Tisdag *

jag med mina bra rubriker.. haha! sitter på jobbet iaf, har jobbat sen åtta imorse, o jobbade långkväll igår..  Jag gillar mitt jobb, skulle lätt kunna fortsätta vara här på heltid.. Men så ere de här med skolan då, o den klarar jag inte om jag ska jobba heltid, så då blir det till o prioritera skolan! Känns jobbigt.. :/

I söndags morse for vi iaf till Sundsvall, lämnade Lowis hos gammelmomma vid åtta tiden,o sen mötte vi Linda plus karln hennes i brunflo,o åkte tillsammans därifrån.. O så länge som vi var inne på IKEA så länge har jag aldrig någonsin varit där tror jag.. o inte ett knyst ifrån karlarna, inga sura miner alls! :) O vi sa faktiskt åt dom att dom behövde ju inte va me inne på ikea.. (dock lessnade jag o linda efter tjugo minuter på biltema..haha!)

Handlade lite nytt porslin o småplock inne på ikea iaf,en till hylla till Lowis rum, från mamma o pappa egentligen! och ja som sagt,massa små plock!
Hade iaf en kanon mysig dag.. Tack till sällskapet!
Kom till mormor vid sju,o hämtade lilla fröken.. For o handlade lite frukt,för jag fick för mej att jag skulle ha fruktsallad, o då var det bara så!
La Lowisen o pyssla lite, sen gjorde vi faktiskt fruktsallad, med vid det laget var jag helt paj i lederna o skit trött, så den intogs i ryggläge i sängen! Men mysigt ändå! =)

näe,nu måste jag återgå to work ett par timmar innan hemgång!

PussHeej!

Fem saker..

Ytterliggare en rolig grej! =)

Göllet utmanade mig!

Fem saker i min frys: Älgfärs, glass, kycklingfilè, äppelmos o nån ogjord stek

Fem saker i min garderob: Jeans, Tjocksockar,Linnen, Tröjor o ett underställ..haha!=)

Fem saker i min väska: Plånbok, Nycklar, Snus, Kalender, Nässpray

Fem saker i min bil: Badring, Bilbarnstol, Skräp, Filt, Kläder..

Fem personer jag utmanar: Sandra, Angelica, Karro, Mickis och Theres.. :) O jag blir mkt upprörd om ni inte gör det.. ;)



vet att jag varit totalt värdelös på o uppdatera. Men har haft så mkt annat för mej.. Vabbat för Lowis vattkoppor, jobbat, pluggat, jobbat, hängt med Linda, ätit middag med Sara,kafferepat med mina damer på gårn,plus Z:a, åkte en sjuhelsike massa färja, köpt urtjusiga stövlar, inhandlat lite paket till Lowis, kollat på massa film, haft ur ont i lederna som senaste dagarna, umgåtts o hängt med mitt Göll, bakat scones, fått världens finaste änglar plus världens gulligaste kort av mitt Älskade Göll bara sådär, ( Forever and Always!) tvättat o donat,varit på marknad o så.. dock ej städat,bytt gardiner,städat bort på baksidan eller bakat bullar som jag tänkt! meen  jag har umgåtts rätt mkt med någon annan, som gör mej sjukt glad.. ;) mer än så tänker jag inte säja,, Så nu kan ju ni börja spekulera! ;)

Imorn bär det av till Sundsvall iaf, med trevligt sällskap, jag o Linda ska äga. det ska bli nice! =)

näe,nu ska jag ta en välbehövlig varm dusch,o sen ska vi självdö på soffan till Sing a Long, blir kanon det!


PussHeej!

Stal från Göllet

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vilket jävla team alltså,du gör mej glad.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ja vi får göra det
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Nää det går nog bra de.
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ligger på soffan 0ch e asbakis....
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Rackarns fullt upp,men det är bra de,så man känner att man lever!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hur är det med den bästa?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jadå min Bitch
8. Vad vill du höra mest av allt?
Gör ju allt för dej min blomma.. :)  (haha,dålig tajming!)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hejsan vännen, gu va ja saknar dej..
10. Din romantiska replik?
hehe,ja du kan du minsann
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Blev lite mycket.

haha, rätt rolig grej! jaa,jag ska skriva en "riktig" blogg snart,sen..


