♡ Semester

Ja, alltså.. Jag har ju då haft lite semester ifrån bloggandet! Typ. . Sanningen är att jag har liksom inte orkat så mycket.  Mer än mys med familjen, och dom närmaste! ♡ Det har varit välbehövligt! :)
 
Har typ inte tagit ett endaste  kort med telefonen, o eftersom jag nu sitter och skriver på den så blir det dåligt med julbilder!  😜
Har däremot en hel del foton som ligger på datorn och väntar!  Från en helt superbra julafton bland annat!  
Vi håller på att planerar lite rumsbyte o så här hemma just nu.. Lowa har bestämt att hon vill flytta ner, o ta över gästrummet! Kommer bli toppen för henne det, o roligt att stöka på med!  ♡ Arwid får då ta över hennes rum, även om han mest troligt kommer fortsätta sova inne hos oss!  Men roligt att ställa iordning hans rum också! ! :)
 
Ska försöka fota massor också!  
 
Näe, nu ska den här nyduschade morsan få på sig lite kläder, så får vi se vad vi gör av den här dagen!  :)
 
 
Bjussar på ett kort iallafall.. Storasystern och  Lillebrorn, tjyvlånar  Edwins  favvojulklapp!  ;-)
 
 

♡ Julaftonsmorgon

Och endast jag är vaken!  ;-)
 
Edwin  (som alltid sover så bra ) har hållit på o stökat inatt.. Vaknat flera gånger, och verkligen bara panik gråtit! 😦 Detta trots att vi ganska tidigt på natten tog över han till oss! O verkligen ingenting har hjälpt..  Stora lillhjärtat vårt! ♡
 
 
Igår höll jag o kidsen på o fixade det sista hemma!  For till Bräcke en sväng, och kompletterade handlingen med det som fattades!  Förberedde  lite av maten, tills idag o sånt! Vad är eran favorit på julbordet? 
 

Systeryster  kom äntligen igår också! ! ♡ Både Edwin och Lowa  blev så himla glad, särskilt roligt att se att Edwin blev så glad o inte så blyg.. Med tanke på att han är så liten, och det är så långt mellan gångerna! 👍
 
Vi smaskade chokladfondue, slog in de sista klapparna o spelade lite bingolotto! Mysigt som attans! 
 
Jag o min älskade sambo lyxade även till det med  att basta, på tumanhand! ♡ Surra och mysa i lugn och ro, värsta lyxigt! O otroligt välbehövligt! 😜
O vet ni vad?  Efter drygt  10 år, med med- och motgångar, så är vi nu förlovade! 💍
Hihi, joorå!  Man ska aldrig sluta förvånas!  ;-)
 
Bröllop!? Jaa, alltså vi följer ju sällan traditioner så.. Så det lär dröja 10 år till!  ;-)
 
Näe, nu är smånissarna  vakna, och här ska firas juuul!!
 
 
Ville mest bara önska er läsare,  En riktigt  God Jul!

Se till att njuta tillsammans med era nära och kära,  må gott och framförallt Ta hand om varandra! ! ♡ O sitter grannen ensam?  Bjud in på lite glöggmys kanske?  🎅
 
 
 
 

♡ Mot stan

Jamen visst.. Jag o kidsen måste in till stan och fixa lite.. Jag som i mitt stilla sinne trodde jag skulle slippa! Gissar på ett smärre kaos i stan!
Kan bli en spännande tur, känner jag! Har lovat Mormor o plocka upp henne också, då hon behövde göra några ärenden.
 
Överlever jag den här stadsturen överlever jag mest troligt allt!
Är ni klara med allt som "måste" fixas inför jul? Här hemma är det faktiskt inte alls mycket kvar, förutom den här jäkla turen vi måste göra nu då..
 
Meeen,imorgon ska vi banne mej vara hemma hela dagen! Poa på, och förbereda maten till självaste Julafton så gott det går! :-)
Hämta syrran,som kommer med tåget vid sju imorn kväll! O sen ska vi minsann mysa med uppesittarkväll!
Brukar ni ha uppesittarkväll? Eller några andra såna traditioner? =)

♡ Juligt så det förslår!

