♡ Nu är lillebror här..

Igår klockan 13.52 kom det äntligen en lillebror till familjen! ♡ Det gick med en jävla fort,  och han är givetvis alldeles underbar! ♡♥♡
 
4360 tung, och 54 cm lång! O en kopia av sina syskon.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Fantastiska vän

Vaknade till och var kissnödig inatt,  då har hon röjt och städat i köket! O efter en tuff gårdag, som avslutades med rejäl huvudvärk höll ju på att lipa ihjäl mig där mitt i natten! ♡ 
 
O imorse när vi kom ut till bilen, så låg där ett paket till oss! Survival kit, kan man ju kalla det! ;)
 
Idag köör vi!!!
 
 
Tack för att du finns, älskade vän!!!
 
 
 

♡ Hänger inomhus

Jorå, kanonbra väder även idag.. Men jag och Edwin hänger faktiskt inomhus, än så länge.. Pappan håller på att stöka med nåt i garaget (semester vad är det?) och Lowa är o badar med en kompis.. 
Så vi ligger på soffan och bara är, myser, kikar på barnprogram och bara är.. Inte så tokigt faktiskt! ;)
 
Gissar på att dotra kommer hem snart, o så även pappan.. Tänkte ju som åka till Orrviken om en timme, typ.. Jag o Edwin ska packa ihop lite grejer som ska med också.. Badkläder o handdukar till samtliga, gissar jag på.. o Vattenflaskor i massor! Jag är typ manisk i mitt, och hela familjens vatten drickande! Vill verkligen inte att någon ska få vätskebrist, eller solsting! :-/ Som tur är, så är det sällan problem att få dom att dricka! *peppar, peppar*
Bland alla våra vattenflaskor som jag släpar runt på, så ser jag dessutom alltid till att ha en halvliter resorb med, färdig att dricka.. Utifall att liksom.. jaha, jag kanske är löjlig, men va fasen! :)
 
 
 
Mina fina killar! ♡ 
 
 
 
Och två lånade foton från Fotograf Natalie Salomons Facebook sida.. In o kika, för fler fina foton.. ;) O ni med småbarn,  boka henne för fina foton på era små troll!;)
 
 
 
 

♡ Nööjd

Kikade precis in på fejsbook sidan, som fotografen som tog gravid bilder på mig har.. O vet ni!? Jag är sjukt nöjd med dom flesta fotona!! :) Sjukt osvenskt jag vet,  meeen så ere iallafall! ;) Ni som vill kan ju söka på Fotograf Natalie Salomons,  oss går ni in o gillar sidan! Ge henne lite reklam för sjutton! Sjukt trevlig, gullig och duktig tjej! Hemsidans adress har jag dock inte i huvudet, men googla vettja! :)
 
 
Idag har vi spenderat dagen tillsammans med underbara vänner, nere vid sjön.. Underbar! ♡ O till o med jag doppade mig!;)
 
Har skickat karln på stråket ikväll, känns som att det är nog sista chansen för han, innan bebis kommer! O ja, självklart är han nykter! Varken han eller jag är ju dum.. Hoppas på att han har en trevlig kväll! ♡ 
 
Imorgon ska vi grilla hos Pappa och Karin, det ska bli trevligt! Ere finväder far vi nog i hyfsad tid för bad också.. :)
 
Nu ska här sovas, värmen tar ju knäcken på en..
 
 
 
 
 

♡ Värmeslag för fasen

Jag avskyr kyla, verkligen. På riktigt! O hade jag inte varit höggravid och burit på dessa extra kilon så hade jag Älskat vädret som är nu.. Så ere faktiskt..
Men just nu är det fan i mig olidligt varmt, om man är jag..Tror seriös jag får Värmeslag! 
 
Om en vecka är förhoppningsvis bebis ute, och som jag längtar! Är så nyfiken på vad det är för liten filur!? ♡
O ja, jag längtar givetvis efter att bli lite smidigare och lättare. O slippa foglossningen, ankgången, tröttheten, illamåendet and so on..
 
