♡ Veckohandling

Jag och Lowa for in på Maxi och handlade idag, efter middagen! "Kan ju vara skönt,o strosa runt o kika lite.. o samtidigt storhandla..I lugn o ro! " tänkte jag.. Osså var det lite skönt,o slippa bära på missnöjd bebis hela kvällen! 
Men asså jag vet inte ja? 
Kunde liksom inte se det sköna i det,mer än att jag just ikväll inte har kramp i armarna.. O det är ju skönt!
 
Men nä, jag kommer banne mig fortsätta göra mina handlingar via internet.. Fördelarna är överlägsna.. ☆ 
 
Sprang ju förvisso på Alex och Eddie där, så det var trevligt! ♡ O allt bärande kanske ger någon form av muskler?
Har ju faktiskt ergobabyn Arwid/vi fick i dop present också! Vilken jävla grej, huur underbar som helst ju! Å riktigt skön för ryggen.. o ergonomisk ställning för parveln som sitter i också! Himla bra sak!! Det tackar vi för! ♡
 
 
Lowa blev hemma med oss idag, hon var verkligen som en riktig tuss inatt och imorse. Men frampå dagen, efter en vitaminboost och lite silver hände nånting och hon blev så jävla pigg! :) Edwin har också varit piggelin idag, och ingen feber! Yeeey! Bara Arwid då, som inte är riktigt nöjd överhuvudtaget.. :-/ What to dom liksom?
Snabbt övergående hoppas jag!
Är liksom totalt hopplöst o få nånting gjort hemma.. Överhuvudtaget!
 
Kom på idag, efter lunchen att jag hade tid för efterkontroll idag, 11.00 o det hade jag ju helt glömt bort! :( Måste komma ihåg att ringa imorgon bitti,  Be om ursäkt, och boka en ny tid! Dax för cellprov också. Inte så angenäm upplevelse, men sjukt viktigt!
Ni tar väl cellprover allihopa!? ♡
 
Jag och Edwin har pärlat lite idag, medan Lisa målade för fulla muggar! Det är typ det enda vi gjort idag också.
 
Imorgon är det fredag, och det är fasen nå speciellt med fredagar! Även om man som jag är hemma hela veckorna också.. Lite märkligt ändå!
 
Nu ska iallafall den här morsan sova, snurrar så mycket tankar att det känns som gröt i huvudet! Blää!

Era tankar..
Postat av: ♥ Tirja ♥

Jag ska ringa och boka tid för min nästa vecka tror jag... Fick "kallelsen" förra månaden. Fick när jag väntade Aila också men den hoppade jag över ;)
Men det känns ju som viktigt att göra dom faktiskt!

<3

Svar: Bra där,det ska du absolut göra!! Otroligt viktigt!! ♡Inte så härligt just där och då,men skönt när det är överstökat! :)

Puss
Joanna

2014-12-05 @ 02:11:09
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: Sofia

Kom genast att tänka på att det va ett tag sen jag gjorde en sån! Hur ofta brukar man bli kallad? Jag har iaf gjort en sen vi flyttade hit i urskogen!? Hmm ska kanske ringa BM och kolla...

Svar: Vart annat,eller vart tredje år från att man fyller 23 tror jag det är! Inte helt hundra,och det kan variera mellan olika landsting! :)
Joanna

2014-12-11 @ 21:22:33
URL: http://evasofialovisaholmberg.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0