♡ Hänger inomhus

Jorå, kanonbra väder även idag.. Men jag och Edwin hänger faktiskt inomhus, än så länge.. Pappan håller på att stöka med nåt i garaget (semester vad är det?) och Lowa är o badar med en kompis.. 
Så vi ligger på soffan och bara är, myser, kikar på barnprogram och bara är.. Inte så tokigt faktiskt! ;)
 
Gissar på att dotra kommer hem snart, o så även pappan.. Tänkte ju som åka till Orrviken om en timme, typ.. Jag o Edwin ska packa ihop lite grejer som ska med också.. Badkläder o handdukar till samtliga, gissar jag på.. o Vattenflaskor i massor! Jag är typ manisk i mitt, och hela familjens vatten drickande! Vill verkligen inte att någon ska få vätskebrist, eller solsting! :-/ Som tur är, så är det sällan problem att få dom att dricka! *peppar, peppar*
Bland alla våra vattenflaskor som jag släpar runt på, så ser jag dessutom alltid till att ha en halvliter resorb med, färdig att dricka.. Utifall att liksom.. jaha, jag kanske är löjlig, men va fasen! :)
 
 
 
Mina fina killar! ♡ 
 
 
 
Och två lånade foton från Fotograf Natalie Salomons Facebook sida.. In o kika, för fler fina foton.. ;) O ni med småbarn,  boka henne för fina foton på era små troll!;)
 
 
 
 

Era tankar..
Postat av: ♥ Tirja ♥

Åh så vackra bilder på dig! Du är så sjukt vacker gravid, ja i vanliga fall också men magen passar dig så otroligt fint! ♡♡♡

Svar: Tack! :) Vad gullig du är.. ♡ Puss
Joanna

2014-07-27 @ 17:14:04
URL: http://tirja.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0