julstress o bloggtorka

usch o fy for julstress.. o jag far alltid det.. Jag har liksom en drom eller vad man ska kalla det for over en perfekt jul. en mysig,lugn o perfekt jul for lowis.. haha,som sagt en liten drom.. sen tycker jag om o fixa o dona infor julen,alskar o ha det juligt o fint hemma. Det ar sa mysigt! i ar vet jag inte riktigt hur det blir.. forra aret blev som det blev, men jag hade riktigt mysigt trots allt.

for ovrigt har jag bloggtorka,o ingen fungerande dator..darfor jag ar sa dalig pa o uppdatera..

fyra dagar kvar, o cylinders 24ars dag! Grattis till henne!


sprang pa min Favorit Kristoffer idag ocksa,da blev jag jatteglad, de gjorde min dag!

ikvall ska jag stada o pyssla hemma,spannande va!?haha


PussHeej



tomt utan trollongen!

jaa, Lowis fick stanna hos mamma efter middagen.. så nu är det sjukt tomt hemma! trots att hon hade legat o sovit om hon var hem,o jag hade varit utan sällskap, så känns det på nåt vis ännu mer ensamt när man vet att hon inte ligger där inne o sover! uscha.
aja, åt iaf middag hos mamma,o sen spelade vi memory allihopa.. Haha! :) Gick en liten promenad med syster o Tjorven innan jag tog hunn o for hem. Pitstop hos Göllet o hennes karl, kika på idol o surra lite,sen hem.
o nu sitter jag här.. tror det är dax o påbörja projekt somna-innan-väckarklockan-ringer!
Imorn blire till o kliva upp tila, hoppas på att man inte är insnöad när man vaknar.. :)
Pappa kommer hem ikväll också, så jag måste dit o byta bil imorn. Känns jäävligt jobbigt om jag ska vara ärlig, eftersom det kommit typ sjuttiskitmest med snö,sen jag lämna den där, så den kommer vara totalt översnöad, och mest troligt ha frysit ihop totalt. Då jag misstänker att det kan ha varit lite glykol i den! Skämmes tamejfaan, Joanna!
Hur ska jag nånsin få bilen o tina upp innan våren är min nästa fråga?
 Huuva. Nån som vill köpa bileländet? ;)


näe, nu ska jag fika litegrann,o sen åtminstone lägga mej i sängen o kika på tv..
just ja, vi fick iaf till lite pepparkakor o muffins förut idag, bullarna får vänta tills imorn! ;)

Heej o Natt!



skitblogg.. o hemmamys!

som ni kanske förstår skulle det förra inlägget varit publicerat igår! Men bloggen, tog o balla ur!

aja, idag är jag o Lowis lediga! Vi tar lite ledigt nån dag mitt i veckan ibland, eftersom jag jobbar varenda helg.. O idag blev det en sån dag, jag var som vanligt helt död imorse.. Lowis o Tjorven tog också sovmorron.. Skönt! Låg i min säng o kika på barnprogram o drog oss.. Nu har vi hunnit med en långpromenad,o en snabbvisit på ica.. Så snart ska vi nog sätta igång o baka lite.. Pepparkakor, Muffins och kanske lite mer bullar.. Men just nu kikar vi på MoraTräsk o dansar lite.. Dock saknas Göllet o Mjukbrallan. MoraTräsk är inte komplett utan dom.. haha!

Ska till mamma sen och äta middag med henne och syster. Sen ska nog Lowis sova där,eftersom jag som vanligt börjar sju imorn..

näe,nu ska jag dra igång med bulldegen!

Heej!


Psykos

ska lägga mej o läsa den boken nu, en bok som vi ska läsa i SocialPsykiatri. Verkar vara en intressant kurs. Kanske jobbig också.. är det bra för mej o läsa sånt? Kanske, kanske inte. Förhoppningsvis ger det mej insikt, o får mej att må bättre. usch, nu blev jag för privat känner jag.. aja, skit sak samma!

idag blev jag väckt klockan åtta av att östersundsbostäders vaktmästare kom in med huvudnyckeln, o skulle fixa en skåp lucka i köket,och 1 ½timme senare, klev jag något irriterad upp. Efter att dom stått o borrat i hundra år. 1½ timme, två karlar och Ingenting har hänt! Mer än att dom plockat bort fler skåp luckor. Tanken jag slogs av då var, huur svårt kan det vara o byta ett gångjärn!? Skitsvårt tydligen så dom for och hämtade mer/andra grejer, o jag Lowis o Tjorven for också.. När ja kom hem sen va allt klart! O jag styrde i ren förtvivlan upp lite lussebullar.
 Hur göör ni era lussebullar?
Mina blir aldrig som jag tänk det.. Jag är dock grym"vanliga" bullar! ;)
Lång promenad med Tjorven, och lite plugg har också stått på schemat idag.. Trots ett tungt ont huvud,  o ont i halsen..