PussHeej!

jag gjorde det! :)

jag satt i den dar uber laskiga stolen!! ( robert,hur gor man sana dar lustiga un? jag far inte till det..haha ) hur som helst var jag grymt duktig hos tandlakaren idag.. jag satte mej i stolen, tog en stund innan jag svangde over benena o satt "ordentligt" kunde inte riktigt luta bak ryggen.. Men anda, jag ar sa stolt! :) en skit sak kan ni tycka,men ett stort steg for mej.. sa det sa..

sitter hos syster just nu, lowis har varit har o harjat medans jag va hos tandlakaren som sagt.. o jag hatar att hon inte har aao! Storigt na alldeles hemskt.. haha..

hrrm, eftersom jag da varit dar jag varit nu pa morronen,sa ar jag typ helt knackt..  Att det ska ta sa hart pa krafterna! aja..
Jag har ratt mkt som jag borde gora idag..
Jag borde te.x roja upp pa uteplatsen.
Jag borde tvatta.
Jag borde stada.
Jag borde plugga.
Jag borde handla.

Men jag vet inte om jag vill riktigt.. Haha.. Sa jag funderar helt seriost pa att skita i det. Men ska snart fara hemover,o eftersom Lowas vattkoppor fortfarande inte torkat ut,sa har vi typ fortfarande utegangsforbud.. Trist!

Ikvall ska jag dock chilla med Mjukbrallan, det ar vi bast pa.. :)

Sara, vilken sara ar du?   :)
o asa, pahalsningar e aldrig fel.. :) o jag maste komma o se hur ni bor.. ;)


PussHeej!

Kväll..

så var även den här dagen slut.. har haft en fruktansvärt lam dag.. Har inte mått helt hundra.. Men,men.. Fick som sagt besök av Stina i eftermiddags! Det var mkt trevligt.. Drack kaffe o bara surrade.. Sjukt länge sen sist.. Har saknat henne, en av världens bästa helt enkelt.
Sen ikväll fick vi även lite mer besök.. o ne mamma, tänker inte skriva utav vem här.. Du kan få vara liten nyfiken.. ;) O alla andra också för den delen.. haha! Fy va jag är rolig.. :)
Jag hade en massa halvgamla bananer hemma så vi tog o slängde ihop en banankaka, huslig o trevlig prick de där! :) Nu har han åkt hem, o barnet har åkt i säng..
Vägrar dock o sova. Less jag är på det!

Imorn ska jag till tandläkaren igen, för ytterliggare ett terapibesök, tror det är dax o provsitta den där ûberläskiga,äckliga stolen. Jag hoppas det går bra iaf.. Sen tänkte jag banne mej sola, eksemen o ledvärken tar kålen på mig! Så ere bara..

Sen skulle jag vilja äta nåt gott,o bara mysa imorn kväll.. Kika på nån bra film kanske!? I bra sällskap.. Undra om det kan gå i uppfyllelse!?

PussHeeej!


jo,just.. trevligt att vå kommentarde iaf.. Det tackar jag för! :)

o åsa, din dåre..jag saknar dej..o dom andra dårarna också.. behöver ni aaldrig mej längre? :(

Torsdag!?

hrmm, man blir rätt dagavill när man inte gör nånting på dagarna, o ännu mer när man bara är hemma o inte gör nånting! Lowa verkar inte få några fler koppor längre iaf, o det är ju skönt! Nog för att det räcker gott o väl med Alla som hon redan har precis överallt!
Stackars lilltjejen! Hon har det så jobbigt,o dom gör ju så rackarns ont.
I tisdags gjorde jag ännu mera sylt, prövade mej på o göra ´rödvinbärssylt,o det gick faktiskt! Riktigt jätte gott o ha i filen faktiskt. Så hade vo besök av Anna på dagen, det var trevligt.. O på kvällen kom Olle (den bättre,o inte alkoholiserade) o käkade paj, det var trevligt länge sen man såg han.. Pappa kikade in också,det gillade Lowisen! Ja,jag också.. O Sandra o Belliz va också hit..

O igår hade vi lunchbesök av systeryster! Det var trevligt, jag bjöd på hemmagjorda köttbullar! Hemkokt lingonsylt, gräddsås o perer! Tror både hon o Lowa åt tills dom storkna.. haha, kul o se Lowisen äta lite,det var som ett par dagar sen.. Jag passade på o åka bort till Susanne o hämta nån skolbok,nytt schema o lnån skoluppgift medans emma väar här..  Så nu ska jag försöka få lite skoljobb gjort, vilket är lättare sagt än gjort med ett sjukt barn hemma.. Aja, vi får se hur det går..

