tjockvadd!?

just nu känns det som att huvudet är proppfullt med tjockvadd..snoret bara rinner,huvudet värker o bultar, tänderna hackar,och jag skakar som ett asplöv.. Känns som att jag ska frysa ihjäl, trots linne,stickad polotröja,tjocktröjor *2,långjalingar,fleecebyxor,strumpor o tjocksockar och ett varmt täcke.. med andra ord ; jag är fasiken förkyld..
Jag avskyr att vara förkyld. Det är liksom inte alls okej..

trots min lite dödliga förkylning så har jag trots allt varit på skolan idag, temadag. Inte särskilt spännande dock, med det funkade. Jag fick ju hänga med Johanna.. Bara det är ju pluspoäng.. :) O när alla andra lyssna på nåt,som inte angick mej o Luka tog vi en promenad på tages o åt lunch där.. Mkt trevligt, o skönt o ta en liten prommis på lunchen..
Efter skolan var jag o Lowis o hälsade på Anna en snabbis, o sen for vi vidare till Tullus, till Camilla med familj.. Kikade in deras nya boende... O fy tusan så tjusigt! Det är riktigt fint i Tullus ju! Jag blir avis.. ;)
Kidsen gungade,hoppa studsmatta,o smög på spööket! haha!
o vi surrade o fick lite banankartonger! Kanoners! =)
Någon mer som har flyttkartonger dom vill bli av med eller kanske vill låna ut, så hojta gärna till! ;)

Nu har jag iaf gjort mer än jag egentligen orkar idag, o jag borde ha sovit för länge sen..
Så nu ger jag upp!






Tina, min vän. Jag älskar dej,
 Forever and always. Too the moon and stay there.





Måndag

och idag hade jag tänkt o ha stora packardagen, ringa veterinären, ombesikta bilen,få tag på nån på östersundsbostäder, och boka om min tid på ögon. Kan nu så här i halvtid konstatera att jag inte kan säja Check på något än! Var liksom helt paj imorse, och kunde knappt gå. Men efter två alvedon, och en ipren kändes det faktiskt lite bättre! :) Hos veterinären var det konstant upptaget,precis heela telefon tiden! ombesiktningen ska jag faktiskt åka o styra upp om en liten stund bara, få tag på nån på östersundsbostäder, är ju som alla känner till totalt hopplöst! Efter dryga 20 minuter i kö, blir jag givetvis bortkopplad,o dessutom betydligt fattigare. Och ombokningen på ögon, det har jag helt ärligt bara glömt bort!
Jag har däremot varit ute på promenad med Sessilurv, försökt hälsat på mor på jobbet, och betalt räkningar.
Pengarna liksom bara rinner iväg en sån gång! :(

I fredags hängde jag med Lina o Albin som sagt.. Vi tog en tur till Sundsvall, mkt trevligt.. Sen for vi över hammarn hem, för o avnjuta en god, men ack så onyttig pizza där! :) Va hemma istan igen vid halv nio.. Hängde lite med Coffe,sen blev det sängen.. Kämpade mej upp tidigt som attan på lördagen, ut o gick med Sessan o sen på jobbet! O när jag kommer på jobbet har dom lyckats bokat in nån från poolen också, Då blev jag arg o upprörd. Så jäkla kul är det inte o sitta på jobbet sju på morron, o höra att man kan åka hem.. Hade varit betydligt skönare o ha fått legat kvar i sängen från första början.. men,men.. Får ju betalt för tiden jag va bokad på iaf! Inte så dumt ändå.. :)
Så jag tog o rullade mot Gärdsta.. Till Linda o min nya pojkvän Albin! :) Lämnade min bil där, o efter ett tag for vi till Krokom, Linda letade kläder på Kläddax..Utan framgång dock.. På bolaget hittade vi dock lite godingar,som vi fick med oss hem.. Fick för oss att vi skulle grilla.. For in på Willys o förbi hemma, o sen tillbaka till Gärdsta..
O där tillbringades eftermiddagen,kvällen o natten!
Mycket trevligt! Tack för en kanon kväll, alla inblandade!

For hemåt igår vid tolv, men tog mej bara till Orrviken.. Stannade hos Mikael o Sofie.. Drack kaffe o surrade med dom..Hjälpte Sofie o kratta lite, o sen fick Daniel hjälpa mej o montera hundgaller i min bil.. o Mikael var snäll o spolade av den.. Så nu ser man att den är grön iaf! :-) Tack för det grabbs! Jobbade några timmar på kvällen, hämtade upp Lowis o for hem o självdog. Det var mkt skönt!

Har haft en riktigt mysig helg, speciellt tack till min Linda hon är ovärderlig! <3

Det är dock mina andra tjejer o killar också.. Självklart! :)

Nu ska jag börja dra mej mot bilprovningen, bli ännu fattigare o hoppas Bettan går igenom!
Wish me luck.