Nämnde jag att jag va typ tre cm ifrån o krocka idag när jag for från dagis.. Gubbjävel från helvete! Han liksom bara körde ut rakt framför mej, och jag körde på huvudled.. Idiot!

Heej!

sömnlös

som vanligt kan jag inte sova. jag blir tokig,galen.. o är givetvis dödstrött om mornarna. men jag kan verkligen inte somna.. hur gärna jag än vill..

o just de, ikväll har varit en sån där kväll som man bara avskyr. att det bränner under ögonlocken av tårar, är nåt jag aldrig kunnat förstå..eller ens tänkt att de känns så, men det gör det. Verkligen.

imorn är en ny dag, då ska jag va glad..hade jag tänkt!

Älskade Underbara

Lowa!
Världens underbaraste,vackraste,snällaste,goaste,sötaste,o tjurigaste lilla tjej!
Min fina dotter, som jag älskar mer än allt.
Tänk att jag har sån tur!?!

Helt otroligt.


är så jävla trött

på tamejtusan precis allt! ville bara säja det, ni kan ju anteckna det någonstans..

hörs, hej!

Tjorven, Skola o Desperate

vi försov oss visst imorse, hade tänkt lämna lowa till frukost på dagis, för o hinna på skolan en sväng innan mötet.. Så blev dock inte fallet, utan både jag, lowis o tjorven sov som klubbade sälar! o jag vaknade i panik kvart över nio, o mötet började tio! I mitt huvud går det inte riktigt ihop, och inte i verkligheten heller blev jag varse.
. tio minuter i tio, hade både barn,mamma och hund fått frukost.. Ut o panik kissade tjorven,på väg till garaget typ! In me hund o barn i bil, o så ska jag hoppa in.. Toppen dörren har frysit fast! Efter en del våldsamma försök vann jag, och vi var på väg, klockan närma sej tio,o jag bestämde mej för att ongen fick följa med på möte först o sen dagis, o det gick ju bra.. Trots att min frispråkiga dotter kallade kvinnan för häxa.. Inte kallade henne för det sen, utan sa det till henne!
 Jag höll på o sjunka genom jorden,o visste seriöst inte vart jag skulle ta vägen! Härliga barn! Haha.. :)
aja, efter de lilla mötet skjutsade jag Lowis till dagis, o pallrade min lilla stjärt till the school.. Varför vet jag inte, rätt onödigt tror jag.. Fick iaf reda på att jag inte behöver ha praktik! :) Sjukt skönt.. detta pga att jag redan haft det när jag gick på PC, för typ hundra år sen.. ;) Efter snabbisen på skolan blev det äntligen en lång promenad med Tjorven, härligt men kallt,kallt! Pluggade lite resten av dagen, o bara låg på soffan,haft ett huvud tungt som bly,o fullt med tjock vadd hela dagen.. Jag vägrar faktiskt bli sjuk.. Sådeså!

Hämtade hem Lowis från dagis, sen blev de middag,kvällspromenad med Tjorven o mys i soffan! 

Nu sover Lowis ( hoppas jag iaf! ) o jag o Tjorven ligger o myser framför Desperate Housewives med glögg..
 Eller ja, jag dricker glögg o tjorven tuggar på sitt ben.. :) Kanon program,för övrigt!
Snart väntar sängen..

jag är förövrigt i behov av lite massage.. någon? Please?

PussHeej!

silverträd, ozzy o sushi!

ja,jag tycker om mitt lilla silverträd som jag hittade på ixo förra veckan, det är liksom jag på nåt vis. så det tycker jag mkt bra om.. :)
 sen måste jag passa på o hylla Ozzy Osbourne också. Vilken karl! Sitter o lyssnar på Crazy Train just nu, o jag bruka bli på så bra humör när jag hör den.. Tycker den är sjukt skön. o har så härliga minnen till den.. Sommaren 2003 gick låten varm kan jag lova.. Att musik kan ge såna minnen, fantastiskt! Musik kan verkligen framkalla alla möjliga minnen, bra som dåliga,glada o tråkiga. Härligt. O jag är verkligen en allätare, lyssnar på allt från Mötley Crue till Björn Afzelius.. ;) Musik är härligt..