Jänet o Tina komförbi en sväng igårkväll också.. Mys!

Idag har jag legat mest hela förmiddagen, mått sådär förkylt som man gör när man håller på o bli sjuk.. O sjuk är det sista jag tänkt bli.. Så idag ska jag kurera mej med massa The o sånt tänkte jag!
O i eftermiddag kommer Stina o hälsar på.. Det ska bli riktigt kul! Var hundra år sen jag träffade henne!

Näe,tror jag ska ta o hoppa in i duschen en snabbis o sen försöka röja upp lite här hemma! Trsit,men de mste väl göras antar jag! :(

Hua,vilket värdelöst inlägg det här blev, aja.. Shit happens!

o återigen, vika är ni som läser?

stina
läser,de vet jag.. ;)
o sen nåt pucko som inte begriper nånting.de vet jag också, vilket får mej o nästan vilja lösenords skydda.. men de tjänar knappast nånting till.. aja!

men ni som läser kan väl lämna nån liten kommentar ibland? ;)

PussHeej!


* Vattkoppor

underbart? nja,det är väl helt klart en överdrift. Men om två veckor ska väl skitern vara över,och då kommer vi nog att överge våran tillfälliga bästa vän Poatismjölet!
Igår hade jag o Lowis en Qualitytime dag med mamma, det var trevligt, o den avslutades med att vi plockade några liter lingon igår kväll,o sen åt en god middag hos pappa! Även då jag upptäckte att Lowa fått vattkoppor. Hon vägrade o äta,vilket hon aldrig brukar göra o av nån anledning bad jag henne gapa,o fulla gommen o ner i halsen med vattkoppor! Stackars lill sessan!
Kvällen blev ju inte direkt bättre, kopporna blossade utöver hela kroppen, sen gick hon givetvis världens astmahosta,o blev tät i bröstet, lite små febrig, o bör jag upplysa om att hon dessutom troligen fått nåt virus i magen också, så magont o konstanta toabesök blev det också.. Så igår va det inte lätt o va liten Lowa.. :(

Imorse tog vi sovmorron,o sov ända till halv nio.. ;) o Lowis har varit rätt pigg till o från faktiskt.. så vi  byggde  lite pärlplattor,o strök dom så de blev små söta tavlor.. Så fint så!
Sen var jag faktiskt duktig o kokade sylt på bärena jag plocka igår! Är inte det husligt så säj.. Sparade dock nån liter som jag tänkte göra rårörda lingon av o frysa ner! Så nu jäklar finns det sylt! ;)
Sen for vi till Grytan o hälsade på Bellas häst+föl.. Vilka skönheter!
Det uppskattade verkligen Lowa,som typ blir tokig av att bara vara inne en heldag, tror inte hon varit inne en heldag på flera år faktiskt!

Imorn tänkte jag försöka plocka lite svartvinbär, o göra lite saft och gele faktiskt! O sen ska jag o herr öhlund försöka ta oss ut i bärskogen nån dag till i  veckan,o plocka lite mera lingon o göra ännu mera sylt,o bunkra inför hösten!  Det blir grett de! :)
Jisses vad jag är huslig!;)

Näe,nu ska jag ta o göra lite fika,sen ska jag krypa ner bredvid min "mysiga tjej" (som lowa sa att hon var idag, gotrollet mitt!) o bara mysa o sova!

PussHeej!


* lördakväll

visst sjutton har jag fantasifulla rubriker? yes,jag vet! ;)
fastnade hos sandra förut idag när jag gick över med lecakulorna, vi byggde ihop hennes nyinköpta hylla. Vilket jäävla aber.. Tur Jesper o Tilde kom,så Jesper kunde hjälpa oss.. Herregud sicken procedur! Aldrig mer säjer jag bara.. Men slut resultatet blev perfekt!
Sen kom min kära mor förbi, på ett oväntat besök.. Det uppskattade jag.. Fick lite tjusiga blommor också.. Jättesnällt, tack mamma! Sen stod jag för kaffe,o mamma hade köpt med fikabröd! Mycket nice..
När  mamma hade åkt,pysslade jag lite med blommorna.. O  sen for jag o Lowis o handlade lite, slängde ihop lite  mat,som vi åt framför tvn med massa tända ljus,o bara mös! Alldeles för sent dock, kikade på Svensson,Svensson samtidigt.. Mysigt hade vi det.. Lowa somnade direkt efter efterrätten,som bestod av lite glass,o nu har jag nästan nyss burit över henne till sin säng! Min lilla prinsessa!