Friiday!

 idag ska jag hänga med min kära vän Linda o lille Albin. Det ser jag fram emot. Lowis hon ska till Victor & Angelica.. Det ser hon fram emot. Även om jag saknar ihjäl mej efter henne.
Mitt lilla hjärta! <3

Igår efter middag blev jag riktigt förbannad..
Barn kan vara så jävla elaka, det fick jag se igår. Så då brann jag av.
Det behövdes.
Jävla snorungar.
Men en sak är säker, han kommer garanterat aldrig göra om det..




Liten..

ibland önskar jag verkligen att jag var liten igen.. Inte för att jag egentligen vill börja om från liten igen.. Utan bara för att få känna sej liten, och skyddad ifrån allt liksom. Inga större problem osv..
Istället får man kämpa i ständig motvind på nåt vis.. Iaf så känns det så. Kan saker o ting liksom inte bara få flyta på bra? Varför ska allting krångla o jävlas, precis hela tiden? Just nu skulle jag behöva lite flyt, att det liksom bara går bra..
 "tänk om livet var såhär,lite lätt medlut, om så lite guppigt" Det sa en patient  till mej när vi va ute o åkte rulle..
Vad det vore skönt!
 När denne sa det fick jag mej  en tankeställare. Jag vet att jag har det rätt bra. Jag bor i mitt eget hem med min dotter, har min familj o mina värdefulla vänner i närheten, o jag kan duscha,äta,kissa o klä på mej själv.. Och bara grejen att jag kan öppna en stängd dörr utan bekymmer.
Sånt ska man faktiskt vara glad över, och inte ta för givet.
Och det är jag glad för, absolut. Inget o tveka över..
Men i min värld är mina små bekymmer inte  små, som dom är om man jämför med hur andra kan ha det.
I mitt liv, är det mina små bekymmer, som faktiskt göra att just jag mår dåligt, att jag faktiskt har ångest. Att jag inte kan sova, att jag får migrän, att jag har ont i magen ont i bröstet o faktiskt får panikångest. Att jag stänger in mej, och helt enkelt bara vill vara ifred.

Försöker samla krafter för att ta tag i mitt liv. 
Försöker lyssna på min kropp, min hjärna,mitt hjärta..
Försöker räkna ut vad jag vill göra.
Försöker räkna ut vart jag vill leva.
Försöker räkna ut vad som är viktigt.
Försöker ha roligt, jag vill ha roligt igen..
 Jag vill skratta, ofta. Jag älskar att skratta, man mår bra av det.
Jag vill känna den där glädjen, tycka att saker är roliga.
Just nu är jag mest bara förvirrad,förtvivlad,ledsen,arg.
Jag tycker INTE det är roligt längre.

Men jag ska bli stark.
Jag ska ta mej upp till toppen.
Jag ska ta tillvara på alla värdefulla stunder.
Jag vill skratta och ha roligt.
Jag vill må bra.
Jag vill trivas.

Och jag ska tamej fan lyckas med det också.
Ett steg i taget.
 För det förtjänar jag. Det förtjänar alla.
Jag är en härlig skit helt enkelt.
Så det så.







ja, så är det helt enkelt. Tråkigt,luddigt o konstigt inlägg.
 Men jag skriver för min skull o ingen annans, och nu mår jag så här.
 Om en vecka kanske det känns annorlunda. Vem fan vet?


Kärlek till dom Bästa.





skitväder..

fy tusan vilket pissväder det är idag, bara för att vi är lediga o vill ha sol! bajs. o sånt här väder tycker inte mina leder om.. ännu mera bajs.
Kristoffer är hemma i stan, det gillar vi! :) O att vi äntligen ska få flytta "hem" gillar vi också. Starkt! I lööv it. Tråkigt o lämna mina flickor kvar här på gården bara.. meeen, det finns ju bilar! ;) Att det snart bara är en månad tills jag ska till London känns också kanon. Att snön smälter bort mer o mer, känns lovandet.. Och att jag sakta men säkert går bättre o bättre är också ett stort plus.. :) Att jag redan hittat någon som vill hyra min lägenhet är också bra.. Att det inte är såå lång tid kvar med skolan osv.. Ju mer jag tänker efter, ju mer positiva saker kommer jag på.. o då kan jag tränga bort dom här negativa tankarna.. De kan funka! ;)
Positivt tänkande tror jag det kallas.

Idag ska vi försöka åka ut till Orrviken en sväng, hälsa på Angelica o Victor, Farmor o kika in till Joel en sväng.. Kanske hinner med Mikael o Sofie också..
Haha, om typ en månad bor vi också där ute! =) wiihoo! 100 m till jobb,100 till dagis o skola, 0 meter till lekparken, 20 meter till farmor osv.. Underbart! :)

Igår va jag först på skolan, förläsning om Dysfagi.. var inte så segt faktiskt! Så mina tankar gick till Karro o hennes föreläsning om farmakalogi.. Hoppas hon överlevde den! ;)
 Sen hängde jag lite me Joel, pluggade, va t doktorn med Lowis osv.. Hälsade på mormor o morfar, blev där i flera timmar, fikade,åt,skrattade,cyklade, pratade o umgicks. For på coop o handlade med mormor innan det bar av hemåt.. Hängde med dom Bästa, syster o Tiina! Kikade på tv, åt chips o bara surrade.. Alltid härligt.
Har sovit som en stock inatt, men då o då vaknat o gråtit. Utan o riktigt veta Varför? Kände mej iaktagen, på ett jätte konstigt vis!? Alltså vaknat, o varit rädd.. Jätte märkligt!

aja, nu ska jag ta mej en dusch o greja..


