♡ SPA dag..

Jajjemän, klockan 10.00 infann jag o Carro oss på SPA Kliniken... Sen for vi banne mig inte därifrån förrän klockan 15.00 Jorå, ska de göras så ska de fasen göras ordentligt! Skulle ju lätt kunna göra det,till en vana! HolyShiit va gött det var! =) Sprang in en tur på Boom o kikade när vi var klara också! Utförsäljning där, så nu jäklar go vänner kan man göra kap! :)
 
Avslutade med att blåsa ut till Rödön, för att gratulera svågern, som fyller år idag! Där mötte jag upp övriga i familjen, o blev bjudna på Supergod mat! Rostbiff, o pergratäng! Mumma för magen de!
 
Kom inte hem förrän klockan var runt åtta, o då tyckte ingen av smågrabbarna att det var läge att sova! Vaa faan liksom, vi tänkte ju mysa med Lowa o kika på film! Jojo, de gick sådär.. Men jag o Lowa låg på soffan o surrade o mös lite iaf! ♡ O nu sitter/ligger jag återigen här sömnlös.. O det är ju sådär.. Ligger o planerar lite i huvudet, hur vi ska få till det på bästa möjliga vis för Lowa, på hennes nya rum! O på Arwids tilltänkta rum! O det är så roligt! :) När Arwid flyttat till eget rum, så ska det banne mig göras om här inne hos oss också. Jag vet bara inte riktigt hur, ännu.. ;) Blev så inspirerad när jag kikade in i Carro o Millies nya krypin idag.. O vill ju liksom göra om massor!! Haha.. =)
 
Måste bara återfå lite ork, just nu är orken liksom på noll. O jag kan liksom inte ta mig för att göra saker, frustrerande och stressande! O jag får typ panik, när det dyker upp någon oannonserat här.. Som när grannen kikade in i går,o sa hej i dörröppningen! ( Nu har jag en väldigt trevlig,och rar granne. Som jag vanligtvis tycker om att umgås med! ) Men när jag har sämre perioder, och måeendet liksom inte är på topp, o jag är som en urvriden trasa,o allmänt paj.. Då vill jag umgås med Min familj, och dom som står mig allra närmast! Jag vill inte ha vemsomhelst här, och jag vill inte ha det där "tvånget" över mig,att jag måste va trevlig o social med relativt okända mäniskor.. Jag får panik,och ångest över det.. Hur sociala är Ni!?
Gissar på att min folkskygga/vill bara va hemma period, till viss del även beror på en jobbig pms. Samt en trasig svanskota, som seriöst snart tar knäcken på mig. Idag/kväll har det varit rent av gräsligt! :(
 
Nu tänker jag försöka vila mina bruna,en liten stund! Imorgon är det nämligen en ny dag.. O då har jag bland annat lovat Lowa att vi ska fara på Jysk en sväng,o kika på lite inredningsjox till hennes nya rum! Åh, det kommer bli så rackarns bra där, när vi är färdiga!! Wiihoo!
Måste ta mig på Ica Gällö också. och hämta ut mitt efterlängtade paket ifrån Bodystore, som ligger där o väntar på mig! Yeey! Älskar för övrigt deras snabba leverans! :)
 
 
 

Era tankar..
Postat av: TiNA

Lyyyyyyx.
å avis är jag!!

2015-01-05 @ 08:22:03
URL: http://winatina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0