så där jäkla kallt..

nu ere sådär jäkla kallt igen..vart tog våren vägen? min bil har frusit också..ingen värme, jäkligt ocoolt.
jag hatar den här kylan. allra mest hatar jag den för att den gör mej så handikappad, får så jäkla ont. Precis överallt. O fungerar inte som vanligt..  Jag Hatar det. Mest av allt hatar jag att jag drabbas av det mesta, o att det inte går o göra så mycket åt. Jag gruvar mej för att börja med mediciner,samtidigt som jag längtar efter möjligheten att åtminstone bli lite smärtfri. Kunna sova en hel natt, o vakna o inte känna någon smärta alls,det vore en dröm.

Men just nu siktar jag in mej på att kunna leva någorlunda normalt,o kunna göra normala saker, kunna hantera smärtan. Bara få det drägligt. Det vore toppen.
Som det är och känns nu,så orkar jag inte riktigt. Vill inte känna mej som en lat hundraåring,som bara har ont,ont o ont..hela tiden.

Vill få mina provsvar nu,så jag kan få börja med ena medicinen iaf.. förstår inte vad det är som dröjer.. Måste väl ringa o jaga imorn förstås.. Är trots allt över en vecka sen dom togs..

Näe, snart kommer mina älsklingar hem.. Ska väl snart börja med maten, får bli köttbullar o makaroner idag.. Lätt o inte så tokigt! :)

Ikväll vankas storslalom! Får se om jag håller mej vaken till andra åket..haha..

Heej!


Fredagsmys..

ja,ikväll blire fredagsmys..för hela slanten.. Känner mej på riktigt myspys,bara ligga i soffan o mysa humör.
Jag jobbade inatt, det gick bra..var flera år sen jag jobbade natt sist, då min kropp inte mått så jätte bra av det. Men inatt gick det kanon bra, segt.. Men de gick! O jag va varken svimfärdig eller dåligt på annat sätt imorse..
For förbi på Maxi på vägen hem,o handlade lite god mat till ikväll..
Annars så har jag jobbat måndag o tisdag kväll den här veckan, o natten till idag då.. Då blir ju det det blir iaf!

Var på remont i tisdags också, träffade reumatologen..heter det så? Var helt färdig,o alldeles snurrig i huvudet när hjärtat hämtade mej. Jag blir så less. Känns som att jag bara fick benen undansparkade på en millisekund.
Så jag grinade,grinade,snyftade,snorade,åt en cheeseburgare,grinade lite mer o kramades med mitt Hjärta. Sen lyckades jag faktiskt skärpa till mej o åka o jobba 13.30-22.. Det gick trögt,o jag va grinfärdig mest hela tiden..men det gick iaf!

Måste försöka låta saker o ting sjunka in, och sen försöka komma tillbaka upp.
Oj,vad deprimerande det här blev.. men jaja..

I helgen ere dax o hämta ved igen också.. Maaan saa roolen! Eller nåt,varmt blir det iaf..
Och jag avskyr att frysa, och jag måste typ ha minst +25 grader inomhus för att inte göra det.. Så då ere bara o elda o elda.. ;)

Näe,nu ska jag fortsätta me maten, fläskfilè,hemmagjord klyftpotatis o sås blire! Mumma..

Snart kommer karln hem också, o så var hela familjen hemma. O lugnet kan lägga sej.. :)


jag är kär.

ja,jag är sådär härligt kär!
det är väl egentligen det enda jag vill ha sagt just nu..

sitter på jobbet,o ska strax iväg på besök igen, blev grispass idag istället för bara 7-12.. jobbar 13-22 som assistent också.. småsjuk o jävlig,men va fan. Pengarna behövs..
Känns dock jävligt trist,eftersom Lowa kommer hem i eftermiddag.. o vi brukar ju alltid mysa på söndagar!
Men hon får mysa med Jesper istället,så får jag ta igen det imorn..
Saknar min sessa.. <3

Höres..


varför gör jag det här,egentligen?

jaa,jag har funderat både en och tusen gånger.. Varför skriver jag blogg, egentligen?

den som har nåt vettigt o säja får gärna komma med åsikter.. för jag hade skrivit ett jättelångt inlägg,som jag helt sonika tog bort.. blogglusten försvann ikväll..

nu ska jag bara invänta sambon,så blire kvällsfika o sängen! <3


bananproblem

jag har en tendens o liksom samla på mej bananer. Jag tycker om bananer, o köper nästan alltid bananer. Men på nåt vis så äter jag tydligen inte lika mycket bananer som jag köper hem. Jag är visst den enda i våran familj som äter bananer?
Så nu har vi återigen en hel hög med bananer, som börjar bli riktigt bruna?
Så jäkla oskönt.
Tror jag måste baka en eller ett gäng banankakor ikväll. Med choklad kanske?
Det vore ju som gott..

