♡ Skolstart och BF

Javisst,  Lowa började fjärde klass idag.. Det är så jävla sjukt!! Våran lilla tjej.. ♡♥♡
Jag och småkillarna följde med dit, och var med en halvtimme innan vi rörde oss hemåt. Blev ett pitstop och lite lek ute på dagisgården också. :) Det kommer fasen vara 30barn där när alla inskolningar är klara,berättade en "fröken".. Sinnessjukt! O jag kände i både hjärta och mage, att jag är glad att vi faktiskt har möjlighet att låta Edwin vara hemma ett år till.. :) Visst det kommer säkert bli en del jobbiga dagar,med att stimulera två små som har olika behov.. Det tvivlar jag inte en sekund på! Men är säker på att det kommer vara det absolut bästa för våra barn!  ♡ O när möjligheten finns,så känns det ju verkligen bara vansinnigt att han ska skolas in.. 
 
Svartsjukan då? Man ska ju inte ropa hej, säger man ju.. Men jösses,vi har kanske tur.. Men det funkar verkligen bra.. o jag kan ju konstatera att dom där "hemska" dagarna vi hade när Jesper började jobba igen, snarare berodde på att han inte riktigt piggnat till efter tredagars febern än svartsjuka! :)
Fascineras liksom dagligen över hur en sån liten människa kan vara så otroligt snäll och omtänksam mot en bebis! O mot oss andra också.. Han är så rackarns kärleksfull och go, så mamma hjärtat liksom exploderar lite! ;)
Dagarna hemma är sällan några problem, visst det är fullt upp.. Men det är ju inte så konstigt! ;) 
Eftermiddagarns och Kvällarna däremot, Edwin är ju en sån pappa gris.. Så det är liksom bara pappan som duger och framförallt vid nattning! O har så varit dom senaste månaderna.. Får väl dock försöka se det positiva i det. O jag är ju faktiskt väldigt glad att han inte "ratar" pappsen bara för att han är borta och jobbar mycket.. Där är väl kanske räddningen att Jesper försöker åka tidigt som tusan, för att komma hem i hyfsad tid.. o ska det skruvas på kvällarna, försöker han ju åka när dom större lagt sig! :)
 
 
Ikväll skulle jag natta.
 
Det slutade med att alla tre kidsen, till sist somnade i våran säng! Efter några timmars tassande och bökande med diverse.. Jisses, ingen höjdare för morsans sköra psyke! Men för min egen skull, och mitt eget välmående så prövade jag bara lägga Edwin en gång i hans säng! Vi gjorde det så mysigt som möjligt, och lirkade bort att pappan inte var hemma! ;) Lowa somnade först, Edwin sist! 
Jag tänkte att jag skulle bära över Edwin bara han somnat, för att undvika att han skulle vakna av hungrig bebis, eller Lowas väckarklocka.. Det gick sådär, för jag somnade också! O vaknade till av att bebis, tyckte det var matdags! Jag var dock den enda som vaknade,så då passade jag på att flytta över Edwin till sitt rum! ♡ 
Nu är ju Edwin överflyttad sen länge,  Bebis mätt och belåten sen nästan lika länge.. o alla utom jag snarkar gott. Själv är jag klarvaken. 
Inte okej..
 
Bebis hade sin BF idag, men istället firade vi dryga tre veckor! ♡ Helt sjukt, även det! Älskar den lille krabaten något otroligt! Men har inte riktigt greppat,att det är våran bebis.. Märkligt! Saknar närheten som jag hade med både Lowa och Edwin på ett annat sätt. Med dom kunde jag ju verkligen ligga i flera timmar, och bara ha dom på bröstet. Det är betydligt svårare,när man samtidigt ska  roa/trösta/undvika att huset rivs av Edwin.. ;)  Med lillebrorn, gäller det att tanka den där extra närheten,  så fort tillfälle ges! ♡
Är glad att det är en nöjd lillebror som nöjt ligger och sover för sig själv, det gör ju att skuld känslorna över just det med närheten inte äter upp mig! :-/
 
 
Näe, måste försöka somna om.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på lite dåliga mobilbilder.. Men med fantastiska modeller på! ♡♥♡

♡ Mörkt.

