mörkret..

nog för att man brukar bli trött av mörkret.. men jag kan inte påstå att jag brukar märka så mkt av det.. men nu! idag har jag varit helt paj, sjukt jävla trött.. tror det är för att jag "tagit det lugnt" nån dag o inte suttit vaken o pluggat hela nätterna.. har kommit fram till att så länge man liksom bara håller igång, så funkar det ju! Då blir man inte såhär aptrött! Då är kroppen liksom hela tiden speedad. Det är nyttigt har jag hört! (eller hur var det nu!?)  Det funkar iaf o köra på o jobba,plugga,jobba,plugga o plugga.. så länge man inte har nåt liv.. Eller jo,givetvis umgås o myser jag med Lowa.. Men inget socialt liv iaf.. Det funkar,o det får gå.. Och ska jag vara ärlig är jag rätt osocial o allmänt folk ful iaf.. :)
Jag trivs bra i min ensamhet, när jag väljer den själv.

Nu ska jag ta o gå igenom några uppgifter i Omvårdnad, sen måste jag fara på Apoteket innan jag hämta Lowis på dagis,, o va tusan ska vi äta idag?

sist av allt, Ge mej pengar! Har nog sagt detta förut, men allvarligt, så pank som jag är nu har jag faktiskt aldrig varit. Min snälla far har sponsrat mej med Proviva idag, det tackar jag för!



PussHeej!


Era tankar..
Postat av: Maria

De hade ju vare roligare med lite sällskap, men jag har ju faktiskt läst hur mycke du har att göra så jag ville faktiskt inte störa.. resten av veckan är rätt fullproppad.. söndag? eller nästa vecka?

kram

2008-11-18 @ 17:09:56
URL: http://marrriia.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0