Igår kom granen upp, och pyntades!  Har garanterat en av världens sneaste plastgranar!  Jisses! ! 
Edwin gick typ bananas, när pappan skulle försöka pynta tillsammans med han! "Bara skiten kommer upp " Var väl typ hans tanke!  Så han slängde upp kulor hej vilt, när dessa fortfarande låg kvar i kartongerna! Jajjemän! Om vi lät granen pyntas av han!?
Skulle inte tro deeet!  😜
 
 

Knäcken blev..jaa, alltså konsistensen är rätt okej, när man stoppar den i munnen, diiirekt uttagen ur frysen! Jajjemän. 
 
 
 
 
 

♡ Knäck

Jag och Arwid kokar knäck!  O huuur jävla lång tid ska det behöva ta egentligen!? 😯
 
Har varit in till stan och handlat julmat och annat vi behöver till julen idag! 
Lämnade av  Lowa hos Karin, för mys o bak tillsammans med bonus kusiner!  Lowa har längtat hela veckan!  ♡
 
Näe, men seriöst?  Tror det får bli rinniga knäck i år.. Jag  orkar inte vänta mer! 

♡ D-vitamin

Jag har ju fått frågor här några gånger om bra Dvitamin, och vart man kan köpa.. Så jag tänkte ge er några tips! :)
Det är i regel nästan alltid betydligt billigare, att beställa på nätet än i en butik på stan. Tyvärr! Fördelen med att handla på nätet är ju att man inte behöver åka hemifrån. Och utbudet är i stort sett obegränsat! :)
 
Jag har två favorit sidor, med stort utbud och bra priser. O även bra leveranstider. Nu i juletid finns även många fina erbjudanden. Svensk Hälsokost, och Bodystore! 
Just nu kan och vill jag påstå att Bodystore är favoriten, då jag inte lyckas hitta Holistics D-droppar på Svensk hälsokost, utan bara den flytande varianten, och den är det så mycket onödigt i..
 
Här hemma kör vi alltså med Holistics D-droppar (ibland har vi tablettform till oss vuxna!) Men oftast kör vi på dropparna till oss alla fem. Det är liksom så smidigt! :)  Bara köra olika många droppar, beroende på vem som ska ta. :)
Vill även slå ett slag för probiotika! Ni vet dom bra och goda tarmbakterierna?
Probiotika är toppen för immunförsvaret. Och magen mår otroligt bra av det! Det är också något vi tar hela familjen.. Å alltså på riktigt, jag skulle kunna hålla på halva natten och prata om viktiga vitaminer, o annat sånt. Men det ska jag bespara er.. O känner att jag svävar iväg lite! Haha, skulle mest bara tipsa om Bra D-vitamin,och Vart jag brukar handla det! :)
 
Pssst! Bra Probiotika som jag kan tipsa om är förresten Helhetshälsas.. Probiplex! Funkar till stora o små!
 
En annan grej, eller ja ett tips som kan vara smart att göra när man handlar online är ju att googla webbutiken+rabattkod! Då kan man få bra rabatter! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ Porslin?

Vad har ni för porslin hemma? Ja, alla Ni som faktiskt kikar in här.. Jag råkar ju faktiskt se att ni är ganska många, o jag bits inte.. Så, ni törs ju lämna en kommentar.. Jag lovar! ♡
 
Aja, åter till vad jag faktiskt ville.. Jag är ju lite nyfiken på vad folk har för porslin hemma egentligen? Vi har aptråkigt porslin ifrån Ikea. I beige färg, ja ni vet den där serien som typ alla någon gång ägt. O ätit sina måltider på! Jag är kräkless på den.. O googlar lite på annat porslin.. O drömmer mig bort! ;)
Någon vacker dag, så ska vi ha något fint porslin hemma.. Kommer väl mest troligt inte att ske så länge barnen bor hemma.. Men drömma får man väl?
 
Har hittat en riktigt bra hemsida, med allt möjligt i heminredning väg. Här hittar ni den! :)
 
O jag kan ju säga att jag kärat ner mig i lite allt möjligt faktiskt.
Bland annat det här superfina tårtfatet! Sand, vit eller turkos skulle trivas bra hos oss!
 
 
 
 
 
 
Tror även att dessa fina koppar med fat skulle trivas toppen tillsammans med oss.. Vad tror ni? :)
Dessa är i keramik. Och serien heter Mateus.
 
