också planerade igångsättningar, men bägge dom satte igång av sig själv ändå.. Skönt tyckte jag.. Lillebror verkade dock nåågot tjurigare! ;) Fortsatte dock att hoppas på spontan vattenavgång, heela vägen in.. Förgäves! 
 
Aja, blev iallafall uppmött (är det ett ord?) av våran fantastiska läkare så fort vi klev ur hissen på Förlossningen! Med ett stort leende.. och ett "Heeej, välkomna nuu ska det bli bebis!"
Sjukt glad att det var just hon,som var ansvarig! Då hon följt oss igenom hela graviditeten, och är otroligt duktig! :)
 
O innan klockan var två,så var precis allt över! O Arwid var född! ♡♥♡
 
Gick ju kalasbra! :) Förlossningsberättelse,  är det något man kanske skulle ha skrivit? Gissar ju på att det är roligt att ha kvar sen.. 
 
Hur som helst,  idag blir ju alltså våran lilla 
Samuel Arwid Gunnar,  TRE månader! ♥♡♥
O namnet är även bestämt och har gått igenom av skatteverket. O är alltså officiellt! 
 
Samuel, efter våran älskade och saknade Jens! ♡
Arwid,  för att vi gillar det namnet! ☆
Gunnar,  jaaa.. för att han skulle heta det! ;) Vilket även min farfar hette! ♥
 
Sjukt vad mycket som händer på bara tre månader, vad dom växer alltså!
 
Alldeles färsk liten mini! ♡
 
 
 
 
↑ Screenshot ifrån fotografens hemsida.. Nathalie Salomons..
 
 
 

♡ Sömnlösa funderingar

Jag hatar Det. Varför kan jag inte bara somna? Min sämre/bättre (det varierar) hälft somnar ju fasen jämt, innan huvudet ens nått kudden.. Störigt som tusan,  o om man ändå kunde göra något när man ändå inte kan sova?
Hopplöst!
 
Just nu ligger jag och funderar på vad jag ska bli när jag blir stor? Funderar lite på nån sorts massage terapeut kanske? Eller något inom friskvård? Eller vad vill jag egentligen göra? Friskvård låter ju helt klart roligare,än sjukvård. Sjukvård kan jag ju dock,och vet att jag är riktigt duktig.. Näe, så får man ju inte säga.. Men det struntar jag faktiskt i.. För jag är ju det! ☆
Ödmjuk är jag också! ;)
 
Har ju lite tid på mig att fundera.. Eftersom jag är HemmaMamma just nu, och blir hemma så länge vi har möjlighet. :) Skulle ju dock vara bra att tjäna lite extra,för att spara föräldradagar så gott det går.. Eftersom dom verkligen behövs efter Arwids ett årsdag, då det här dumma systemet gör att man måste ta fem dagar i veckan, för att behålla SGIn.. Jävla påhitt förresten! 
Är dock rätt mån om att faktiskt skydda den..
 
Har en plan på hur jag eventuellt ska kunna dryga ut inkomsterna lite,men om det verkligen funkar vette tusan! :) Vore ju toppen, verkligen. ★
Annars har jag en plan B i bakfickan också, men om de går att lösa praktiskt vette sjutton! 
O helgerna är fasen mer eller mindre heliga i den här familjen! Svårt! Hjärtat o magen säger en sak, huvudet något annat.. 
Vet ju dock av erfarenhet,att hur det känns i hjärtat, och magkänslan är allra viktigast för att jag ska må bra! ♥
 
Jaja, allt löser sig..
 
Idag har vi varit på BVC, o småkillarna växer som dom ska! ;) Gissade på att Arwid skulle vara 63 lång,o kanske väga 6500gr.. Men medan vi väntade kollade jag vad han vägde och hur lång han var på förra besöket. O kände att mina gissningar nog vara orimliga! En bebis kan ju omöjligt bli 3,5cm längre, o gå upp 800gr på en månad lite drygt!!? Meeen,jorå! Han var 63cm lång och vägde 6990.. Jag höll på o svimma! Sist vägde han ju "bara" 5720? :-O
Inte konstigt att jag tycker han blivit stor! 
Vårat lilla hjärta! ♡
 
Fick äntligen fingrarna ur,och bokade tid för efterkontroll och cellprov idag också. När jag ändå träffade på barnmorskan! Huua,gruvensamt tycker jag!
 