Vi blir alltså igångsatt nästa vecka, om den inte frivilligt vill kika ut innan då! Jag hoppas verkligen att det startar av sig själv, då jag är nervös över igångsättning.. Med dom andra två, har jag ju haft turen att det faktiskt startat av sig själv! ;) Så håll tummarna för det, är ni gulliga! ;)
Igår (tisdag) var vi på Specen återigen,  flöde, CTG tillväxt UL, järninjektion och allt annat.. Enligt tillväxt ultraljudet är den ny uppe i Fyra kilo.. På riktigt!!!?? Aaajaj,  fy vad gruvensamt o få ut n där.. Meeen,  på nåt jävla vis ska jag ju få ut den! :-/
Imorgon är det förövrigt dax för sista järninjektionen! Wiihoo,  gött o slippa det känner jag! :) Ska lämna lite prover också, men förutom det är det ju bara injektion så det är iallafall inte flera timmar på sjukhuset! :)
 
Idag har jag haft en sju jävla foglossning, har även känns som att hela underredet hållt på att exploderar typ.. Jävligt ofränt! Jag o kidsen tog en tur till Orrviken och hängde där,  körde dit en släpvagn bland annat! Fick även kramas och säga hej till min älskade Jeanette med familj! Underbart! ♥♡♥
O nu är syskonvagnen/Edwins vagn hemma och på plats också! :) Så nu ska vi vänja han vid den.. o sätta på liggdelen på hans gamla vagn! 
Vaggan till bebis är faktiskt bäddad och på plats också.. Så vi är ganska redo iallafall! ;-)
 
Näe,  tvinga sig till att somna om nu.. Avskyr att vakna upp mitt i natta, och sen inte kunna somna om! 
 
 
Bjussar på lite bilder, när jag ändå är i farten.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Morfar

Igår morse, gick min älskade morfar bort..
Jag och Edwin var dit förra veckan,  o han frågade återigen huuuur många bebisar jag hade i magen egentligen.. ;) Med en sån jätte mage, borde det vara en tre-fyra stycken tyckte han! ♡
 
Nu hann han tyvärr aldrig få träffa sitt yngsta barnbarns barn.. o det gör ont i mig! Han älskade verkligen Lowa och Edwin.. ♡ 
 
Vi saknar redan morfar, och det känns otroligt konstigt och tomt. Men han  har det bra nu, ingen smärta. O inga sjukdomar som förstör livskvaliten! ♥♥♥
 
 
 
 

♡ Sakensamt

Saknar våran Stortjej jag!! ♡ Men imorgon, då kommer hon hem.. Både hon och mostern!! Wiiho. O då kan nästan bebisen få komma ut också.. ;-)
 
Igår blev det lång dag på sjukan.. Järninjektion, ctg kurva, flöde och annat jox! Allt såg bra ut med bebis, o det är givetvis huvudsaken just nu! Uträttade lite andra ärenden också, när vi ändå var i stan.. o Jesper passade på att byta olja i bilen.. Men det hade inte jag och Edwin lust att vara med på, så vi hälsade på Gammelmomman o Hubbe istället, på boendet. Hann vara ute o leka massor i lekparken där också, innan pappan äntligen plockade upp oss!  :)
 
I eftermiddag får vi främmande av Pappsen o Karin, och Farbror Håkan och Ingrid.. Trevligt det! :)
 
Jesper for till garaget en sväng, och jag tänkte försöka köra igång en tvättmaskin! Passa på medan LillTornadon sover en stund!;-) 
 
 
 
 
 

♡ Ensamåkande barn

Jajjemän,  igår flög Lowa ner till sin moster! Heelt  Själv. Jisses så nervös den här morsan var.. Mest över att hon kanske skulle bli ledsen/orolig eller rädd på planet. O jag inte skulle kunna trösta och lugna! 
Det kom nog t.om någon tår, efter att hon gått på.. Jorå, fram tills dess höll jag mig ju faktiskt cool! :-P
 
Efter en lite dryg timme, ringde världens Stoltaste Lowa, och allt hade givetvis gått bra.. o hon var äntligen med mostern! ♡♥♡ Då kunde morsan andas ut lite! ;-)
 
Pappan i familjen fyllde ju år igår, men det firades inte på något särskilt sätt mer än att Jag o barnen sjöng o uppvaktade med mysfrukost.. ♡ Inte så dumt det! Tina och Alfons grillade dock tillsammans med oss, så vi åt ju God mat iallafall! ;-) Sen kikade faktiskt Lars & Mikaela förbi, vilket var jätte trevligt! :)
 
Själva gårdagen spenderade vi ju i Orrviken,  på 1årskalas för Lilla Millie bus! Det var fin väder, men solen gömde sig till min glädje bakom molnen ibland! ;-)
 