Igår kväll blev jag glatt överraskad då mitt hjärta kom hem. Bara sådär liksom.
Jag mår bra när han är hemma.
Han gör mej glad. O jag tror nästan lillfisen blev ännu gladare..
Nu är han iväg o jobbar igen, men kommer hem o sover inatt. Me like!

Imorse klev vi faktiskt upp i tid, trots att vi inte hade nåt särskilt inplanerat, så jag har hunnit pyssla på inne, o mina hjärtan har varit ute o skottat o hämtat ved. O nu e de stora hjärtat på jobbet som sagt..
Jag o mitt lilla hjärta ska strax ta o fara till Linda o kidsen,o hänga. Det blir mys.

Ikväll ska jag o Lowis mysa, för vi ska ha myskvällar heela veckan!
På fredag åker Lowa med V&A till Åre, roligt för henne. Men tråkigt för oss, fredag - söndag är ingen lång tid, men jisses vad jag kommer sakna henne!
Jag o Hjärtat ska passa på o gå på bio tror jag bestämt, lite
qualitytime!
o på Söndag jobbar jag 7-12,alltid nåt..

näe,nu ska vi ta o fara..

PussHeeej!


-32 grader igen!?!

de är tamejtusan helt otroligt, idag är det återigen minus 32 grader. Det är ju helt jäkla sjukt.
13,8 grader hade vi i köket imorse. Efter sambons tillåtelse fick jag skruva upp elpatronen. Vi kan ju liksom inte frysa ihjäl. Det vore ju obra. O jag eldar,o eldar o eldar. Så nu ska det bli varmt o gott. Behöver dock gå ut o hämta in mera ved. Det känns riktigt gruvensamt. Men o andra sidan kanske det känns riktigt varmt här inne, när jag kommer in igen. O det vore ju bra.

Vi hamnade i Åkersjön i lördas,det var trevligt. Men jag blev åksjuk. Inte coolt. Mådde sämre igår skulle man kunna säja. Så igår låg vi i sängen o bara drog oss o kika på tv halva dagen. Sen åkte hjärtat o jobba,också va man återigen själv,en vecka till. :( Brukar inte ha några större problem med att han jobbar borta, mer än att jag saknar han förstås. Men igår var det riktigt jobbigt. Kändes inte alls nå roligt. :(
På eftermiddagen tog jag o Lowis o for in o hälsadesvärmor som ligger på sjukhuset,med bruten fot. Stackars. Hade med oss lite karameller,tidningar o nån bok, så hon har nåt o göra.. Det tror jag hon uppskatta.
Sen for vi på Donken,mötte upp Göllet, Jens o Sandra för lite bakismat. O efter det blev de en liten handlingstur på Maxi. Jag var riktigt ur form, o ville mest bara sova,grina o att min karl bara skulle komma hem!

Var väl hemma runt nio tiden,o då va de ganska jäkla kallt,så jag o Lowis mös ner oss i soffan med varmchoklad/the och ostkrokar.. Eldade o låg under filten o bara mös ett tag.
Mitt fina lilla hjärta. Vad jag älskar henne.
Sen tog vi de tjockaste o varmaste täcket o kurade ner oss i våran säng.. Tände lite ljus o slog på en film,somnade dock på två sekunder både hon o jag..
"åh mamma, att det skulle vara så här mysigt trodde jag aldrig" - hon är söt.

Idag skulle jag bara vilja ligga inne o elda,elda,elda o mysa under en filt. Men ska iväg o jobba tre timmar, mellan 13-16.. jätte lite timmar, men jag tar precis allt jag får. O jag har ju inte direkt långt till jobbet.. :)
Lowis är ledig från dagis idag,o får vara hos Moffa under tiden..

näe,nu kan jag inte gruva mej längre, måste hämta ved. O sätta i motorvärmaren, så pärlan startar. Är glad att vi har garage iaf! ;)

Ma höres..


RSS 2.0