 
 
 
Nååå, vad har ni för saker hemma i era skåp? Dela med er vettja! :)
 

♡ Köttbullar

Jajjemän, köttbullarna står i ugnen o jag bara väntar på att dom ska bli klara! Fasen alltså,det tar tid att rulla små köttnullar.. Det är väl typ främsta anledningen att vi oftast äter biff här hemma, och inte köttbullar! :)
 
Ska göra klart beställningen till Maxi ikväll också tänkte jag, så det blir klart.. Tänkte välja hämtning imåra, men tror fasen vi tar det på lördag istället. När vi ändå tänkt åka hem allihop, så kanske jag hinner tvätta undan lite o påbörja en lite värre städning! Det behövs kan jag ju säga! O jag vill verkligen ha det fint och mysigt i jul! Hur firar ni jul?
Vi kommer som vanligt att vara hemma, också kommer våra familjer, Morfarn på dagen. O Mormorn med bihang å Farfarn  på kvällen! :) Hoppas givetvis att pappas dam också följer med hit o fikar i alla fall! ♡
Mostern kommer kvällen innan! Wiihooo! Som vi saknar henne! O stannar till juldagen,minst! ;) O farbrorn kommer o är här på julafton! :)
 
 
Näe, nu ska köttbullarna ut, o jag har lite annat pyssel o fixa innan sängen väntar!

♡ Upplevelser

Alltså, den bästa julklappen man kan ge,eller för all del även få.. Måste väl ändå vara en upplevelse? :)
Kunna ge bort en upplevelse till någon som står en nära.. Som blir ett fint minne! ♡
För min egen del, ger jag gärna bort en upplevelse som man kan göra tillsammans med den som får det! Ett gemensamt minne liksom.. Givetvis inte bara som julklapp. utan det är ju även toppen som födelsedagspresent! Eller varför inte bara en " Förattjagtyckeromdig" present! :)
Jag har gett bort upplevelser, bland annat SPA och hockeymatch med tillhörande hotellnatt! O bägge grejerna har varit otroligt mysiga att genomföra,och fina minnen att ha med sig!
 
Ett tips, om man föredrar att leta presenter online, så är det att kika in på www.upplevelse.com
Här finns mycket bra att hitta!
 
Allt från middagar,till whiskyprovning.. Eller provköra nån frän sportbil kanske? Deeet, vore ju fasen tufft!
 
 
( bild lånad från www.upplevelse.com)
 
 
 

♡ Datageni

Alltså, jag är då verkligen inget Datageni,på något vis! O har hållit på att få tjugotusen utbrott under kvällen!! Gaaah!
 
Har "roat" mig med att lägga över miljarders av foton,från diverse usb-stickor till våran externa hårddisk.. Jiiiisses! Vilket evighetsprojekt.. Dock förbaskat skönt när det är gjort! Hann fixa klart lite med några av dom sista julklapparna också! Wiihoo! 
 
Är förövrigt sjukt nöjd över min julklapp till min kära sambo, o en annan grej jag lyckats fixa.. Bara o hålla tummarna för att det blir bra! ☆
 
Inser efter att ha suttit vid en dator hela kvällen, att jag vill nog ha en ny dator iallafall! Har ju tyckt att vi klarat oss bra med padda.. Meen, en kan ju ändra sig! Skulle ju bli både enklare och roligare att blogga tillexempel! ;-) O kanske,eventuellt plugga nånting, nångång,på distans eller så!
 
Jag o kidsen tog o byggde upp Pepparkakslandet idag,  blev ju ganska charmigt ändå! Insåg dock att det behövdes några ljuslyktor där,  så jag satte barnen att måla egna innan middagen! ;-) Så imorgon blir det förhoppningsvis komplett! O vi kan ha andra missions för oss,  typ byta gardiner o pyssla iordning gästrummet till mostern! ♡
 
Edwin har inte velat sovit nu några kvällar,men ikväll lyckades jag! Yeeey, på mig! 
 
Min svanskota uppskattade förövrigt inte alls kvällens stillasittande på köks soffan! Blää! Note to self; Kontakta sjukgymnasten! 
 
Apropå sjukvård, idag ringde sköterskan på ögon mig.. Hon som brukar göra mina ögonbottenfotograferingar! Jag hade tydligen en tid där idag,  som jag visst inte fått nån kallelse till.. O efter att hon snokat så jag ej låg inlagd så ringde hon mig.. "jaa, eftersom vi känner varandra kan jag ju skämma bort dig lite.. "
Så himla gulligt! Om vi känner varandra? Nja, innan jag började med relativt frekventa besök där, så gjorde vi ju inte det.. Otroligt gullig och omtänksam kvinna dock! ♡
 
Nu ska jag försöka sova, känner mig speedad så vi får väl se hur det går!! 
 
