jag slutar aldrig förvånas!

näe, jag slutar aldrig förvånas.. o framförallt inte över mej själv!?  jag har kommit fram till att jag är en ruskigt knepig människa. Bara som mina "perioder" tvärdeppad-jätteglad-tvärdeppad-jätteglad-social-osocial-social-osocial-trevlig-folkful-trevlig-folkful osv.. Tror det kan bero på att jag på något vis är en väldig känslomänniska!? det krävs så lite för att jag antingen ska bli skit nere,tvärarg,jätteledsen,eller jätteglad.. Som om man hela tiden balanserar på en smal,smal lina..  Kan överlag ha en rejäl svacka. Ungefär som nu.. men sen krävs det så lite för att jag för en stund ska bli glad.. Idag har jag t.ex en riktig mysdag.. Lufsar runt i mitt skitfula underställ i fleece,o bara är..pysslar o plockar lite, pluggar o grejar.. O njuter av att jag faktiskt luktar sjukt gott, då min efterlängtade o saknade Lolitaparfym faktiskt kom idag! Som jag saknat den..

För övrigt är jag en människa som avskyr o bli väckt, men både inatt o imorse så chockade jag både mej själv o andra genom att  jag varken var otrevlig eller sur.. Jag kände snarare en känsla av ja.. lugn? Och faktiskt var glad.. Konstigt det där.. Fick lite sovmorgon imorse, då det inte var någon skola.. Vet inte riktigt när Lowa vaknade, men hon väckte då inte mej förrän vid tio.. Hon hade klivit upp själv o satt på barnprogram hon.. Gullungen!
 Så jag fick t.om ligga kvar i sängen ännu längre o liksom bara vara.. Myspys!

Strax efter elva kom Anna o Tobbe o hälsade på.. Mkt trevligt! Vi drack kaffe,åt lite frukost o surrade strunt..
Nu är Lowa på dagis o jag pysslar som sagt var på här i lugn och ro!
Kvalitetstid med mej själv,helt enkelt.

Upptäckte till min vilda förtvivlan i lördags att jag får körförbud på Bettan på onsdag, men som tur är så fick jag en tid för besiktning imåra tila.. Så håll nu tummarna för att den mot alla odds ändå går igenom!

Glömde förresten skriva igår,om min trevliga lördag.. Då hela personalgruppen var bjudna hem till Viktor o Kajsa på middag och lite kalas! Sjukt trevligt o roligt var det.. Så kul att nästan alla var med också.. Tror allihopa var med utom två..
Har sagt det förr, men det tåla att upprepas.. Jag har verkligen världens bästa jobbarkompisar!
Tack för en super trevlig kväll allihopa!

näe, nu ska jag återgå till mitt..

en liten fråga bara, är det någon som har nåt bra tips på vad man ska ge sin lillasyster i 20års present?


PussHeej!



Era tankar..
Postat av: Emma

Din syster vill ha en piercing. och en tattoo :-)

2009-03-30 @ 19:24:12
URL: http://oneverybodyslips.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0