♡ Sensorbyte

Har bytt sensor till min dexcom idag.. Sist hade jag den på magen (precis som företaget förordar.) Men jag gillar det verkligen inte.. Arwid far o klättrar där osv,dessutom upplever jag att den sitter absolut sämst just på magen. Vilket givetvis är olika från person till person! :)
Men Jag föredrar o ha den på armen! 👍
Är ju allergisk mot tejp, men dom första gångerna så fick jag ingen reaktion alls. Sensorn jag tog bort när vi var på semester.. Där blev det i stort sett sår. Brännsår.
Varken särskilt tjusigt, eller skönt! Fasen bara o duscha gjorde svin ont. Har smörjt som besatt med kokosolja, o det ger bra resultat! 😊

Nu har jag fått skin prep.. O hoppas det hjälper. Någon av er,som prövat? Erfarenheter? :)

Ni som använder dexcom vart har ni dom? :)
Så här sitter den för tillfället! 👌
#ÖPPENDIABETES 


Era tankar..
Postat av: Elin

Hej! har min dexcom nästan bara på magen, tycker det gör så ont på armen :/ Sedan fick jag lära mig att man inte ska ha sensor på det hållet du har den på..?

Svar: Hej! O tack för sin kommentar! :)
Ja,man vill ju inte ha den där det gör ont! :-/ Jag tycker det känns lika lite på armen,som på magen jag! :) Du har aldrig reagerat på tejpen?
Men va!?? O min dia ssk var VÄLDIGT tydlig med att den alltid skulle sitta vågrätt!? Nu blir jag ju alldeles nojig!? :-/ Har inte haft dexcom så länge.. :)
Joanna

2015-08-26 @ 14:42:06
URL: http://elinartur.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0