Sitter o väntar på att det ska börja nå bra på TVn,
tror jag ska ta o krypa ner under en filt med ett glas Cola,o njuta av lugnet..
Det är skönt!

Gissar på att jag kommer somna inom den närmaste timmen..

PussHeej!


* Lördag förmidda

idag är det sånt där otroligt vackert och härligt höstväder. Solen skiner och det är sån där frisk luft. Det gillar jag.
och idag ska jag göra absolut ingenting, mer än o försöka vara ute, o gå över till sandra o lämna lecakulor så hu får nån ordning på sina blommor.. ;)

imorse när jag vaknade, tog jag mej inte upp först, kroppen vägde bly,o trots att jag var så kissnödig att blåsan nästan sprängdes,så vill inte riktigt benen. Till sist tog jag mej upp, åt frukost med mitt tjuriga barn,som tror att det är sommar bara för att solen skiner,och tänkte gå ut i klänning, då termometern visade endast 8 gradig värme. Huua!
aja,ongen är påklädd o är ute o cyklar o jag har diskat o donat lite, endast dammsugning o städning på toan kvar.. Kändes rätt gruvensamt, faktiskt..

Igår va vi till gärdsta o hälsade på några favoriter.. Max hade blivit sååå stor, vilken hårding, jag är kär! Michelle hade också blivit stor förstås.. Go tjejen! O i den här familjen,hade även mamman blivit större! ;) Fiina Linda!
Tack för en trevlig eftermiddag, vi har saknat er!

Kom hem o möttes av Jimmy, som hade blivit mindre! Åt middag ilag,o sen tog vi o slöade till framför sing a long,o bara surrade. Började se en film, men jag somnade. Jimmy tyckte nog jag va tråkigt sällskap,så han for hem! Haha.. aja, vi hade ju trevligt ett par timmar iaf.. haha! :)
Såå återigen,sov jag före klockan tio.. De e gött!

näe,ska ta o gå över till sandra med lecakulorna nu, o sen vet jag inte vad vi ska hitta på,o det är skönt!

PussHeej!

* Musik

musik, är underbart! Så många minnen, jag älskar musik.
Nästan alla mina  minnen är förknippade med någon sorts musik.
Musik kan verkligen framkalla känsolr. Av alla sorter.
Helt otroligt!

* Fredag

jag har aldrig, aldrig någonsin varit en morgon människa. Men jag tror jag håller på att förändras.. Tror jag håller på att förändras på flera andra sätt också. Men åter till morgon människan som vaknat inne i mej. Jag har kommit fram till att det är rätt skönt,o lämna Lowa till frukost på dagis,för att sen ta tag i skolarbetena direkt ifrån morgonen,även dom dagarna då jag inte har lektion. Man blir liksom piggare hela dagen dessutom. Sen att jag somnar vid niotiden, det är mest bara skönt! ;) Det är dock riktigt jobbigt att jag vaknar så ofta på natten. Dom senaste veckorna har jag vaknat 2-3 ggr varje natt,och haft lika svårt att somna om varenda gång, och dessutom haft ont i magen. Jag är fruktansvärt less på min magonta nu. Tror jag måste ringa till doktorn igen.

Tog tag i mej själv och ringde till rekryteraren idag också, var en helt okänd som svarade. Eller ja,jag har väl hört namnet.. Men ingen jag visste vem det var riktigt.. Förklarade att jag skulle jobba i helgen, men att jag helt seriöst inte klarar det. Eller jo,klarar det gör jag. Jag klarar allt. Men att jag faktiskt, helt ärligt mår skit dåligt, och skulle behöva vara hemma, med Lowa. Bara ta det lugnt, ta dagen som den kommer,o verkligen vara en närvarande mamma. Har liksom jobbat i stort sett varenda helg,hela sommaren, antingen enligt schema,eller så har jag tagit på mej extra. Jag vill att Lowa ska kunna få vara helt ledig på helgerna. Slippa slitas upp före sex,för o skjutsas till nån barnvakt, eller helt sonika behöva följa med mej på jobbet,för att jag inte har nån barnvakt. Visst jag var ledig förra helgen, men innan det så jobbade jag liksom 4 helger irad,efter att ha varit ledig en. Jag har kommit fram till att jag tror inte det här funkar. Jag måste försöka vara ledig mer på helgerna. Jag måste ( nej fel ord.. Jag VILL)  tillbringa mer tid med min dotter, och den tiden har jag ju på helgerna, eller ja, jag måste ta mej den tiden på helgerna. På veckorna har jag ju skola på heltid, plus jobb! Och då funkar det nog inte att jobba varenda helg.
Kanske hade funkat bättre o jobba fler helger,om hon hade haft en pappa,o vara med när jag jobbar.. Då hade jag nog inte haft lika dåligt samvete.. Men nu är det ju inte så, så det tjänar absolut ingenting till att ens tänka så..

