*


dom här urtjusiga rosorna,vet jag inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna.. men jag blev såå glad när jag fick dom av victor o angelica i fredags.. :)  även att kortet är taget idag,snacka om fiina rosor! :)


ja, i fredas jobbade jag då först,o sen hade vi bibilotekskunskap på bibblan.. o roligare saker än det kan man nog göra lektionstid.. ;)
På kvällen kom iaf Victor,Angelica o Mikael o Sofie o åt middag! Tack för en super trevlig kväll,gott folk! Det gjorde hela min vecka.. :)

I lördas var Belliz med mej o Lowa, va hemma först o bara sölade,kidsen kikade på film.. Sen var vi ute nån timme,innan vi avslutade med fika hos min mormor.. Men Jane som sällskap. Trevligt,trevligt!
Vid åtta i lördas kväll,trotsade jag alla som for på Avslutningen på Kvarna o gick därför o la mej med filmen "P.S I Love You" istället.. Det funkade det också, om än lite tråkigt.. Borde dock ha mått kanoners (jämfört med alla festprissarna) i söndas morse.. Men min magonta höll i sej.. Skit mage! Jaja, kämpade mej upp.. (inte allt för trött faktiskt) o for på jobbet.. slutade vid ett,o for hem sen..

Skulle spela bingolotto på kvällen, men det fanns inte en endaste bingobiljett (nytt påfund a`la Angelica) i hela östersund, ja..inte i krokom heller för den delen..  :( Så Mikael va ensam med sina bingobiljetter men vi va en suverän fanclub. :) Haha, jaja.. trevligt hade vi iaf, som vanligt! :)

Igår hann jag med skola,o de gick kanon..såg en film med en föreläsning av Kjell Enerhag ( stavning?). Kanon bra iaf! Sen hann jag med ett besök på HC, där det konstaterades (tror jag? förstod hälften?) att jag hade "nog" magsår, och att jag skulle äta losec o sen återkomma i slutet av veckan. Kul?! Jag har faktiskt jätte ont i magen, kan inte äta, mår konstant jävla illa, o återigen jag har såå jävla ont! Framför allt på nätterna.. Varför? Sen skulle jag vilja påstå att man blir ruskigt trött av o inte få i sej nån mat.. Fy sjutton.. Måtte tabletterna hjälpa. Återstår o se. Vila skulle tydligen också vara bra?!? Kanske nåt man borde testa!?

Näe,nu ska jag försöka dricka lite fil,o sen krypa till kojs.. Imorn ska jag o Aramis på skolan,o sen förhoppningsvis ta en långpromenad i skogen om vädret tillåter!

Grattis till Sandra som fyller år idag också! :)

PussHeej!


Era tankar..
Postat av: Sandra!

Oh tack vännen!!! Ja rosorna var jätte fina! Och du är klart värd dom för att du är du! :) Tråkigt att du fått magsår och jag hoppas att det går över!

Puss&kram

2008-09-03 @ 12:19:51
URL: http://lillis85.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0