Äntligen Helg! :)

jaa, det var länge sen jag tyckte det skulle bli så skönt med helg.. Men idag har jag liksom bara älskat tanken på att det faktiskt är helg nu, o ännu bättre..jag är dessutom ledig i helgen! Idag har jag jobbat dårå, liksom alla andra dagar den här veckan! Har varit en relativt lugn dag på jobbet.. Har hunnit med en långpromenad på andersön med Sessilurven och god lunch hos farmor,som bestod av Ingrids gudomliga pastasallad! :) Snacka om o ha det bra!:)
Jag o Lowis for iaf hem o tog en varm dusch tillsammans i eftermiddag. Det var härligt, både hon o jag tinade upp! Sen bar det av till Eastern för en god och mycket trevlig middag där i härligt folks goa sällskap! Perfekt start på helgen! Svängde in på konsum o köpte lite frukost till morgondagen på hemvägen!
Sen tog Lowis o tvärsomnade, o jag o Sandra har varit ute på lilla kvällspromenaden nyss! Så nu ska även jag snart ta o krypa till kojs!
 Borde egentligen städa,diska o dona.. :(
 Meeen, jag tror banne mej jag gör de imorn innan vi far till Gärdsta och mina favoriter! Annars så har jag ju faktiskt heela helgen på mej! Så städas o grejas ska det göras! Men vi ska unna oss trevligt sällskap imorn ut i där, sen kan vi ta tag i allt nödvändigt ont!
söndag vankas middag hos mamma, det ska bli trevligt!:)

näe, som den pensionär man faktiskt är så ska jag nog banne mej ta o göra kväll nu!
Och det ska bli skönt.. o tänk så pigg jag kommer var imorn, efter att äntligen slippa kliva upp på tok för tidigt! o tänk så bra jag kommer må imorn, jämfört med alla som e ute o kalasar!
Ha, de ni! ;)


PussHeej!



Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0