Tanken var att vi skulle dit och säga Grattis, för o sen typ stressa hem o ha fika här.. Men det sket vi  i, vilket blev ett toppen beslut ju! ;-) Vi var helt enkelt där i fyra timmar, dryg.. ;-) Haha! Men trevligt sällskap, gott fika, glada barn,  och massa surr! ♡ Edwin kunde till sin stora glädje springa runt nakenfis och bada hur mycket som helst! ♡
 
Vi köpte förövrigt äntligen en liten pool till barna häromdagen också,  o jisses så den lille trivs där i alltså! Han skulle ju kunna plaska hej vilt där i, dygnet runt! ;-)
 
Det är otroligt härligt med sommar, absolut! Men jääklar vilken dålig tajming o dessutom vara höggravid nu!? Bara igår gick jag säkert upp två kilo, bara i vätska i fötterna.  O det är ingen överdrift, utan dagens sanning! Sjuuukt! 
Carro var så gullig, så hon tejpade mig igår! :) Dels dom tvär onda fogarna, men även fötter och vader, för att få bort vätskan! :)
 
Tog hem vaggan till bebis igår också, så snart e bebis delen i sovrummet fixad! Eller ja,  vi har ju en del o stöka med så att säga! Men nu är planen att hålla bebis kvar i magen, tills efter torsdag! Får se hur det går,  o tills dess ska vi fixa iordning här hemma! ;-)
 
 
Idag ska vi dock få fika främmande, o äta tårta.. Blir trevligt det! :)
 
 
 
Badande solstråle! ♡
 
 
 
Satt och flirta med mig vid frukosten.. ;)
 
 
 

♡ Nära förlossning, Nu!?

Alltså, vi vet ju att Bebis kommer ca tre veckor före BF.. Men nu verkar både förlossningsläkare och barnläkare tro att det kommer komma bebis precis närsomhelst!? Jag förstår faktiskt inte riktigt Varför!? Då jag inte riktigt känner lika? Jag är mer nervös att det inte kommer igång spontant, utan att jag måste bli igångsatt.. 
 
Var ju på nytt tillväxt UL i tisdags, och det gick väl bra.. Bebis är stor, och jag har massor av fostervatten.. Tror att det är därför dom misstänker att det snart blir vattenavgång?  HB var dock alldeles för lågt, så imorgon blir det järn injektion.. Hoppas på att det funkar, o att jag inte blir dålig på det..  Men sen ringde ju även Barnmorskan igår, o barnläkarna vill att jag får kortisoninjektioner två ggr, med 24timmars mellanrum, för att skynda på lungornas utveckling. Är ju bara i v.33+6 idag, så det är klart att även om bebisen är stor så är den ju liksom inte färdig utvecklad! :-/
 
Känns gruvensamt, och nervöst! Framförallt när jag liksom inte själv känner att nåt är "på gång".. Men helt plötsligt känns det lite stressigt, o som att den nu kan komma precis när som!? 
 
Ska in för första kortisoninjektionen idag,  o sen in imorgon igen för andra, samt järninjektionen! Wish med luck!! ;-)
 
 
I tisdags var förövrigt jag, barnen o mormorn på Jamtli.. Är så mysigt där! ♡ Toppen dag, men jisses vad ocoolt att vara jätte tjock i värmen! :-P
 
Gårdagen spenderade vi i Östnårs buan, men tillsammans med Morfarn och Karin! :) Också toppen! ♡
Lowa har stannat hos Morfarn, tillsammans med Jenna för Morfar och Momme mys.. utan jobbiga små bröder! ;-) Mys Pys för dom.. :)
 
Näe, verkar bli en lika varm dag idag,  så jag kanske ska passa på att preduscha innan Tornadon här vaknar! ;-)
 
 
 
 
 
 
 

♡ Gråhårig

Små barn, små bekymmer säger man ju.. o jag börjar bli benägen att hålla med!! 
 
Våra nioåring får inte Ha varken Facebook eller Instagram.. Varför!?
 
För att vi tycker att hon är för liten!! 
 
Vad har ni för åsikter? Vad tycker ni!? Och varför tycker och tänker ni som ni gör!? :)

♡ Äntligen sol, och värme

Meeeen, jag avlider ju typ av värmeslag.. Jisses Amalia!! Huur kyler man bäst  och snabbast ned en gravidkropp egentligen!? 
 
