♡ Morgonstund...


 
Har guld i mun!?
 
Alltså, Lowas jävla väckarklocka, väckte Edwin klockan halv sju imorse.. Ja, Lowa sover på nedervåningen och Edwin uppe.. Om Lowa vaknade? Knappast! Men efter att klockan ringt i en halvtimme, så var i alla fall Edwin vaken..
Förstår inte huur man kan vara så död om mornarna? Alltså, jag är förvisso också det.. Men jag är åtminstone så pass vaken att jag snoozar. Lowas klocka ringer k o n s t a n t, i en timme, utan att hon ens rör på sig!?
 
Så idag, fick Edwin äran att väcka storasyrran.. ;) Själv hann jag med ett pass i tvättstugan, innan han fått henne ur sängen! :) Nu är hon på väg till skolan, o Edwin kollar på Bilar.. Jag har gjort en omgång fröknäcke, som håller på att gräddas nu! Så jäkla gött!
 
 
I lördags så körde pappan i familjen ved, så jag o barnen packade ihop oss o for till mormorn. Fick lunch där, o sen gick vi ut i finvädret! =) Tog en promenad bort på skolgården, o lekte där.. Edwin knatade på o gick hela vägen! Väl där mötte Linda o tre av hennes kids upp.. Efter några timmar ute, avslutade vi med ett besök på Ica, o sen hem till mormorn igen. Kokade varm choklad o fikade lite mellis! =)
 
Lowa skulle sova hos mormorn, så det var bara jag o småkillarna som packade ihop oss o for hem.. I Brunflo mötte vi upp pappan, och åt middag på Sibylla där! Tillsammans med Jimmy o barnen! Sjukt skönt, o slippa greja med nån middag! Grabbarna somnade rätt ovaggat. O både jag och karln, var vakna och fick för ovanlighetens skull umgås lite själva! Välbehövligt!  ♡
 
Startade gårdagen också redan vid sju.. Eller ja, jag var typ medvetslös.. Men småkillarna o pappan höll låda i sängen..
 
For o grattade herr Olsson på Långan fram på dagen.. O Edwin fick äntligen leka lite med Wille! Plockade upp Stortjejen på vägen hem.. O så var vi alla samlade!  ♡ När småkillarna sov, kikade vi på Så ska det låta, med Lowa en stund innan hon också skulle i säng.. Strax därefter somnade jag, på soffan..
 
Sjukt trött,och allmänt inte i form, på nå vis.. Det går nog till sig! :) Ska försöka mig på o städa iordning i vårat sovrum idag tänkte jag..
 
Hopp, nu vaknade Arwid också.. Så nu är dagen igång, på riktigt..
 
 
Bjussar på en bild ifrån i Lördags, på våran mellan buse!  ♡
 
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0