Joo, Lowa har haft julpyssel dag på skolan idag.. o kom hem med superfina alster o eget bakat tunnbröd! Som hon bjöd sin kära mor o lillebror på! ;-) Supergott var det! Vad hon kan,våran tjej! ♡
Ska fota grejerna imorgon, så ska ni få se.. ;-)
 
 
Tillsvidare, bjuppar jag på vårat ganska färdiga pepparkaksland!
 
 

♡ Så jävla less...

Så jävla less är jag.. Eller arg och ledsen/less!
 
Blir helt enkelt så jävla trött!
 
Nu ska jag natta barn, det blir bra det!

♡ Good Days

I fredags startade vi dagen, med Luciafirande på skolan! ☆ Alltid mysigt med Luciatåg.. Barnen gjorde en kupp, kan man säga.. Lucian var en han,och tjejerna var stjärngossar! ;-) Roligast var att,inte ett enda barn hade skvallrat till oss föräldrar! Efter Luciatåg och en modernisering av ett klassiskt julspel, så bjöds det på Tomtegröt, och skinkstut! :) Mycket mysig tillställning,  nåågot svettigt med två små, och två mommas! ;-)
 
Väl hemma igen, så fick jag o grabbarna sällskap av Camilla och Elvis! Sjukt trevligt, och dom fick verkligen upp mitt humör!! ♡ När Jesper kom hem packade vi in oss,o for till Erik Pers! Åh,där vankades fredagsmys tillsammans med dom,OCH Tina med familj! ♡♥♡ Det kära ni,är väldigt lyxigt!!  Somnade rätt ovaggat när vi kom hem,om man säger så! ;-)
 
Lördagen startade vi med Lussebad, dit Lowas skola plus föräldrar och syskon var bjudna! Så bus o mys,på Brunflo badet hela förmiddagen! ;) Sen fick dom större barnen vara med Farfarn, och Arwid fick följa med oss för att försöka handla klart julklapparna! Det gick sådär, men vi närmar oss slutet! ;-)
 
I Söndags for jag och kidsen till Orrviken, för att köpa tunnbröd o kika på julmarknaden! Fikade lite,och Edwin fick härja o busa med Hilding! :)
Åt middag tillsammans med både Mikael, och Karin! :) Mycket trevligt att Karin kom o hälsade på!! Ja,  Mikael också förstås! Men han hör ju lite till inventarierna/familjen, så han träffar vi ju ganska ofta! ♡
Efter middagen, byggde Lowa och Mikael ihop,och smyckade ett pepparkakshus! :)
 
O igår pysslade jag o kidsen ihop varsitt hus till dom,som dom sen dekorerade! :) Jooorå, ibland kan den här morsan också! ;-) Bakade lite "vanliga" pepparkakor, och dekorerade dom också! :) Idag ska vi bygga upp pepparkaksvärlden som jag o Lowa planerat! Det blir förhoppningsvis bra! 
 
Tror vi får sällskap av Millie o Caroline idag också! ♡ Då blir Edwin glad!! ;) 
 
Skulle ju kunna ordbajsa ett bra tag till.. Meeen,nu ska jag o Arwid busa o väcka brorsan!
 
Bjuder på lite bilder istället! ;)
 
   
 
   
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Älskar det här kortet! ♡♡♡

♡ SPA!!

Bokat o klart,  Jag ska på SPA!!!  Förvisso inte förrän första lördagen i Januari! Meeen ändå! Fatta vad det behööövs! 80 minuters kurbehandling, och kanske lite tapas i relaxen.. Det kommer bli toppen!
 