Jag vill verkligen ha sommar, absolut! O jag missunnar verkligen ingen värme.. men jag var, ehuum inte riktigt beredd på det här! :-/
 
Vi hade rejäl sovmorgon imorse, och sen en mysig brunch! ♡ Det är härligt med helger, även på sommarlov! ;) 
Sen åkte vi till Krokom, och hälsade på Momman.. Så längesen vi var dit nu, så det var verkligen på tiden! Mys Momman! ♡
 
For lite kringel, krok vägar hem, o väl hemma var jag tvungen att lägga mig nere i källaren. Kyla och en liten andningspaus.. ;-) Välbehövligt! 
 
Var in på Bonus, och spanade på lite utemöbler också.. Men jösses, vilka priser! Får nog vackert vänta tills nästa år, innan vi köper något sånt! Spanade på ny säng också,  det skulle vi verkligen behöva! Men det är ju samma där.. Däremot så hittade vi en byrå, som skulle bli toppen. Tanken är ju då att ha den i vårt sovrum, så länge bebis sover med oss.. Så bebis kan ha sina kläder nånstans! ;-) o sen, när det blir lite omjustering med barnas rum, så kan Lowa ha den på sitt rum! Dels att använda som tvbänk, men även ha sina kläder i förstås! Finns nämligen ingen garderob i hennes tilltänkta rum.. 
Jaja, prio ett blir väl o hitta en bra till bebis, och som ryms.. Sen är det ju en klar fördel om dem senare kan användas till nå vettigt o bra också!;-)
 
Sjukt dåligt med kort här förresten, har liksom inte blivit några kort tagna.. :-/ 
 
Imorgon blir det lek med BFFs tror jag bestämt, aldrig fel det! ♡♡♡
 
 
Godnatt!!

♡ God morgon!

Alltså, min urinblåsa är ju typ gigantisk.. Jag har ju liksom inte haft de klassiska problemet att man måste springa på toa o kissa hela nätterna, förrän nu först! O det är ju inget problem nu heller, men just att nu först har jag börjat vakna vid den här tiden för att kissa. O det ska man ju inte klaga över! ;)
 
Nu är jag ju dock vaken, helt själv.. Men hoppas på att få sova lite mera.. Blev tidig natt för mig, igår.. Sköönt! :)
 
Igår kunde vi sitta ute och äta middag! Wiihoo.  Det är vi ju inte bortskämda med, om man säger så.. Härligt det! :-) Tjälaknuln blev toppen,  jösses tror liksom inte att det går o misslyckas med det! Munorgasm deluxe! 
Svärfar&Eva gjorde oss sällskap.. Alltid lika trevligt, och lättsamt! Svullade i oss Jordgubbar till efterrätt.. Tror seriöst, jag kan äta hur mycket jordgubbar som helst jag! :-D
Ungefär som med majskolvar och piggelin.. Gravid cravings, minst sagt! Har ni/Har ni haft några speciella cravings när ni varit gravida!?
Med Lowa så var nog min största last, såna små ölkorvar på lösvikt! ;) Haha! :)
Med Edwin så kräktes jag ju mest bara, av allt.. o hela tiden! Men piggelin funkade då också! ;) 
Jordgubbar har jag svullat under dom graviditeterna. Också! 
O förutom det, så är Cravingsarna just nu Majskolvar, Piggelin och Champinjoner.. Lustigt hur det kan bli! ;-)
 
Lördag idag, och våran dag är nog planlös vad det vet! Det kanske börjar bli dags att förbereda lite för bebis? I vilken vecka har ni börjat förbereda tro? 
Kommit inte ens ihåg när vi gjorde iordning inför Edwins ankomst! O det är ju inte så fasligt länge sen.. 
Vi har ju förvisso mer än en månad kvar till BF men vet ju att bebis kommer tidigare, så det är ju bara typ tre veckor kvar.. Det är ju typ ingenting, samtidigt som det känns som en hel evighet! Ujuj..
 
 

♡ Rastlös

Sjukt rastlös.. Borde väl egentligen vara skit trött,  eftersom jag inte somnade förrän efter fem nångång.. Med Edwin i famnen.. Mysigt! ♡ Han "vaknade" liksom till där vid fyra, o var så ledsen.. Fast typ sovandes iallafall.. Så jag tog helt sonika, o plockade med mig han och kröp ner i sängen igen.. Han sov innan vi lagt huvudet på kudden ens.. Själv låg jag ju vaken ytterligare några timmar! 
 
