♡ Äntligen sol, och värme

Meeeen, jag avlider ju typ av värmeslag.. Jisses Amalia!! Huur kyler man bäst  och snabbast ned en gravidkropp egentligen!? 
 
Jag vill verkligen ha sommar, absolut! O jag missunnar verkligen ingen värme.. men jag var, ehuum inte riktigt beredd på det här! :-/
 
Vi hade rejäl sovmorgon imorse, och sen en mysig brunch! ♡ Det är härligt med helger, även på sommarlov! ;) 
Sen åkte vi till Krokom, och hälsade på Momman.. Så längesen vi var dit nu, så det var verkligen på tiden! Mys Momman! ♡
 
For lite kringel, krok vägar hem, o väl hemma var jag tvungen att lägga mig nere i källaren. Kyla och en liten andningspaus.. ;-) Välbehövligt! 
 
Var in på Bonus, och spanade på lite utemöbler också.. Men jösses, vilka priser! Får nog vackert vänta tills nästa år, innan vi köper något sånt! Spanade på ny säng också,  det skulle vi verkligen behöva! Men det är ju samma där.. Däremot så hittade vi en byrå, som skulle bli toppen. Tanken är ju då att ha den i vårt sovrum, så länge bebis sover med oss.. Så bebis kan ha sina kläder nånstans! ;-) o sen, när det blir lite omjustering med barnas rum, så kan Lowa ha den på sitt rum! Dels att använda som tvbänk, men även ha sina kläder i förstås! Finns nämligen ingen garderob i hennes tilltänkta rum.. 
Jaja, prio ett blir väl o hitta en bra till bebis, och som ryms.. Sen är det ju en klar fördel om dem senare kan användas till nå vettigt o bra också!;-)
 
Sjukt dåligt med kort här förresten, har liksom inte blivit några kort tagna.. :-/ 
 
Imorgon blir det lek med BFFs tror jag bestämt, aldrig fel det! ♡♡♡
 
 
Godnatt!!

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0