Känslan av ett jävla mörker. Utan att riktig veta varför. Eller näe, jag förstår verkligen inte alls. Jag vill bara lägga mig under täcket, och inte kliva upp. Överhuvudtaget. 
Jag bara gråter, i stort sett hela tiden. Och jag gråter för absolut ingenting. Jag gråter t.om för att jag gråter. För att jag inte vill att barnen ska behöva se mig gråta hela tiden. Jag tycker absolut att man ska visa känslor för barnen.. Givetvis! 
Men när man bara gråter, utan någon som helst anledning. O man känner sig som världens mest hopplösa jävla mamma/sambo. Så vill man bespara barnen det. 
 
Just nu är det bara skit jobbigt. Ingenting, och samtidigt allting. Det är jobbigt att klä på sig, borsta tänder, äta mat, kliva upp, svara i telefon, träffa folk, vara ensam osv.. 
 
 
Så mycket som jag gråtit dom senaste dagarna, har jag seriöst inte gråtit på dom senaste åren. Och då har dom senaste åren varit fyllda av både glädje och sorg. Massor av sorg.  Mycket glädje också. 
 
Kanske är all sorg, som plötsligt bubblar upp? Tycker inte om det iallafall.
 
 
 

♡ Älskade ungar

Älskade, Älskade barn.. ♥♡♥
 
Tänkte vilken tur vi har, att just vi blev era föräldrar!
Ni är det finaste som finns, och det bästa vi någonsin gjort.. 
 
 
 
 
 

♡ Krasch, Boom, Bang

Känns lite så, eller ja ganska mycket! 

♡ Barnarbete

Använder mig av barnarbetare här hemma idag.. 
Har ju massor av rödvinbär på våra buskar, och saft är ju gott tänker jag.. Plocka bär, är inte riktigt lika roligt.. O plocka bär tillsammans med Edwin och lillebror blir ju mest kladdigt!
 
Så jag frågade Lowa och hennes kompis om dom ville tjäna 50 spänn var.. Ja visst sa dom! Så dom plockar för glatta livet! ;) Så nu måste jag ju åka till Svärfar och Eva, och låna hennes saftmaja! 
Funderar dock på att inte koka av allt, utan kanske koka eftersom.. Hur blir rödvinbären om man fryser dom? Någon som vet? 
 
 
Fredag idag, skönt med helg tänkte jag! Kul att sambon är egenföretagare..
 
 
Nä, dammsuga golv och städa kanske? Edwin borde ju sova en stund till! Lillebror verkar ha ont i magen, lilla hjärtat! ♡ Lowa och kompisen tänkte baka, så det kanske är lika bra och vänta med städandet!? :-/

♡ Hoppas

Alltså,  Edwin i måndags och tisdags.. När han skrek och var förstörs 95% procent av dagen! Var ju som säker på att det var svartsjukan som talade.. Men efter otroligt bra dagar efteråt, då Edwin liksom varit sig själv igen.. Så tror jag fasen, att det var sviterna efter tredagars febern som gjorde han så ledsen och förstörd.. Lillfisen! ♡ 
Såå, nu hoppas jag att hans vanliga jag håller i sig.. :)
 
I onsdags förmiddag, så kikade Mamma Mu förbi här! Drack kaffe och underhöll morsan i familjen.. mycket trevligt! :) Mitt i dagen ringde morsan och ville kika bort, med sig hade hon mormor också.. Dom bjuppa på mellis! 
 
Igår var vi bara hemma och mös på tills pappan kom från jobbet.. Då var det dags för BVC besök, vilket gick galant! Sen for vi upp till Boda och gratulerade våran älskade Tina! ♡ På hemvägen blev det pitstop på Maxi för att plocka upp veckohandlingen! :) Råkade visst hitta 150:- på backen också.. Plötsligt händer det! ;)
Alltså, känslan när kyl och frys är påfyllda efter en storhandling.. Man känner sig liksom rik! Jag älskar't!
 
