Uppe med tuppen..

jajje,har väl varit vaken sen kvart i fyra,fyra då vaknade lowa o va tät. Big time. Länge sen hon va så tät,tungandad. Nästan ingen hosta,men de bara väste i bröstet. Stackars lillfis. Fick för mej att det var bättre o sitta ute i friskluften,så vi satt på ballen inlindade i mitt täcke o inhalera medicin. Tror det var mkt paniken av att det var jobbigt o andas som gjorde det hela värre,men efter nån timme lugnade hon ner sej,o medicinen börja verka,så nu sover hon.. Men själv är jag vaken, har precis pratat med jobbet. Va tvungen o vabba,kändes sådär o slita upp henne på dagis,när hon varit dålig,o inte sovit. När jag vaknade imorse hade jag iofs fått ett sms av mamma,som hn skickat igår kväll att Lowa kunde få vara med henne idag om Lowa ville. Men jag tvivlar på att det hade varit så populärt o ringa till henne fyra imorse. Eller ja,knappast halv sex heller för den delen..

För övrigt somnade jag typ fem minuter efter vi satt på filmen igår, det va ovanligt. Men tur va väl det,eftersom jag varit vaken sen fyra.. Funderar på om jag ska försöka passa på o sova nån timme till,medans Lowa sover,eller om jag ska försöka göra någon nytta? Jag är ju ändå uppe. Måste leta reda på nåt nummer till Önegården också, och ringa o tala om att Lowa är sjuk också.
Apropå sjuka så tror jag att jag håller på o få ögoninflammation kanske. Vore ju jävligt onödigt.
Men de vore väl min vanliga tur, I guess! Nu när de verkar nalkas fin väder, o flytt,o semester o grejer. Klart jag ska va lite små sjuk då.

Jobbar för övrigt helgen också, 12-22lördag o 7-16.30söndag.. Någon som vill spendera lite tid med min härliga dotter då? ;)

PH

Era tankar..
Postat av: Jessica

halloj..Hoppas hon bli bättre snart..Japp än så länge ha dom klarat sig, men de e snart 1 vecka sen rasmus fick...så till veckan när de ha gått 2 veckor så lär nog silje ha fullt....Läste att du skulle flytta...vart då? kram

2008-07-17 @ 09:56:37
URL: http://mammz.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag kan tanka mig att spendera lite tid med Lowis i helgen, vet dock inte annu om det blir pa lordag eller sondag. hor av mig om det, puss!!

2008-07-17 @ 10:56:30
URL: http://www.nogg.se/dinegoemma
Postat av: Jessica

Va härligt att hon återhämtat sig...aha då va de ju int så farligt...hu stor e den då?

Japp du få göra, för den filmen e bra...

Nja så mkt ha han int haft int om man gemför me hans kusin....kram

2008-07-17 @ 11:24:33
URL: http://mammz.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0