 
Imorgon har jag lovat Lowa shopping! Hon har ju både presentkort och pengar sen hon fyllde år,som bränner i hennes ficka! ;-) Dejt med fina vänner ska det bli också! ♡
 
 
Näe,försöka sluta dom bruna en stund igen och hoppas på somna kanske?

♡ Vintertid

Alltså, det här med att ställa om klockan,framåt och i det här fallet då bakåt en timme.. Jag gillar det inte! Alltså visst, det är bara en timme, men det blir likförbaskat konstigt för mitt huvud! O trots att vi ju faktiskt tjänade en timme igår, så var jag ju sjukt trött och förvirrad större delen av dagen.. :-/ Å då var ju mina barn inte uppe och igång förrän närmare nio, så då är vi ju bortskämda!
 
Efter en mysig brunch med barnen, tog vi med oss en bullpåse och åkte till pappan på jobbet! Blev kvar där en liten stund, o fikade lite. O Jesper fixade däcket på vagnen, de där jävla däcket som varit en följetong! :-S
Men nu jäklar! :) Är ju alltså då, däcket till UJ vagnen, min älskade och helt klart bästa vagn! Syskonvagnen alltså, så till dem som funderar på en syskon vagn kan jag varmt rekommendera den! Otroligt lättkörd, OCH smidig! Simpel att fälla ihop,o jag tar mig in överallt med den o kan till o med åka rulltrappa med den! Den är toppen helt enkelt, och klart ett utav våra bättre köp! :)
 
Efter lite studiebesök hos pappan, packade vi iväg oss o åkte till min mormor! Var så länge sen vi var dit, så det var välbehövligt! :) Spenderade några mysiga timmar där  och hade det bra!
 
Jag fick nå ryck när vi kom hem,o tog o rev ur sängkläderna i våran säng,  städade sovrummet och dammsög av övervåningen! Skulle ha torkat av golven, och dammtorkat också.. Men Arwid tyckte att hans powernap var över, så det får eventuellt bli dagens projekt! 
I eftermiddag, har jag besök hos psykologen också, bra det.. I övrigt får vi se vad vi hittar på med idag, håller tummarna för att Lowa inte är sjuk iallafall! Hon var som en urvriden trasa igår kväll, och klagade på jätte ont i huvudet! :-/ Hon har ju dock inte kommit upp nånting inatt, så jag hoppas på det bästa! Apropå natt, så somnade Arwid strax efter 21 igår, o sov till 06 idag.. Häärligt! O som pricken över i:et så har även jag kunnat sova inatt! :)
Nu håller Arwid på att somna om, och jag funderar på om jag också ska göra det.. Eller helt sonika kliva upp! Har ju sängkläder i tvättmaskinen, som skulle behöva hängas.. Samt massor av tvätt som behöver tvättas! :-S
Det vore ju skönt att iallafall ha påbörjat det,innan solskens Tornadon vaknar! ;) O andra sidan är det ju sjukt skönt att ligga o dra sig tillsammans med minin!
Dagens i-lands bekymmer..
 
 
 
Min minsta skatt!!  ♡♥♡

♡ NovemberLov

Lowa har fått lov en vecka nu.. Sköönt! Tror hon behöver det.. ♡ Våran Stora tjej, som fyllt TIO ÅR!! Vart har dom tio åren tagit vägen liksom?
Tioårsdagen firades mer eller mindre i fyra dagar! :) O när helgen var Slut,hade vi en trött men otroligt nöjd och glad dotter! Tänk vilken tur vi har,att våra barn har så fina människor omkring sig!!! ♡♥♡
 
