♡ Polisen

 
För några veckor sedan blev det prat om poliskontroller, jag konstaterade då att det var jätte längesen jag blev stoppad.  Man ska ALDRIG tänka (framförallt inte säga) såna saker. .
Ni som är hyfsat flitiga på att kika in här vet ju att jag åkte dit på en fortkörning förra veckan.  För exakt en vecka sen. Idag var det dax igen!  
När jag skjutsade Lowa till skolan, helt plötsligt var det en hel skock med poliser mitt i vägen.  O ja, jag blev givetvis stoppad. Dock var förra veckans incident fortfarande så pass fräsch, att jag körde INTE för fort! 
O nykter var jag även idag.. men ska det fortsätta så här måste jag träna lungorna.  Jisses va jobbigt de är o blåsa i dom där. 
 
Idag fick jag dock föreläggande om lysena.. man kan säja att Polisen och min sambo tycker olika! Slapp dock böter, oklart dock om det var pga att jag spelade onaturligt korkad, eller om Lowas gråt gjorde susen! 
 
En halvtimme senare på väg åt andra hållet blir jag givetvis invinkad igen! När jag svängt in, o får ögonkontakten med polisen flinar han dock o vinka förbi mig igen.. 
 
 
Har dom nån jävla pejl på mig eller?  Imorgon står dom garanterat nånstans mellan Pilis o Vallsundsbron o stoppar mig.  Kan nästan sätta pengar på't..
 
 
 
GoodJul liksom..

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0