♡ Frisk luft

Jag somnade till Så Mycket Bättre igår kväll, och vaknade inte förrän vid tio imorse.  Av att det var ett mindre krig i tvrummet. Lowa byggde koja, och Edwin rev. Alternativt rejsade i full fart med gåvagnen rakt in i kojan, så att den rasade.  Lowa tjurade till och Edwin tog till humöret o blev jätte arg! Haha, en klar nackdel med åtta år mellan kidsen, dom är inte riiiktigt på samma nivå!  Lowa leker verkligen jättemycket med sin lillebror, och dom har faktiskt ofta väldigt roligt tillsammans!  Lowa roar han, han tycker det är roligt. O hon älskar när hon får han att skratta och busa!  ♡ Men ibland vill ju 9åringen liksom bygga en koja, och sen ligga där och läsa en bok i lugn o ro.  Det förstår inte riktigt den lille Tornadon!  :)
 
Den lille Tornadon ligger ute o sover lunch nu, i värsta stormen.  Ni hör ju, vad är jag för mamma egentligen?  Lägger ut mitt barn för att sova i vagnen, när det stormar ute!? Jag är jag, o jag gör så! Jag har faktiskt både kläder till mina barn och en vagn. O nedbäddad i den, klädd efter väder så sover han så gott!  Oavsett om det kräksnöar, ösregnar eller som nu stormar!  Frisk luft får han också.  O vi kan städa, poppa musik, dansa eller gör vad vi vill.. :) win-win liksom!  
 
Igår blev det förövrigt ingenting av nånting.  Ingen föräldramässa och ingen julmarknad. Var förbi hos min mormor och sen mamma.  Edwin tyckte ingenting var roligt, o var bara arg och sur.  Mest arg! Så jag lessnade o vi åkte hem igen, och då blev han sitt vanliga jag. Go å glad!  :) Han ville helt enkelt bara vara hemma. 
Blev en sen och mysig middag framför tvn för oss andra när han somnat.. Linda kikade in och surrade lite också!  Det var trevligt! :)
 
Idag ska vi till pappa och Karin, o äta middag! Fram tills dess håller vi oss nog bara hemma!  Tvätt och plock, och lite packning! Jag är dessutom pms sur och grinig, och skulle vilja smälla i mig ett ton choklad.  Det skulle dock inte mitt blodsocker uppskatta på samma sätt, som resten av mig, tyvärr! 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0