Tio år är för övrigt en väldigt lång tid.. O det är sjukt vad mycket som hänt, och vad mycket man fått upplevt o varit med om på tio år! Sjuukt när jag tänker efter..
Om någon vecka är det även tio år sedan Jag och Min älskade sambo blev ett par,för allra första gången.. 
Häftigt på nå vis! :)  Första riktiga kärleken,som även blev den Stora Kärleken.. Upp o ner,ner o upp givetvis, som för alla! Så mycket vi delat/delar.. Å ja, jag är fortfarande sådär KÄR! Faktiskt. Han är bäst,min karl! Den bästa för mig iallafall. O jag älskar han, mer än jag kan sätta ord på! Han och Barnen är det finaste jag vet.. Dom är anledningen till allt jag gör i mitt liv! ♡♥♡
 
 
Det här med att uppdatera bloggen, blir lite eftersatt.. Det hinns liksom inte med.. O när jag ligger sömnlös, alldeles för ofta dessvärre. Så slösurfar jag bara runt.. Spanar in diverse roliga/märkliga/skrämmande grupper på Facebook bland annat,men ikväll har jag dock mest läst om Menskoppar! Någon av er som läser,som har nå input och komma med? Verkar ju vara en rackarns finurlig grej, och bra för poonaaniin! :-D 
 
Håller på att planera och förbereda för diverse kalas också.. Först ut blir Lowas kalas för kompisarna.. "Fångarna på fortet" ska vi köra.. :-S 
Det lät bra i mitt huvud, tills jag sa det... Just nu känns det kanske inte lika bra. Men det blir nog bra.. Tror Edwin och Alfons får va dvärgarna! ;)
 
I slutet av November kör vi på dop.. Annars blir nog stackarn odöpt! Åsså Tänker vi ta Edwins 2årsfirande under dopfikat.. Känns smidigt o bra, är ju liksom typ samma folk som kommer ändå! ;) Så så gör vi.. 
 
Önskelista till Edwin, ska jag försöka räkna ut! Jag vill ju liksom verkligen inte ha ett berg,med baraföratt leksaker! Nu låter ju det typ elakt, och otacksamt.. O så är verkligen inte fallet! Jag är till o börja med ganska snäll,sen är jag dessutom otroligt tacksam över dom fina människorna i vår närhet, som liksom bara finns! Ni är värda er vikt i guld,o mer än så! ♡
O Edwin tycker ju det är roligast att bara få busa med er.. ;) 
Något som jag skulle uppskatta är om det slapp komma in, en massa plast! :)
 
 
Annars då, någon sorts lägesrapport!?
I torsdags var min älskade Jänet här,på kvällskvisten.. Så mysigt!! O jag är numera även snygg i håret! ♡ 
Har varit på lunchdejt med Myran,tillsammans med småkillarna förstås!;) på tok för långt mellan gångerna! Har ätit middag på tuman hand med Carro, o bara surrat i flera timmar!
Haft världens härligaste Ida på besök! :)
Har varit på utvecklingssamtal med Lowa, och blivit otroligt stolt! ♡♥♡
Har fått spontan present av min sambo! ♡
Har fått ett par as sköna brallor, av min mor i förtidig julklapp! :)
Har utvecklat en värre abstinens efter kvalitetstid med mina JärnLadies!!
Har ätit lååång och mysig frukost, själv med min absolut äldsta vän.. Det var värdefullt!
Min farbrors fru kom hit med egengjord krusbärsaft,  lingon och hallon!! ☆★☆
Jag o sambon överlevde en tvåtimmars storhandling på Maxi,en löningshelg,med två små -varav en behövde äta (vid läskhyllorna, för den vetgirige!) Var även då vi bestämde oss för att det ÄR värt 99:- per gång, att bara få hämta ut grejerna!
Har gråtit massor. O konstaterat mer än en gång, att livet är förbannat orättvist. O man ska ta tillvara på dagen! ♡
Har skrattat mycket också.
Har börjat fundera på julen!
Har pussats och kramats med mina härliga ungar, varje dag!
Har varit med i ett reportage i en tidning, och fått lite lätt panik över dom stora fotona!
Har konstaterat att min svanskota inte riktigt är sig lik,tre barn senare..
 
