♥ Sötstrut hunn

känner mej ganska duktig idag, har gjort något jag gruvat mej för en längre tid. Nämligen varit på skolan, och på måndag kör jag igång med något(som lär ta en jävla tid) men som måste göras, gymnasiet skall läsas in.
Parallellt med jobb,givetvis. Men det ska nog gå alla tiders det, hoppas jag! Känns så iaf! :) Kommer ju ha kanonbra studiesällskap också, vilket gör att det känns så sjuukt mycket lättare. ♥


Annars så myser jag med Thelma idag, sötstrut hund! :)

Ska ta o fara in och ombesikta bilen nu också, och fara med återvinning osv,osv.. Bibblan med Lowis också, ej att förglömma! Har beställt middag hos mor också. Blir bra re.
Haft värsta lyx förmiddagen här hemma idag, med varma mackor som frunch och massor av kärlek! ♥


näe,men jao. Jag återkommer. Förhoppningsvis med lite bilder kanske, om ni har tur! ;)

Igår tog jag även och beställde mej en ny almanacka inför 2012, och jag längtar tills den kommer.  Gör som ifjol och beställer den ifrån Personligalmanacka.se ;)
Kirrade även en julklapp till Lowis också. En skrivbok! :) Från samma ställe då, med personliga kort som fram&baksida. O lite andra finesser. Tror hon blir superglad faktiskt. Då hon älskar o skriva och pyssla i diverse skrivböcker. :) Så nu är två julklappar till henne klara iaf. Då jag tog och beställde ett underställe häromdagen.
Roliga julklappar va!? höhöhö.. Äh, nödvändiga saker är bra saker. O roliga saker kommer hon också o få, lilla skatten vår! ♥

näe, bilbesiktningen vare ja!






Era tankar..
Postat av: Tirja

Det klart det kommer gå bra hjärtat! Det här ska vi fixa!!! <3



Jag är sjukt sugen på att beställa en sån almanacka jag också! Synd dom är så dyra, fast dom är ju egentligen inte det! Hmm ska nog överväga att beställa en ^^



Det känns som det här med julklappar är ett evigt mäck, man säger varje år att man ska börja i tid ;) haha men inte gör man det inte! Och jag verkligen avskyr att handla julklappar :P Man vet ju aldrig vad man ska köpa, till barn är det ju lätt, bara köpa kläder eller någon leksak! Men till vuxna, som inte vill ha något vad ger man dom?



Kram hjärtat! <3

2011-10-20 @ 15:35:25
URL: http://tirja.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0