Klev upp vid nio,  fikade frukost och busade lite.. Sen gick vi ut,  spelade lite boule o lekte tillsammans med Lowa! ♡ Gjorde ett försök att påbörja gräsklippningen också,  men beslutade ganska snabbt att det får bli pappans mission! Annars så gillar jag faktiskt att klippa gräset.. Tycker det är rätt roligt ja! :)
 
Lowisen stekte potatisbullar till lunch, o jag gjorde iordning lagen till tjälaknuln, o körde in den i kylen! Satan så gott det ska bli! :) 
 
Men nurå!? Edwin sover lunch, o Lowa är hos en kompis.. O jag är som sagt så jävla rastlös.. Har massor av saker jag vill göra, men kommer mig likförbannat inte för att påbörja något utav det.. Varför!?

♡ Jojo..

Tvärsomnade, sov i max 15 minuter.. Sen vaknade jag,  o mådde/mår tvär kasst.. Vill egentligen bara gråta..
Vaknade i fullständig panik,  trodde någon försökte ta ihjäl mig.  Kändes som någon satt på mig, o jag kunde liksom inte andas.. Efter att ha kravlat mig upp i en sittande pose i sängen, insåg jag dock att förövaren var ingen annan än min egen mage!?!  Kuul! Ryggen värkte, o jag har lite jobbiga förvärkar ibland.. Så jag ruskade liv i Jesper som fick massera en stund..
 
Nu har jag lagt mig på soffan, är tusen grader i sängen.. o det liksom bara kryper i hela min kropp.. Lite ångest känsla över allt på nå vis! O jag vill verkligen bara grina.. Vette  sjutton varför!? Hormoner som ställer till det kanske? 
 
Imorgon är det iallafall äntligen fredag.. Kan ju inte bli annat än bra! 

♡ Födelsedagsfika

Igår blev morsan i den här familjen ytterligare ett år äldre.. Närmar mig alltså 30 mer o mer! ;)
Hade en riktigt bra och mysig dag, blev väckt på riktigt av barnen, som kom in o sjöng för mig med egen gjorda kort, o fina örhängen i present! ♡♥♡ Älskade gotroll! 
Vi åt frukost i lugn och ro, o mös riktigt.. Edwin var dock riktigt trött, han är inte riktigt van att storasyster river upp han på morgonen!;-)
 
Vid lunchtid dök min BFF, Tina upp med syster och Alfons! :) O styrde upp god lunch, värsta lyxen! ♡
 
Vid två började det trilla in fina vänner, och familj..  O det fortsatte hela dagen! ♡
Tusentack till er som kikade hit, och till er som hörde av er på ett eller annat vis! Det värmer verkligen! ♡
Var helt slut och tvärsomnade helt ovaggat igårkväll! ;-)
 
Hade dessutom turen att få sovmorgon, ända till halv elva idag.. Lowa är Världens Bästa hon!! ☆★☆
O idag har verkligen inte gjorts många knop, Pyjamas o film i soffan bra länge.. 
Efter middagen tog dock jag o Lowa en tur, for och pantade all pant hon samlat ihop, för att dryga ut sin semesterkassa! ;) O fy tusan så mycket burkar! :-P
Men väldigt nöjd o glad dotter!:) 
 
Har längtat efter tjälaknul rätt länge nu, sen sist vi åt det typ.. ;-) Så efter dagens middag slängde jag in en i ugnen.. Blir toppen att äta till helgen det! Med champinjonsås, gelé och klyftpotatis! ;-)
 
Trots dagens mastodont sovmorgon, är jag svintrött och somnar nog fasen närsomhelst! O lika bra är väl det, är ju en dag imorgon också! 
 
 
 
Godingar!! ♡♥♡

♡ Fotograferingar

Jisses, jag är heelt slut efter dagens Fotograferingar.. 
" Le meed ögonen.. " Jaha, hur sjutton gör jag det då!? Typ..
 
Aja, återstår o se hur detta slutar.. ;)
 
Har hunnit lekt i en lekpark med kidsen o lunchat på Torgbrinken, mellan dom olika fotosessionerna också! O vädret har chockat oss alla tror jag.. Soligt och skönt! :)
 
Förberett en tårta inför morgondagens födelsedag,  så här på kvällskvisten också, och gjort en Key Lime Pie.. Hoppas på att det blir mumma.. 
 
 
Var halvtrångt i sängen inatt när jag skulle krypa ned hos mina vildskinn! ;)
 
 
 
 
O eftersom jag är på Go'sia rektut kan jag ju även bjuppa på en magbild ifrån igår, när det prövades kläder för glatta livet! ;)
 
Gravid vecka 33 (32+3)
 
 

RSS 2.0