♡ Snowraceråkning

Jajjemän, vi har varit ute någon timme o åkt snowracer med Lowa och Edwin! Arwid har sovit i vagnen.. Så både mamman och pappan, kunde vara med och åka! =) O det är ju sjukt rooligt! Wiihoo!
Edwin invigde sina nya längdskidor också, o det gillade han!
 
 
   
 
 
Hade tänkt ta en tur på badhuset i Brunflo idag, men sen kom vi på att det är ju stängt på Lördagar.. Så det får bli ett besök där imorgon istället! Tror Märtis med mamma o moster kanske följer med också!  ♡
Ska hämta hyllan till Lowas rum imorgon också! Äntligen!
 
Tog mig ju till psykologen i torsdags, och det gick väl bra.. Men när det är typ 10 minuter kvar, säger hen " Jaa, det börjar ju närma sig slutet för mig nu, jag jobbar ju bara två veckor till och sen går ju jag i pension!" Eeeeh? Jaha, jag blir så jäkla trött alltså.
 
Aja, efter besöket där så sprang jag bland annat in på stadium, för att försöka köpa dom HÄR skorna, som jag suktat så förbaskat länge efter! Tvär SLUT var ju dom! Gaaaah!
Så jag gick ut därifrån med en bikini istället!? Så kan det gå.. Vad sjutton ska jag med en bikini till liksom?
Aja, 40:- var den ju kanske värd..
 
Surfade in på webbshopen istället, och där gott folk.. Fanns det kvar!! Så nu väntar jag bara på att få ett sms, att jag kan hämta dom! På stadium, inne i stan.. Jäkla tjorv, men snart har jag dom i min ägo! =)
 
Sen blev det äntligen dejt med mina Järnladies! Pause fick den stora äran, att ta emot oss! O där blev vi givetvis sittandes tills dom stängde, och fick jaga iväg oss därifrån! Såå jäkla nice, att få ses.. Surra,skratta och TANKA energi! ♡♡♡
 
 
Näe, om vi ska ta och fika lite mellis kanske! Tror det får bli varm choklad och ostsmörgås, så vi får upp värmen lite! ;)  Sen blir det en tur till Gällö, för mig eller Jesper med Lowa.. Lowa ska köpa ett presentkort till en kompis, som hon ska på kalas hos ikväll! Det gäller o vara ute i god tid, liksom!
Vad tycker ni är rimligt att lägga på klasskompisar födelsedagspresenter egentligen?
 
 
 
 
 
 
 
Hahaha, tycker den här är såå bra! =)
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0