Ungarna var dessutom på toppen humör, hela dagen! :) Edwin var så himla go, med både syskon o mig.. Stora, lilla goding! ♡ Skulle pussa o gosa med lillebror större delen av dagen.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick mail av fotografen med alla foton också.. O hur tusan ska jag kunna välja ut bara några kort!? :-O
Är ju liksom helnöjd med alla!! ♥♡♥

♡ Pannkaka

En sån där dag.. Som på flera sätt varit bra och fin, och som på andra sätt fått mig att bara vilja ligga ner och gråta! 
 
Jag och barnen for och hälsade på min mormor efter frukosten.. Surrade, busade, fick fika där och bara umgicks några timmar.. Mycket trevligt och mysigt! ♡ 
 
Fick finfrämmande av Millie och föräldrar på eftermiddagskvisten, och det var nog det som fick mig att inte brista ut i en gråt attack! ♡ Jag hade gjort fläskpannkaka till middag idag, hade förberett o fixat o gjort grett så middagen dessutom skulle kunna ätas i bra tid.. Något gick fel,  jävligt oklart vad. Men pannkakseländet gick INTE att äta. Mikael styrde upp, och bjöd på mat ifrån Pilgrimen! ;)
 
Jojustja,  skärmen på min fina telefon är förövrigt spräckt. Mycket spräckt, och jag är ledsen.. Jävla skit också! :(
 
Något annat som gör mig ledsen är det här med svartsjuka.. Edwin, våran goa och helmysiga stor(Lill)kille sliter så fruktansvärt ont emellanåt och är så himla svartsjuk.. Eller ja, jag tror iallafall att det är svartsjuka! Han skriker, och skriker. Blir liksom helt förtvivlad, och så otroligt ledsen. Otröstligt ledsen! Vill bara upp i knät, och gärna typ krypa in i mig.. Jag tror att närhet är otroligt viktigt, och försöker ge han det så fort han kommit för att tanka närhet.. Ibland är det dock svårt att plocka upp han, ha han i knät och bara kramas.. När lillebror äter är tex ett sånt tillfälle.. Och jag känner mig otillräcklig, och får dåligt samvete. Blir ledsen över att se hur ont Edwin sliter, samtidigt som jag blir ledsen över att lillebror liksom inte får äta i lugn och ro. Ledsen över att lillebror oftast får ligga för sig själv, så länge han är nöjd. Istället för att få mysa och gosa i min famn! :-/ 
 
Jag förstår väl jag också att det inte kommer vara så här i all framtid, jag är ju liksom inte dum.. Men den vetskapen gör ju tyvärr inte det lättare ändå.. O nej,det är inte bara skrik och panik o jobbigt.. Absolut inte! O även fast Edwin är jätteledsen, arg och helt förstörd så vill han ändå bara va go med brorsan.. Och det värmer i hjärtat, och stillar mitt dåliga samvete lite! ♡
 
Erfarenheter och tips, på hur man handskas bra med svartsjuka syskon tas förövrigt tacksamt emot! ;)
 
Trots att det stundvis är as jobbigt, med skrik och tårar så är jag ändå glad att vi bestämt oss för att Edwin inte ska börja på dagis(jaa jag vet att de heter förskola) förrän nästa år, förhoppningsvis inte före han fyller tre.. 
Jag är liksom övertygad om att han behöver tryggheten här hemma, ett tag till! O jag tror ju även att all svartsjuka som är just nu, är övergående. O att vi snart får vardagen att flyta på lite bättre.. ;) Tror ju att han reagerat ännu mera, och att det blivit ännu jobbigare för han om han skulle ha varit på dagis.. Så för just Edwin tror jag ändå att det här är det bästa! Min magkänsla säger det iallafall.. ♡
 
Varför är det här, med att välja bort dagis så otroligt laddat förresten? Eller ja, allt med dagis är väl laddat kanske? Men jag upplever ett himla ifrågasättande, just över att vi valt att ha Edwin hemma längre.. Ifrån alla jävla håll, och jag tycker att det är märkligt.. Hur har det blivit så här!? Fasen,  han är ju fortfarande så liten och vi har möjligheten att ha han hemma.. Och väljer då att ha det,  hur och varför ska det ifrågasättas? 
Nej, han behöver inte dagis. Han behöver oss.
 