PussHeej!



Orrviken..

Orrviken, det bästa stället.. here we come!
jääkla glad.. :)

Den här helgen börjar ju kaanon! Wiiie.
Ska plugga lite nu, o sen hämta min lilla trollonge på dagis, sen ska vi till doktorn!
Ikväll blire mys o Så ska det låta i vanlig ordning!


PussHeej!

någon som vill hyra min lägenhet??




Självkänsla vs. Självförtroende

Mina tankar om o kliva upp tidigt imorse gick inte riktigt som planerat.. Jag hatar verkligen att stressa.. och speciellt på morgonen.. O jag avskyr verkligen att kliva upp,när man sover som allra bäst! Men vi tog oss till både dagis o skola utan större missöden faktiskt..
 Hade en lektion om av avläsa olika tillstånd via EKG o Hjärtinfarkter, bra föreläsare och okej lektion i övrigt. Förutom skatan då.. nåt mer behöver ej säjas.

Idag har jag även;

  • Varit på en föreläsning med Mia Törnblom som var kanonbra! :)
  • Införskaffat mej en hushållsassistent ( jääsikens vad här ska bakas)
  • Ätit pastasallad så de nästan sprutar ut genom öronen.
  • Äntligen förstått skillnaden mellan självkänsla och självförtroende.
  • Umgåtts med min älskade vän Stina.
  • Gjort flera uppgifter i sjukvård. *klappar mej själv på huvudet*
  • Träffat min söta,underbara syster.
  • Pussats o Kramats massa med Lowis.<3


Nu ska jag fortsätta den här kvällen med att försöka somna till CSI o helt enkelt skita i allt vad skola heter..
Imorn vankas obligatorisk föreläsning om Dysfagi.. jag vet,visst låter de spännande? Hu!

PussHeej!

jo just de, jag är en härlig skit.



Flitig!

ja,känner mej ganska flitig..fick för mej att vi ska äta pastasallad till lunch imorn, så jag satte igång efter greys och fråga olle.. Så nu hoppas vi att den blir god, så jag inte förgiftar mina stackars flickor. ;) Blev som vanligt pastasallad till ett helt kompani.. Så förutom lunch till mej, Suss o Johanna imorn, får det bli middag till mej,Lowis,syster o mor imorn också! O nån lunch till..haha!

Ikväll har mitt älskade Göll varit här, eller ja rättare sagt hon kom vid två o for vid elva.. :) efter mellis o grejer,tog både hon o jag en power nap.. Tror det behövdes, kände mej mkt fräschare eller va man ska säja sen.. :) Åt go middag, busade o mös med Lowis.. Sen blev de grönsaksstavar o dipp till Grey`s..
Sen har jag som sagt lagat lite mat.. o försökt pluggat lite mellan varven.. ;)

Ligger o slökikar lite på tvn nu, o njuter (jaa,faktiskt) av att Lowis kommit o lagt sej här.. Min lilla kotte. Sötare o goare unge får man leta efter! Hon är mitt allt. Det är för henne jag kliver upp om mornarna. Mitt hjärta!

Näe, nu ska jag försöka sova.. Har bestämt mej för o kliva upp,och vara pigg 6.30 imorn..
De fixar jag väl!?


PussHeej!


Idag är det en fiin dag..

sådär så att man nästan får lite vårfeelings.. jag har dock legat halvdöd hela förmiddagen.. tog mej upp imorse o lämnade kids på dagis, o lämnade johanna på skolan..sen va det liksom inte så mkt mer.. men vid halv elva började jag må lite bättre iaf.. Så då for jag o Johanna på mission, så numer åker hon jättefin bil! Nästan så man bli avundsjuk.. ;)
Vi har även hunnit med o bogsera hennes gamla bil.. Första gången för Johanna, o de gick ju kanoners.. Tjejer kan det mesta helt enkelt! :) Nästan så att man blir sugen på o försöka byta den där jäkla bussningen själv.. haha! Kan dock bli liite knöligt med kryckorna.. Men jag menar huur svårt kan de va? ;) bussningen ja, va ju som sagt o besiktade Bettan igår.. o hon gick givetvis inte igenom.. men men.. Får väl fixa de där då.. har ju en månad på mej innan det blir körförbud iaf.. :)
igår hann jag även med massa häng med Den Bästa.. kikade lite på nån outlet på travet, o bara hängde typ! Loove.
Jänet
kikade förbi på kvällen också,hängde lite o bara surra strunt.. trevligt trevligt!

Näe snart kommer mina Favoriter, både den Bästa o Lowis.. :)
en annan rolig sak by the way liksom är att imorn kommer Kristoffer hem på lite besök.. Wiie! :) o dessutom ska jag,syster o Världens bästa StinaMia Törnblom imorn kväll! =)
nån mer som ska dit kanske??

PussHeej!



RSS 2.0