God Jul Joanna och Caroline, önskar Joanna och Caroline! (om tomten har vägarna förbi Spakliniken kanske han vill köpa ett presentkort där.. ;) )
 
Tur för mig att Caroline satte ner foten, och sa att "Vi SKA på spa! "
 
 
Annars mörker,  Luciafirande på skolan med Lowa imorgon! Det brukar alltid vara fint,jag o små tomtenissarna ska dit o spana! 
Jag hoppas på att jag har en bra dag.. Allt blir så mycket enklare då! På kvällen vankas hederligt fredagsmys i Erik Pers, med flera favoriter!! Jo, jag längtar!!! ♡

♡ Fredagskväll

O jag ligger nedbäddad, som resten av familjen.. Ska sova vilken sekund som helst hade jag tänkt! ;)
Laddar för det årliga pepparkakshusbaket i Långan imorgon! ☆ Det ska bli trevligt! Sen ska vi även försöka hinna med att dela ut så mycket jultidningar, och salami som det bara går! O resten får vi ta på Söndag! 
 
Idag har jag kafferepat o haft besök av grannen.. Mycket trevligt! :) o på eftermiddagen, så gick jag och grabbarna över till dom en stund för lek o bus innan middagen!
 
Blev ganska sen middag, så hann typ bara stöka undan så var det läggdags för Edwin.. O Arwid somnade en knapp timme, efter brorsan! ;)
 
Värste lyxet! Så vi fick mysa i lugn och ro med bara Lowa! ♡ Mitt i allt kläcker hon även ur sig..
 
"Jämtska och Norska är typ likadant.. Eller näe, Engelska och Jämtska förresten.. "
Varpå Jesper säger.. "Nääe, men är det verkligen det?"
 
"Joooho då,  lyssna här då.. Sit down, å Sitt dan!!Ha! Det hör väl du å!? "
Ajjemän! Sjuukt roligt! Vi skratta så tårarna rann..
 
Sen hade hon även nån utläggning om att ena grannen inte var 100% finsk, för hon var ju yngsta syskonet!! 
Haha,  älskar barns tänk! ★☆★
 
 
Förövrigt så har våran missnöjdöverprecisallt bebis, varit världens gladaste och nöjdaste bebis idag! Wiiiho! Mer såna dagar,tackarrr! Det gör liksom under för mitt humör, och min ork.. 
 
 
Godnatt! 
 
 

♡ Veckohandling

Jag och Lowa for in på Maxi och handlade idag, efter middagen! "Kan ju vara skönt,o strosa runt o kika lite.. o samtidigt storhandla..I lugn o ro! " tänkte jag.. Osså var det lite skönt,o slippa bära på missnöjd bebis hela kvällen! 
Men asså jag vet inte ja? 
Kunde liksom inte se det sköna i det,mer än att jag just ikväll inte har kramp i armarna.. O det är ju skönt!
 
Men nä, jag kommer banne mig fortsätta göra mina handlingar via internet.. Fördelarna är överlägsna.. ☆ 
 
Sprang ju förvisso på Alex och Eddie där, så det var trevligt! ♡ O allt bärande kanske ger någon form av muskler?
Har ju faktiskt ergobabyn Arwid/vi fick i dop present också! Vilken jävla grej, huur underbar som helst ju! Å riktigt skön för ryggen.. o ergonomisk ställning för parveln som sitter i också! Himla bra sak!! Det tackar vi för! ♡
 
 
Lowa blev hemma med oss idag, hon var verkligen som en riktig tuss inatt och imorse. Men frampå dagen, efter en vitaminboost och lite silver hände nånting och hon blev så jävla pigg! :) Edwin har också varit piggelin idag, och ingen feber! Yeeey! Bara Arwid då, som inte är riktigt nöjd överhuvudtaget.. :-/ What to dom liksom?
Snabbt övergående hoppas jag!
Är liksom totalt hopplöst o få nånting gjort hemma.. Överhuvudtaget!
 
Kom på idag, efter lunchen att jag hade tid för efterkontroll idag, 11.00 o det hade jag ju helt glömt bort! :( Måste komma ihåg att ringa imorgon bitti,  Be om ursäkt, och boka en ny tid! Dax för cellprov också. Inte så angenäm upplevelse, men sjukt viktigt!
Ni tar väl cellprover allihopa!? ♡
 
Jag och Edwin har pärlat lite idag, medan Lisa målade för fulla muggar! Det är typ det enda vi gjort idag också.
 
Imorgon är det fredag, och det är fasen nå speciellt med fredagar! Även om man som jag är hemma hela veckorna också.. Lite märkligt ändå!
 
Nu ska iallafall den här morsan sova, snurrar så mycket tankar att det känns som gröt i huvudet! Blää!