Jag ifrågasätter ju inte folks val att skola in barnen på dagis? Fasen, alla måste ju liksom jobba.. Så är det bara!
 
Jisses, svävade iväg lite nu känner jag.. Borde ju sova nu istället!
 
Lille bebis, är förövrigt TVÅ VECKOR gammal idag.. Sinnessjukt! Kikade på ett kort ifrån hans första dag.. o shit vad mycket som händer på bara två veckor!
Älskade lilla vän!! ♡♥♡
 
 
 
 
 
 

♡ Lite mera vardag, och mera rutiner

Jag är ju som jag tidigare sagt en rutin människa! ;) Idag är det slut på ledighet för pappan i familjen, vilket faktiskt innebär lite mer rutiner även för mig och barnen! ;) Mina sovmorgnar, som jag fått dom senaste fyra veckorna är borta! Lowa har ju sommarlov ett tag till, så riktigt tillbaka i vardagen och rutinerna är vi ju inte på ett tag! 
 
Jag försöker få till lite rutiner, för att räcka till åt tre barn! Hur jag liksom ska lägga upp dagarna! Idag har det varit lite lätt kaos på förmiddagen, med en väldigt ledsen och sur Edwin.. :-/ 
 
Lowa hade turen att få följa med en kompis på en liten cykelutflykt för att bada! Jag hade även turen att Edwin somnade snällt på en gång när jag la han för lunch vila, o bebis sov redan.. Vilket gjorde att jag hann dammsuga hela övervåningen, och röja i köket! Wihoo! I lugn och ro, värsta lyxen! ;)
 
Kan förövrigt konstatera att med två blöjbarn så byts det sjukt mycket blöjor på en dag.. O jag tror helt seriöst att vi kanske måste byta ut sopkärlet till ett större.. Haha! 
 
Edwin har förövrigt piggnat på sig efter tredagars febern.. Men det var fasen inga roliga tre dygn! Lillfisen våran! ♡♥♡ 
 
I lördags var jag och småkillarna hemma själva, och fick besök av svägerskan! :) En mycket trevlig dag! 
Lowa och Pappan var till Tullus på traktorpulling! Hade gärna åkt jag också, men nån var ju tvungen att va hemma med sjuk Edwin.. Så trist för Edwin också, som verkligen älskar traktorer! 
Lowa hittade sin absolut äldsta kompis Michelle där också,  o hade turen att få följa med dom hem och sova över.. Lyckliga tjejer! ♡
 
Så jag o Pappan hade lite myskväll för oss själva, när småkillarna somnat! Längesen vi hade det, och faktiskt höll oss vakna!;) ♡ 
 
 
Näe tror det börjar bli läge att väcka upp Edwin kanske, han har ju sovit i två timmar! Också hoppas vi på att det är en glad kille nu!;)
 
 
Rörigt och svamligt inlägg de här blev.  Men ville iallafall uppdatera litegranna! ;)
 
 
 
 
 
 
 
Suddiga mobil bilder, men nytagna iallafall! ;)
Som jag Älskar dom här tre! ♡♥♡

♡ Begravning och Fotografering

Igår (tisdags) var det begravning av Morfar! ♡ En mycket fin begravning blev det, men usch så jobbigt! :(
Med barnen gick det jättebra tycker jag.. 
Den minsta modellen sov igenom alltihop, dels i vagnen och dels i min famn. Edwin satt mestadels och mös i pappans famn,  o knatade runt och kikade lite emellanåt! Och Lowa våran stortjej, hon är så fin. Satt först med oss, sen flyttade hon sig och satt bredvid min kusin.. O efter att vi sagt Hejdå framme vid kistan kröp hon upp i mosterns trygga famn! ♡♥♡
 