Det är Jag och Lowa, och jag ska banne mej vara en bra och närvarande mamma. Som inte jobbar jämt, utan som hittar på saker,och verkligen är med min dotter. Ska lägga all min energi på henne och skolan nu, jobbet får komma i andra hand. Men jag älskar faktiskt mitt jobb, tycker det är sjukt roligt där,och mina jobbarkompisar är underbara! Men jag ska  låta bli att jobba så många helger, utan ägna helgerna åt Lowa istället. Så det så!

Sen tänker jag sluta "jaga" mina så kallade vänner också.
 Eller tänker o tänker,det har jag slutat med redan.
Och det är då ingen större förlust, uppenbarligen.
Nu låter jag kanske som en bitterfitta, vilket jag inte är.
Och ni som verkligen är mina vänner, er älskar jag,och jag värderar er mkt högt.
Det hoppas jag att ni redan vet, om inte..så är jag ledsen om jag är dålig på att säja och att  visa det
Tack för att ni finns,i vårat liv iallafall.

Nu ska jag ta o återgå till studierna en stund, ska iväg på samtal hos tandläkaren innan lunch,o sen åker jag o Lowis ut till Gärdsta,för lite Qualitytime,med några av våra favoriter.
Lyx!


PussHeej!


* Psykologi

Betyder läran om själen!

Har suttit här i flera jävla timmar nu, med en endast psykologi uppgift. Personlighetspsykologi.. Det skulle väl gå snabbt o lätt.. Jo hej du, vilken jäävla nit.
Vad anser du har format din personlighet?
 Ta upp sådana egenskaper hos dig själv som du uppfattar som ärftliga och sådana som du tror är effekter av hur du uppfostrats. Ta också med några viktiga episoder och erfarenheter som påverkat dej att bli den du är.

Jag trodde det här skulle bli lätt som sagt var, istället är det här nog den svåraste uppgift jag någonsin fått, alla kategorier.
Jag har gråtit,snorat,kliat mej i huvudet,druckt saft,tuggat tuggummi,gråtit igen, ringt mamma,druckt te,tit en macka, slitit mej i håret,gråtit ytterliggare. Och ändå är pappret fortarande tomt. 

Hur ska jag få den här uppgiften klar?
Jag orkar inte tänka nåt mer nu, klockan är alldeles för mkt,den här tiden ar jag ju sovit vanligtvis dom senaste kvällarna..
Ibland känns det som om jag är på väg in i nåt,med buller o bång. Nåt jag inte riktigt kan hantera. Och det skrämmer mej.

Gonatt!


*

har ingen bra rubrik idag, har egentligen inget vettigt alls att skriva heller! O de är över en vecka sen jag skrev.. har inte riktigt haft nån motivation, har en sån där svacka igen. Och dessutom ruskigt ont i magen, o konstant jätte trött typ! Har somnat före nio,hela veckan.. det tar på krafterna o plugga?! Det trodde jag aldrig, kan iofs va pluggning,i kombination med jobb o små barn,som gör att man blir extra trött? tycker det är roligt o gå i skolan igen faktiskt! ;)
Det känns liksom inte så jobbigt o sätta sej med läxor..

Veckan som gått då.. Har inte gjort så mkt alls, hängde med Göllet i fredas, <3 rännde runt lite o så.. Sen kikade vi på nån gammal film,åt lite gott,o bara låg o slöade i soffan,innan hon började sin resa till Spanien! Är inte ett dugg avis, jag lovar.. ;) Blev inge åre i helgen, va dock till Krokom o handlade lite kläder till moi, 3 par jeans faktiskt.. :) Va ju o inhandla en helt ny garderob(nästan iaf) till Lowis i torsdags, det behövdes!
Fick lite sällskap en stund i lördas kväll,kikade lite på film o surra.. Sen i söndas, så kom Anna o kidsen förbi, satt ute o surrade o drack kaffe/te i nån timme.. O ungarna lekte, Sandra o Belliz va också med.. Trevligt! :) Sen for jag o Lowis o hälsade på syster,i hennes nya lägenhet,,mysigt! åt bulle o drack saft som Lowa hade beställt.. :) Sen for vi hem,o gick över till Sandra o firade Belliz som fyllde 3 år! Gjorde pastasallad till middag! Mumma! :) Sen somnade Lowis,o till slut somnade jag också,med trevligt sällskap!