sen vill jag även slå ett slag för sushi, det är något utav det godaste som finns! Lite av min o Göllets nys nish! (stavning?) aja, sjukt gott iaf.. :) va ute o gick tidigare ikväll, o gick förbi ica, o Göllet råkade visst köpa en åttabitars Norrlands Sushi som vi delade på.. Grett som kvällsfika! Haha! =) Super gott va de iaf, Reine förstår sej dock ej på oss.. Sushi o Julmust, de e de rätta..

har alltså hängt med Göllet o Reine ikväll, inte gjort nåt speciellt,bara legat på soffan o surrat.. det är lyx tycker jag,o nåt av det bästa jag vet! o umgås,o bara kunna vara med folk som står en nära.. trots att man mår som en påse skridskor.. o trots att man är osocialast i världen o sur o grinig, så är det ibland skönt o ha någon i närheten,som liksom bara är där.. man kan svära,gnälla,skrika,grina,skratta,vara tyst, tok surra o bara vara, o dom tycker inte ens att det är konstigt.. dom bara finns där.. Änglar utan vingar tror jag det kallas! Underbara,vackra vänner.
" vänner är den familj man själv väljer.."
därför tror jag man ska välja dom med omsorg.. och "sortera" bland sina såkallade vänner ibland.

O skillnaden mellan kompisar o vänner är för mej mycket stor. Faktiskt, och djupare än så behöver vi inte gå ikväll.. Mer än att det är stor,stor skillnad.

näe,tror jag ska ta o hänga lite tvätt nu,o krypa ner i sängen.. har precis varit ute o kissat Tjorven en sista gång. (underbara,snälla och goa hund!) o hjälpt sandra hänga upp gardinerna i tvrummet.. tjusigt blev de! :)

mitt lilla hjärta håller även på o bli sjuk, snorig, små hostig, tät i bröstet o grinigare än vanligt! :( nån som har nån bra huskur? vi har inte tid med nå sjukdomar i det här hushållet förrän tidigast nästa höst..

just ja, sängen vare!


PussNatt


unga mödrar

kikar vi på nu, det är bra de..sen blir det kvällspromenad med Tjorven innan det är läggdags för Lowis o tvkikning för moi.. Tror Reine ska komma o hänga också, trevligt de!
Tina mitt Göll har ätit middag med oss, hon kom med Lowa hem ifrån dagis.. Tusen tack för de, de är så ootroligt mkt värt! Åt sill o perer o ägg till middag, de e grejer de! :)
näe, nu ska jag kika på UngaMödrar som sagt,o va lite social.

PussHeej!

ljus

jaha, så har den här helgen passerat också.. utan några större händelser eller missöden.. hade ljusparty här igår, det var trevligt! Några som handlade iaf.. Så nu längtar jag bara tills ljusen kommer! Tack till ni som kom! :)
jo,just ja.. råkade ut för ett pyskfall på ica igår också.. hon "flög" liksom på mej när jag var på väg in.. hon var riktigt läskig.. riktigt pysk alltså.. Hur lyckas jag alltid råka ut för allt!? skjutsade hem gosbubblan också, o han bara skratta.. kul,kul! haha.. jätte kul,det är ju såna som henne som rätt som det är bara skulle kunna sticka kniven i nån, såna som inte bör få vara ute.. Huua! aja.. hade ju som sagt var ljusparty igår också..trevligt ja!

idag har jag varit "ledig" eller ja, studiedag hemma, måste erkänna att jag inte fått så mkt gjort som jag velat, men jag har varit på banken, o gjort lite ärrenden där, varit på östersundsbostäder o kvitterat ut garagenyckeln.. Yeey! Varit på fonus o hämtat "vita arkivet" så nu ska jag fylla i o skriva i de, o lämna in det där..Varit till chefen o lämna in tidrapport o reseräkning o lite sånt.. så jag har fått massa sånt där tråkigt gjort iaf!

svackan jag är i nu,känns sjukt bottenlös, hur tar man sej upp då? äh, det kommer väl..
Just nu längtar jag till slutet av januari,då jag hoppas på o få en kanonlön, också längtar jag tills maj eller juni då jag o mamma ska åka till London! :)

PussHeej!

creds till några speciella StjärnLjus just idag :
Tina aka Göllet/TjaBo för att hon får mej att klara mina dagar, hon har hört allt,sett allt,vet allt,o finns ändå kvar. Forever and always. Älskade underbara.

Sandra aka grannen
för att hon står ut med mej,o allt där till, o alltid finns där. Pärlan.

Anna
aka Gullhönan för allt.
 
Emma aka Systeryster för att hon är min älskade lillasyster,som alltid finns där, o alltid ställer upp.

Kristoffer aka Favoriten Min för att han är Min Favorit helt enkelt. Alltid och För alltid.


RSS 2.0