Två av mina kusiner spelade och sjöng under begravningen,  så otroligt duktiga. Det var så himla fint, och starkt! ♡
 
 
Lowa följde med sin morfar efteråt, för att sova där.. o vi andra for bara hem! Fick främmande av Marcus och Ulrika o lilla Wille på kvällskvisten också.. Mycket trevligt! :) Bebis fick fina kläder i gröt, och storasyskonen fick också fina presenter.. För  att dom blivit just storasyskon! Väldigt snällt och omtänksamt! ♡
 
 
Idag har också varit en lång dag.. Bebis har utfört sitt fotomodell uppdrag! ;) Är så spänd över resultatet.. Jag passade på att ta lite kort med mobilen också, när han ändå posa! Minsta lilla skatten! ♡
Försökte oss även på nåt familjefoto, vilket blev njaa kan man väl säga.. Edwin ville verkligen INTE! 
Bestämda lilla skit unge! ;-) ♡
 
Sen sa vi Hejdå till mostern hemma hos morsan. Innan vi avslutade med besök på BVC..
Efter middagen så for Jesper till garaget en sväng, och jag mös med ungarna i soffan.. Edwin blev plötsligt tvär hängig, och jätte het.. Lillfisen! :( ♡ Så han sov redan strax efter sju! Vilket ju gjorde att jag och Lowa kunde kika på film tillsammans! :) Nästan hela filmen hann vi se,  innan Edwin vaknade och var ledsen.. Så då la jag mig i sängen med bägge små killarna, o tillslut sov dom bägge två! Edwin sover dock jätte dåligt, oroligt.. O är fortfarande jätte varm.. Mini lillebror vill bara ligga på mig, så det är trångt i sängen emellanåt! ;)
 
Nu sover dock bägge, och det ska jag också göra! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Helgen till ända

Jag och mini har käkat lite, och nu ligger jag vaken.. 
I fredags fick vi äntligen komma hem! Sjukt skönt, då dygnen på neo känts som en halv evighet.. :-/
O vi har haft en otroligt lugn och skön helg! Farfarn och Morfarn med damer, och mostern har varit hit och spanat en varsin dag.. Men annars har vi bara varit själva och lufsat på, i lugn o ro..  Sjukt skönt! :) Varit ute och promenerat lite tillsammans, i samband med att Edwin ska sova..O börjat på att känna nytillskottet mer och mer.. Lyxigt!!! ♡
Tror fortfarande inte jag förstått att det här är våran lilla knärt, samtidigt som jag redan Älskar han så högt! ♥
 
På tisdag är det begravning, för morfar och det blir nog en lång och jobbig dag, som jag hoppas på att orka med på bästa sätt.. Så imorgon ska jag verkligen försöka ladda batterierna på något bra vis.. :-/
Ska åka in till stan en sväng på förmiddagen,  har lite småfix som måste göras.. Men hoppas på att det går undan iallafall. Ska hämta en kostym, som Edwin ska få låna också.. Pappan och Edwin får ha kostym, men lillbebis får ha nån vanlig vit body, med "kostym" dregglis. Blir nog bra det! Själv så blir det en svart klänning, som jag verkligen hoppas jag kommer i.. Kanske är ambitiöst en vecka efter förlossningen, men de får fasen bära eller brista! 
Lowa är oklart,  hon vet inte om hon vill gå Heller, så vi får väl se! Gissar på att hon bestämmer sig på vägen dit! Vilket givetvis är helt okej, vill hon inte får hon vara hos Farfarn.. ♡
 
Tror hon redan tycker att hon sagt Hejdå, o då räcker det så.. Våran kloka, fina stortjej! ♡
 
Näe, tvinga sig att sova då kanske?
 
 
 
 
 

RSS 2.0