I måndas jobbade jag 7-17, o va på skolan o hade kursstart i Medicinsk grundkurs,under lunchen.. Det kallas effektivitet,och  planering! ;)
I tisdags for jag o Jänet upp till Åre en  sväng.. Kanonmysigt! Qualitytime, på riktigt.. Mysigt o åka lite bil o bara surra, det var ungefär vad vi gjorde, va in i två affärer också,eller om det var tre kanske.. ;)

Igår hade vi kursstart i psykologi. Det kändes bra.. Tror det kommer o bli en rolig kurs! Lunch dejtade mamma,på sushibaren vid busstorget, det var riktigt gott,o trevligt.. Mysigt ställe det där, hade aldrig varit där innan! Tack mamma. Gick runt lite o kikade efter en ny almanacka/kalender men hittade de inge bra,inte ens på kontorsvaruhuset! Så jag ledsnade,for på coop, o hittade en där,samt handlade hem lite annat nödvändigt! Skönt med en ny almanacka,min förra va så stor,ful o otymplig! Nu hag jag en liten,söt rosa sak! Hittade en litet,litet pennskrin också, perfekt för moi!


Annars så är jag som sagt i en svacka igen,det tycker jag inte om.. Annars så gillar jag hösten,förutom att det börjar bli kallt, Och mina leder värker,sjukt mkt.. Fingrarna har inte börjat riktigt än, men nacken. Amputera bort den,kanske? Ja,tack!
Äh,jag orkar inte klaga, känner inte ens för o gnälla nånting..
 
Hittade iaf en bild på mej o en galen norsk gutt från i somras då jag skulle upp o flyga! Jag ser livrädd ut, men det var sjuukt roligt! Så jag tänkte dela med mej.. Haha! :)


Kul hade jag! ( även om minen på detta kort,visar nåt helt annat.. :)


Puss Heej!


trött..

att man blir så rackarns trött av att "bara" vara hemma o plugga..det trodde jag aldrig.. har fått lite gjort iaf, o det känns skönt! Har haft Mjukbrallan här på besök en sväng ikväll också..alltid lika trevligt! Var länge sen sist..
Nu är iaf barnet badat,och klockan är återigen alldeles för mkt.. Halv åtta,brukar va i sista sekund annars.. Men vi tog en liten sovmorgon imorse,o somliga straffar gud.. jaja, nu ska vi iaf ta o krypa till kojs..tillsammans! Eftersom jag också (eller,ja i det här fallet är det väl bara jag) är sjukt trött! Imorn blire tidig morron,jag börjar jobba sju, o iväg med Lowis på dagis innan.. Men där ska hon bara vara till tio, för sen ska hon följa med mosterbadet! Det ser hon framemot,o jag hoppas dom får en mysig dag där!

Vi har för övrigt blivit bjudna upp till åre i helgen,(de har jag kanske skrivit redan? ) aja, så om jag inte ska "jobba" på lördakväll,tar vi gamla bettan o far dit o stannar  tills på söndagen... Myser,äter gott o umgås med trevliga vänner! :)

näe,nu sängen!

PussHeej,Natt!

vi trotsar!

Lowa är inte den enda som är trotsig i det här hushållet.. Jag o Aramis trotsade regn o rusk vädret , o tog en timmes promenad i skogen! Underbart, skönt o rensa huvudet o koppla av lite! Det är skönt o vara ute i skogen.. Jag vill ut o rida snart.. Maria, när kan du? Ska vi ta en tur i helgen? ;)

Nu ligger lill grisen o sover,o jag ska ta o göra ett sista ryck med skolarbete innan jag åker o hämtar Lowis på dagis!

PussHeej!

