SJ

Sj, slår till igen.. klockan 16.00 skulle vi åka med tåget ifrån Stockholm,vidare mot Östersund... Jonäe, men då va ju vårat tåg ifrån Alvesta sent, anlände väl 15.57 på spår 19 och vi skulle åka 16.00 från spår 8.
Näe,precis vi hann inte. Och vi var inte ensamma med att inte hinna.
Jäävla skit.

Till kundtjänst,och fick hjälp av en väldigt trevlig tjej. Som bokade oss på en 1:aklass 21.22 Sovkupe, bara jag o Lowis.. Egen toa och dusch i kupèn. Oh yes.
Men på riktigt, jag hade hellre velat komma hem 21.20 som planen var.
Aja, hon på kundtjänst va iaf snäll och vänlig, tog hand om vårt bagage. Gav oss 200:- i presentcheckar på pressbyrån. Men hur fördriver man fem timmar här då? Jo, med att gå i "affärer" osv.. fast nu har vi slagit oss ner i Loungen, med gratis kaffe,juice o gott fika. Samt gratis internet o sköna soffor/fåtöljer.

Fast, jag hade hellre velat kommit hem ikväll. Aja.

Annars så har de väl gått bra, förutom att Lowis blev åksjuk tio minuter efter att vi lämnat Kalmar.
Shit Happens,eller vad man säjer. Tur syrran skicka med postafen.

Jag har "unnat" mej en klocka idag, av bara farten liksom.Fast jo, jag är utan.. O den va på halva priset. Lowisen har fått sej en ny väckarklocka.  Hennes är liksom helt paj. Jo just, på Pocket store,slank även Jenna Jameson`s självbiografi ned.
Jorå, så kan det gå.

Middagen spisades på McDonalds. Jag ville äta på O`learys. Men barnet fick bestämma. Damn!

Annars har vi haft en helt underbar helg hos Syster. Med massor av mys. Både hemma hos syster,och på Astrid Lindgrens Värld.  Viiilket urmysigt ställe. Åååh, sådär så man bli alldeles varm i hela kroppen.
Dit ska vi igen.
En rätt komisk grej som hände när vi var där inne också, inne på "bokhandeln".Så hör jag plötsligt hur hon i kassan säjer " Meen, guud vad jag känner igen dej.."
Eeeh, Ha! Tänkte jag.. nu är du allt ute o cyklar.. Tills jag vände mej om, blev helt spak och sa..
"Eeeh, jag känner igen dej också.. Har inte vi jobbat ilag?" Haha, rätt komiskt.. Då var det en tjej ifrån stan.. Som jag aldrig någonsin träffat varken före eller efter vi jobbade tillsammans. Ej heller sprungit på,på stan.. Men där, i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld. Där träffa jag henne.. Komiskt!


Aja, nu ska Lowisen få spela lite på datorn, o jag ska läsa om Jenna.. ;) Loungen stänger om en timme, så då har vi bara en timme kvar att drälla omkring här. Yeeey!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0