För exakt 4 år sedan..

var jag typ höggravid, smällfet o 18 dagar kvar till förlossningen o förbannad så in i helvete på Coffe,som tog sån jäävla tid på sej, vi skulle ju köra grejer,jag höll ju på o flytta! o karln var nån helt annanstans.. Förstod han inte att man iinte bråkar med en höggravid kvinna!?!? Haha.. =)
Vi hann efter många om o men iaf börja med flytten, med betoning på börja!  Började dock inte förrän vid fyra,fem kanske.. O har man lite förvärkar o sammandragningar o sånt där som hör till är man kanske inte på nå höjdar humör.. Dessutom trodde jag ju att jag var förstoppad för jag hade liksom liite ondare än vad man kanske skulle ha,så jag gick ju runt o tryckte i mej plommon.. Haha! Tyckte kanske att de sippra lite vatten också, så jag skämta med alla o sa att om vi inte skyndar oss nu,så kommer ongen! Var massa folk i orrviken som hjälpte till o bar in grejer o dona, o vi skulle åka o hämta mera grejer,o som den lilla arbetsledare jag var,så följde ju jag med! Fick lite ondare efter vägen, o Coffe o Forss tyckte att jag kanske borde åka in.. Äh, va faan.. Sen mitt på vallsundsbron, i flyttbilen, då gick ju givetvis vattnet! Haha, jag skratta,o grabbarna höll på o svimma!
Jag tyckte vi kunde köra klart det sista lasset, för även om vattnet gått kan de ju ta flera timmar innan det liksom händer nåt! Tvingade in grabbsen på statoilet för o inhandla nå bindor, o sen upp till coffes pappa o fick låna mej ett par jalingar o nå mjukisar.. Att inte två karlara har ett par trosor hemma!
Haha, ringde in på förlossningen o sa att vattnet gått o eftersom jag är diabetiker så skulle jag visst in på en gång! Ringde Camilla o Linnèa som skulle vara med..  Plockade upp dom o så in.. Camilla stackarn va på väg ut på krogen o kom uppklädd till tänderna.. Med avbrutna ögonfransar.. haha! herre vilken cirkus..

aja, vi kom iaf in vid tio på kvällen, o 04.44 kom min lilla tjockis ut! Världens finaste förstås!
Att jag inte visste vart jag hade några som helst grejer,då allt var nerpackat höll ju bara dom andra sysselsatta, med o leta grejer o hämta grejer till mej.. Sen att lustgasen som jag fick var syrgas ända fram till 04.15 är också en annan historia!
Så här i efterhand tyckte jag faktiskt att min förlossning var rolig faktiskt, o jag hade verkligen kanonstöd av Camilla o Linnèa.. Vi sjöng o hade oss.. O när allt va klart fick Linnèa följa med Lowis upp på Prematuren,o Camilla stannade med mej,medans dom sydde ihop mej, o det tog ju sin lilla tid.. Man kan säja att jag sprack rätt rejält! Så nu fick ni veta det också, vare sej ni ville eller inte.. ;)

Det jag vill komma fram till med det här inlägget är att tiden går så sjukt fort. O imorn blir min lilla tjej (som inte är så liten! ) Fyra år.. Herregud, vart sjutton tar tiden vägen!?

Idag är vi hemma iaf, Lowisen är tussig.. O som hon säjer.. "Jag vill faktiskt inte vara sjuk på min födelsedag,mamma!"
Tur vattkopporna e borta iaf..

Näe,nu ska jag diska,o sen väntar bullbak!

PussHeej!

Era tankar..
Postat av: Sofia

Tänka att Lowa ska bli fyra år gammal..

Kommer ihåg när du bodde på söder o lowa tog sina första steg i vardagsrummet, när hon fyllde år o hon fick nallen som sjöng av mig o Karln, O när vi typ bodde ilag i krokom o i på snorres för den delen..!! sena nätter o tidiga mornar blev det..

Du får hälsa lilltjejen från mig..

Kram sofia

2008-10-08 @ 14:18:09
URL: http://vallenfamiljen.blogg.se/
Postat av: Forss

Nä huvva, fan va envis du var! Skulle promt köra ett lass till ;) Cirkus som vanligt, när joanna e i farten.



Sjukt att det är 4 år sen..

2008-10-08 @ 17:43:32
Postat av: Åsa

vad roligt att läsa! 4 år va.. det går sjukt fort! Håll i hatten! =) Grattis till Lowa..

2008-10-10 @ 19:24:10
URL: http://malvamamms.blogg.se/
Postat av: Caroline

Härlig förlossningsberättelse, min första förlossning andades jag oxå bara syrgas ett bra tag innan vi upptäckte misstaget=)

2008-10-14 @ 18:08:01
URL: http://caroline-hanning.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0