knäckebröd..

jamen visst, fredagkväll o här sitter jag o äter knäckebrödsmacka o dricker cola.. inte fy skam de heller iofs! har jobbat till 20 ikväll.. Va typ tio dagar sen jag jobbade sist.. har varit så sjukt mkt med skolan.. Men det är alltid lika kul o jobba.. Mina gamlingar är såå goa! Dom flesta iaf.. :)
Har varit på skolan idag också, o haft avstämning i medicin, gick kanon, e snart klar med den kursen! =) o igår hade jag o Suss dom "sista" avstämningarna i omvårdnad.. Sjukt skönt! Sussilull är förövrigt en utav dom roligaste människorna jag känner..Hon är en riktig sköning. Ville bara få de sagt.. :)

har en riktigt "stressig" period nu, tror jag! Känns som man har så himla mkt o göra, mkt med skolan, jobb osv.. också allt stök inför julen.. Vet egentligen inte om jag har så mycket o göra som jag tror, eller om det bara är den vanliga julångesten som håller på o komma!? sover dåligt,drömmer så sjukt konstiga,otäcka drömmar, o har konstant ont i magen o vill bara grina, utan någon egentlig anledning. mår inte helt hundra med andra ord.. o gud förbjude nån o fråga hur det är.. nu har jag skrivit det här, så då behöver ingen komma o fråga "hur e de,egentligen" för jag har faktiskt ingen lust o svara på den frågan.. fine?
o varför får jag julångest!? har haft det,dom senaste åren.. o varför? jag tycker det är sjukt mysigt med jul.. ändå så kommer ångesten, magontan o allt där till!? som sagt va, tycker julen är sjukt mysig, men hatar o fira den! Näe, kanske inte hatar, för det kan ju iofs vara rätt mysigt.. Men helst av allt så skulle jag nog vilja bara vara hemma, själv med lowa, och kanske med ett fåtal nära,mysiga o älskade själar.. Äta lite god mat, se hur det lyser i ögonen på Lowa när tomten kommer,och hon får julklappar.. O sen kanske avsluta kvällen, med lite ljus, mys i soffan, o bara lite surr. .
Jag avskyr o stressa, o behöva ställa väckarklockan på julafton, för att man ska hinna hit, o hinna dit, osv.. O allt jävla dravel med KalleAnka, jag hatar o se KalleAnka, det är det absolut värsta jag vet med julen.
 Näe, nu ljög jag igen, det absolut värsta med julen(och alla andra högtider) är all jävla alkohol som man ska hinka i sej..
 
Alkoholen hatar jag iofs jämt. Eller snarar vad den gör med folk..Men jag har inga problem med o ta ett glas vin, eller några cider/öl/shots va sjutton som helst! Det jag har problem med är att folk inte kan hantera alkohol.. Kanske låter jag präktig, men jag kan faktiskt inte förstå hur man "alltid" super sej redlös,så man inte vet vart man är, vad man heter osv..  o dessutom tycker det är kul!? Vart är det roliga? o va sitter de i!? O om man vet om att man inte kan hantera alkoholen, varför dricker man då? om man vet själv,att man inte kan bete sej, eller sluta dricka i tid osv, varför dricker man då? är det inte lika bra o helt enkelt ge faan i o dricka? Baksmällan, ångesten o allt som kommer dagen efter, det kan väl inte vara så kul o uppleva det helg efter helg!? Förut blev jag aldrig bakis, nu blir jag däremot det.. Big time. Jag hatar det, men visst jag kan leva med det, nån gång ibland. Men jag försöker undvika det. Men jag dricker, precis som många andra. Men jag tror, och hoppas att jag har lärt mej o hantera det.. Jag vill inte bli sådär skitfull, o inte minnas vad jag gjorde,eller vad som hände. Därför tillåter jag inte mej själv o supa mej redlös heller. Visst låter jag präktig o ordentlig!? :) Haha, de gör mej i såfall ingenting.. :) Det är mina åsikter,o jag står för dom..  

hrmm, nu blev de visst massa skrivet om alkohol istället för jul.. sånt som händer.. ;) Julen iaf, första advent på sönda som sagt.. Då vill jag ha det städat o snyggt hemma, gardinerna ska vara bytt, bullarna o lussekatterna ska vara bakade, o de ska liksom bara vara mys! Kommer jag o hinna de!? Imorn väntas jobb 7-14, o sen blire till o ösa hem o greja.. Lowis ska följa med mej o va me mej på jobbet imorn,blir nog bra de! Har lovat henne att vi ska göra fika, o ha picknick på färjan som frukost! De blir nog bra de.. Hon ser framemot de, o jag slipper tvinga i henne frukost,innan vi åker på jobbet.. De är skönt! O det som jag tycker ska bli trist för henne.. ( så spännande kan de inte vara o va me mej på jobbet) ser hon framemot! Min älskade lillatjej! Hon är så duktig, o gnäller aldrig över o behöva följa med på jobbet, trots att de innebär massa bilåkande,o sitta still o va lugn o snäll hos gamlingarna..o dessutom supertidiga mornar! Hon är duktig min lilla tjej!

näe, om man kanske ska ta o krypa till kojs.. börjar som sagt va tila imorn.. så man kanske borde försöka sova lite iaf.. usch, hatar o ha en sån här klump i magen.. Det är faktiskt inge roligt..
 Fundera på o bära över Lowa in till mej,så jag kan ligga o kika på henne,om jag inte kan sova.
Hon är det vackraste som finns.

o går de absolut inte o sova, så kan jag ju alltid städa o stryka gardiner.. ;) föredrar faktiskt o städa o pyssla nattetid jag, känner mej mest kreativ då.. :)

btw, så va jag hem till pappa,o bytte bil me han idag, o lånade med mej hans dator hem! han behöver ändå inte dom nu, eftersom han är i italien.. Så nu har jag en bil med värme, i en heeel vecka, minst! o dessutom e laptop, Perfa! o på månda kommer älskade lilla Tjorven också, o ska vara här ett tag! Då blire till o ut o röra på fläsket! Härligt!

kom på en till sak, tror jag ska ta o åka upp till stugan helgen efter nyår, bara mysa, basta o chilla.. ;) nån som vill joina!? tror jag ska ta o lura me mej gosbubblan..som han tjatat om att vi måste åka dit! ;)

näe, men vi hörs väl nåt då..

PussHeej!

      
lite gamla bilder, på dom bästa jag vet..

Era tankar..
Postat av: Sofia

vilken liten skrutt.. =)

Vilka fina kort..



ha en bra första advent..



2008-11-30 @ 15:16:28
URL: http://vallenfamiljen.blogg.se/
Postat av: Tina

Men far åt helvete vilken fager bild?

Vilket glidar jobb jag hade du! =)

Forever and always!

PH

2008-11-30 @ 18:21:56
URL: http://tiinawiina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0