 
Nu,ska jag sova.. Men bjuder på lite kort..  ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Sömn

Det här med sömn alltså.. Våra barn sover bra,alla tre faktiskt! Till o med den lilla,han brukar bara vakna en,ibland två gånger på nätterna och vilja äta! Edwin har sovit hela nätterna sen han var fyra månader tror jag! Å Lowa, hon sover ju också om nätterna! ;) Jag däremot,jag kan INTE somna om efter att ha vaknat på nätterna,  att ge Arwid mat o så tar max 30-40 minuter på natten och sen sover han igen.. Själv är jag vaken minst 2-3 timmar.  Ibland somnar jag inte om alls.. Sjukt jävla frustrerande!!! :( Tips mottages!
 
Igår var jag o småkillarna på Djungelhuset, på lite lekdejt med andra föräldralediga.. De var bara två andra medan vi va med,plus min kusin.. Men det var trevligt! :) 
Kom på mig själv på vägen in,att var det här en sån bra idé!? Edwin vill ju liksom busa o leka,åka rutschkana o klättra runt.. O Arwid är ju liiite för liten, tänk om han inte vill sova? Jaja, jag hoppades på att han skulle sova. Det gjorde han inte,kan jag ju säga! ;) Men det var faktiskt inga problem alls iallafall.. Edwin härjade på o lekte överallt iallafall, o jag kunde stå på avstånd med Arwid i famnen.. Utan problem! :) O så fort jag ropade på E, eller sa åt han nånting så lyssnade han! ♡ När jag satt o matade A så höll han sig i närheten, gick o lekte med bilarna eller var i hoppborgen och skrattade glatt! Lekte med andra barn, och bara var glad! O snäll, inget knuffade eller nånting. Inte för att han brukar göra det, men det är ju lätt att det kan bli så när dom är små och inte förstår/kan göra sig riktigt förstådd.. 
Underbara lilla unge!! ♡♥♡
 
For och plockade upp pappan på Berners vid tolv, och lunchade tillsammans! Sen släppte dom av mig hos psykologen. Blev upplockad när jag va klar, osså for jag och småkillarna hem! Pappan fick stanna o vänta på lastbilen! ;) Hemma bar huvudvärken ett faktum. Så jag låg som en hög på soffan, o gjorde mitt bästa till pappan äntligen kom hem. Då brann jag av en stund i sängen!
 
Blev en sen,men mysig middag. Edwin hade fått äta tidigare, så både han och Arwid sov.. Så lite lyxigt med bara Lowa! ♡
 
Jag o Lowa fredagsmyste i soffan på tumanhand. Tända ljus, och Världens barn på tvn.. ♡ Skavlan började efteråt, och då somnade jag! ;) Vaknade halvett, Lowa hade gått o lagt sig och pappan kom precis ifrån garaget.. Kuuul Mamma! ;)
 
Idag vankas det jultidningsförsäljning för Lowa, och jag har lovat att skjutsa runt henne! ;) Blir nog bra det!:)
 
Apropå något annat, kan man som förälder "förbjuda" sitt barn från att vara med vissa andra barn!? Alltså, jag tycker ju egentligen inte det. PUNKT! Meen, ja alltså jag vet inte jag! Men om ett barn, gör så att mitt barn inte mår bra? Alltså, det är komplicerat.. Men bara som en sån grej, att det ska vara kalas.. Jag tycker inte att man kan bjuda heela 3an och 4an, utom ett barn! Man gör liksom inte så. Det är inte okej! O att som förälder sen stå och säga till det oinbjudna barnet.  " Hon har ju fått välja själv, och jag kan inte tvinga henne.. "
Eeeh, jo! Som förälder är det ju ditt förbannade ansvar att se till så att DITT BARN förstår att alla är lika mycket värda,och att man inte lämnar ETT  barn utanför!!
Jag hade gjort jävligt klart för mitt barn, att ska hen bjuda "alla" så ska ALLA få komma. Man lämnar inte en utanför. Såärdetbara!! O det ska jag även göra jävligt klart för berörd morsa. Jag ska bara andas först!
Vilka jävla dumheter!! 
 
 
Nu ligger Edwin o ropar också, den här tiden!? Va faan, redan? Det här blir en lång dag känner ju jag de. 
 
 
 

RSS 2.0