Regn o rusk..

usch, skit trist väder idag..Åter igen! o inga lektioner.. så nu sitter jag o aramis hemma o bara hänger.. tänkte jag skulle ta o läsa lite i medicinsk grundkurs, o försöka få klar några uppgifter till innan jag ska till BM.. Känns gruvensamt o gå dit faktiskt, bara rutin undersökning,men ändå. Fast vem sjutton gillar o ligga o sära på benen för en vilt främmande människa? Knappast någon. Så det är helt enkelt bara o gå dit, o se glad ut, slappna av o sjunka ner med rumpan osv.. Ni vet.. ;)

Hade tvättstugan igår förresten, eftersom min tvättmaskin är Trasig! Jag hatar tekniska saker, o framförallt är när dom går sönder.. Vart ringer man för o få tvättmaskinen lagad? O måste man lämna in den,eller kan dom laga den hemma? Ja,jag vet då inte.. Tröttsamt är det iaf! Kan ju även tillägga att min dammsugare också är trasig?! Den är dock hoppet ute för, tror jag. Så jag måste helt sonika inhandla en ny.. = jävligt tråkig utgift! Någon som har nåt tips om en bra dammsugare som dessutom är billig? Näe,trodde väl det.. Aja, får väl ut o leta!

Imorgon blir de till o jobba igen, o på fredag också.. Sen har jag ledigt i helgen! Har faktiskt tagit semester.. :) Känns som om det skulle vara skönt o va ledig en helg efter fyra jobbhelger! ;) Sen jobbar jag två i rad,again. Tror dock jag skulle stå i baren,på nåt 40års kalas på lördag. Ja,jag vet inte..har inte hört nåt.. men de blir nog bra isånafall.. Brukar vara kul! =)

Näe,nu ska jag göra en kopp te, tända lite ljus o slå mej ner med näsan i en bok, en skolbok! ;)

PussHeej!


*


dom här urtjusiga rosorna,vet jag inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna.. men jag blev såå glad när jag fick dom av victor o angelica i fredags.. :)  även att kortet är taget idag,snacka om fiina rosor! :)


ja, i fredas jobbade jag då först,o sen hade vi bibilotekskunskap på bibblan.. o roligare saker än det kan man nog göra lektionstid.. ;)
På kvällen kom iaf Victor,Angelica o Mikael o Sofie o åt middag! Tack för en super trevlig kväll,gott folk! Det gjorde hela min vecka.. :)

I lördas var Belliz med mej o Lowa, va hemma först o bara sölade,kidsen kikade på film.. Sen var vi ute nån timme,innan vi avslutade med fika hos min mormor.. Men Jane som sällskap. Trevligt,trevligt!
Vid åtta i lördas kväll,trotsade jag alla som for på Avslutningen på Kvarna o gick därför o la mej med filmen "P.S I Love You" istället.. Det funkade det också, om än lite tråkigt.. Borde dock ha mått kanoners (jämfört med alla festprissarna) i söndas morse.. Men min magonta höll i sej.. Skit mage! Jaja, kämpade mej upp.. (inte allt för trött faktiskt) o for på jobbet.. slutade vid ett,o for hem sen..

Skulle spela bingolotto på kvällen, men det fanns inte en endaste bingobiljett (nytt påfund a`la Angelica) i hela östersund, ja..inte i krokom heller för den delen..  :( Så Mikael va ensam med sina bingobiljetter men vi va en suverän fanclub. :) Haha, jaja.. trevligt hade vi iaf, som vanligt! :)

Igår hann jag med skola,o de gick kanon..såg en film med en föreläsning av Kjell Enerhag ( stavning?). Kanon bra iaf! Sen hann jag med ett besök på HC, där det konstaterades (tror jag? förstod hälften?) att jag hade "nog" magsår, och att jag skulle äta losec o sen återkomma i slutet av veckan. Kul?! Jag har faktiskt jätte ont i magen, kan inte äta, mår konstant jävla illa, o återigen jag har såå jävla ont! Framför allt på nätterna.. Varför? Sen skulle jag vilja påstå att man blir ruskigt trött av o inte få i sej nån mat.. Fy sjutton.. Måtte tabletterna hjälpa. Återstår o se. Vila skulle tydligen också vara bra?!? Kanske nåt man borde testa!?

Näe,nu ska jag försöka dricka lite fil,o sen krypa till kojs.. Imorn ska jag o Aramis på skolan,o sen förhoppningsvis ta en långpromenad i skogen om vädret tillåter!

Grattis till Sandra som fyller år idag också! :)

PussHeej!


RSS 2.0