♥ En ny värld!

Blir lika faschinerad varenda gång,jag haft såna monsteranfall av huvudvärk och migrän, och man sen vaknar upp och inte har ont i huvudet. Damn, det är som en heelt ny värld öppnar sej! Wiihoo.
Man blir liksom så pepp, pepp på att tvätta, pepp på att städa, renbädda och bara pyssla! Pepp på att få superbra blodsocker värden,så man sticker sönder fingrarna alldeles. (Apropå att sticka sej i fingrarna, Lowa älskar att kolla sitt blodsocker. Hon är väldig faschinerad och sticker gärna sej själv.. Det måste väl vara posititvt!?) Aja, Man blir t.om pepp på att ut o springa!
All min pepp idag, ägnar jag dock åt tvätt,städ,och kärlek till dom jag älskar mest. ♥
Hade förmiddagslyx med mannen i mitt liv förut, räkmackor o mys i sängen! O lagomt till han skulle åka för o dra in dom stora slantarna..höhö. Kom mitt lilla hjärta hem! :)
Ska avvara lite pepp till att planera packning,och en handlingstur till staua också.
Sen tänkte jag att vi skulle försöka ta oss till Olovsson/Persson Mansion för lite mys innan dagen är slut!


Imorn ska jag först jobba fram till 14 och sen sistaminuten packa,precis som vanlig..Det är liksom bara så jag funkar. 
Tåget tar oss söderut 23.20 imåra kväll.. satan va mys det ska bli! ♥
Apropå jobbet, så ska jag på en föreläsning med Paolo Roberto genom jobbet den 7 november, det ser jag framemot. Oh,yes!

Lowa har lov nästa vecka, så är det någon som känner för att hänga,mysa,hitta på nåt bus så är vi på.
Vi kommer hemifrån Kalmar på måndagkväll.
Men annars så, Bad? Djungelhus? Utflykt till Åre? Jamtli? Bio?

Apropå att hitta på saker,så har jag en plan. För mej och min andra hälft. Ska bara spåna lite mer, och framförallt kolla på när vi kan tänkas vara lediga samtidigt nästa gång. Till helgen e ju vi i Kalmar, och nästkommande två helger jobbar jag. Joråmensåatte. Så då har vi o ta igen.. ;o)

Hittade förövrigt en blogg häromdagen,eller nja. Snarare en hemsida. En tjej ifrån stan, som jag helt ärligt inte har en aning om vem det är. Men hon är tydligen ifrån stan. Aja, hursomhelst så har hon en jättefin hemsida, och skriver en riktigt härlig blogg..Om livet i största allmänhet, och hon har ett så bra och roligt sätt att skriva på,så man fastnar liksom! 
Aja,det jag ville komma till med detta är, Hur gör ni!? Om ni halkar in på någons blogg.. Skriver ni då några rader? För o liksom bara visa, att ni hittat dit och läst.. Eller gör ni inte det? Och vad är det som gör att ni skriver/inte skriver?
Jag brukar i regel skriva. För att jag vet att jag själv skulle uppskatta det! :)
Sen ibland har man kanske inte tid,eller glömmer bort..eller det liksom bara inte funkar..Teknik i ett nötskal..
aja, massa svammel mest bara. Men som sagt, Hur gör ni?


Näe, nu ska jag kila ner i tvättstugan och byta maskin, sen kanske fli mej något sånär. Studsar fortfarande runt i myspysböxer o ett styggt linne..





Era tankar..
Postat av: Jennie

Haha vad söt du är! :) Tack! Jag har kikat igenom lite på din blogg med nu men känner inte igen dig heller, lustigt med tanke på hur liten den här stan är ibland.

Du verkar vara en härlig människa, du ser det positivt trots "krämporna". :)

Jag är överlag rätt dålig på att kommentera, speciellt när jag hittat en ny blogg. Det blir mest att jag skriver till mina närmsta vänner. Men jag försöker skärpa mig för jag älskar ju att få kommentarer själv så. ;)

Ha en fin dag!

2011-10-27 @ 13:36:02
URL: http://www.jenniegrinde.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0