♥ Jag saknar er!

Jag avskyr det här att tiden inte vill räcka till! Jag har heelt ärligt inte träffat två utav mina allra BästaVänner,på ja.. jag minns fan inte ens. Det är så jävla tragiskt. Vi bor ju för fan i samma stad. Dock några mil ifrån varann, men ändå.
Jag hatar att tiden och energin inte räcker till,så som man önskar. :(


Underbara ni!!!
Har ju dock turen,att ha den här SkönaBönan näst gårds. Så henne hinner jag träffa något oftare. Om så bara ett HejHej medans Lowa har Lucia träning,eller ett hej påvägen till affärn. Men ändå! :)
Det är vardagslyx!Men jag vet,och jag vet att ni vet. Att oavsett vad. Oavsett hur länge det dröjer mellan gångerna, hur sällan vi än ses,eller ens pratar. 
Så vet vi,att vi alltid har varann.
Jag älskar er! ♥


♥ 1 December

Jag och Lowisen har kikat på julkalendern så här på morgonkvisten..
Myys! ♥ Och jorå,den här julkalendern verkar lovande.. :)
Nu är det verkligen nedräkning till jul! Oooh, jag längtar efter jul,massor faktiskt!

Nu är barnet på skolan, och jag ska se till o betala räkningarna och dona. Sen blir det en sväng till staua med Jänet&Lilly! ♥ 
Innan det vankas det kvällsjobb för mej.. Blir grett det! Jag föredrar dock att jobba dagtid, trots att jag verkligen avskyr att kliva upp om mornarna. Men jag gör det ju ändå, och när man ändå är uppe på mornarna kan man ju lika gärna jobba liksom! Plus att då har man ju kvällarna fria! :) I december blir det dock en del kvällsjobb, och några jobbnätter. Men det märks ju förhoppningsvis i plånboken,och det ska man väl vara tacksam för! :)

Fasiken, jag skulle ju så gärna vilja att vi tar oss utomlands nånting till våren/försommaren.. Det vore ju så jävla grett!


Näe,betala räkningar,äta frukost och göra sej iordning då..
bild lånad från google

RSS 2.0