♡ Febern

Febern kom till oss igår kväll,  Edwin vaknade runt tio,elva och var som en kamin! O törstig! Stackars lillfisen.. ♡ Idag har han dock varit väldigt pigg,lite till p från måste jag dock säga..
Han tog nämligen och tvärsomnade huxflux på golvet, och mitt i gitarrspelandet! ;)
 
Så idag har vi bara varit hemma,o försökt vila bort febern..Nästan! Skjutsade bort Lowa till Gällö,för sista Bubblan träffen också. O medans hon var där, for vi till Bräcke för ett apoteksbesök, o lite småhandling! Pappan kunde följa med,så det gick snabbt och smidigt! ;)
 
Jag hjälpte Lowa att sortera jultidningar iförrgår, och igår! Så nu är det äntligen klart! Var lite knivigt, när Edwin gärna ville hjälpa till! ;)  Salamin som hon sålt genom skolan, har också kommit nu.. Så halva huset är belamrat med jultidningar och köörv! 
 
Skulle behöva åka in till stan en sväng,kanske inte idag men snart.. Måste ha en gardinstång till lilla fönstret i köket, så vi slipper ha persiennen nere där, så fort det börjar skymma.. Känns ju lite sådär att grannen ser precis Vad vi gör! Sitter vi o surrar vid matbordet, vill inte jag vara iakttagen!
 
Får se om det är något som hinns med under veckan, eller ja typ imorgon eller fredag då! Lowa var förövrigt verkligen som en tuss, när hon gick o la sig.. Så vi får se hur det blir med skola imorgon.. Lillfian!! ♡♡♡
 
 
☆ Slagen Rockstar! ☆
 
 

♡ Samuel Arwid Gunnar

Nu är lillfisen döpt! Ja, i lördags rättare sagt hade vi dop!
☆★☆ Samuel Arwid Gunnar! ☆★☆
En mycket trevlig dag, i mysigt sällskap! ♡ Efter själva dopgudstjänsten i kyrkan, höll vi till i Föreningshuset och hade Dopfikat där! Passade på att fira den nyblivna 2åringen också! :)
 
Hela dagen var klockren! O jag är så glad och tacksam över att ha dessa fina människor som var med, i vårat liv! ♡ ♥ ♡
 
Edwin var på strålande humör heela dagen, och verkligen sken som en sol! Lowa och Arwid också.. Så väldigt glada och snälla barn!
Jaa, Alla barn som var med var verkligen glada och på bra humör! :)
 
Lowa sjöng "Välkommen hem" i kyrkan, med lite hjälp av härliga Anna bakom pianot! Våran lilla Stortjej! ♡ Så modig,och så duktig..  Otroligt stolt mamma! 
 
Lowa följde med Farfarn och Eva hem efteråt, och sov över där. För att få mysa med dom i lugn och ro,och sen stöpa ljus igår! :)
Vi åkte hem med grabbarna! Blev smörgåstårta även till middag för oss, innan vi somnade strax efter tio.. Eller ja,  Jesper somnade redan vid nattningen av Arwid! Jag lyckades natta Edwin utan att somna själv faktiskt! ;)
 
 
Igår gick allt långsamt och segt för den här morsan.. Jisses alltså! Hade så mycket jag tänkt/ville göra hemma.. Men då pappan var tvungen att åka till garaget, så blev det inget gjort av nånting! :-/
Vi bara kramades och myste hela dagen, jag o småkillarna! När pappan kom hem,packade vi in oss o for till Anders och Eva också! O avslutade dagen med att bli bjudna på mat på Chili av dom! :)
Vi var förövrigt dom sista gästerna innan stängning, så vi fick även fylla matlådor från buffén och ta med hem! Värsta lyxen! ;)
 
 
Idag måste jag få lite gjort här hemma.. Plocka upp o organisera allt som i skrivande stund tar upp heela våran hall! Tvätta bort stora delar av tvättberget, och kanske fortsätta med Adventspysslet! När Lowa slutat skolan, ska alla Jultidningar sorteras också! O ikväll kommer all Salami som sålts också.. 
 
Ska dock börja dagen med hälsosamtal på skolan med Lowa.. Världens bästa morfar kommer hit för att leka med småkillarna under tiden.. :)
Hänga lite tvätt nu kanske,innan Lowa ska väckas!
 
 
 
    
 
   
 
   
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0